Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να μου πείτε που μπορώ και πως μπορώ να κάνω την εξέταση για θρομβοφιλία; Τι έχει κάνει κάποια, και πόσο κοστίζει; Συνταγογραφήτε ή όχι;

Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να έχω θρομβοφιλία και στο μωρό σταμάτησε η καρδιά του. Το είπα στο γιατρό μήπως χρειάζονταν να κάνω αντιπικτικές ενέσεις και μου είπε πως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πρόβλημα & δεν είχα και στο παρελθόν δεν έχω λόγο να κάνω την συγκεκριμένη εξέταση. Βέβαια είναι και το άλλο, μήπως έχω το αντίθετο της θρομβοφιλίας και παίρνοντας στην αρχή τα σαλοσπίρ προκάλεσα την αιμορραγία χωρίς να το θέλω;; 

Εντάξει θα μου πείτε βασανίζεσαι άδικα τώρα αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν κάτι πήγε λάθος από μένα, που θα μπορούσε σε μια επόμενη εγκυμοσύνη να προλάβω μια τέτοια κατάληξη. 

Εγώ την έκανα κορίτσι μου, όχι δεν συνταγογραφείτε και εάν θυμάμαι καλά μου στοίχισε 180€.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღ Κορίτσι μου εκανα τον προηγούμενο μηνα αν θέλεις να σου στειλω πμ με λεπτομέρειες 

Ναι κορίτσι μου αν σου είναι εύκολο στείλε μου γιατί με ενδιαφέρει πολύ να το ψάξω.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Χριστινάκι μου καλημέρα! Εκανα και εγώ τον προηγούμενο μήνα, αν και οι γιατροί μου λέγανε ότι φταει η εμφύτευση για τις αποβολές. Εγώ όμως επέμενα.και ήθελα να κάνω και αυτές τις εξετάσεις για να πω ότι έχω ψάξει τα πάντα! Και είχα δίκιο! Βγηκα θετικη σε μια μεταλλαξη και δεν έπρεπε να παιρνω σαλοσπιρ σε καθε ετ γιατι ηταν άχρηστη!! Και θα πρεπει να ξεκινήσω αντιπηκτικες ενέσεις οποτε ξεκινησω την διαδικασια της ετ. Καρυοτυπο κτλ τα είχα κάνει έτσι κ αλλιώς από πριν οπότε οι εξετάσεις μου αυτες κόστισαν περίπου 100 ευρώ. Κάποιες ήταν συνταγογραφουμενες και κάποιες όχι. Άμα.θες μπορώ να σε στείλω τις εξετάσεις να τσεκάρεις τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής και τι όχι 

Εννοείται ότι θα μου στείλεις τι έχεις κάνει για να τσέκαρω αν έχω κάνει κάτι από όλα αυτά και αν δεν έχω κάνει τπτ να ξέρω τι να ζητήσω από το μικροβιολογικό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...