Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου στείλε μας πως πήγε ο υπέρηχος!! 

Όλα καλά με το μικρακι!! Μεγάλωσε πολύ… Κουνούσε χεράκια ποδαράκια😍😍 το άτιμο όμως γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να το μετρήσει η γιατρός🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά με το μικρακι!! Μεγάλωσε πολύ… Κουνούσε χεράκια ποδαράκια😍😍 το άτιμο όμως γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να το μετρήσει η γιατρός🤣🤣🤣

Τέλειααα!!! Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Δηλαδή δεν σου είπε πόσο περίπου είσαι; Έτσι κι αλλιώς κοντοζυγωνει η αυχενική 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Την επόμενη Παρασκευή κορίτσι μου. Πώς είσαι εσύ;; 

Καλά αναγουλες απίστευτες και κούραση έχω και δύσπνοια πολύ περπατάω και μου κόβεται η ανάσα!

Εγώ θα πάω την τρίτη για τις αίματος και κολπικό υπέρηχο αλλά έχω τώρα 4 μέρες που δεν κρατιεμαι και τρώω τα γλυκάκια μου ενώ τα είχα πάει τόσο καλά.... Πφφφφ μόνο όταν τρώω δεν ανακατευομαι κι έτσι τρώω συνέχεια😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ααααχ είχες υπέρηχο Ε;;;;τι καλά!!! Αυχενική έχεις κλείσει η ακόμα; Αν θυμάμαι καλά είσαι 10η εβδομάδα η μπερδεύομαι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Τέλειααα!!! Μπράβο κορίτσι μου πολύ χάρηκα! Δηλαδή δεν σου είπε πόσο περίπου είσαι; Έτσι κι αλλιώς κοντοζυγωνει η αυχενική 🥰

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ααααχ είχες υπέρηχο Ε;;;;τι καλά!!! Αυχενική έχεις κλείσει η ακόμα; Αν θυμάμαι καλά είσαι 10η εβδομάδα η μπερδεύομαι;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι 10 + 1 σήμερα βάσει περιόδου… Εν τω μεταξύ έχω ξεκινήσει να μπερδεύομαι γαμωτο… Στο νοσοκομείο μου δίνουν τη δυνατότητα  vbac με τον διευθυντή της κλινικής… Ο δικός μου γιατρός δεν κάνει για κανένα λόγο… Κ ξεκίνησα να το σκέφτομαι… Θα ξανά πάω μετά την αυχενική κ λογικά θα μιλήσω κ με τον διευθυντή. Εχει κ ιδιωτικό ιατρείο οπότε αν γίνεται να με ξεγεννήσει αυτός φυσιολογικά (ας πάρει κ λεφτά δεν έχω θέμα) κ αν υπάρχουν δωμάτια τύπου θεσεις όπως στην Αθήνα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά… Εσείς τι λέτε;; Πάντως η γιατρός σήμερα ήταν πολύ καλή… Κ πέτυχα κ μια ξαδέρφη μου που είναι μαία εκεί…

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι 10 + 1 σήμερα βάσει περιόδου… Εν τω μεταξύ έχω ξεκινήσει να μπερδεύομαι γαμωτο… Στο νοσοκομείο μου δίνουν τη δυνατότητα  vbac με τον διευθυντή της κλινικής… Ο δικός μου γιατρός δεν κάνει για κανένα λόγο… Κ ξεκίνησα να το σκέφτομαι… Θα ξανά πάω μετά την αυχενική κ λογικά θα μιλήσω κ με τον διευθυντή. Εχει κ ιδιωτικό ιατρείο οπότε αν γίνεται να με ξεγεννήσει αυτός φυσιολογικά (ας πάρει κ λεφτά δεν έχω θέμα) κ αν υπάρχουν δωμάτια τύπου θεσεις όπως στην Αθήνα θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά… Εσείς τι λέτε;; Πάντως η γιατρός σήμερα ήταν πολύ καλή… Κ πέτυχα κ μια ξαδέρφη μου που είναι μαία εκεί…

Να το δεις κορίτσι μου λέω εγώ αν θες να πας για φυσιολογικό τώρα δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με το γιατρό. Και βλέπεις αν σου κάνει κλικ. Σε ποιο νοσοκομείο πηγες;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Να το δεις κορίτσι μου λέω εγώ αν θες να πας για φυσιολογικό τώρα δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις με το γιατρό. Και βλέπεις αν σου κάνει κλικ. Σε ποιο νοσοκομείο πηγες;

Κ γω αυτό σκέφτομαι, αφού άνοιξα καρτέλα δεν χάνω κάτι να πηγαίνω κ από κει μια βόλτα. Στο Ιπποκράτειο πήγα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κ γω αυτό σκέφτομαι, αφού άνοιξα καρτέλα δεν χάνω κάτι να πηγαίνω κ από κει μια βόλτα. Στο Ιπποκράτειο πήγα 

Υπάρχει περίπτωση να ξέρω για ποιον διευθυντή μιλάς κι αν είναι αυτός είναι εξαιρετικός. Τον είχα γυναικολόγο όσο ήμουν φοιτήτρια και μάλιστα ξέρω κοπέλα (φίλη φίλης) που έκανε μαζί του vbac πρόσφατα. Από Μ. ξεκινάει το επίθετο του 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Υπάρχει περίπτωση να ξέρω για ποιον διευθυντή μιλάς κι αν είναι αυτός είναι εξαιρετικός. Τον είχα γυναικολόγο όσο ήμουν φοιτήτρια και μάλιστα ξέρω κοπέλα (φίλη φίλης) που έκανε μαζί του vbac πρόσφατα. Από Μ. ξεκινάει το επίθετο του 

Οχι από Π. ξεκινάει, μίλησα με την ξαδέρφη μου που είναι εκεί μαία μου είπε πως είναι πολύ καλός κ για να μπεις στη διαδικασία  vbac περνάς από μια επιτροπή κ αν πλήρεις τα κριτήρια προχωράνε. Κατάλαβα όμως ποιον λες εσύ. Η ξαδέρφη αν κ μαία εκεί έχει σκοπό να γεννήσει έξω για να έχει κ τον άντρα της. Στο νοσοκομείο δεν αφήνουν να μπαίνει στο δωμάτιο μόνο αν βρεις στις λεγόμενες θέσεις. Οπου απ ότι κατάλαβα είναι λαχείο.. Έχω κ άλλη μια γνωστή να ρωτήσω κ βλέπουμε.. Θα συνεχίσω φυσικά κ στον γιατρό μου, έχω κ εκεί την καρτέλα κ βλέπουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Τώρα το είδα βρε κορίτσι μου το μήνυμα σου. Πρέπει να γράψεις μηνύματα να φτάσεις τα 20 για να φανούν.

Πώς είσαι γενικά; Πότε έχεις υπέρηχο;

Α.Τ. είναι τα αρχικά της γιατρού, για πες κι εσύ μήπως καταλάβω χαχα 

Μάλλον λέμε την ίδια 😂 και μένα έτσι την λένε Αλεξάνδρα . Ξανά έχω υπέρηχο στις 29 οπότε έχω ακόμα για τις ναυτίες και τους εμετούς μου έδωσε χάπια αλλιώς δεν την παλευα όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τώρα επιτέλους νιώθω σαν άνθρωπος .

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Επειδή έχω κάνει 3 φυσιολογικους τοκετούς θα σου πω με τα χίλια κάντο. Κάνε ο,τι είναι δυνατόν για να το ζήσεις! Για εμένα τουλάχιστον ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Εφόσον είναι όλα καλά και σου δώσει ο γιατρός το οκ φυσικά. Αξίζει κορίτσι μου, ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν vback και ήταν όλα καλά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε;, χάθηκα λίγο.. είμαι πολύ χάλια είμαι πλέον 11η βδομάδα  ευτυχώς τ μωρό όλα καλά αλλά  πεθαίνω στην ναυτια κ κάνω εμετο.  Ενώ τα πήγαινα καλύτερα τώρα  πάλι είμαι χάλια.  Τρώω μόνο κρακερ κ φρυγανιές...εσείς έχετε κάτι τέτοιο;;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;, χάθηκα λίγο.. είμαι πολύ χάλια είμαι πλέον 11η βδομάδα ευτυχώς τ μωρό όλα καλά αλλά πεθαίνω στην ναυτια κ κάνω εμετο. Ενώ τα πήγαινα καλύτερα τώρα πάλι είμαι χάλια. Τρώω μόνο κρακερ κ φρυγανιές...εσείς έχετε κάτι τέτοιο;;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Επειδή έχω κάνει 3 φυσιολογικους τοκετούς θα σου πω με τα χίλια κάντο. Κάνε ο,τι είναι δυνατόν για να το ζήσεις! Για εμένα τουλάχιστον ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Εφόσον είναι όλα καλά και σου δώσει ο γιατρός το οκ φυσικά. Αξίζει κορίτσι μου, ξέρω πολλές κοπέλες που έκαναν vback και ήταν όλα καλά.

Και γω θα το ήθελα, περισσότερο για το θέμα της αποκατάστασης. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο.. Θα φανεί… Θα ξανά πάω κ βλέπουμε.. Πως είσαι εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Και γω θα το ήθελα, περισσότερο για το θέμα της αποκατάστασης. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο.. Θα φανεί… Θα ξανά πάω κ βλέπουμε.. Πως είσαι εσύ;

Καλημέρα!! Εγώ είμαι πολύ χάλια με τη ναυτία με έχει γονατίσει και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω με τα μικρά. ευτυχως έχουν αναλάβει ο άντρας μου και η μητέρα μου. Εσύ;;;έχεις ηρεμήσει καθόλου;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα!! Εγώ είμαι πολύ χάλια με τη ναυτία με έχει γονατίσει και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω με τα μικρά. ευτυχως έχουν αναλάβει ο άντρας μου και η μητέρα μου. Εσύ;;;έχεις ηρεμήσει καθόλου;;;;

Ωωωχχχχ!!! Κουράγιο!! Εγώ είμαι από τις τυχερές!! Δεν έχω καθόλου. Μονο καμμία μυρωδιά μπορεί να με πειράξει αλλά κ πάλι ελάχιστα..

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια και καλό Πάσχα να έχουμε ! Μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος περίπου 4.5 εβδομάδων  (το έμαθα σχετικά νωρίς) με αγχωνει λίγο η χοριακή μου επειδή είναι χαμηλή αλλά πριν δύο μέρες διπλασιάστηκε αλλά πάλι μικρή είναι ! Ξεκίνησα με 46 και μετά από δύο μέρες πήγε 169 ! Φοβάμαι τόσο πολύ ! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ωωωχχχχ!!! Κουράγιο!! Εγώ είμαι από τις τυχερές!! Δεν έχω καθόλου. Μονο καμμία μυρωδιά μπορεί να με πειράξει αλλά κ πάλι ελάχιστα..

Πολύ καλό αυτό εντάξει τώρα σιγά σιγά μπαίνεις και το δεύτερο τρίμηνο οπότε θα είναι όλα τέλεια από άποψη συμπτώματων. Καλό Πάσχα να έχουμε όλες κορίτσια μου καλή Ανάσταση και ο Θεός να φυλάει εμάς και τα μωράκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου ❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Πολύ καλό αυτό εντάξει τώρα σιγά σιγά μπαίνεις και το δεύτερο τρίμηνο οπότε θα είναι όλα τέλεια από άποψη συμπτώματων. Καλό Πάσχα να έχουμε όλες κορίτσια μου καλή Ανάσταση και ο Θεός να φυλάει εμάς και τα μωράκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου ❤️🙏

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Με υγεία, φως και προστασία για τα μικρακια μας στη μήτρα και όλων των γυναικών. 

❤️🙏🏼

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια κ απο μενα κ χρονια πολλα..εγω μετα απο 2 βιοχημικές έχουμε επιτέλους τ θαύμα μας.ειμαι 10εβδομαδων.εχω δίδυμα σε ενα σάκο..κουράζομαι με το παραμικρο.το πρωί αναγουλες μέχρι να βάλω τη πρώτη μπουκιά στο στόμα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια έφαγα σήμερα το πρώτο παγωτό, ήθελα κάτι να με δροσίσει και τώρα έχω τρομερή ναυτία. Ξινο μου βγήκε! 😆 Πώς είστε εσείς;

Ωχ κοριτσάκι μου γλυκό😢😢😢 Συνήλθες; Εμείς καλά είμαστε!! Ανεβήκαμε στο χωριό από την Πέμπτη. Εσείς; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...