Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ κανε ένα αυριο τ πρωι τότε! Και μακαρι να βγει θετικο!

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

ακόμα αναγούλες ε; Ωραία ευτυχώς ηρέμησες!

Λίγο έμεινε για το μπεμπάκι σας να έρθει!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ κανε ένα αυριο τ πρωι τότε! Και μακαρι να βγει θετικο!

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

Τι;;; Πότε πήγες 30 εβδομάδων;;;😱 Σαν εχθές μου φαίνεται που είπες είσαι έγκυος! απίστευτο ρε συ!άντε τελική ευθεία μπαίνεις!😉

Δημοσίευση

@Naty_ ναι μέχρι κ τ προηγ μηνα ειχα απ ολα. 

@marinamanoulitsa αστα να πάνε. Περναει ο καιρος. Τελευταία περιοδο ειχα το καλοκαιρι😂. Βεβαια την καταλαβα για τ καλα αυτη την εγκυμοσύνη αλλα οκ. Λιγο εμεινε, να πανε ολα καλα και να μπούμε σε άλλους ρυθμούς αφου έρθει τ μωρο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Naty_ και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα κραμπες αρκετες και φορουσα και σερβιετα γιατι νομιζα πως απο στιγμη σε στιγμη αδιαθετω. Δεν ειχα καμια αλλη ενόχληση. 

@marinamanoulitsa έχω καλό προαίσθημα και για εσένα αυτό το μήνα! ποτε περιμενεις? 

Έχετε πολλές καλό προαίσθημα για εμένα αυτό τον μήνα!!!μακάρι κορίτσια μου γλυκά 💝 🙏 μακάρι να βγείτε αληθινές 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...