Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@annie! @Elli13 κορίτσια μου πως πήγαν οι υπερυχοι σας.; Είδατε τα μωράκια σας..; 

Όλα τέλεια με την β επιπέδου 🙏🙏 Η μπέμπα μεγαλώνει όπως πρέπει αν και για να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ώστε να δούμε καρδούλα και πρόσωπο έπρεπε να φύγω να φάω κάτι γλυκό και τα σχετικά... Πήγα 2:00 η ώρα και έφυγα 6:00 😱😱 Πολλή μεγάλη κούραση αλλά τουλάχιστον όλα πήγαν εξαιρετικά 🙏🙏 

Εντωμεταξύ η κόρη μου είναι Ταρζάν, αλλά αυτή η μικρούλα στην κοιλιά είναι από τώρα χειρότερη!! Έφερνε τα πόδια στο κεφάλι, μετά με το αριστερό χέρι έπιανε το δεξί πόδι, ένας χαμός... Λέω που να βγει και εκτός κοιλιάς τι θα κάνει δηλαδή 😂😂🩷

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη θετική σας σκέψη 🩷🩷

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Elli13 μου υπέροχα τα νέα υπέροχα, χάρηκα πολύ!! 🩷🌸 Έτσι όλα κυλάνε φανταστικά!! 

@annie! Αναμένουμε σε σκέφτομαι τόση ώρα τι έγινε;; 

Όπως θα πάνε όλα υπέροχα και για σένα 🌈🌈 Θα γεμίσουμε ουράνια τόξα 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

@annie! @Elli13 κορίτσια μου πως πήγαν οι υπερυχοι σας.; Είδατε τα μωράκια σας..; 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Elli13 μου υπέροχα τα νέα υπέροχα, χάρηκα πολύ!! 🩷🌸 Έτσι όλα κυλάνε φανταστικά!! 

@annie! Αναμένουμε σε σκέφτομαι τόση ώρα τι έγινε;; 

Όλα καλά κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε!! Μόλις κάθισα.. Με το που γυρίσαμε σπίτι όρμησαν τα δίδυμα όχι να φάνε να τα ετοιμάσουμε για ύπνο (στο ενδιάμεσο έφαγα κ γω γιατί ψωμολυσουσα..) Το σποράκι είναι πάρα πολύ καλά!! Ακούσαμε κ την καρδούλα του!! Όλα τέλεια!! Κατευθείαν αυχενική λέει τώρα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Όλα καλά κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε!! Μόλις κάθισα.. Με το που γυρίσαμε σπίτι όρμησαν τα δίδυμα όχι να φάνε να τα ετοιμάσουμε για ύπνο (στο ενδιάμεσο έφαγα κ γω γιατί ψωμολυσουσα..) Το σποράκι είναι πάρα πολύ καλά!! Ακούσαμε κ την καρδούλα του!! Όλα τέλεια!! Κατευθείαν αυχενική λέει τώρα.. 

Αχχχ τι καλά!! Μπράβο κορίτσι μου! ❤️ 

Πόσο είσαι τώρα δηλαδή; Αυχενική πότε;; 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχχχ τι καλά!! Μπράβο κορίτσι μου! ❤️ 

Πόσο είσαι τώρα δηλαδή; Αυχενική πότε;; 

Βάσει περιόδου 7+5, βάσει υπερήχου 8+2.. Σ ένα μήνα μου είπε αύριο κιόλας να πάρω να κλείσω.. Τώρα η σειρά σου αγάπη!!!!❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Όλα τέλεια με την β επιπέδου 🙏🙏 Η μπέμπα μεγαλώνει όπως πρέπει αν και για να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ώστε να δούμε καρδούλα και πρόσωπο έπρεπε να φύγω να φάω κάτι γλυκό και τα σχετικά... Πήγα 2:00 η ώρα και έφυγα 6:00 😱😱 Πολλή μεγάλη κούραση αλλά τουλάχιστον όλα πήγαν εξαιρετικά 🙏🙏 

Εντωμεταξύ η κόρη μου είναι Ταρζάν, αλλά αυτή η μικρούλα στην κοιλιά είναι από τώρα χειρότερη!! Έφερνε τα πόδια στο κεφάλι, μετά με το αριστερό χέρι έπιανε το δεξί πόδι, ένας χαμός... Λέω που να βγει και εκτός κοιλιάς τι θα κάνει δηλαδή 😂😂🩷

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη θετική σας σκέψη 🩷🩷

😂😂♥️ Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τι ωραία κοριτσάκι μου μπραβο πολύ ωραία ♥️

εχεις και τα διδυμακια σου και τρεχεις τι να κανεις μωρε.. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι κοπελα μου…

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα κορίτσια καλή μας εβδομάδα! Βροχερή κι εδώ η μέρα όπως και όλο το σαβ/κο, αύριο Απριλης ελπίζω να έρθει και ο ήλιος ☀️ 

Εγώ καλά, προσπαθώ να μην αγχώνομαι (πολύ 😄), αυτό σκεφτόμουν χθες..μέχρι να ρθει άγχος, τώρα που ήρθε άλλο άγχος ίσως μεγαλύτερο! Σε μια βδομάδα έχω υπέρηχο, εύχομαι όλα να κυλάνε ομαλά και όμορφα. Κούραση γενικά, δεν θέλω να κάνω τίποτα. 

Κορίτσια μου που σήμερα κάνετε υπερήχους αναμένουμε τα νέα σας!! Και για να συντονιστούμε λίγο ποιες είναι σε αναμονή περιόδου αυτή ή την επόμενη βδομάδα; 

Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα κι εγώ λίγο το σκ. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ με τον άντρα και φυσικά Κυριακή αποφάσισε να ξυπνήσει πρωί πρωί η ζουζου. Μη τυχόν και κοιμηθούμε λίγο 😅 Την επόμενη εβδομάδα περιμένω εγώ. Πιθανόν 8/4 με τη φίλη @Mantarini . 

Τώρα το βράδυ έχω αρχίσει και νιώθω μια κινητικότητα να το πω στη μήτρα... Άντε να δούμε... 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Τι ωραία κοριτσάκι μου μπραβο πολύ ωραία ♥️

εχεις και τα διδυμακια σου και τρεχεις τι να κανεις μωρε.. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι κοπελα μου…

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό!!!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα κι εγώ λίγο το σκ. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ με τον άντρα και φυσικά Κυριακή αποφάσισε να ξυπνήσει πρωί πρωί η ζουζου. Μη τυχόν και κοιμηθούμε λίγο 😅 Την επόμενη εβδομάδα περιμένω εγώ. Πιθανόν 8/4 με τη φίλη @Mantarini . 

Τώρα το βράδυ έχω αρχίσει και νιώθω μια κινητικότητα να το πω στη μήτρα... Άντε να δούμε... 

Ααααα δεν το ξέρεις;;; Εαν πεις να βγεις ένα βράδυ τελείωσε… Θα ξυπνήσει αχάραγα, θα αρρωστήσει… Κάτι θα βγάλει τέλος πάντων μια στραβωμαρα…🤣🤣🤣 Πλέον το πιστεύω πως το κάνουν επίτηδες ξεκάθαρα…🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό!!!!

Ααααα δεν το ξέρεις;;; Εαν πεις να βγεις ένα βράδυ τελείωσε… Θα ξυπνήσει αχάραγα, θα αρρωστήσει… Κάτι θα βγάλει τέλος πάντων μια στραβωμαρα…🤣🤣🤣 Πλέον το πιστεύω πως το κάνουν επίτηδες ξεκάθαρα…🤣🤣🤣

Καλημέρα! Ε ναι τι πράγμα είναι αυτό! Λες να βγεις και μετά το μετανιώνεις 😫 Ευτυχώς κάναμε βάρδιες ύπνου με τον σύζυγό 🤣 

Θυμάμαι πιο μικρή που ήταν ενώ κοιμόταν σχετικά σερί το βράδυ (άντε να ξυπνούσε μετά τις 3), είπα κι εγώ να βγω με μία φίλη... Ε από τις 23:00 ξυπνούσε ανά μισή ώρα! Τον γονάτισε τον άντρα μου. (Εγώ γύρισα χαλαρή στις 2 γιατί δεν μου είπε τίποτα ο καψερος για να μην μου χαλάσει την έξοδο❤️)

Να σου πω εσένα που σου βγάζει το σπορακι πιο μεγάλο στον υπέρηχο, μήπως είχες ωορρηξία νωρίτερα σε εκείνο τον κύκλο; Συμβαδίζει άραγε ο υπέρηχος με κάποια επαφή; 😜

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα! Ε ναι τι πράγμα είναι αυτό! Λες να βγεις και μετά το μετανιώνεις 😫 Ευτυχώς κάναμε βάρδιες ύπνου με τον σύζυγό 🤣 

Θυμάμαι πιο μικρή που ήταν ενώ κοιμόταν σχετικά σερί το βράδυ (άντε να ξυπνούσε μετά τις 3), είπα κι εγώ να βγω με μία φίλη... Ε από τις 23:00 ξυπνούσε ανά μισή ώρα! Τον γονάτισε τον άντρα μου. (Εγώ γύρισα χαλαρή στις 2 γιατί δεν μου είπε τίποτα ο καψερος για να μην μου χαλάσει την έξοδο❤️)

Να σου πω εσένα που σου βγάζει το σπορακι πιο μεγάλο στον υπέρηχο, μήπως είχες ωορρηξία νωρίτερα σε εκείνο τον κύκλο; Συμβαδίζει άραγε ο υπέρηχος με κάποια επαφή; 😜

Ναι λογικά έκανα νωρίτερα ωορρηξία, επαφές είχαμε 10η κ 12η μέρα του κύκλου..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάντως που μου την βγάζει 6 ημέρες μεγαλύτερη, δεν είχα καμία επαφή εκείνες τις ημέρες γιατί είχα ακόμα το αίμα από τη βιοχημική. 2 επαφές είχα όλες κ όλες και τεστ ωορρηξίας θετικό πιο αργά. Τώρα πως προκύπτουν αυτές οι ημερομηνίες δεν ξέρω, μάλλον προσεγγιστικά. Αλλιώς έμεινα έγκυος με τον κρινο 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα πάντως που μου την βγάζει 6 ημέρες μεγαλύτερη, δεν είχα καμία επαφή εκείνες τις ημέρες γιατί είχα ακόμα το αίμα από τη βιοχημική. 2 επαφές είχα όλες κ όλες και τεστ ωορρηξίας θετικό πιο αργά. Τώρα πως προκύπτουν αυτές οι ημερομηνίες δεν ξέρω, μάλλον προσεγγιστικά. Αλλιώς έμεινα έγκυος με τον κρινο 🤣🤣

Αχα! Περίεργα πράγματα... Μάλλον βιάζεται να μεγαλώσει η δικιά σου 😜 

Αχ μακάρι να πιάσω κι εγώ τώρα αμέσως μετά τη βιοχημική γιατί βαριέμαι να περιμένω 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχα! Περίεργα πράγματα... Μάλλον βιάζεται να μεγαλώσει η δικιά σου 😜 

Αχ μακάρι να πιάσω κι εγώ τώρα αμέσως μετά τη βιοχημική γιατί βαριέμαι να περιμένω 🤣🤣🤣

Βασικά βαριέμαι να δουλεύω 🤣🤣🤣🤣 Με κούρασαν... 😅

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Βασικά βαριέμαι να δουλεύω 🤣🤣🤣🤣 Με κούρασαν... 😅

Γι'αυτό εγώ δεν γύρισα καν στη δουλειά 😂 Και όπως αποδείχτηκε από τη γαϊδουριά τους, πολύ καλά έκανα!! Αναρρωτικες 30ημερων μέχρι να βγω σε άδεια κύησης 😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Γι'αυτό εγώ δεν γύρισα καν στη δουλειά 😂 Και όπως αποδείχτηκε από τη γαϊδουριά τους, πολύ καλά έκανα!! Αναρρωτικες 30ημερων μέχρι να βγω σε άδεια κύησης 😁

Κ πολύ καλά κάνεις αγαπημένη !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...