Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Στο Σωτηριάδη. 

Πόσο αργά περνάνε αυτές οι μέρες πια;! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Εγώ στον Σωτηριάδη 

Τέλεια κορίτσια!!! Αυτοί οι 2 θεωρούνται οι καλύτεροι!! Στα δίδυμα είχα πάει Δαγκλή καθώς ο Σωτηριάδης έλειπε σε άδεια κ έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη. Αντε να περάσουν οι μέρες να φύγει το άγχος της αυχενικής!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή! Πώς είστε; Ελπίζω όσες έχετε ναυτίες να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Χθες βράδυ όταν ξάπλωσα εγώ με έπιασε μια γερή αλλά πέρασε. Επίσης παρατηρώ το στήθος μια μέρα είναι πιο πρησμένο και πονάει παραπάνω, την άλλη κάπως ηρεμεί η ξαναπρηζεται το βράδυ. Εσάς πως είναι; 

Άντε ένας μήνας είναι ακόμα σχεδόν για να μπω στο 2ο τρίμηνο, ελπίζω να φύγει και ένα μικρό άγχος αν και δεν το κόβω 😆

Αύριο έχουμε και την πρώτη αυχενική αν δεν κάνω λάθος, αναμένουμε νέα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή! Πώς είστε; Ελπίζω όσες έχετε ναυτίες να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Χθες βράδυ όταν ξάπλωσα εγώ με έπιασε μια γερή αλλά πέρασε. Επίσης παρατηρώ το στήθος μια μέρα είναι πιο πρησμένο και πονάει παραπάνω, την άλλη κάπως ηρεμεί η ξαναπρηζεται το βράδυ. Εσάς πως είναι; 

Άντε ένας μήνας είναι ακόμα σχεδόν για να μπω στο 2ο τρίμηνο, ελπίζω να φύγει και ένα μικρό άγχος αν και δεν το κόβω 😆

Αύριο έχουμε και την πρώτη αυχενική αν δεν κάνω λάθος, αναμένουμε νέα!! 

Καλημέρα  όλη μέρα !!!! Εμένα είναι μόνιμα τούμπανο  και έχει μεγαλώσει  αρκετά..ωραία  αίσθηση  χαχαχαχα 

Θα περάσουν οι βδομάδες  και δεν θα το καταλάβεις  :)

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Καλημέρα  όλη μέρα !!!! Εμένα είναι μόνιμα τούμπανο  και έχει μεγαλώσει  αρκετά..ωραία  αίσθηση  χαχαχαχα 

Θα περάσουν οι βδομάδες  και δεν θα το καταλάβεις  :)

Χαχαχα άσε δεν ξέρω που θα φτάσει!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Εσείς βάζετε κάποια κρεμα για προληψη  ραγάδων;;

Εγώ για την ώρα βάζω shea butter στο σώμα, και το λάδι καρύδας είναι καλό και το βούτυρο κακάο. Νομίζω, πολύ καλύτερα από τα bio oil κλπ που έχουν μέσα διάφορα. Αλλά θα ψάξω και για καμία κρέμα με φυσικά συστατικά λίγο αργότερα  όταν αρχίσει το κανονικό φούσκωμα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχα άσε δεν ξέρω που θα φτάσει!! 

Εγώ για την ώρα βάζω shea butter στο σώμα, και το λάδι καρύδας είναι καλό και το βούτυρο κακάο. Νομίζω, πολύ καλύτερα από τα bio oil κλπ που έχουν μέσα διάφορα. Αλλά θα ψάξω και για καμία κρέμα με φυσικά συστατικά λίγο αργότερα  όταν αρχίσει το κανονικό φούσκωμα.

Και η pharmasept λένε είναι καλή.  

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Πολύ καλή και αυτή 

Κορίτσια, η prevenstria απ' ότι είδα συστατικά είναι φουλ σε parabens που γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε ειδικά σε εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια, η prevenstria απ' ότι είδα συστατικά είναι φουλ σε parabens που γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε ειδικά σε εγκυμοσύνη. 

Ααα αλήθεια; Εμένα η γιατρός μου την πρότεινε και στην πρώτη εγκυμοσύνη μου και δεν έβγαλα ούτε μια 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ κορίτσια σήμερα νιώθω down μέσα κι έξω, δεν ξέρω η 9η βδομάδα μπήκε λίγο περίεργα ψυχολογικά! 

Αχ και γω μερικές μέρες το παθαίνω πιστεύω οι ορμόνες κάνουν παρτυυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...