Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Τινούλα είπε:

Να σε ρωτήσω; τα σταμάτησες μόνη γιατί ένιωθες καλά η στο είπε ο γιατρός; γιατί και εγώ φοβάμαι να τα μειώσω 

Μου είπε η γιατρός να τα πάρω μια βδομάδα μια να τα σταματήσω απλά επειδή ημουν χάλια είπε να τα κόψω τρεις μέρες και να τα πάρω παλι

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ εγώ σήμερα ξύπνησα για να κάνω εμετο ξανακοιμηθηκα και όταν ξύπνησα άντε πάλι 

Οοοο μέσα στην νύχτα;; κακο.. υπομονή θα μειωθούν.  Εμένα μ είπε ο γιατρός  ότι αν στα πρώτα 20 λεπτά κάνω εμετο τότε πρέπει να ξαναπιω το χαπι

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Κορίτσια εσείς στις αρχές είχατε πόνους στην κοιλίτσα ? Εμένα πονάει η κοιλιά μου ώρες ώρες και τρέχω συνέχεια να δω αν έχω αίμα ... Νιώθω σαν να μου κατεβαίνει περίοδος! 

Νορμάλ είναι τα πονακια κορίτσι μου έτσι στην αρχή, γίνονται διάφορες διεργασίες τώρα. Μπορείς να ξαπλώνεις όταν νιώθεις πονακι και να βάζεις και σε ένα μαξιλάρι τα πόδια σου. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Είχα δύο πριν την πρώτη και μια πριν αυτήν έχω και θέμα με το θυροειδή και αντίσταση στην ινσουλίνη οπότε ίσως όλα παίζουν λίγο ρόλο δεν ξέρω . Τώρα έχω ξανά υπέρηχο 6 μαϊου και πρέπει να κλείσω για αυχενική 

Κατάλαβα ναι, κάνεις καμία θεραπεία λόγω των βιοχημικών; Εγώ κάνω αντιπηκτικές. Έκλεισα και χθες για αυχενική 19 Μαΐου

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νορμάλ είναι τα πονακια κορίτσι μου έτσι στην αρχή, γίνονται διάφορες διεργασίες τώρα. Μπορείς να ξαπλώνεις όταν νιώθεις πονακι και να βάζεις και σε ένα μαξιλάρι τα πόδια σου. 

Κατάλαβα ναι, κάνεις καμία θεραπεία λόγω των βιοχημικών; Εγώ κάνω αντιπηκτικές. Έκλεισα και χθες για αυχενική 19 Μαΐου

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι Μ για την απάντηση! Ναι όταν με πιάνει ξαπλώνω και έτσι περνάει...!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ και γω έκλεισα σήμερα αυχενική ίδια μέρα πες μου ότι πάμε και στον ίδιο 😂

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Εγώ κ 6.30 να τ πιω θα τ βγάλω γτ πίνω νερό.. σημερα ξεκίνησα ένα χάπι για να δούμε πως θα πάει..ναβατακ λέγεται.

Τα έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη να σου πω την αλήθεια δεν με βοήθησαν πολύ μόνο το νουπεραλ και φαντάσου τότε έπαιρνα και ένα σιρόπι μαζί 

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Πωωω Παναγία μου αυτό το άγχος με την χοριακή ήταν άλλο πράγμα...Πολύ καλή η χοριακή σου και εσένα ! Ναι κλείσαμε ραντεβού για την άλλη Παρασκευή να δούμε σάκο και μου είπε ίσως ακούσουμε καρδούλα ! Λογικά θα είμαι στην 6η εβδομάδα όταν θα πάω στον γιατρό !( Είναι πολύ αρχή ακόμα ,εύχομαι να πάνε όλα καλά ! ) Οι μέρες δν περνάνε μέχρι τότε να σκάσω είμαι !

Μη αγχωθεις ότι και να δεις ακόμα είναι νωρίς στον γιο μου έξι εβδομάδες είδα μόνο σάκο και λεκιθικο και τώρα είδαμε και το μωρό και καρδιά 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Μη αγχωθεις ότι και να δεις ακόμα είναι νωρίς στον γιο μου έξι εβδομάδες είδα μόνο σάκο και λεκιθικο και τώρα είδαμε και το μωρό και καρδιά 

Μακάρι να δούμε κάτι γιατί έγκυος δν νιώθω ,μια αναγουλα να νιώσω ότι κάτι γίνεται τίποτα ..χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. εχθές ιπια πρώτη φορά τ χάπι για τις αναγουλες.μπορω να πω ότι ξύπνησα άλλος άνθρωπος.. μακάρι να συνεχίσει :)

Μπράβο κορίτσι μου!! Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Μακάρι να δούμε κάτι γιατί έγκυος δν νιώθω ,μια αναγουλα να νιώσω ότι κάτι γίνεται τίποτα ..χαχα 

Καλέ να λες Δόξα τω Θεω που δεν έχεις τίποτα… Δε βλέπεις πως ταλαιπωριούνται οι υπόλοιπες; Κ γω δεν είχα… Ούτε στα δίδυμα ούτε τώρα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχα σίγουρα στον ίδιο! Θεσσαλονίκη έκλεισα! 

Σε ποιον; Εγώ στον Δαγκλή 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Αχ και γω έτσι έλεγα στο πρώτο δεν έχω τίποτα πως γίνεται μέχρι που έφτασα έξι εφτά εβδομάδες και το μετάνιωσα από τους εμετούς 😂 . Μακάρι όλη η εγκυμοσύνη να σου πάει έτσι εύκολα 

Πωπω..σοβαρα; Κ εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση τόσες μέρες ότι δν έχω τίποτα ...Ίσως έρθουν πιο μετά ..! Απλά είναι το άγχος Μ και ο φόβος μου σαν πρώτη φορά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι!!!

Καλέ να λες Δόξα τω Θεω που δεν έχεις τίποτα… Δε βλέπεις πως ταλαιπωριούνται οι υπόλοιπες; Κ γω δεν είχα… Ούτε στα δίδυμα ούτε τώρα.

Σε ποιον; Εγώ στον Δαγκλή 

Εγώ στον Σωτηριάδη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

Πωπω..σοβαρα; Κ εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση τόσες μέρες ότι δν έχω τίποτα ...Ίσως έρθουν πιο μετά ..! Απλά είναι το άγχος Μ και ο φόβος μου σαν πρώτη φορά ! 

Μακάρι να λες να είσαι έτσι δεν παλεύεται ο έμετος και η ναυτία όλη μέρα χάλια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sofakikaramel είπε:

να μην έρθουν να μην έρθουν!! Αυτή η μόνιμη αηδία στο στομάχι δεν υπάρχει. Να πεινάς να τρως και μετα να ανακατεύεσαι! Θύμισέ μου πόσο είσαι τώρα; Μόνο τραβηγματάκια νιώθεις;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστούμε πολύ!!  Ο στολισμός όλος μου βγήκε με όλα αυτά που είδες συν νερά-αναψυκτικά, συν ζαχαρωτά 350€ και μου στόλισαν και το τραπέζι με τα βαπτιστικά του ρούχα. Τα γλυκά 165 τεμάχια μου βγήκαν 230€ κι έβαλα 3 σχέδια (μιλφειγ, προφιτερόλ κ νουμπάι) μεγάλο μέγεθος κύπελλο. Όσο για το θέμα θα σου πω ότι επέλεξα το προσκλητήριο που μου άρεσε περισσότερο από όλα και βρήκαμε κ τις ίδιες φιγούρες κι έτσι κάναμε τον στολισμό. Αλλιώς σαν θέματα σκεφτόμουν κι εγώ πολλά.
    • Κορίτσια τα μαλλιά σας τα βαφετε? Φοβόμουν να το κάνω πριν καν δω το θετικό τεστ κι φαίνονται τα ασπρα μ πλέον.
    • Καλησπέρα σας κορίτσια Χριστός Ανέστη πως είστε ;;; Εμείς μεγαλώνουμε ...βέβαια έχω ζήτημα με διαβήτη κύησης εσείς ;;;
    • Γεια σου κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σου. Έχω υπάρξει στη θέση σου 2 φορές καθώς τα μωρά μου παλινδρόμησαν στις 7-8 εβδομάδες. Το 2ο είχε χρωμοσωμική ανωμαλία. Έχω πάει σε αιματολόγο και σε γυναικολόγους και ο σύζυγος σε ειδικό κέντρο θεσ/νικη για εξέταση του σπερματος κάτι που το προτείνω να το κάνετε σίγουρα για κατακερματισμό DNA και γενικά την ποιότητά του.  Από κει και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τυχαία ναι, εκτός αν παίζει κάτι άλλο που μπορεί να βρει ο αιματολόγος. Στη δική μου περίπτωση δεν έχω θρομβοφιλία ή κάτι άλλο παθολογικό, ήμουν απλά μία από τις πολλές άτυχες. Πολύς θυμός, πολλή πίκρα και απογοήτευση, πολύ κλάμα και αναπάντητα ερωτήματα. Και τώρα είμαι εδώ, στην 4η εγκυμοσύνη μου (είχα και μία έκτοπη πριν από τις παλίνδρομες), και τη διανύω με αρκετό φόβο αλλά ταυτόχρονα με πίστη. Και αυτό θα κάνεις κι εσύ, μάζεψε τα κομμάτια σου, κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να πεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου κι από κει και πέρα ηρέμησε, χαλάρωσε, συνδέσου με τον σύντροφό σου και θα έρθει ξανά μία εγκυμοσύνη υγιής. Γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει, θα το δεις!!
    • να μην έρθουν να μην έρθουν!! Αυτή η μόνιμη αηδία στο στομάχι δεν υπάρχει. Να πεινάς να τρως και μετα να ανακατεύεσαι! Θύμισέ μου πόσο είσαι τώρα; Μόνο τραβηγματάκια νιώθεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...