Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποια έκανε πρόσφατα προσπάθεια εξωσωματικής και πέτυχε ή της είχε εγκριθεί η αγωγή από τον ΕΟΠΠΥ και εν τέλει δεν χρησιμοποίησε τις ενέσεις γιατί έμεινε φυσιολογικά έγκυος και εχει απόθεμα από ενέσεις GONAL-f και αν ναι αν θα μπορούσε να μου τις δωρίσει.

Έχω είχα την 5η αποτυχημένη και δεν θα ήθελα να περιμένω να περάσουν 6 μηνες για να μπορέσω να ξαναπεράσω από επιτροπή (στις 2 τελευταίες είχα έγκριση) γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε ξανά άμεσα, όσο αντέχουμε ακόμη, γιατί κάθε αποτυχία πονάει πολύ.  

Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Whiterose είπε:

Καλησπέρα σας,

ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω αν κάποια έκανε πρόσφατα προσπάθεια εξωσωματικής και πέτυχε ή της είχε εγκριθεί η αγωγή από τον ΕΟΠΠΥ και εν τέλει δεν χρησιμοποίησε τις ενέσεις γιατί έμεινε φυσιολογικά έγκυος και εχει απόθεμα από ενέσεις GONAL-f και αν ναι αν θα μπορούσε να μου τις δωρίσει.

Έχω είχα την 5η αποτυχημένη και δεν θα ήθελα να περιμένω να περάσουν 6 μηνες για να μπορέσω να ξαναπεράσω από επιτροπή (στις 2 τελευταίες είχα έγκριση) γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε ξανά άμεσα, όσο αντέχουμε ακόμη, γιατί κάθε αποτυχία πονάει πολύ.  

Σας ευχαριστώ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...