Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
    • Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες..  Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια! Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! "..  Να' ναι ευλογημένο!!!!  
    • @afr Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    • Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ κορίτσι μου για να σε βοηθήσω. Έχεις κάνει κάποιο που θα ήθελες να μας βάλεις μια φωτογραφία να σου πούμε πως μας φαίνεται; Γενικά οι γραμμές εξάτμισης είναι συνήθως πολύ πολύ λεπτές.
    • Τέλεια! Εύχομαι να έχετε θετικό αποτέλεσμα σε λίγες μέρες!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...