Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ωχ κοριτσάκι μου γλυκό😢😢😢 Συνήλθες; Εμείς καλά είμαστε!! Ανεβήκαμε στο χωριό από την Πέμπτη. Εσείς; 

Ναι πέρασε πάλι καλα! Εμείς στην πόλη, αύριο θα πάμε χωριό για ψήσιμο κλπ. Τελικά ρώτησες για φαγητά το γιατρό;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ναι πέρασε πάλι καλα! Εμείς στην πόλη, αύριο θα πάμε χωριό για ψήσιμο κλπ. Τελικά ρώτησες για φαγητά το γιατρό;; 

Ναι ρώτησα!! Γενικά λέει αποφεύγουμε συκώτια, τώρα αν είναι σπιτικό κ καλά μαγειρεμένο οκ φάε. Η πεθερά μου τα άλλαξε 3 νερά στο ζεμάτισμα, για πλύσιμο δεν το συζητώ…🤣🤣🤣 Ε κοκορέτσι δεν πήραμε δεν υπάρχει λόγος..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κ απο μενα κ χρονια πολλα..εγω μετα απο 2 βιοχημικές έχουμε επιτέλους τ θαύμα μας.ειμαι 10εβδομαδων.εχω δίδυμα σε ενα σάκο..κουράζομαι με το παραμικρο.το πρωί αναγουλες μέχρι να βάλω τη πρώτη μπουκιά στο στόμα.. εγώ έχω την αυχενική μου 5/5

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια πως πήγε σήμερα; Φάγατε;;; 

Εγώ κυρίως πατάτες τηγανιτές και λίγο κοτόπουλο! 

Παρατήρησα ότι δύο μέρες τώρα δεν έχω τραβήγματα χαμηλά και ανησυχώ λίγο! Αλλά από την άλλη απ' ότι διαβάζω το πιο νορμάλ είναι να μην έχουμε η να έχουμε ελαφριά τραβήγματα. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πως πήγε σήμερα; Φάγατε;;; 

Εγώ κυρίως πατάτες τηγανιτές και λίγο κοτόπουλο! 

Παρατήρησα ότι δύο μέρες τώρα δεν έχω τραβήγματα χαμηλά και ανησυχώ λίγο! Αλλά από την άλλη απ' ότι διαβάζω το πιο νορμάλ είναι να μην έχουμε η να έχουμε ελαφριά τραβήγματα. 

Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα αγαπημένη μου, χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Εγώ έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο🤣🤣🤣 Ακόμα χωριό είμαστε.. Από αύριο διατροφή🤣🤣🤣  Πως περάσατε;; Εμενα τα μικρά έχουν ξεσαλώσει εδώ στο χωριό να δω πως θα τα πάρουμε… Θύμισε μου τώρα σε ποια εβδομάδα είσαι; Κ γω πλέον δεν έχω τραβήγματα. Μόνο αν κουραστώ που έχω πονάκια.. 

Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα, Αληθώς!! Τα γλυκούλια, στο χωριό έχουν άπλα να παίξουν χαχα!! Κι εμείς σήμερα 2ος γύρος θα πάμε χωριό πάλι. Τώρα είμαι στην 8η. Νιώθω ένα βάρος κάπως χαμηλά αλλά όχι αυτούς τους ελαφριους πόνους περιόδου. Αντιθέτως το στήθος μου είναι πολύ βαρύ και πονάει Κ με φαγουριζει! Και η ναυτία έφτιαξε κάπως δλδ άμα μυρίσω κάτι θα μου ρθει αλλά όχι όλη μέρα. 

Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Λογικό είναι αγάπη μου, αλλάζουν τα συμπτώματα όσο περνάνε οι βδομάδες. Εμενα το στήθος είχε συνηθίσει κ ήμουν πολύ καλύτερα κ από προχθές το αισθάνομαι λες κ γέμισε γάλα… Πρήστηκε κι άλλο κ είναι πιο σκληρό. Θα το δεις με το καλό το φασολάκι σας την Παρασκευή κ πλέον νομίζω θα ηρεμήσεις λίγο. Αυτό δεν είναι το πρώτο σκαλοπάτι σου;;

Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄 

Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄 

Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 

Καλό αυτό φίλη μου!!! Όλα θα πάνε καλά αυτή φορά αλήθεια!!! Υπομονή λίγες μέρες… Τι έμεινε;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλό αυτό φίλη μου!!! Όλα θα πάνε καλά αυτή φορά αλήθεια!!! Υπομονή λίγες μέρες… Τι έμεινε;;

Δεν έλεγα τιποτα άλλο; Χαχα γυρίσαμε και τώρα τεζα έχω τραβήγματα μάλλον κουράστηκα. Άντε από αύριο ηρεμούμε κάπως. Εσείς πώς τα περνάτε;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Δεν έλεγα τιποτα άλλο; Χαχα γυρίσαμε και τώρα τεζα έχω τραβήγματα μάλλον κουράστηκα. Άντε από αύριο ηρεμούμε κάπως. Εσείς πώς τα περνάτε;;

Και γω μάλλον κουράστηκα αυτές τις μέρες και σήμερα είχα το πρωί καφέ υγρά και πονάει λίγο η μέση μου . Η γιατρός μου είπε να βάλω ουτροτζεσταν σήμερα και αύριο θα πάω για υπέρηχο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κ μεις γυρίσαμε το απόγευμα αλλά πήγαμε κατευθείαν παιδότοπο.. Ήταν ο μοναδικός αναίμακτος τρόπος για να φύγουμε από το χωριό🤣🤣🤣 Πριν λίγο μπήκαμε σπίτι κ αράζω… Αύριο οι βαλίτσες δεν έχω κουράγιο… Ξεκουράστηκες;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κ μεις γυρίσαμε το απόγευμα αλλά πήγαμε κατευθείαν παιδότοπο.. Ήταν ο μοναδικός αναίμακτος τρόπος για να φύγουμε από το χωριό🤣🤣🤣 Πριν λίγο μπήκαμε σπίτι κ αράζω… Αύριο οι βαλίτσες δεν έχω κουράγιο… Ξεκουράστηκες;

Ναι μωρέ την έπεσα καναπέ και έστρωσα! Άσε τις βαλίτσες ξεκουράσου κι εσύ 😀

Δημοσίευση
στις On 17/4/2025 at 4:52 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Μάλλον λέμε την ίδια 😂 και μένα έτσι την λένε Αλεξάνδρα . Ξανά έχω υπέρηχο στις 29 οπότε έχω ακόμα για τις ναυτίες και τους εμετούς μου έδωσε χάπια αλλιώς δεν την παλευα όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τώρα επιτέλους νιώθω σαν άνθρωπος .

στις πριν 13 ώρες, ο/η zoepapa είπε:

Και γω μάλλον κουράστηκα αυτές τις μέρες και σήμερα είχα το πρωί καφέ υγρά και πονάει λίγο η μέση μου . Η γιατρός μου είπε να βάλω ουτροτζεσταν σήμερα και αύριο θα πάω για υπέρηχο 

Γεια σου κορίτσι μου τώρα εμφανίστηκαν τα μηνύματά σου. Σήμερα θα πας για υπέρηχο; Στείλε μας τα νέα σου! 

Δημοσίευση
στις On 20/4/2025 at 9:27 ΠΜ, ο/η giotoulini είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ απο μενα κ χρονια πολλα..εγω μετα απο 2 βιοχημικές έχουμε επιτέλους τ θαύμα μας.ειμαι 10εβδομαδων.εχω δίδυμα σε ενα σάκο..κουράζομαι με το παραμικρο.το πρωί αναγουλες μέχρι να βάλω τη πρώτη μπουκιά στο στόμα.. εγώ έχω την αυχενική μου 5/5

Γεια σου κορίτσι μου, με το καλό!! Διπλό το θαύμα σας 💕 πλησιάζει και η αυχενική! 

στις On 17/4/2025 at 5:19 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;, χάθηκα λίγο.. είμαι πολύ χάλια είμαι πλέον 11η βδομάδα ευτυχώς τ μωρό όλα καλά αλλά πεθαίνω στην ναυτια κ κάνω εμετο. Ενώ τα πήγαινα καλύτερα τώρα πάλι είμαι χάλια. Τρώω μόνο κρακερ κ φρυγανιές...εσείς έχετε κάτι τέτοιο;;

Ωχ τόσο πολύ κορίτσι μου ε; Εγώ είμαι πιο χαλαρά με τις ναυτίες, δεν ξέρω αν θα μου έρθουν πάλι απότομα. Παίρνεις κανένα χάπι για τον εμετό; 

στις On 18/4/2025 at 11:08 ΠΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και καλό Πάσχα να έχουμε ! Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος περίπου 4.5 εβδομάδων  (το έμαθα σχετικά νωρίς) με αγχωνει λίγο η χοριακή μου επειδή είναι χαμηλή αλλά πριν δύο μέρες διπλασιάστηκε αλλά πάλι μικρή είναι ! Ξεκίνησα με 46 και μετά από δύο μέρες πήγε 169 ! Φοβάμαι τόσο πολύ ! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου. Η πρώτη σου εγκυμοσύνη είναι; Λογικό να αγχώνεσαι αλλά αφού η χοριακη ανεβαίνει καλά μην σε φοβίζει. Θα κάνεις κι άλλη; 

Δημοσίευση
στις On 20/4/2025 at 9:27 ΠΜ, ο/η giotoulini είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό τα αστεράκια σου!!! Κ γω έχω διδυμάκια 4 ετών πλέον Διχοριακά-διαμνιακά ήταν. Μαζί έχουμε αυχενική!!!! Ξεκουραση όσο μπορείς!!!! 

στις On 17/4/2025 at 4:52 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Μάλλον λέμε την ίδια 😂 και μένα έτσι την λένε Αλεξάνδρα . Ξανά έχω υπέρηχο στις 29 οπότε έχω ακόμα για τις ναυτίες και τους εμετούς μου έδωσε χάπια αλλιώς δεν την παλευα όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τώρα επιτέλους νιώθω σαν άνθρωπος .

Πολύ χαίρομαι που συνήλθες. Πότε έχεις τώρα γιατρό;

στις On 17/4/2025 at 5:18 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε;, χάθηκα λίγο.. είμαι πολύ χάλια είμαι πλέον 11η βδομάδα  ευτυχώς τ μωρό όλα καλά αλλά  πεθαίνω στην ναυτια κ κάνω εμετο.  Ενώ τα πήγαινα καλύτερα τώρα  πάλι είμαι χάλια.  Τρώω μόνο κρακερ κ φρυγανιές...εσείς έχετε κάτι τέτοιο;;

ΩΩΩχχχχχ!!!! Κουράγιο!!! Όχι όχι ούτε στα δίδυμα δεν είχα εγώ, είχα απίστευτες καούρες όμως και το μόνο που με βοηθούσε ήταν το αποξηραμένο τζίντζερ. Γενικά κάνει θαύματα στο στομάχι. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει. Στα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς έχει. Πότε έχεις αυχενική;  

στις On 18/4/2025 at 11:08 ΠΜ, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια και καλό Πάσχα να έχουμε ! Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος περίπου 4.5 εβδομάδων  (το έμαθα σχετικά νωρίς) με αγχωνει λίγο η χοριακή μου επειδή είναι χαμηλή αλλά πριν δύο μέρες διπλασιάστηκε αλλά πάλι μικρή είναι ! Ξεκίνησα με 46 και μετά από δύο μέρες πήγε 169 ! Φοβάμαι τόσο πολύ ! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο 

Καλώς την!!! Με το καλό κοπέλα μου!!!! Η αύξηση σου είναι εξαιρετική!!!! Ο διπλασιασμός μας ενδιαφέρει όχι το νούμερο αυτό καθέ αυτο!!!! Πέρυσι ξεκίνησα με 450 κ δεν προχώρησε ποτέ... Έμεινε στάσιμη μέχρι που αδιαθέτησα.  Σε αυτή ξεκίνησα με 84 διπλασιάστηκε στο 48ωρο κ τώρα αισίως είμαι 11 εβδομάδων...

Δημοσίευση

Ερώτηση, αυγά κόκκινα βαμμένα τρώτε; Εγώ τα έβαψα (με φυσικό τρόπο) την Μ.Πεμπτη και 2 μέρες μετά, Σάββατο τα έβαλα ψυγειο γιατί φοβήθηκα να τα αφήσω έξω τόσες μέρες. Αλλά και πάλι αναρωτιέμαι κάνει να φάμε είναι safe? 

Επίσης οι ναυτίες ξαναχτύπησαν σήμερα, τρώω και μετά νιώθω χάλια. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό τα αστεράκια σου!!! Κ γω έχω διδυμάκια 4 ετών πλέον Διχοριακά-διαμνιακά ήταν. Μαζί έχουμε αυχενική!!!! Ξεκουραση όσο μπορείς!!!! 

Πολύ χαίρομαι που συνήλθες. Πότε έχεις τώρα γιατρό;

ΩΩΩχχχχχ!!!! Κουράγιο!!! Όχι όχι ούτε στα δίδυμα δεν είχα εγώ, είχα απίστευτες καούρες όμως και το μόνο που με βοηθούσε ήταν το αποξηραμένο τζίντζερ. Γενικά κάνει θαύματα στο στομάχι. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει. Στα μαγαζιά με ξηρούς καρπούς έχει. Πότε έχεις αυχενική;  

Καλώς την!!! Με το καλό κοπέλα μου!!!! Η αύξηση σου είναι εξαιρετική!!!! Ο διπλασιασμός μας ενδιαφέρει όχι το νούμερο αυτό καθέ αυτο!!!! Πέρυσι ξεκίνησα με 450 κ δεν προχώρησε ποτέ... Έμεινε στάσιμη μέχρι που αδιαθέτησα.  Σε αυτή ξεκίνησα με 84 διπλασιάστηκε στο 48ωρο κ τώρα αισίως είμαι 11 εβδομάδων...

Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου κορίτσι μου, με το καλό!! Διπλό το θαύμα σας 💕 πλησιάζει και η αυχενική! 

Ωχ τόσο πολύ κορίτσι μου ε; Εγώ είμαι πιο χαλαρά με τις ναυτίες, δεν ξέρω αν θα μου έρθουν πάλι απότομα. Παίρνεις κανένα χάπι για τον εμετό; 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου. Η πρώτη σου εγκυμοσύνη είναι; Λογικό να αγχώνεσαι αλλά αφού η χοριακη ανεβαίνει καλά μην σε φοβίζει. Θα κάνεις κι άλλη; 

Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη

5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα! 

Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου, @Elenaki12 συγχαρητηρια να σας ζησει ο μπεμπης σας, να ειναι υγιεστατος και να φερει φως στην ομορφη οικογενεια σας. Εφερες το πρωτο μωρακι της ομαδας μας, ευχομαι και στα δικα μας σε ολες τις υπολοιπες με εναν πονο.  Τι ωραια που τα καταφερατε φυσιολογικα εισαι τρομερη εχω παθει σοκ που ειχαμε Πασχαλινα γεννητουρια. ❤️
    • 5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα!  Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 
    • Να σας ζήσει κορίτσι μου ο παιδαρος! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας ήρθε !🥰🥰🥰 Να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και εσύ να έχει καλή λοχεία!! Με έβαλες σε σκέψεις με τα υγρά που λες,σε κάθε μικρό πονακι απι προχθές έχω και εγώ σταγονίτσες και νομίζω πως μου φεύγουν τσισα και σήμερα έχω πόνους και στην μέση!  Στις πόσες εβδομάδες γέννησες? Να μας βάλεις φωτογραφία πατουσακια!!
    • Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη
    • Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...