Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τι ωραία!! Ανυπομονώ και εγώ να πάω την Παρασκευή για το ντοπλερ. Εχω από τέλη Φλεβάρη να πάω για υπέρηχο. Είχα κάνει υπέρηχο μαζί με την καμπύλη. Πήγα 8 το πρωί έφυγα 11 και ανάμεσα στις αιμοληψίες μου έκανε η γιατρός και υπέρηχο. Έναν μικρό υπέρηχο απλά ότι όλα καλά. Ανυπομονώ τώρα! Να δω και πόσα κιλά έφθασε 😂
    • Ναι εγώ τα έδινα και μου τα κάναν αποστείρωση. Βέβαια αν το γάλα που πέφτει μέσα σε σταγονες, δεν θες να το χρησιμοποιήσεις στο μωράκι σου δεν χρειάζονται καν αποστείρωση μόνο καλό πλύσιμο ώστε να καθαρίζονται και καλό στέγνωμα.    @Diwni κάτι always σε μαύρο χρώμα είχα πάρει. Τυχαία τα είχα πάρει την πρώτη φορά και με βόλεψαν πολύ. Στο ΡΕΑ μου έδωσαν αυτοί τις σερβιέτες αλλά την τελυταια μέρα χρησιμοποίησα αυτά και τα κράτησα άλλη μια βδομάδα και δεν είχα να σκέφτομαι τίποτα. Always Discreet νομίζω λέγονται. Είναι σαν εσώρουχα μιας χρήσης. 
    • Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα κι εγώ λίγο το σκ. Βγήκαμε Σάββατο βράδυ με τον άντρα και φυσικά Κυριακή αποφάσισε να ξυπνήσει πρωί πρωί η ζουζου. Μη τυχόν και κοιμηθούμε λίγο 😅 Την επόμενη εβδομάδα περιμένω εγώ. Πιθανόν 8/4 με τη φίλη @Mantarini .  Τώρα το βράδυ έχω αρχίσει και νιώθω μια κινητικότητα να το πω στη μήτρα... Άντε να δούμε...   
    • Αχ κορίτσια σας διαβαζω κ σκέφτομαι ότι εστω πρέπει να κάνω λίστα χαχα. Είναι μεταβατική περιοδος μωρε κ δ ξέρω τι ρουχα θα χρειαστώ για μενα κυριως αλλά οκ. Τ θεμα είναι ότι πεφτει κ εποχή αλλαγών. Π πρέπει να φτιάξω ντουλαπες των κοριτσιών, ντουλάπα δικια μας, να μαζευτουν τ χαλια κτλ. Δ ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρι πχ Ιούνιος π.ολα αυτά θα έχουν γίνει. Ούτε από τώρα μπορω ξα βγαλω καλοκαιρινά πχ. Που θα πάει σιγα σιγα θα τ βάλω σε σειρά.  @Katerinioo τι βρακάκια είναι αυτά? Εγώ είχα πάρει 2 πάνες ενηλίκων να σ πω την αλήθεια κ σερβιετες. Μ εβαλαν την πανα μετά τ τοκετο, κ μόλις σηκωθηκα κ πλυθηκα κτλ έβαλα εσωρουχο κ σερβιετα. Επίσης σήμερα είχαμε τ ντομπλερ. Ολα είναι πολυ καλα. Οι μετρήσεις της κανονικές..Προχωράμε!
    • Τι ωραία κοριτσάκι μου μπραβο πολύ ωραία ♥️ εχεις και τα διδυμακια σου και τρεχεις τι να κανεις μωρε.. να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι κοπελα μου…
  • Προσθήκη...