Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ χθες ειχα απο το πρωι πιο εντονους πονους στη κοιλια κ απο χθες το απογευμα εχω ροζ αιμα λιγο στ σκουπισμα και στην σερβιετα δεν εχω ακομη κανονικη ροη εκτος κι αν εχει αλλαξει η περιπδος μου και πλεον θα ειναι ευσι απο πονο τιποτα.. σου εχει συμβει μετα απο μεγαλο κυκλο να ειχες τοσο καθαρο αιμα.; Συνηθως ειχα σκουρο με βλεννα συγνωμη για την αναλυση.. απο τον Δεκεμβριο κι επειτα που ειχα μια ανωμαλια στον κυκλο εχω καθαρο αιμα..

Ναι Σοφία μου κατά καιρούς αλλάζει κ εμένα η περίοδος κ σε μέρες ποσότητα κλπ. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό κ δεν έχω ασχοληθεί παραπάνω κ με αυτό απλά λέω μια διαφορετική περίοδος 😉

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάτσε ακόμα ΔΕΝ μου ήρθε...μακάρι να μην έρθει 🙏 

Ουπς σοοοορι, δεν είδα το ίσως, δεν είχα πιει καφέ ακόμη 😅 Ελπίζω να μην σου έρθει κορίτσι μου 🙏

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@evaa__@marinamanoulitsa Μην το βάζετε κάτω κορίτσια μου,πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα, θα έρθει ο καιρός που θα είναι η 1η μέρα της τελευταίας περιόδου για πολλούς μήνες 😊 Θα έρθει για όλες μας αυτή η μέρα είμαι σίγουρη 🙏 🥰

Ποιες άλλες είναι στην αναμονή? @anna_30 κ @Σοφία21 αν θυμάμαι καλά?

@marinaP Με το καλό Μαρίνα μου να κάνετε την αυχενική, όλα να πάνε τέλεια!! Είσαι πραγματικά απίστευτη με μωράκια ένα στην αγκαλιά κ ένα στην κοιλιά κ οργανώνεις κ γάμο, τι αντοχές είναι αυτές μπράβο 😉

καλημέρα, στην αναμονή και εγώ σήμερα..προς το παρόν τίποτα..

Δημοσίευση

Καλημέέέέρα και από μένα.. Παρασκευούλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι 😅😅

@Naty_ @annie! πως είστε κορίτσια μου?? 😊

@marinamanoulitsa εύχομαι να ΜΗΝ σου έρθει...🙏
@melitiniღ πάλι καλά που υποχωρούν οι ενοχλήσεις γιατί πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό. Εγώ έχω άλλες 7 μέρες αγωγή, βέβαια οι ενοχλήσεις μου σταμάτησαν από την 2η μέρα.

@Σοφία21 εγώ παρατήρησα ότι μετά την υστεροσκόπηση που έκανα τον Ιούνιο, στην περίοδο το αίμα είναι καθαρό κόκκινο και μάλιστα μου έκανε τόσο εντύπωση αλλά σε συζητήσεις έμαθα οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Εγώ σε άλλα νέα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί, 5 μέρες νωρίτερα απ οτι δείχνει η εφαρμογή αλλά εαν το πάω με βάση τα υγρά και τον πόνο που είχα της ωορρηξίας είναι οκ, στις 14 μέρες..τι να πω.. Να μην υπάρχει μια εφαρμογή που να τα έχει ακριβώς να μην παιδευόμαστε με τα μετρήματα και τις καταγραφές χιχιχιχιχιχι

Δημοσίευση

@Tina23 και εγώ τώρα στη δεύτερη μέρα αγωγής είμαι και έχουν σταματήσει οι ενοχλήσεις, έχω άλλες 5 μέρες και μετά ελπίζω τέλος!
Βέβαια σήμερα νιώθω σαν να μου έρχεται η περίοδος.. έχουν αρχίσει τα πρώτα πονάκια - ενοχλήσεις στην κοιλιά, βέβαια στήθος ακόμη τπτ.. περίεργο για μένα, αλλά μπορεί να άλλαξαν τα συμπτώματα μετά την εγκυμοσύνη, ποιος ξέρει.. 🤔
Να σε ρωτήσω ρε κορίτσι τώρα που είπες υστεροσκόπηση, πόσο κοστίζει πάνω κάτω; Σκέφτομαι ίσως χρειαστεί να κάνω κι εγώ.. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

καλημέρα, στην αναμονή και εγώ σήμερα..προς το παρόν τίποτα..

Αχ κοριτσάρα εμείς είμαστε μαζί σε φάση αγωνίας 🙏🥰 αχ μακάρι να είμαστε εγκυουλες!! Εγώ δεν κάνω τεστ πριν την Δευτέρα βέβαια....δεν θέλω! Εγώ μια που θα κάνω αρκετά νωρίς τεστ και μια που δεν θα θέλω να ξανακάνω 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Tina23 και εγώ τώρα στη δεύτερη μέρα αγωγής είμαι και έχουν σταματήσει οι ενοχλήσεις, έχω άλλες 5 μέρες και μετά ελπίζω τέλος!
Βέβαια σήμερα νιώθω σαν να μου έρχεται η περίοδος.. έχουν αρχίσει τα πρώτα πονάκια - ενοχλήσεις στην κοιλιά, βέβαια στήθος ακόμη τπτ.. περίεργο για μένα, αλλά μπορεί να άλλαξαν τα συμπτώματα μετά την εγκυμοσύνη, ποιος ξέρει.. 🤔
Να σε ρωτήσω ρε κορίτσι τώρα που είπες υστεροσκόπηση, πόσο κοστίζει πάνω κάτω; Σκέφτομαι ίσως χρειαστεί να κάνω κι εγώ.. 

Δεν ξέρω εάν έχεις ιδιωτική ασφάλεια κ εάν το καλύπτει. Και ανάλογα εαν θα το κάνεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Στο δημόσιο ξέρω οτι είναι πολύ φθηνότερα αλλά δεν ξέρω πόσο, ίσως κάποια κοπέλα που έχει κάνει να σε βοηθήσει περισσότερο. Εγώ για νοσοκομείο και ιατρό έδωσα 980€. Μπήκα το πρωί και απογευματάκι βγήκα.

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa μου αρέσει που καθυστερεις λίγο το τεστ 😆 έχεις κράμπες η κάτι άλλο; 

@anna_30 εσύ κορίτσι μου; 

@Tina23 μακάρι να υπήρχε μια τέτοια εφαρμογή, θα μας έσωζε!! Εγώ εδώ, τα ίδια, επιτέλους έρχεται σκ για ξεκούραση!  Αναμένω να περάσουν οι μέρες και ταυτόχρονα μου υπενθυμίζω να ζω τη στιγμή 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@marinamanoulitsa μου αρέσει που καθυστερεις λίγο το τεστ 😆 έχεις κράμπες η κάτι άλλο; 

@anna_30 εσύ κορίτσι μου; 

@Tina23 μακάρι να υπήρχε μια τέτοια εφαρμογή, θα μας έσωζε!! Εγώ εδώ, τα ίδια, επιτέλους έρχεται σκ για ξεκούραση!  Αναμένω να περάσουν οι μέρες και ταυτόχρονα μου υπενθυμίζω να ζω τη στιγμή 😊 

ξεκίνησαν τα πονάκια μου οπότε σήμερα αύριο θα μου έρθει..

οπότε ας μπω δειλά δειλά στο ψάξιμο της εξωσωματικής.. όποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική με προεμφυτευτικό στην Αθήνα σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο, ας μου αφήσει ένα σχόλιο για να ρωτήσω κάποια πραγματάκια! :) 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Δεν ξέρω εάν έχεις ιδιωτική ασφάλεια κ εάν το καλύπτει. Και ανάλογα εαν θα το κάνεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Στο δημόσιο ξέρω οτι είναι πολύ φθηνότερα αλλά δεν ξέρω πόσο, ίσως κάποια κοπέλα που έχει κάνει να σε βοηθήσει περισσότερο. Εγώ για νοσοκομείο και ιατρό έδωσα 980€. Μπήκα το πρωί και απογευματάκι βγήκα.

Όχι κορίτσι μου, δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Κανονικά ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ όπως όλοι.. Αλλά θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου όταν θα πάω να με δει αν γίνεται μια τέτοια επέμβαση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Από τη στιγμή που υπάρχει μονάδα εξωσωματικής, σίγουρα θα έχουν και τέτοιου είδους επεμβάσεις.. Τι σκατά, υποτίθεται είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο.. καλά για του Διδυμοτείχου ούτε λόγος φαντάζομαι, εδώ δεν είχαν τον ειδικό εξοπλισμό για να μπορέσουμε μετά την απόξεση να στείλουμε το έμβρυο μου για περαιτέρω ανάλυση, θα έχουνε τέτοιες επεμβατικές μεθόδους...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ χθες ειχα απο το πρωι πιο εντονους πονους στη κοιλια κ απο χθες το απογευμα εχω ροζ αιμα λιγο στ σκουπισμα και στην σερβιετα δεν εχω ακομη κανονικη ροη εκτος κι αν εχει αλλαξει η περιπδος μου και πλεον θα ειναι ευσι απο πονο τιποτα.. σου εχει συμβει μετα απο μεγαλο κυκλο να ειχες τοσο καθαρο αιμα.; Συνηθως ειχα σκουρο με βλεννα συγνωμη για την αναλυση.. απο τον Δεκεμβριο κι επειτα που ειχα μια ανωμαλια στον κυκλο εχω καθαρο αιμα..

Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά πρέπει να είσαι έγκυος 🤰. Γιατί έχεις αποκλείσει την εγκυμοσύνη;

Για πάρε ένα τεστακι να κάνεις! 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια πολύ μπέρδεμα... Είμαι 17η μέρα του κύκλου και νιώθω ακόμα τα vibes της ωορρηξίας :υγρά και ορέξεις. Προσπαθώ ανά 2 μέρες επαφές αλλά χθες δεν μου κάθισε ο σύζυγος 😅 Σήμερα δεν θα του την χαρίσω 🤣 

Συνήθως κάνω ωορρηξία 14η-16η μέρα. Άντε να δούμε... Θα παλέψω επαφές σε όλο τον κύκλο και ότι γίνει. Αλλά έχω μπερδευτεί ρε γμτ και δεν έχουμε κάνει και όσες επαφές θα ήθελα, οπότε κρατάω μικρό καλάθι για αυτόν τον κύκλο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ κορίτσια πολύ μπέρδεμα... Είμαι 17η μέρα του κύκλου και νιώθω ακόμα τα vibes της ωορρηξίας :υγρά και ορέξεις. Προσπαθώ ανά 2 μέρες επαφές αλλά χθες δεν μου κάθισε ο σύζυγος 😅 Σήμερα δεν θα του την χαρίσω 🤣 

Συνήθως κάνω ωορρηξία 14η-16η μέρα. Άντε να δούμε... Θα παλέψω επαφές σε όλο τον κύκλο και ότι γίνει. Αλλά έχω μπερδευτεί ρε γμτ και δεν έχουμε κάνει και όσες επαφές θα ήθελα, οπότε κρατάω μικρό καλάθι για αυτόν τον κύκλο.

Αγάπη ξέρεις ότι και 1 επαφή αρκεί ε;; 😃

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Λοιπόν σε αυτόν τον κύκλο νιωθω ακριβώς το ιδιο... νιώθω κάθε μέρα σαν να γίνεται ωορρηξία.. έχω ανεβασμένη λίμπιντο και εδώ και δυο μέρες δεν εχουμε έρθει σε επαφή και έχω μαυρίσει! Σήμερα θα του ορμήξω!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Λοιπόν σε αυτόν τον κύκλο νιωθω ακριβώς το ιδιο... νιώθω κάθε μέρα σαν να γίνεται ωορρηξία.. έχω ανεβασμένη λίμπιντο και εδώ και δυο μέρες δεν εχουμε έρθει σε επαφή και έχω μαυρίσει! Σήμερα θα του ορμήξω!!

Χαχαχα έτσι! Κι εγώ 2 μέρες τον κυνηγάω. Οκ ήταν κουραστικές μέρες, αλλά σήμερα δεν μου γλυτώνει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αγάπη ξέρεις ότι και 1 επαφή αρκεί ε;; 😃

Μωρέ μια αρκεί αλλά αν είναι την σωστή μέρα ακόμα καλύτερα. Κι εγώ δεν ξέρω ποια είναι η σωστή μέρα! Έχω μπερδευτεί! Πφ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά πρέπει να είσαι έγκυος 🤰. Γιατί έχεις αποκλείσει την εγκυμοσύνη;

Για πάρε ένα τεστακι να κάνεις! 

Μπα οχι κοριτσι μου με τιποτα..

οταν παω τουαλετα πεφτει αιμα κατα την ουρηση οχι πολυ αλλα πεφτει.. χθες ο γιατρος ειπε πιθανον να ειναι περιοδοα να το παρακολουθησω να δω πως θα παει.. εαν εχω 5 μερες θα ειναι περιοδοα αλλα πιο ελαφρια υποθετω…

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ελίζα μου διαβασα σήμερα κάτι που ομολογω πως εγω προσωπικα δεν το γνώριζα.. η ποιοτητα των σπερματων ανα εκδπερματιση διαφερει.. δεν είναι η ιδια σε καθε εκσπερματιση που αυτο συνεπαγεται οτι ακομα και καθημερινη επαφη να υπαρχει ή ανα 2 μερες η μερα παρα μερα ειναι αν θα τυχει να συμπεσει η ποιοτικα καλη ωορηξια με την ποιοτικα καλη εκσπερματιση… δεν το βαζουμε κατω συνεχιζουμε τις προσπαθειες καθε μηνα χωρις απογοητευση και σκεφτομαστε θετικα… 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Όρμα κορίτσι μου θέλω να ακούσω σύντομα ευχαριστα νέα και για σένα 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέέέέρα και από μένα.. Παρασκευούλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι 😅😅

@Naty_ @annie! πως είστε κορίτσια μου?? 😊

@marinamanoulitsa εύχομαι να ΜΗΝ σου έρθει...🙏
@melitiniღ πάλι καλά που υποχωρούν οι ενοχλήσεις γιατί πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό. Εγώ έχω άλλες 7 μέρες αγωγή, βέβαια οι ενοχλήσεις μου σταμάτησαν από την 2η μέρα.

@Σοφία21 εγώ παρατήρησα ότι μετά την υστεροσκόπηση που έκανα τον Ιούνιο, στην περίοδο το αίμα είναι καθαρό κόκκινο και μάλιστα μου έκανε τόσο εντύπωση αλλά σε συζητήσεις έμαθα οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Εγώ σε άλλα νέα αδιαθέτησα σήμερα το πρωί, 5 μέρες νωρίτερα απ οτι δείχνει η εφαρμογή αλλά εαν το πάω με βάση τα υγρά και τον πόνο που είχα της ωορρηξίας είναι οκ, στις 14 μέρες..τι να πω.. Να μην υπάρχει μια εφαρμογή που να τα έχει ακριβώς να μην παιδευόμαστε με τα μετρήματα και τις καταγραφές χιχιχιχιχιχι

Καλά είμαι κοριτσάκι μου γλυκό, στην αναμονή του υπέρηχου..

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μωρέ μια αρκεί αλλά αν είναι την σωστή μέρα ακόμα καλύτερα. Κι εγώ δεν ξέρω ποια είναι η σωστή μέρα! Έχω μπερδευτεί! Πφ...

Όρμα εσύ κ μη σκέφτεσαι μέρες!! Από τη στιγμή που έχεις όρεξη μάλλον είσαι ακόμα γόνιμη οπότε βουρ!!! Εγώ μετά την ωορρηξία δεν πολύ έχω όρεξη.. Προν την περίοδο δε;; Ούτε να με πλησιάσει !!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι κορίτσι μου, δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Κανονικά ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ όπως όλοι.. Αλλά θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου όταν θα πάω να με δει αν γίνεται μια τέτοια επέμβαση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Από τη στιγμή που υπάρχει μονάδα εξωσωματικής, σίγουρα θα έχουν και τέτοιου είδους επεμβάσεις.. Τι σκατά, υποτίθεται είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο.. καλά για του Διδυμοτείχου ούτε λόγος φαντάζομαι, εδώ δεν είχαν τον ειδικό εξοπλισμό για να μπορέσουμε μετά την απόξεση να στείλουμε το έμβρυο μου για περαιτέρω ανάλυση, θα έχουνε τέτοιες επεμβατικές μεθόδους...

Εγώ κορίτσι μου 1200 είχα δώσει ,κλινική,γιατρο,αναισθησιολογο όλα. Πήγα πρωί και μέχρι το μεσημέρι είχα ήδη φύγει! Μην νομίζεις δεν κρατάει και πολύ! Απλά το χειρότερο με μενα ηταν που στο χειρουργείο ηταν καμια 5αρια γιατροί σιγουρα,  λες και κάνανε πρακτική άσκηση γιατι πολλοί δεν είχαν ξανασυναντησει τέτοια περίπτωση και με ανοιχτά ποδια να σε κοιτάζουν όλοι δεν είναι και το καλύτερο, και ας κοιμάσαι 🤣🤣 Οι ιδιωτικές ασφαλείες πάντως ξερω δεν καλύπτουν γυναικολόγο, τουλάχιστον σε αυτή που έχω εξτρα εγω δεν εχει..πόσο μάλλον ΕΦΚΑ . Και καλό είναι να κάνεις υστεροσκοπηση με αυτόν που θα σε κάνει την εμφύτευση για να εχει μια ιδέα για την μήτρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...