Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μπορείς να πεις να κάνεις άλλον έναν ενδιάμεσα, δεν νομίζω να σου πει όχι ο γιατρός! Τη Δευτέρα θα ακούσετε καρδούλα ε;

Άσε να δω πως θα περάσουν οι 10 μέρες τώρα μέχρι να ξαναπαω. Θα το ξεχάσω βασικά να κάνω ότι δεν είμαι έγκυος μπας και περάσουν γρήγορα 😆

Ναι ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! Μου είπε πως αν την ακούσουμε πέφτουν οι πιθανότητες αποβολής στο 1% αλλά ρε συ υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που έχουν αποβάλει 8η-10η εβδομάδα κ δεν ξέρω πως θα ηρεμήσω.. Ας πάει καλά η Δευτέρα κ βλέπουμε μετά. Σκέψου ότι ξεκίνησα μετρήσεις ζαχαρου κ χάρηκα η ηλίθια που μάλλον έχω διαβήτη κύησης γιατί λέω με το μυαλό μου πως μάλλον πάει καλά κ προχωράει.. Καλά ξεκάθαρα κ γω δε μπορώ να χωνέψω ότι είμαι έγκυος με τίποτα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! Μου είπε πως αν την ακούσουμε πέφτουν οι πιθανότητες αποβολής στο 1% αλλά ρε συ υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που έχουν αποβάλει 8η-10η εβδομάδα κ δεν ξέρω πως θα ηρεμήσω.. Ας πάει καλά η Δευτέρα κ βλέπουμε μετά. Σκέψου ότι ξεκίνησα μετρήσεις ζαχαρου κ χάρηκα η ηλίθια που μάλλον έχω διαβήτη κύησης γιατί λέω με το μυαλό μου πως μάλλον πάει καλά κ προχωράει.. Καλά ξεκάθαρα κ γω δε μπορώ να χωνέψω ότι είμαι έγκυος με τίποτα.. 

Καλά ναι αυτό με την καρδιά κλπ δεν ξέρω πόσο ισχύει, σε μένα τουλάχιστον άκουσα και μετά έγινε ο,τι έγινε αλλά γενικά όσο περνάνε οι βδομάδες τόσο πιο ασφαλες θα είναι το μωρό! 

Σου βγάλε υψηλό σάκχαρο δηλαδή; Άσχετο κάτω στην περιοχή του κόλπου νιώθεις (ή κάποια άλλη κοπέλα επίσης) καθόλου περίεργα; Εγώ είναι στιγμές που νιώθω κάπως ότι με ενοχλεί και ελπίζω μην άρχισαν οι μύκητες να κάνουν πάρτι. Κάποια στιγμή θα μου κάνει και έλεγχο κολπικου υγρού υποθέτω. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλά ναι αυτό με την καρδιά κλπ δεν ξέρω πόσο ισχύει, σε μένα τουλάχιστον άκουσα και μετά έγινε ο,τι έγινε αλλά γενικά όσο περνάνε οι βδομάδες τόσο πιο ασφαλες θα είναι το μωρό! 

Σου βγάλε υψηλό σάκχαρο δηλαδή; Άσχετο κάτω στην περιοχή του κόλπου νιώθεις (ή κάποια άλλη κοπέλα επίσης) καθόλου περίεργα; Εγώ είναι στιγμές που νιώθω κάπως ότι με ενοχλεί και ελπίζω μην άρχισαν οι μύκητες να κάνουν πάρτι. Κάποια στιγμή θα μου κάνει και έλεγχο κολπικου υγρού υποθέτω. 

Και στις 3; Ναι νιώθω ώρες ώρες κάπως όχι όμως τη φαγούρα του μύκητα.. Θα φανεί.. Τα πρωινά μου είναι ανεβασμένα (100) κ χθες μια ώρα μετά φαγητού όπου έφαγα για πρωινό 1 τοστ με κασέρι κ μισή μπανάνα ήταν 200😱😱😱 Σήμερα μόνο το πρωινό ήταν ανεβασμένο μετά πήγε καλά η μέρα αλλά ξεκίνησα απευθείας διατροφή 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Πρώτη  κύηση ναι μετά από δεύτερη  εξωσωματικη  !!! Εμείς ακούσαμε πριν μία  βδομάδα.  Δεν το περίμενα ακόμα να σας πω.  Όσον αφορά τα συμπτώματα  έχω κοιλιά τουρλα από προγεστερονη  στήθος  πρησμένο  και με το που μπήκε  η έκτη βδομάδα  φοβερή ναυτια.. τι είναι αυτό το πράγμα..

ΩΩΩ τελεια!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Ποτε εχεις ξανα γιατρο; Υπομονη θα υποχωρησουν τα συμπτωματα σιγα σιγα

στις πριν 14 ώρες, ο/η Alex280108 είπε:

@annie! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!Κ σε σένα τα καλύτερα εύχομαι..πήγες στον γιατρο;Από συμπτώματα έχω φούσκωμα,συχνοουρια,το στήθος μια πρήζεται μια οχι,το στομάχι μου κάποιες μέρες χάλια,πονοκεφάλους και δυσκολία στην τουαλέτα..έχω βέβαια και τα υγρά που μια είναι καφε-μαυρα κ άλλοτε ροζ-κοκκινο..εσυ πως είσαι;

Καλά είμαι εγω, πρησμένο στήθος έχω, τρομερό φούσκωμα. Αυτά.. Τα ροζ καφε δε μας πειράζουν, το κόκκινο αίμα και ο πόνος είναι πρόβλημα...

Δημοσίευση
στις On 26/3/2025 at 12:16 ΜΜ, ο/η Alex280108 είπε:

Γειά σας και πάλι κορίτσια!!Όλα να είναι τέλεια σε όλες!Εγώ ακόμη στην ίδια κατάσταση,συνεχίζουν τα υγρά άλλοτε καφέ κ άλλοτε ροζ-κοκκινο..το άγχος στο φουλ για το αν το νινί συνεχίζει καλα..την άλλη Τρίτη έχω υπέρηχο αλλά ίσως πάω να κάνω κ έναν εδώ για να μου φύγει η έννοια 

Γεια σου κορίτσι μου, να πας αν σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη γιατί είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμες όσο γίνεται. Όλα θα πάνε καλά, μια χαρά θα είναι το νινί! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η annie! είπε:

Και στις 3; Ναι νιώθω ώρες ώρες κάπως όχι όμως τη φαγούρα του μύκητα.. Θα φανεί.. Τα πρωινά μου είναι ανεβασμένα (100) κ χθες μια ώρα μετά φαγητού όπου έφαγα για πρωινό 1 τοστ με κασέρι κ μισή μπανάνα ήταν 200😱😱😱 Σήμερα μόνο το πρωινό ήταν ανεβασμένο μετά πήγε καλά η μέρα αλλά ξεκίνησα απευθείας διατροφή 

Καλημέρα αγάπη, έκανες και σήμερα μέτρηση; Με τη διατροφή θα στρώσει! Προγεστερόνη παίρνεις εσύ; Εγώ ξεκίνησα χθες ένα κάθε βράδυ κολπικά. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα αγάπη, έκανες και σήμερα μέτρηση; Με τη διατροφή θα στρώσει! Προγεστερόνη παίρνεις εσύ; Εγώ ξεκίνησα χθες ένα κάθε βράδυ κολπικά. 

Όχι γιατί μου τελείωσαν οι ταινίες κ περιμένω να γράψει η μάνα μου να μου δώσει (μη δίνω τζάμπα το 20€..) Προγεστερόνη γιατί ξεκίνησες; Όχι τίποτα δεν παίρνω εκτός από filicine. Σχετικά με το salospir Που έγραψες στην άλλη συνομιλία εγώ έπαιρνα στην εξωσωματική μέχρι να σταματήσω τα φάρμακα. Μετά την 9η εβδομάδα που τα μειώναμε σταδιακά μου το έκοψε. Πως είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όχι γιατί μου τελείωσαν οι ταινίες κ περιμένω να γράψει η μάνα μου να μου δώσει (μη δίνω τζάμπα το 20€..) Προγεστερόνη γιατί ξεκίνησες; Όχι τίποτα δεν παίρνω εκτός από filicine. Σχετικά με το salospir Που έγραψες στην άλλη συνομιλία εγώ έπαιρνα στην εξωσωματική μέχρι να σταματήσω τα φάρμακα. Μετά την 9η εβδομάδα που τα μειώναμε σταδιακά μου το έκοψε. Πως είσαι;

Προγεστερόνη κλασικά, έπαιρνα από την 2η εγκυμοσύνη (αυτή η 4η) τίποτα λόγω ιστορικού για ενίσχυση. Νταξει λίγο είναι, παραπάνω σκέφτομαι πως θα ξεκινήσω τα αντιπηκτικά πάλι γιατί κι αυτά εντελώς προληπτικά είναι. Έκανα λίγες δουλειές σπίτι και τώρα εκατσα, κούραση, νύστα τα γνωστά. Συνήθως μεσημεράκι με πιάνει έντονα. Εσύ πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Προγεστερόνη κλασικά, έπαιρνα από την 2η εγκυμοσύνη (αυτή η 4η) τίποτα λόγω ιστορικού για ενίσχυση. Νταξει λίγο είναι, παραπάνω σκέφτομαι πως θα ξεκινήσω τα αντιπηκτικά πάλι γιατί κι αυτά εντελώς προληπτικά είναι. Έκανα λίγες δουλειές σπίτι και τώρα εκατσα, κούραση, νύστα τα γνωστά. Συνήθως μεσημεράκι με πιάνει έντονα. Εσύ πως είσαι; 

Η έντονη νύστα έχει περάσει, βέβαια είμαι πιο ξεκούραστη αυτή τη βδομάδα δεν είχα πολύ  δουλειά.. Το β΄ραδυ πάλι ξύπνησα νωρίς και δεν πολυ κοιμήθηκα μετά αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει!!!!! Ότι σου πει ο γιατρός αγάπη, ότι είναι καλύτερο..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

ΩΩΩ τελεια!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Ποτε εχεις ξανα γιατρο; Υπομονη θα υποχωρησουν τα συμπτωματα σιγα σιγα

Καλά είμαι εγω, πρησμένο στήθος έχω, τρομερό φούσκωμα. Αυτά.. Τα ροζ καφε δε μας πειράζουν, το κόκκινο αίμα και ο πόνος είναι πρόβλημα...

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Έχω ξανά Δευτέρα  μετά δηλαδή  από 2 βδομάδες :)

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Να γνωρίζετε ότι  επιτρέπεται  να παίρνετε  κολπικα υποθετα με Προβιοτικά  αλλά και από το στόμα  για βοήθεια.  Εγώ αυτό έκανα και με ηρέμησε.. αν όμως χειροτερεψετε πολύ πείτε το στον γιατρό  :)

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

στις πριν 17 ώρες, ο/η annie! είπε:

Γενικά εγώ έχω ακούσει  ότι αφού ακούσουμε καρδιά πέφτει  κατά 10 % κάτω η πιθανότητα αποβολής  αλλά για κάποιο λόγο οι γιατροί μόλις ακούσουν καρδιά  ηρεμούν  πολύ. Θα την ακούσετε.  Ποσών βδομαδων  είστε;;

Δημοσίευση

@annie!@Naty_ πήγα έκανα τελικά υπέρηχο κ όλα είναι καλά,ακούσαμε την καρδούλα ξανα και μας είπε ο γιατρός ότι είναι τα υγρά από το δεύτερο σάκο που αποβάλλεται κ να μην ανησυχώ γιατί δεν το επηρεάζει πουθενά 

Δημοσίευση

@annie!@Naty_ πήγα έκανα τελικά υπέρηχο κ όλα είναι καλά,ακούσαμε την καρδούλα ξανα και μας είπε ο γιατρός ότι είναι τα υγρά από το δεύτερο σάκο που αποβάλλεται κ να μην ανησυχώ γιατί δεν το επηρεάζει πουθενά 

Γενικά με την όρεξη του φαγητού πως τα πατε;θέλετε να τρώτε,έχετε επιθυμίες για κατι;Τι σας είπαν να προσεχετε;

Υπέροχα κορίτσι μου!! Οπότε τώρα θα πας για αυχενική; Πότε έχεις ραντεβού;;

Εγώ παρατήρησα ότι το πρωί πεινάω πάρα πολύ τρώω δηλαδή και μετά στη διάρκεια της ημέρας ενώ πειναω πάλι έντονα κι απότομα φουσκώνω πολύ εύκολα όταν τρώω. Αλλά γενικά τρώω και δεν με ευχαριστεί τοσο το φαγητό όπως πριν. Εσύ πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις On 26/3/2025 at 8:54 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Ουφφ άντε ας μπω δειλά δειλά κι εγώ! 😍

Γεια σας κορίτσια, για όσες δεν έχουμε γνωριστεί είμαι περίπου 5+3 (βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει στον επόμενο υπέρηχο) στην 4η εγκυμοσύνη μου, οι προηγούμενες τρεις δεν προχώρησαν. Υπάρχει άγχος αλλά όπως λέμε και με τα υπόλοιπα κορίτσια εδώ, ένα βήμα τη φορά, με πίστη πως όλα θα πάνε καλά 🙏🏼 

Λογικά εγώ πάω για τέλη Νοέμβρη! Αλλά αυτό θα φανεί εν καιρώ. 

Εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι γερά μέσα στις κοιλιτσες μας και να τα λέμε εδώ όσο περνάει ο καιρός 🥰

Εμείς είμαστε ακριβώς ίδιες μέρες! Άντε με το καλό ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Γενικά εγώ έχω ακούσει  ότι αφού ακούσουμε καρδιά πέφτει  κατά 10 % κάτω η πιθανότητα αποβολής  αλλά για κάποιο λόγο οι γιατροί μόλις ακούσουν καρδιά  ηρεμούν  πολύ. Θα την ακούσετε.  Ποσών βδομαδων  είστε;;

7+, Δεύτερα θα πάμε κ βλέπουμε. Αν ακούσουμε θα έχουμε περάσει το πρώτο σκαλοπάτι. Εσύ πότε έχεις γιατρό;

στις πριν 17 ώρες, ο/η Alex280108 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά!!

Γενικά με την όρεξη του φαγητού πως τα πατε;θέλετε να τρώτε,έχετε επιθυμίες για κατι;Τι σας είπαν να προσεχετε;

Εγω εδώ πεινάω θανάσιμα!!!! Αν με τραβάει να φάω κάτι;; Ναι τα πάντα🤣🤣🤣 Προσέχω όμως ειδικά από τη στιγμή που είδα ότι ανεβαίνει το ζάχαρο.. Γενικά κ από την πρώτη εγκυμοσύνη ξέρω έναν καφέ τη μέρα, όχι ντεκαφεϊνέ, όχι αλλαντικά, όλα καλοψημένα, πολύ καλά πλυμένα τα λαχανικά με ξύδι κ όχι τόνο και σολομό. Αυτά αν θυμάμαι καλά 

Δημοσίευση
στις On 26/3/2025 at 2:43 ΜΜ, ο/η Τινούλα είπε:

Μην αγχώνεσαι  για συμπτώματα.. θα έρθουν και αυτά  :)

Ήρθαν τελικά...μαζί με μια μεγάλη (πολύ μεγάλη β΄έβαια) επαναληπτική χοριακή. Θα δούμε από βδομάδα στον πρώτο υπέρηχο αν είναι όλα καλά!

Δημοσίευση

Εγώ πεινάω πάρα πολύ και έχω λιγούρες όπως πριν την περίοδο. Βέβαια είμαι και από τη φύση μου φαγανή 

Όχι πολλή ζάχαρη, όχι πολλά αλάτια μου έχουν πει...αλλά προς το παρόν υποκύπτω. Δεν έχω κάνει βέβαια εξετάσεις ακόμα.

Εν τω μεταξύ ενώ ανακατεύομαι, πάλι πεινάω χαχαχαχαχαχαχ

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Έκανα μεμονωμένα κάποια! Εύχομαι όλες να είστε καλά και ήρεμες (εντάξει ψέματα αυτό δεν γίνεται ...)!

Εγώ σε 3 μέρες έχω τον πρώτο υπέρηχο

Σας φιλώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

7+, Δεύτερα θα πάμε κ βλέπουμε. Αν ακούσουμε θα έχουμε περάσει το πρώτο σκαλοπάτι. Εσύ πότε έχεις γιατρό;

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά!!

Εγω εδώ πεινάω θανάσιμα!!!! Αν με τραβάει να φάω κάτι;; Ναι τα πάντα🤣🤣🤣 Προσέχω όμως ειδικά από τη στιγμή που είδα ότι ανεβαίνει το ζάχαρο.. Γενικά κ από την πρώτη εγκυμοσύνη ξέρω έναν καφέ τη μέρα, όχι ντεκαφεϊνέ, όχι αλλαντικά, όλα καλοψημένα, πολύ καλά πλυμένα τα λαχανικά με ξύδι κ όχι τόνο και σολομό. Αυτά αν θυμάμαι καλά 

@annie! μπραβο μπραβο  όλα καλά θα πάνε  θα το δεις.  Πολύ όμορφο συναίσθημα  την ώρα που ακούς καρδούλα :) Την Δευτέρα πάω που θα είμαι 8 +4

Δημοσίευση

Τυχερές όσες πεινάνε!!! Χαχαχαχα!! Εγω έχω τόση  ναυτια  που τρώω ελάχιστα  πράγματα.. σκέφτομαι μπας και πάρω καμιά  πολυβιταμινη για εγκυμοσυνη  να βοηθήσει.  Εσείς παίρνετε κάποια;

Δημοσίευση

@Tinoula εγώ ίσως είμαι και η πιο "μικρή" στην ομάδα χαχα, σύμφωνα με τον υπέρηχο της Τετάρτης περίπου 5+5. Εσύ;;

Γενικά κορίτσια που είστε νέα μέλη πρέπει να φτάσετε τα 20 μηνυματα για να φαίνονται αμέσως οι απαντήσεις σας! Κορίτσια από τραβήγματα στη μήτρα έχετε; Εγώ έχω ανα διαστήματα αλλά νομίζω νορμάλ είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Tinoula εγώ ίσως είμαι και η πιο "μικρή" στην ομάδα χαχα, σύμφωνα με τον υπέρηχο της Τετάρτης περίπου 5+5. Εσύ;;

Γενικά κορίτσια που είστε νέα μέλη πρέπει να φτάσετε τα 20 μηνυματα για να φαίνονται αμέσως οι απαντήσεις σας! Κορίτσια από τραβήγματα στη μήτρα έχετε; Εγώ έχω ανα διαστήματα αλλά νομίζω νορμάλ είναι.

Εγώ είμαι  8 +1 !!Ααα με κάλυψες με τα μηνύματα  χαχαχαχα.  Είναι φυσιολογικά τα τραβήγματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...