Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 1:01 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Αχ μακάρι να πετύχει! Η φίλη μας η girly που έχουμε τον ίδιο γιατρό, έκανε 3 φορές και πέτυχε τις 2, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε επηρεάζομαι θετικά από αυτό! 😊

Και η mpourmpoulo είχε επιτυχία με την σπερματέγχυση 😊

λογικά θα πάρεις κάποια αγωγή 

πότε σκέφτεσαι να την κάνεις ;

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

καλή εβδομάδα να έχουμε!!! Ο Μάρτης βροχερός μπήκε βροχερός βγαίνει.... Με το καλό να έρθει ο Απρίλης κ να μπει όντως η Άνοιξη 😊

@annie! Με το καλό κορίτσι μου να πάτε για υπέρηχο, περιμένουμε νέα μας!!!

@Elli13Πωωω έφτασες κιόλας για β επιπέδου, μπράβο Έλλη μου με το καλό κ εσύ να κάνετε αυτήν εξέταση κ να πάνε όλα τέλεια!!! Δύσκολο αυτό να πηγαίνεις μόνη σου... Αν είναι λίγο παρήγορο οι σκέψεις όλων μας θα είναι μαζί σου κ με το θαυματάκι σου που μας απέδειξε ότι μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο 😊🙏🌈

@melitiniღ Ωπ τι ακούω λίγο ροζ????Λες να μας κάνεις καμιά έκπληξη μετά την εξωσωματική???? 😉

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εμείς το σκ μέσα με την μικρή γιατί ο σύζυγος δούλευε από το μεσημεράκι ως αργά το βράδυ. Την βγάζουμε στο μπαλκόνι πλέον που της αρέσει να κοιτάει τα αυτοκίνητα που περνάνε και κάνει μπιμπιιιιιπ 😂❤️

2:00 η ώρα έχω ραντεβού για β επιπέδου και δυστυχώς πάλι μόνη μου θα πάω, αφού δεν έχουμε που να αφήσουμε την μικρή. Ας είναι όλα καλά, και δεν πειράζει 🙏🙏

Θα περιμένουμε νέα σου από την Β επιπέδου elli μου όλα καλά θα είναι με την μπεμπουλα 😊🩷

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ Ωπ τι ακούω λίγο ροζ????Λες να μας κάνεις καμιά έκπληξη μετά την εξωσωματική???? 😉

🤣να πω ότι δεν μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό, ψέματα θα πω, μου πέρασε.. αλλά μια που μου πέρασε και μια που μου έφυγε.. 
το αποκλείω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. πρώτων γιατί είμαι κατευθείαν μετά από απόξεση και δεύτερον γιατί δεν έχουμε σπέρμα και χωρίς σπέρμα δεν έχω προσδοκίες.! 
Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως κι εγώ παραξενεύτηκα με το ροζάκι.. θα φανεί εντός των ημερών όμως.. 
Αν ήταν κάτι πιστεύω το πρώτο που θα πρηζόταν θα ήταν το στήθος, στην εγκυμοσύνη δεν μπορούσα ούτε να το αγγίξω.. μόλις σταμάτησε η καρδούλα σταμάτησε και κάθε σύμπτωμα που είχα.

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια καλή μας εβδομάδα! Βροχερή κι εδώ η μέρα όπως και όλο το σαβ/κο, αύριο Απριλης ελπίζω να έρθει και ο ήλιος ☀️ 

Εγώ καλά, προσπαθώ να μην αγχώνομαι (πολύ 😄), αυτό σκεφτόμουν χθες..μέχρι να ρθει άγχος, τώρα που ήρθε άλλο άγχος ίσως μεγαλύτερο! Σε μια βδομάδα έχω υπέρηχο, εύχομαι όλα να κυλάνε ομαλά και όμορφα. Κούραση γενικά, δεν θέλω να κάνω τίποτα. 

Κορίτσια μου που σήμερα κάνετε υπερήχους αναμένουμε τα νέα σας!! Και για να συντονιστούμε λίγο ποιες είναι σε αναμονή περιόδου αυτή ή την επόμενη βδομάδα; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα κορίτσια καλή μας εβδομάδα! Βροχερή κι εδώ η μέρα όπως και όλο το σαβ/κο, αύριο Απριλης ελπίζω να έρθει και ο ήλιος ☀️ 

Εγώ καλά, προσπαθώ να μην αγχώνομαι (πολύ 😄), αυτό σκεφτόμουν χθες..μέχρι να ρθει άγχος, τώρα που ήρθε άλλο άγχος ίσως μεγαλύτερο! Σε μια βδομάδα έχω υπέρηχο, εύχομαι όλα να κυλάνε ομαλά και όμορφα. Κούραση γενικά, δεν θέλω να κάνω τίποτα. 

Κορίτσια μου που σήμερα κάνετε υπερήχους αναμένουμε τα νέα σας!! Και για να συντονιστούμε λίγο ποιες είναι σε αναμονή περιόδου αυτή ή την επόμενη βδομάδα; 

Έτσι κορίτσι μου, να είσαι αισιοδοξη και θετικές σκέψεις!! 

Εγώ περιμένω 8/4 και ρε κορίτσια να σας πω κάτι;; 8/4 περίμενα και στην κόρη μου και δεν ήρθε και στις 9/4 έμαθα ότι είμαι έγκυος... Πόσο τυχαίο όλο αυτό;; Μέσα μου θέλω να ελπίζω και από την άλλη κρατάω μικρό καλάθι 

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου. Αντε να φύγει ο Μάρτης γιατί ήταν πραγματικά γδαρτης 🙄🙄🙄🤦🏻‍♀️

@annie! περιμένουμε το απόγευμα νεότερα για τον υπέρηχο σου ❤️

@Naty_ έχεις και εσύ τα δικια σου κορίτσι μου αλλά υπομονή και θα περάσουν οι μέρες. Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα άλλα θέματα 🤭🤭🤭... Ααααααα να βρήκα ένα θέμα... Είστε έτοιμες να ανοίξετε αύριο καινούργιο μήνα;;; 🤭🤭🤭🤭 έτοιμες να σκορπισετε μπόλικη μπεμπεδοσκονη;;; 🤭🤭🤭🤭

@melitiniღ κορίτσι μου σε λίγες μέρες τελειώνεις και την αγωγή σου ε;; 

Σε άλλα νέα εγώ τελείωσα σήμερα με περίοδο οπότε σε λίγες μέρες ξεκινάω τα γουτσου γουτσου 😂😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου σε λίγες μέρες τελειώνεις και την αγωγή σου ε;; 

ναι ναι! σήμερα και αύριο το βράδυ έχω και μετά τέλος. Έχει φύγει και αυτή η ενόχληση και τα υγρά, οπότε νομίζω ότι πρέπει να είμαι οκ τώρα. Παίρνω και προβιοτικά βέβαια για καλύτερα αποτελέσματα και μόλις θα μου έρθει και η περίοδος θα κλείσω ραντεβού στην γυναικολόγο μου να με δει. Νιώθω αισιόδοξη, οπότε προχωράμε δυνατά..!!! 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🤣να πω ότι δεν μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό, ψέματα θα πω, μου πέρασε.. αλλά μια που μου πέρασε και μια που μου έφυγε.. 
το αποκλείω μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. πρώτων γιατί είμαι κατευθείαν μετά από απόξεση και δεύτερον γιατί δεν έχουμε σπέρμα και χωρίς σπέρμα δεν έχω προσδοκίες.! 
Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως κι εγώ παραξενεύτηκα με το ροζάκι.. θα φανεί εντός των ημερών όμως.. 
Αν ήταν κάτι πιστεύω το πρώτο που θα πρηζόταν θα ήταν το στήθος, στην εγκυμοσύνη δεν μπορούσα ούτε να το αγγίξω.. μόλις σταμάτησε η καρδούλα σταμάτησε και κάθε σύμπτωμα που είχα.

Θα έρθει αγάπη, θέλει λίγο καιρό ο οργανισμός για να συνέλθει μετά την απόξεση. Φίλη μου έκανε τον Ιανουάριο απόξεση στην 7η εβδομάδα κ περίοδος της ήρθε το Μάρτιο 

@Elli13 θα περιμένουμε νέα αγάπη!! Με το καλό να δεις το μπεμπέ !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ δεν ξέρεις!!! Κ εγώ στη θέση σου τα ίδια θα σκεφτόμουν αλλά μπορεί έστω ένα σπερματοζω΄άριο να βρήκε τον σωστό τον δρόμο κ επειδή ήσασταν κ χαλαροί στο θέμα επαφών να έγινε το θαυματάκι 😉 Θα δείξει σε λίγες μέρες!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου μακάρι να γινόταν κάτι με το άγχος για όλες μας κ να φτάναμε με έναν μαγικό τρόπο με τα μωράκια αγκαλιά!!! Προσπάθησε όσο μπορείς να μην σκέφτεσαι κ κυρίως να μην διαβάζεις στο ίντερνετ κ να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν 😊 Σαν νεράκι θα περάσει η εβδομάδα 😉

Δημοσίευση

@melitiniღ άκυρο τώρα θυμήθηκα ότι είσαι ακριβώς μετά την απόξεση 😵 Νόμιζα είχε περάσει κ έναν κύκλος!!!  Ε τότε μπορεί να είναι υπολείμματα μέχρι να σου έρθει η επόμενη περίοδος η κανονική συμβαίνει αυτό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Και η mpourmpoulo είχε επιτυχία με την σπερματέγχυση 😊

λογικά θα πάρεις κάποια αγωγή 

πότε σκέφτεσαι να την κάνεις ;

Ναι το θυμάμαι!! Είπαμε να την κάνουμε Μάιο, για να μην έχουμε να σκεφτόμαστε τετοια πράγματα μέσα στις διακοπές το Πάσχα, γιατί θα πάμε και ταξίδι, οπότε να είμαστε χαλαρά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@melitiniღ άκυρο τώρα θυμήθηκα ότι είσαι ακριβώς μετά την απόξεση 😵 Νόμιζα είχε περάσει κ έναν κύκλος!!!  Ε τότε μπορεί να είναι υπολείμματα μέχρι να σου έρθει η επόμενη περίοδος η κανονική συμβαίνει αυτό!!!

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι παίζει να είναι τπτ υπολείμματα από την απόξεση. Εγκυμοσύνη δεν παίζει ρε με τπτ.. μόλις έρθει θα κάνω πάρτι νομίζω.. γιατί μετά μπορώ άφοβα να μπω σε love zone.. 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι παίζει να είναι τπτ υπολείμματα από την απόξεση. Εγκυμοσύνη δεν παίζει ρε με τπτ.. μόλις έρθει θα κάνω πάρτι νομίζω.. γιατί μετά μπορώ άφοβα να μπω σε love zone.. 🤗

Ναι κορίτσι μου θα αδιαθετήσεις κ θα επανέλθουν όλα, θα δεις κ το σώμα σου θα ηρεμήσει κ όλα... Κ θα είστε κ χαλαροί να απολαμβάνετε επαφές κ αν κάτσεις καλώς αλλιώς τον Ιούνιο σας περιμένουν τα εμβρυάκια σας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι κορίτσι μου θα αδιαθετήσεις κ θα επανέλθουν όλα, θα δεις κ το σώμα σου θα ηρεμήσει κ όλα... Κ θα είστε κ χαλαροί να απολαμβάνετε επαφές κ αν κάτσεις καλώς αλλιώς τον Ιούνιο σας περιμένουν τα εμβρυάκια σας 🥰

Έτσι! έτσι! Έχει ο Θεός και όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα..!!! Υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα θα ρθουν.. 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα! Πρέπει να αδιαθέτησα χθες εγώ.:θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Και λέω πρέπει γιατί η ροή είναι αρκετά μειωμένη..θα δούμε πως θα πάει μέσα στη μέρα!

τεστάκι έκανες τελικά;; 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλη εβδομάδα! Πρέπει να αδιαθέτησα χθες εγώ.:θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Και λέω πρέπει γιατί η ροή είναι αρκετά μειωμένη..θα δούμε πως θα πάει μέσα στη μέρα!

Γιατι δεν κανεις ενα τεστ.; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ναι το θυμάμαι!! Είπαμε να την κάνουμε Μάιο, για να μην έχουμε να σκεφτόμαστε τετοια πράγματα μέσα στις διακοπές το Πάσχα, γιατί θα πάμε και ταξίδι, οπότε να είμαστε χαλαρά 😊

Ωραία άντε με το καλό να πάτε και το ταξίδι σας και όταν γυρίσετε να το βάλετε μπροστά και εύχομαι με την πρώτη να έρθει το αδερφάκι της μικρούλα σας !

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!! Αντε να φεύγει ο Μάρτης σιγά σιγά γιατι ενω μας μπηκε καλα με θετικα τεστακια μετα τις υπόλοιπες μας εγδαρε κανονικά!! 🤣

Σάββατο που λέτε 25η μερα περιόδου, ξημερώματα είχα κάτι πονακια, και λίγο καφέ- ροζ μεσα στην μερα και μεχρι το μεσημεράκι....και όχι δεν παίρνουμε θάρρος δεν ήταν εμφύτευσης!! 🤣 Χθες το βράδυ παλι παλι τα ίδια, μέχρι που σήμερα το πρωί μ ηρθε κανονικά! 27η μέρα σημερα δεν το λες και νωρίς αλλά και πάλι τι ήταν αυτά το Σκ !! ?? Προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει? 🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωραία άντε με το καλό να πάτε και το ταξίδι σας και όταν γυρίσετε να το βάλετε μπροστά και εύχομαι με την πρώτη να έρθει το αδερφάκι της μικρούλα σας !

Ευχαριστούμε κορίτσι μου!! 🫶🏼🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@annie! @Elli13 κορίτσια μου πως πήγαν οι υπερυχοι σας.; Είδατε τα μωράκια σας..; 

Όλα τέλεια με την β επιπέδου 🙏🙏 Η μπέμπα μεγαλώνει όπως πρέπει αν και για να γυρίσει από μπρούμυτα ανάσκελα ώστε να δούμε καρδούλα και πρόσωπο έπρεπε να φύγω να φάω κάτι γλυκό και τα σχετικά... Πήγα 2:00 η ώρα και έφυγα 6:00 😱😱 Πολλή μεγάλη κούραση αλλά τουλάχιστον όλα πήγαν εξαιρετικά 🙏🙏 

Εντωμεταξύ η κόρη μου είναι Ταρζάν, αλλά αυτή η μικρούλα στην κοιλιά είναι από τώρα χειρότερη!! Έφερνε τα πόδια στο κεφάλι, μετά με το αριστερό χέρι έπιανε το δεξί πόδι, ένας χαμός... Λέω που να βγει και εκτός κοιλιάς τι θα κάνει δηλαδή 😂😂🩷

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη θετική σας σκέψη 🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...