Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 15η μέρα του κύκλου σήμερα και από ότι φαίνεται δεν θα κάνω ωορρηξία ή απλά θα αργήσει αρκετά. Κάθε μήνα γίνεται 15η μέρα αλλά τώρα δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είχα πει πως δεν θα κάνω τεστ σε αυτόν τον κύκλο και πραγματικά δεν σκοπεύω να προγραμματίσω επαφές, αλλά επειδή παραξενεύτηκα με την απουσία συμπτωμάτων, έκανα και η γραμμή είναι πιο άχνη από ποτέ…σχεδόν δεν φαίνεται. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο μήνα που είχα 5 μέρες θετικό τεστ…συμπτώματα ωορρηξίας είχα φουλ 10η και 11η μέρα και επειδή μου φάνηκε κουλό έκανε ένα τεστ και πάλι ήταν αρνητικό. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον κύκλο μου μετά την βιοχημική αλλά ανησυχώ γιατί πάντα λειτουργούσε ρολόι. Τελοσπαντων, φαντάζομαι ότι στην σπερματέγχυση θα προκαλέσουμε κάπως και την ωορρηξία να γίνει σωστά (;), οπότε θα προσπαθήσω να το βγάλω από το μυαλό μου.

Ναι κορίτσι μου θα πάρεις κάποια φαρμακευτική αγωγή κ όταν το/τα ωάρια θα είναι σε ιδανικό μέγεθος κάνεις μια ένεση που προκαλεί ωορρηξία 36 ώρες μετά, όπου τότε γίνεται κ η σπερματέγχυση 

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι κορίτσι μου θα πάρεις κάποια φαρμακευτική αγωγή κ όταν το/τα ωάρια θα είναι σε ιδανικό μέγεθος κάνεις μια ένεση που προκαλεί ωορρηξία 36 ώρες μετά, όπου τότε γίνεται κ η σπερματέγχυση 

Αχ μακάρι να πετύχει! Η φίλη μας η girly που έχουμε τον ίδιο γιατρό, έκανε 3 φορές και πέτυχε τις 2, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε επηρεάζομαι θετικά από αυτό! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ μακάρι να πετύχει! Η φίλη μας η girly που έχουμε τον ίδιο γιατρό, έκανε 3 φορές και πέτυχε τις 2, αν δεν κάνω λάθος. Οπότε επηρεάζομαι θετικά από αυτό! 😊

Εγώ έχω φίλη που με μια σπερμστεγχυση απέκτησε την κόρη της 🙏🙏 Αισιοδοξία και όλα θα έρθουν ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Ναι πέτυχε τις 2 . Και τώρα έχει αγκαλιά της το αγοράκι της. Εγώ έκανα το 2017 3 φορές με κλομιφεν και την 3 έπιασα τον μεγάλο μου . 🥰

Δημοσίευση

Κι εγώ σαν την @marinamanoulitsa στην αναμονή.. φοβάμαι να κάνω τεστ..νομίζω θα έρθει σήμερα αυριο!

εντωμεταξύ το ‘’χαλαρωσε, μερικές φορές είναι φυσιολογικό’’ της εφαρμογής μου τη δίνει στα νεύρα😂😅 ποιος σου είπε ότι θέλω να χαλαρώσω;🙄

IMG_3533.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κ μια φίλη μου έπιασε με την πρώτη σπερματέγχυση!! Καλή επιτυχία εύχομαι κοριτσάκι μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κι εγώ σαν την @marinamanoulitsa στην αναμονή.. φοβάμαι να κάνω τεστ..νομίζω θα έρθει σήμερα αυριο!

εντωμεταξύ το ‘’χαλαρωσε, μερικές φορές είναι φυσιολογικό’’ της εφαρμογής μου τη δίνει στα νεύρα😂😅 ποιος σου είπε ότι θέλω να χαλαρώσω;🙄

IMG_3533.jpeg

Αναμένουμε το τεστάκι σου κορίτσι μου σκεφτεσαι να κανεις αυριο.;

Δημοσίευση

Αχ σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! 😍🥰 μπορεί να μην πετύχω το 2 under 2 που ήθελα, αλλά καθόλου δεν πειράζει! 🤣🤣🤣 αστειεύομαι φυσικά…καλή επιτυχία να έχουμε όλες και οι εγκυούλες μας εύκολη διαδρομή προς τα αφράτα τους μωράκια!! 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αναμένουμε το τεστάκι σου κορίτσι μου σκεφτεσαι να κανεις αυριο.;

Σκέφτομαι να κάνω την Δευτέρα αν δεν μου έχει έρθει! 
Διάβασα αυτά που μας έστειλες και έχω να σου πω ότι τον περασμένο Μάρτιο είχα κανονικά περίοδο..3μιση μέρες αίμα..μου τελείωσε και είχα υγρά ωορρηξιας πολλά..λευκά-ροζ τα οποία έρχονταν και έφευγαν..μετά από μια εβδομάδα είχα έναν έντονο πόνο κεντρικά στην κοιλιά και μου ήρθε ξανά λίγο αίμα..έκανα τεστ και ήμουν έγκυος..έχουμε δει τόσα οπότε μην αποκλείεις τίποτα! Και εμένα αν μου το έλεγαν πριν μου συμβεί θα έλεγα πως αποκλείεται με τόσο αίμα να είμαι κ έγκυος! Θα περιμένουμε την χοριακη σου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

Σκέφτομαι να κάνω την Δευτέρα αν δεν μου έχει έρθει! 
Διάβασα αυτά που μας έστειλες και έχω να σου πω ότι τον περασμένο Μάρτιο είχα κανονικά περίοδο..3μιση μέρες αίμα..μου τελείωσε και είχα υγρά ωορρηξιας πολλά..λευκά-ροζ τα οποία έρχονταν και έφευγαν..μετά από μια εβδομάδα είχα έναν έντονο πόνο κεντρικά στην κοιλιά και μου ήρθε ξανά λίγο αίμα..έκανα τεστ και ήμουν έγκυος..έχουμε δει τόσα οπότε μην αποκλείεις τίποτα! Και εμένα αν μου το έλεγαν πριν μου συμβεί θα έλεγα πως αποκλείεται με τόσο αίμα να είμαι κ έγκυος! Θα περιμένουμε την χοριακη σου!

Ευχαριστώ για το μήνυμα σου Άννα μου και για την ελπίδα μέσα σε αυτό..

Μολις πήρα τα αποτελέσματα αρνητική 0,9 ανακουφίστηκα να σου πω την αλήθεια γιατί μετα από τόση αναμονή και καθυστέρηση ευελπιστώ ο κύκλος αυτός να λειτουργήσει καλύτερα και να είναι πιο ελπιδοφόρος.. ♥️🙏🏼

απογοητευομαι αλλα την ιδια στιγμη σκεφτομαι θετικά μολις τελειώσει η περιοδος θα ερθουμε παλι κοντα με τον συντροφο μου γιατι τωρα θελουμε και δεν μπορουμε 😂 εχω και ραντεβου με τον καινουριο γιατρο μετα το πασχα κι ελπιζω να καταλήξω σε αυτον να με κατευθύνει σωστα να γινουν εκ νεου ολες οι εξετασεις και οσες δεν εχω κανει και πιστευω κι ευχομαι στο καλυτερο δυνατο.. 

Ευχομαι να εχεις θετικο τεστακι κι εσυ και η @marinamanoulitsa μας.. αναμενουμε τα νεα σας κοριτσια μου αν οχι αυριο Δευτερα..

αντε να γελασει λιγο το χειλακι μας…

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Μολις πήρα τα αποτελέσματα αρνητική 0,9 ανακουφίστηκα να σου πω την αλήθεια γιατί μετα από τόση αναμονή και καθυστέρηση ευελπιστώ ο κύκλος αυτός να λειτουργήσει καλύτερα και να είναι πιο ελπιδοφόρος.. ♥️🙏🏼

απογοητευομαι αλλα την ιδια στιγμη σκεφτομαι θετικά μολις τελειώσει η περιοδος θα ερθουμε παλι κοντα με τον συντροφο μου γιατι τωρα θελουμε και δεν μπορουμε 😂 εχω και ραντεβου με τον καινουριο γιατρο μετα το πασχα κι ελπιζω να καταλήξω σε αυτον να με κατευθύνει σωστα να γινουν εκ νεου ολες οι εξετασεις και οσες δεν εχω κανει και πιστευω κι ευχομαι στο καλυτερο δυνατο.. 

Ευχομαι να εχεις θετικο τεστακι κι εσυ και η @marinamanoulitsa μας.. αναμενουμε τα νεα σας κοριτσια μου αν οχι αυριο Δευτερα..

Αχ κρίμα... Πονταρα πολύ σε θετική χοριακή 😕 Δεν πειράζει, έχεις καλό πλάνο και θα έρθει γρήγορα το μωράκι σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κρίμα... Πονταρα πολύ σε θετική χοριακή 😕 Δεν πειράζει, έχεις καλό πλάνο και θα έρθει γρήγορα το μωράκι σου 😊

Να σαι καλα αγαπη μ… ευχομαι συντομα να ερθει και σε σενα ♥️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..εχθές έκανα τεστ clear blue...αρνητικό που μετά από ώρα έβγαλε εξάτμισης και εχθές το βράδυ ήρθε περίοδος!!!!! Άρα πάει και αυτός ο μήνας....  Σύμφωνα με την Ζαίρα έως Ιούνιο θα έρθει 😉 έχω ακόμα περιθώριο!

@anna_30 εσύ έκανες τεστ;πως πας;

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά εγώ το βλέπω ως καλό γιατί είδες έναν καινούριο γιατρό μέσα σε όλα και θα πάτε πιο μεθοδικά από εδώ και πέρα! Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια..εχθές έκανα τεστ clear blue...αρνητικό που μετά από ώρα έβγαλε εξάτμισης και εχθές το βράδυ ήρθε περίοδος!!!!! Άρα πάει και αυτός ο μήνας....  Σύμφωνα με την Ζαίρα έως Ιούνιο θα έρθει 😉 έχω ακόμα περιθώριο!

@anna_30 εσύ έκανες τεστ;πως πας;

Μαρίνα μου καλημέρα! Πάμε για τον επόμενο μήνα δυνατά! Δεν πέφτουμε 🥰

Εγώ εχθές το μεσημέρι πόνεσα πολύ σε σημείο να πάρω χάπι και λέω οκ ήρθε..μέχρι και τώρα τίποτα! Εχθές είχα ροζ στο σκούπισμα.. πιστεύω απλά ότι κάνει παιχνίδια και θα κατέβει από ώρα σε ώρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ εχθές το μεσημέρι πόνεσα πολύ σε σημείο να πάρω χάπι και λέω οκ ήρθε..μέχρι και τώρα τίποτα! Εχθές είχα ροζ στο σκούπισμα.. πιστεύω απλά ότι κάνει παιχνίδια και θα κατέβει από ώρα σε ώρα 

Εσύ έχεις κάνει κάποιο τεστ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Έτσι και εγώ είχα καφέ όλη μέρα και το βράδυ κατέβηκε το αίμα....μακάρι να είναι εμφύτευσης

Δημοσίευση

Τσα! να 'μαι κι εγώ! 😅

Το ΣΚ πάντα είναι διαφορετικό από τις καθημερινές. Η θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις ή τπτ απόλυτος. Ειδικά αυτό που μας σάπισε στη βροχή & δεν μπορούσες να πας πουθενά. 

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!! Η τελευταία μέρα του μήνα. Άντε να φύγει κι αυτός να παίρνει σιγά σιγά σειρά ο Απρίλης μπας και δούμε λίγο άρπρη μέρα.. να ρθει και το Πάσχα, να μπούμε σε λίγο γιορτινό κλίμα βρε αδερφέ. 😆

@Naty_ @annie! σήμερα περιμένουμε νέα σας εε.. Τι κάνετε και πως πηγαίνουν τα μπεμπάκια σας;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Τσα! να 'μαι κι εγώ! 😅

Το ΣΚ πάντα είναι διαφορετικό από τις καθημερινές. Η θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις ή τπτ απόλυτος. Ειδικά αυτό που μας σάπισε στη βροχή & δεν μπορούσες να πας πουθενά. 

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!! Η τελευταία μέρα του μήνα. Άντε να φύγει κι αυτός να παίρνει σιγά σιγά σειρά ο Απρίλης μπας και δούμε λίγο άρπρη μέρα.. να ρθει και το Πάσχα, να μπούμε σε λίγο γιορτινό κλίμα βρε αδερφέ. 😆

@Naty_ @annie! σήμερα περιμένουμε νέα σας εε.. Τι κάνετε και πως πηγαίνουν τα μπεμπάκια σας;;

Καλημέρα κορίτσια μου, καλη εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα απόγευμα έχω υπέρηχο να δούμε πως πάει… Το ΣΚ κύλησε πολύ όμορφα οικογενειακά.. Εσυ τι κάνεις; Σε τι φάση είσαι ; @anna_30 αγάπη έχουμε νεότερα; Να μας κάνεις τη διαφορά στο 90🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Εμείς το σκ μέσα με την μικρή γιατί ο σύζυγος δούλευε από το μεσημεράκι ως αργά το βράδυ. Την βγάζουμε στο μπαλκόνι πλέον που της αρέσει να κοιτάει τα αυτοκίνητα που περνάνε και κάνει μπιμπιιιιιπ 😂❤️

2:00 η ώρα έχω ραντεβού για β επιπέδου και δυστυχώς πάλι μόνη μου θα πάω, αφού δεν έχουμε που να αφήσουμε την μικρή. Ας είναι όλα καλά, και δεν πειράζει 🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας @Naty_ @annie! @Elli13 όλα θα πάνε κάτ ευχήν και όσο μπορείτε μην αγχώνεστε!! 
Εγώ 17η μέρα σήμερα με άφαντη ωορρηξία ακόμη αλλά από χθες έχω πόνους περιόδου, σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ καθόλου. Εχω αρχίσει κ ανησυχώ λίγο για το τι μπορεί να συμβαίνει, αλλά θα δείξει τις επόμενες μέρες φαντάζομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλη εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα απόγευμα έχω υπέρηχο να δούμε πως πάει… Το ΣΚ κύλησε πολύ όμορφα οικογενειακά.. Εσυ τι κάνεις; Σε τι φάση είσαι ;

Κορίτσι μου εγώ είμαι σε μια φάση αφασία.. 🤣
Πλάκα κάνω! Περιμένω περίοδο βασικά, την Παρασκευή είδα το μεσημέρι λίγο ροζ και λέω έρχεται, αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά τπτ.. Εντάξει ωορρηξία έκανα μάλλον 20/03 οπότε θα περιμένω να δω μέχρι 03/04 αν έρθει.. απλά είχα πονάκια περιόδου από την Παρασκευή και λέω έρχεται, αυτό. Πόνο στο στήθος δεν έχω καθόλου, μα καθόλου όμως, που για μένα αυτό είναι πάρα πολύ αφύσικο, μιας και το πρώτο πράγμα που με πιάνει μόλις είναι να μου έρθει περίοδος είναι το στήθος. Αλλά περιμένω, δεν μπορώ να κάνω και τπτ άλλο..
Δεν ξέρω αν επηρεάζει η αγωγή για την κολπίτιδα που παίρνω.. 🤔αν και δεν νομίζω, τόσο πολύ.. 
Τεσπα, ότι είναι θα φανεί μέσα στην εβδομάδα.. πιστεύω πως θα έρθει γιατί έχω ήδη πρήξιμο αρκετό στην κοιλιά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή εβδομάδα να έχουμε!! Όμορφα κύλησε το ΣΚ με παρέα και φίλους. Εχτές το απογευματάκι κάναμε και χυμό λεμονάδα και την κραταμε όλο το καλοκαίρι, είναι αρκετά δροσιστική απλα έχει πολύ ζάχαρη και δεν είναι για κάθε μέρα. 

Τελείωσαν και οι γόνιμες μέρες και ήδη το στήθος μου άρχισε να πρήζεται!! 

Κορίτσια αναμένουμε τα νέα σας!! Άντε να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...