Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Tinoula εγώ ίσως είμαι και η πιο "μικρή" στην ομάδα χαχα, σύμφωνα με τον υπέρηχο της Τετάρτης περίπου 5+5. Εσύ;;

Γενικά κορίτσια που είστε νέα μέλη πρέπει να φτάσετε τα 20 μηνυματα για να φαίνονται αμέσως οι απαντήσεις σας! Κορίτσια από τραβήγματα στη μήτρα έχετε; Εγώ έχω ανα διαστήματα αλλά νομίζω νορμάλ είναι.

Εννοείται!! Εγώ όταν δεν έχω αγχώνομαι🤣🤣🤣 Πως πας γενικά με συμπτώματα ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εννοείται!! Εγώ όταν δεν έχω αγχώνομαι🤣🤣🤣 Πως πας γενικά με συμπτώματα ;

Χαχαχ προς αναζήτηση συμπτωμάτων κάθε μέρα. Υπνηλία παραμένει και πείνα αλλά και φούσκωμα πολύ! Επίσης κάποιες φορές έχω κάτι στιγμές  αναγουλας. Αλλά νομίζω αυτά πάνε κι έρχονται. Εκεί τι γίνεται; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχ προς αναζήτηση συμπτωμάτων κάθε μέρα. Υπνηλία παραμένει και πείνα αλλά και φούσκωμα πολύ! Επίσης κάποιες φορές έχω κάτι στιγμές  αναγουλας. Αλλά νομίζω αυτά πάνε κι έρχονται. Εκεί τι γίνεται; 

Οι αναγούλες κ η έντονη αποστροφή από μυρωδιές εμένα μου πέρασαν προς το παρόν. Πείνα, φούσκωμα κ στήθος.. Από θέμα υπνηλίας είμαι καλύτερα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Οι αναγούλες κ η έντονη αποστροφή από μυρωδιές εμένα μου πέρασαν προς το παρόν. Πείνα, φούσκωμα κ στήθος.. Από θέμα υπνηλίας είμαι καλύτερα

Άντε κορίτσι μου σύντομα θα το δείτε το νινί! 😍🙏🏼

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!Μια χαρά μας βρίσκω ολες😁😁..εγω από όρεξη δεν εχω καθόλου,ίσως μόνο σουβλάκι θελω..ότι άλλο κ να ζητήσω μετά δεν το θέλω γιατί μου προκαλεί αηδια,στομάχι χάλια,πονοκεφαλοι και δεν αντέχω τις μυρωδιές όλες με ενοχλούν...την τρίτη έχω επαναληπτικό υπέρηχο κ θα προγραμματισουμε την αυχενική..εμένα μου είπε ναι στον σολομό κ όχι φράουλες γιατί έχουν τα σποράκια κ δεν ξέρουμε τι γίνεται..

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Alex280108 είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!Μια χαρά μας βρίσκω ολες😁😁..εγω από όρεξη δεν εχω καθόλου,ίσως μόνο σουβλάκι θελω..ότι άλλο κ να ζητήσω μετά δεν το θέλω γιατί μου προκαλεί αηδια,στομάχι χάλια,πονοκεφαλοι και δεν αντέχω τις μυρωδιές όλες με ενοχλούν...την τρίτη έχω επαναληπτικό υπέρηχο κ θα προγραμματισουμε την αυχενική..εμένα μου είπε ναι στον σολομό κ όχι φράουλες γιατί έχουν τα σποράκια κ δεν ξέρουμε τι γίνεται..

Καλημέρα! Για τις φράουλες πρώτη φορά το ακούω αλλά γενικά θέλουν καλό πλύσιμο με ξίδι και νερό όπως και τα μαρούλια κλπ. 

Τέλεια η Τρίτη είναι κοντά θα δείτε το μικράκι!! 🥰

Εγώ να δω πως θα περάσει άλλη μια βδομάδα για να πάω για υπέρηχο! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου τρ ειδα οτι φτιαξατε ομαδα. Έμπαινα αλλα δεν εβλεπα κατι. Εγω ειμαι 8+7. Απο συμπτωματα εχω έντονη όσφρηση, πρήξιμο στήθους και καποιες φορες υπνηλία. Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσύνη. Εχουμε ακουσει και καρδουλα. Στις 6 του μηνα εχω γιατρο ξανα. Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες σας! Ευλογημένα να ειναι τα μικρα μας!  

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Alex280108 είπε:

Καλά περνάς κ συ… Τέλεια οπότε βλέπετε το σποράκι κ μετά αυχενική σούπερ !! Τις φράουλες κ μένα ο διατροφολόγος μου είπε να τις αποφύγω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Για τις φράουλες πρώτη φορά το ακούω αλλά γενικά θέλουν καλό πλύσιμο με ξίδι και νερό όπως και τα μαρούλια κλπ. 

Τέλεια η Τρίτη είναι κοντά θα δείτε το μικράκι!! 🥰

Εγώ να δω πως θα περάσει άλλη μια βδομάδα για να πάω για υπέρηχο! 

Θα περάσει,εδώ θα τα λεμε κ θα ξεχνιέσαι!!!Λίγο έμεινε,ναι,να πάμε να το δούμε!!!Εμένα δεν με αφήνει καθόλου μαρούλια,λάχανο κ οτι βγαίνει γενικά από τη γη..του είπα κ για το ξύδι κ τις φράουλες κ μου λέει όχι...πφφφφ δεν ξέρω είναι το μόνο τρόφιμο που μου έχει στοιχίσει 😆

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitr.io είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τρ ειδα οτι φτιαξατε ομαδα. Έμπαινα αλλα δεν εβλεπα κατι. Εγω ειμαι 8+7. Απο συμπτωματα εχω έντονη όσφρηση, πρήξιμο στήθους και καποιες φορες υπνηλία. Ειναι η πρωτη μου εγκυμοσύνη. Εχουμε ακουσει και καρδουλα. Στις 6 του μηνα εχω γιατρο ξανα. Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες σας! Ευλογημένα να ειναι τα μικρα μας!  

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!!Με το καλό όλα!!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλά περνάς κ συ… Τέλεια οπότε βλέπετε το σποράκι κ μετά αυχενική σούπερ !! Τις φράουλες κ μένα ο διατροφολόγος μου είπε να τις αποφύγω..

Τέλεια ναι!!!Εμένα προσωπικά για τις φράουλες μου στοίχισε λιγάκι😆..αλλά ας είναι καλά τα μωράκια μας κι ολα τα άλλα περνάνε!

Δημοσίευση

Εντωμεταξυ έστειλα σύζυγο στο σούπερ και μου ήρθε με φράουλες 😄 🍓

Σήμερα είμαι όλη μέρα  τεζα στον καναπέ σηκώνομαι για να φάω και τουαλέτα. Έχω να κάνω τόσες δουλειές και μηδέν διάθεση.

Ρε σεις πως περνάει το 1ο τρίμηνο, είναι η φάση που αναρωτιέσαι αν όντως είναι μέσα και μεγαλώνει, γιατί δεν έχεις καμία ένδειξη 🤷🏼‍♀️ Ειδικά με το ιστορικό που έχω, θέλει γερά νεύρα η φάση.. άντε αναμένω τους υπερήχους σας να πάρω θάρρος! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου κι εσύ! Με το καλό να πάνε όλα! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε 💛

Δημοσίευση
στις On 28/3/2025 at 12:23 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

Τυχερές όσες πεινάνε!!! Χαχαχαχα!! Εγω έχω τόση  ναυτια  που τρώω ελάχιστα  πράγματα.. σκέφτομαι μπας και πάρω καμιά  πολυβιταμινη για εγκυμοσυνη  να βοηθήσει.  Εσείς παίρνετε κάποια;

Από πότε σε "χτύπησε" η ναυτία κορίτσι; 

Εγώ δεν έχω έντονη, δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ αλλά έχω μόνιμα καπως ανακατεμένο και βαρύ στομάχι και ταυτόχρονα άπειρη πείνα και όταν τρώω φουσκώνω αμέσως.

Πολύβιταμίνες δεν παίρνω, ρώτα το γιατρό σου μήπως προτείνει κάτι. Υπέρηχο ποτέ έχεις; 

στις On 28/3/2025 at 12:18 ΜΜ, ο/η Despy είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Έκανα μεμονωμένα κάποια! Εύχομαι όλες να είστε καλά και ήρεμες (εντάξει ψέματα αυτό δεν γίνεται ...)!

Εγώ σε 3 μέρες έχω τον πρώτο υπέρηχο

Σας φιλώ!!!

Τέλεια!! Σίγουρα θα δείτε σάκο και αν είσαι 6+ ίσως και καρδούλα. Με το καλό!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανουλες!είμαι 9+1 μετά από εξωσωματική με κατεψυγμένη βλαστοκυστη και όλα πήγαν τέλεια!λοιπόν το θέμα μου είναι ότι δεν νοιωθω την κοιλιά μου όπως την ένιωθα, νοιώθω απλά ένα κενό,έχω αγχωθει παρά πολυ,και εχθές το βράδυ δεν είχα τόση συχνοουρια όπως έχω κάθε βράδυ,την Δευτέρα έχουμε πάλι ραντεβού στην γιατρό,πριν 2 εβδομάδες ακούσαμε καρδούλα και ήταν όλα μια χαρά,αρχίζω να παρανοω,είστε κι εσείς έτσι η είμαι υπερβολικη?θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Από πότε σε "χτύπησε" η ναυτία κορίτσι; 

Εγώ δεν έχω έντονη, δεν ξέρω αν θα έρθει ποτέ αλλά έχω μόνιμα καπως ανακατεμένο και βαρύ στομάχι και ταυτόχρονα άπειρη πείνα και όταν τρώω φουσκώνω αμέσως.

Πολύβιταμίνες δεν παίρνω, ρώτα το γιατρό σου μήπως προτείνει κάτι. Υπέρηχο ποτέ έχεις; 

Τέλεια!! Σίγουρα θα δείτε σάκο και αν είσαι 6+ ίσως και καρδούλα. Με το καλό!! 

Σου εύχομαι να μην σου έρθουν είναι βάσανο...Με το που μπήκε η 6η βδομάδα ξεκίνησε απότομα.  Αφού λέω στον σύζυγο πάμε να φάμε κάτι απέξω γιατί προβλέπεται να  γίνονται πιο έντονες οι ναυτιες.  Σκέψου δεν με πιάνει κανένα φάρμακο ναυτιας. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι μου!!! Εμείς είμαστε αρκετά κοντά, λίγες μέρες πίσω εγώ. Αχ τι καλααααα!! Ακούσατε καρδούλα τέλεια!!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εντωμεταξυ έστειλα σύζυγο στο σούπερ και μου ήρθε με φράουλες 😄 🍓

Σήμερα είμαι όλη μέρα  τεζα στον καναπέ σηκώνομαι για να φάω και τουαλέτα. Έχω να κάνω τόσες δουλειές και μηδέν διάθεση.

Ρε σεις πως περνάει το 1ο τρίμηνο, είναι η φάση που αναρωτιέσαι αν όντως είναι μέσα και μεγαλώνει, γιατί δεν έχεις καμία ένδειξη 🤷🏼‍♀️ Ειδικά με το ιστορικό που έχω, θέλει γερά νεύρα η φάση.. άντε αναμένω τους υπερήχους σας να πάρω θάρρος! 

Δεν ξέρω αγάπη αλήθεια!! Δεν ξέρω πως την έβγαλα καθαρή στα δίδυμα αλλά τώρα δεν παλεύεται η αναμονή με τίποτα!!! 

Δημοσίευση

στις πριν 2 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Απο χαπια κοριτσια τι πινετε; Εμενα μου εδωσε ο γιατρος μαγνήσιο και βιταμινες γιατι ειχα πονους περιοδου μερικές φορες μεσα στην μερα

Εγώ παίρνω φολικό, σίδηρο, κολπικά 1 φορά προγεστερόνη, σαλοσπιρ και κάνω και ενέσεις αντιπηκτικές. Γενικά απ' όλα !! 😆 Φανταζομαι αργότερα θα μου δώσει και μένα μαγνήσιο 

στις πριν 17 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Σου εύχομαι να μην σου έρθουν είναι βάσανο...Με το που μπήκε η 6η βδομάδα ξεκίνησε απότομα.  Αφού λέω στον σύζυγο πάμε να φάμε κάτι απέξω γιατί προβλέπεται να  γίνονται πιο έντονες οι ναυτιες.  Σκέψου δεν με πιάνει κανένα φάρμακο ναυτιας. 

Έχω πολύ ήπια ακόμα, λογικά σήμερα με βάση τον τελευταίο υπέρηχο μπήκα 6η. Και από τη μια λέω να έχω ναυτίες για να ξέρω ότι όλα πάνε καλά, αλλά ναι από την άλλη δεν είναι καθόλου ευχάριστο. 

στις πριν 17 ώρες, ο/η terminator είπε:

Καλησπέρα μανουλες!είμαι 9+1 μετά από εξωσωματική με κατεψυγμένη βλαστοκυστη και όλα πήγαν τέλεια!λοιπόν το θέμα μου είναι ότι δεν νοιωθω την κοιλιά μου όπως την ένιωθα, νοιώθω απλά ένα κενό,έχω αγχωθει παρά πολυ,και εχθές το βράδυ δεν είχα τόση συχνοουρια όπως έχω κάθε βράδυ,την Δευτέρα έχουμε πάλι ραντεβού στην γιατρό,πριν 2 εβδομάδες ακούσαμε καρδούλα και ήταν όλα μια χαρά,αρχίζω να παρανοω,είστε κι εσείς έτσι η είμαι υπερβολικη?θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα 

Καλώς ήρθες!! Αύριο έχετε ραντεβού; Όλα θα πάνε καλά! Είναι λογικό να αγχώνεσαι κι εγώ αγχώνομαι αρκετά, τσεκαρω γενικά για συμπτώματα γιατί έχω στο ιστορικό μου αποβολές και με πιάνει στρες αν όλα κυλάνε καλά, αλλά γενικά συμπτώματα κάθε μέρα πάνε κι έρχονται. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, γιατί δεν μας βλέπω καλά 9 μήνες 😅

Αναμένουμε τα νέα σας από τον υπέρηχο! 

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 12:43 ΜΜ, ο/η Alex280108 είπε:

Θα περάσει,εδώ θα τα λεμε κ θα ξεχνιέσαι!!!Λίγο έμεινε,ναι,να πάμε να το δούμε!!!Εμένα δεν με αφήνει καθόλου μαρούλια,λάχανο κ οτι βγαίνει γενικά από τη γη..του είπα κ για το ξύδι κ τις φράουλες κ μου λέει όχι...πφφφφ δεν ξέρω είναι το μόνο τρόφιμο που μου έχει στοιχίσει 😆

Εμένα με αφήνει σαλάτες αρκεί να τις έχω πλύνει εγώ παρά πολύ καλά με ξύδι κλπ. Τίποτα από έξω..

στις On 29/3/2025 at 12:45 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

Κορίτσια σας έχουν πει πότε περίπου πρέπει να κλείσουμε για αυχενικη;;;

Εγώ έχω αύριο ραντεβού με το γιατρό κ αν όλα καλά μου είχε πει πως θα κλείσω σ ένα μήνα αυχενική. Μας είχε πει έρχεστε για καρδιά σε 2 βδομάδες (αύριο) κ μετά αυχενική, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση δε θα την παλέψω…

στις πριν 19 ώρες, ο/η terminator είπε:

Από παράνοια εγώ άλλο τίποτα… Πήγαινε κοριτσάκι μου στο γιατρό σου αύριο να ηρεμήσεις. Κ αν ανησυχείς ακόμα πολύ πήγαινε σε μια κλινική να δεις το νινί. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Dimitr.io είπε:

Απο χαπια κοριτσια τι πινετε; Εμενα μου εδωσε ο γιατρος μαγνήσιο και βιταμινες γιατι ειχα πονους περιοδου μερικές φορες μεσα στην μερα

Μόνο φυλλικό 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@annie! μου τι ώρα θα πάτε αύριο; 

Εμενα σήμερα το στομάχι δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες και σκέφτομαι διάφορα, άλλα μετά το εκλογικευω κάπως και ηρεμώ. 

Κοιτα αν εξαιρέσεις το στήθος τα υπόλοιπα συμπτώματα εμένα πάνε κ έρχονται. Οι μυρωδιές πχ δε μ ενοχλούσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες, κ βάζω πλυντήριο το πρωί κ με πιάνει μια αναγούλα άλλο πράγμα… Μετά μου πέρασε… Το στήθος σήμερα τούμπανο.. Κ έχω πολλά υγρά περισσότερα απ ότι είχα. 19.30… 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...