Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδιά 

Έιμαι στην 8η εβδομάδα κύησης κι εμφανισα καφέ αίμα,πήγα σε δύο γιατρούς έκανα διακολπικο υπέρηχος κι τις δύο μέρες ,κι μέτα από μια εβδομάδα ξανά έκανα διακολπικο γτ επέμενε ο πεθερός μου να παω στο δικό του ,όπως κι πήγα  αλλά δεν μου έκανε κι θα τον αλλάξω ,μέτα από πόσο καιρό μπορώ να κάνω διακολπικο ξανά ,υπάρχει κίνδυνος για το μωρό λόγω των πολλών υπερήχων ?

Ευχαριστώ 

Δημοσίευση

Καλησπέρα, εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη. Είναι συχνό να έχεις καφέ αίμα ειδικά στην αρχή της κύησης οπότε αν και αντιλαμβάνομαι το φόβο σου προσπάθησε να μην το αφήσεις να σου γίνει εμμονη ιδέα. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα κάνεις διακολπικο υπέρηχο, δεν επηρεάζεται το έμβρυο αρκεί να μην βάλει ντοπλερ (να μην βάλει να ακούσετε καρδιά δηλαδη), αυτό θέλει περιορισμό γιατί παράγει θερμότητα που μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Το να το βάλει για λίγο για να ακούσεις είναι οκ αλλά δεν κάνει κάθε λίγο και λιγάκι ειδικά στην αρχή! Εγώ πιο πολύ όμως θα σου έλεγα να μην κάνεις συνέχεια υπερήχους για σένα και την ψυχολογία σου. Πίστεψε το ότι όλα θα πάνε καλά :)

Δημοσίευση

Μπορεί κ απο αυτό να είχες λίγο αιματακι μπορεί κ όχι συνηθίζεται άλλωστε στην αρχή. Αν είσαι αδύνατη μπορείς κ απο την κοιλιά. Όταν είχα ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα μου ειπε ότι όχι γιατί είναι για λίγο αλλά οκ απο την άλλη φορά ας κάνουμε από την κοιλιά. Άσε μια βδομαδουλα μη πας και καθε μέρα. Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι κ να βρεις τον γιατρό που θα σου ταιριάξει.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η karra είπε:

Καλησπέρα παιδιά 

Έιμαι στην 8η εβδομάδα κύησης κι εμφανισα καφέ αίμα,πήγα σε δύο γιατρούς έκανα διακολπικο υπέρηχος κι τις δύο μέρες ,κι μέτα από μια εβδομάδα ξανά έκανα διακολπικο γτ επέμενε ο πεθερός μου να παω στο δικό του ,όπως κι πήγα  αλλά δεν μου έκανε κι θα τον αλλάξω ,μέτα από πόσο καιρό μπορώ να κάνω διακολπικο ξανά ,υπάρχει κίνδυνος για το μωρό λόγω των πολλών υπερήχων ?

Ευχαριστώ 

Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει περιορισμός στους υπερήχους. Παρόλα αυτά αν θες τη συμβουλή μου, θα πρότεινα να μην κάνεις τόσο συχνά κ να προσπαθείς να ηρεμείς φυσικά εφόσον έχεις επιβεβαιώσει ότι όλα είναι καλά. Το λέω κυρίως για τη δική σου ψυχολογία! Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...