Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα γράψω καλή εβδομάδα γιατί νιώθω ότι είναι Δευτέρα σήμερα...😂😂 

@anna_30 κορίτσι μου δεν διακρίνω κάτι στα τεστακια σου αλλά επιφυλάσσομαι γιατί και εγώ όταν τα ανέβαζα τα κορίτσια δεν το έβλεπαν λόγω χάλια ανάλυσης  αλλά με γυμνό μάτι φαινόταν. Εύχομαι να είναι θετικά!! 

@Σοφία21 τα τεστακια αυτά πάντα με μπερδεύουν γιατί βγάζουν αυτή την γραμμή εξάτμισης και νομίζεις ότι είναι θετικό ενώ τελικά δεν είναι...

Οι φρεσκοεγκυουλες  της παρέας @Naty_ και @annie! Πώς είστε κορίτσια;; Πότε έχετε επίσκεψη σε γιατρό να μας πείτε τα ευχάριστα;; 

Σε άλλα νέα εγώ είμαι σε γόνιμες μέρες και το δίνουμε και καταλαβαίνει... Ρίξτε λίγο μπεμπεδοσκονη και σε εμάς!! 

Καλημέρα αγάπη, όλα καλα!! Μετράω τις μέρες μέχρι το Δευτέρα που έχουμε γιατρό!! Σου στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη φίλη !! Βαλτον κάτω!!

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Mantarini @Sia A @evaioan @Eliza Kats

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

θα πάω για χοριακή να ξεμπερδευω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες! Τώρα βρήκα χρόνο να μπω, που πάω δουλειά 😅 Γιατί στο σπίτι αν δει η μικρή κινητό πάει... Θέλει να δει βιντεακια και της τα έχουμε κόψει (μέγα λάθος που της δείξαμε την πρώτη φορά). 

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο στα πεθερικά. Το "κακό" είναι ότι ήμουν στις γόνιμες και δεν καταφέραμε όσες επαφές θα θέλαμε. Αλλά οκ κάπως το πετύχαμε μέρα παρά μέρα. Βάση ημερολογίου χθες είχα ωορρηξία και καταφέραμε να έχουμε μια επαφή 😊 Ελπίζω να είναι η τυχερή 😊 Θα επιδιώξω και σήμερα επαφή αν μας βγει. 

Έχει καμία εμπειρία από σύντομη βιοχημική να μου πει αν έκανε ωορρηξία τις ημέρες που κάνει πάντα από τη στιγμή που είδε αίμα; Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τα σημάδια του σώματος για το πότε έκανα ωορρηξία τελικά 😕

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

Κορίτσι μου κ εγώ είμαι αυτής της άποψης, δεν μπαίνω στην διαδικασία των τεστ γτ κ εμένα με αγχώνουν. Να έχω κάνει 2-3 σε όλη μου τη ζωή... Αφού σε αγχώνουν άστα. Απλά το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να φτιάξεις τον κύκλο σου αφού δεν έχεις σταθερό γιατί θεωρητικά μπορεί να μην έχεις καν καθυστέρηση απλά να έκανες αργά ή κθλ ωορρηξία!!!

Δημοσίευση

@Σοφία21 μου μπορεί να μην έχεις καθυστέρηση κορίτσι μου, εφόσον ο κύκλος δεν είναι σταθερός. Όπως είπε και η @Sia A. Καθυστέρηση θα είναι εφόσον από τον μεγαλύτερο κύκλο σου περάσουν κάποιες μέρες. Ή όπως ξανά έγραψα 20 μερες σίγουρα από την τελευταία επαφή. Αλλά εφόσον δεν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία είναι λίγο αμφίβολα όλα σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας νωρίτερα;

@Mantarini χαρείτε το κορίτσι μου στέλνω μπεμπεδοσκονη κι εγώ σε 2 βδομάδες ελπίζω να έχεις ευχάριστα! Εγώ εδω, ξάπλα όσο μπορώ θα μιλήσω με γιατρό να πάω σήμερα βράδυ αν βολεύει αλλιώς αύριο.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. 

@Eliza Kats εμενα μετά την βιοχημική αποβολή, απο την ημερα π ειδα αιμα εκανε 1 βδομαδα παραπανω απο οτι συνήθως να έρθει η επόμενη περίοδος ενώ μετά την αυτόματη αποβολή π είχε προχωρήσει η εγκυμοσυνηηρθε κανονικά, οπότε εξαρτάται καθαρά από το σώμα.

Δημοσίευση

Κορίτσια ειμαι μα σκασω. Δευτέρα υποτίθεται ξεκίνησε περίοδος ειδα καφε. Χθες το πρωί ξανά καφέ και από τότε τπτ καθαρή. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλαζει ο κύκλος. Αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή θα πάρω το γιατρό μου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια ειμαι μα σκασω. Δευτέρα υποτίθεται ξεκίνησε περίοδος ειδα καφε. Χθες το πρωί ξανά καφέ και από τότε τπτ καθαρή. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλαζει ο κύκλος. Αν δεν έρθει μεχρι την Παρασκευή θα πάρω το γιατρό μου.

Κορίτσι μου μήπως να κάνεις αν τεστάκι αύριο το πρωί αν συνεχίσεις να είσαι καθαρή?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Πότε περίμενες; Δευτέρα; Γενικά έχεις σταθερό κύκλο; 

Κορίτσι μου μήπως είναι εμφύτευσης; Πώς νιώθεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες! Τώρα βρήκα χρόνο να μπω, που πάω δουλειά 😅 Γιατί στο σπίτι αν δει η μικρή κινητό πάει... Θέλει να δει βιντεακια και της τα έχουμε κόψει (μέγα λάθος που της δείξαμε την πρώτη φορά). 

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο στα πεθερικά. Το "κακό" είναι ότι ήμουν στις γόνιμες και δεν καταφέραμε όσες επαφές θα θέλαμε. Αλλά οκ κάπως το πετύχαμε μέρα παρά μέρα. Βάση ημερολογίου χθες είχα ωορρηξία και καταφέραμε να έχουμε μια επαφή 😊 Ελπίζω να είναι η τυχερή 😊 Θα επιδιώξω και σήμερα επαφή αν μας βγει. 

Έχει καμία εμπειρία από σύντομη βιοχημική να μου πει αν έκανε ωορρηξία τις ημέρες που κάνει πάντα από τη στιγμή που είδε αίμα; Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τα σημάδια του σώματος για το πότε έκανα ωορρηξία τελικά 😕

Εγώ κορίτσι μου στην πρώτη βιοχημική έκανα ωορρηξία λίγο αργότερα, ενώ μετά τη βιοχημική του Οκτώβρη, έκανα ωορρηξία αρκετά νωρίτερα. Αλλά εγώ γενικά δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Καλό βόλι θα ευχηθώ 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα μήπως είναι εμφύτευσης ή ωορηξίας στην περίπτωση που έκανες ωορηξία πιο αργα σε αυτον τον κυκλο.; 
ειχες επιβεβαιωμενη ωορηξια νωρίτερα μεσα στο μήνα.; 

Δημοσίευση

@Naty_ @Sia A15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ είναι πολύ ηλίθιες μερικές... Εσύ κάνε τη χοριακή σου. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά; Πόσες μέρες εσείς καθυστέρηση;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Ωραία, αν καθαρίσεις αύριο πρωί κάνε ένα τεστακι αν ήταν εμφύτευσης θα δείξει κάτι. Και όσο μπορείς να ηρεμήσεις, σίγουρα η ψυχολογία επηρεάζει και τον κύκλο μας 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_ @Sia A15η είχα θετικό τεστ και 24η και 25η μερα ειχα τα καφέ. Περίμενα χθες περίοδο ο κυκλος μου πλεον έχει μικρύνει. Δε ξερω δε νομιζω να ηταν εμφύτευσης εχω στεναχωρεθει πολυ με ενα οικογένεια πρόβλημα και ισως επηρεάστηκε και αυτο. 

Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά αλλά ήταν το μόνο σύμπτωμα όταν είχα μείνει έγκυος. Τις μέρες που περίμενα είχα για μια μέρα ροζ καφέ κ νόμιζα ότι έρχεται πιο νωρίς 😉 Εύχομαι να κάνεις τεστάκι κ να βγει καραθετικό🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

εγώ φαντάσου Ελίζα ότι με τις ταινίες αυτές και χοριακή στο 70-80, δεν θυμάμαι που ήταν, και ίσα που την έβλεπε το μάτι μου.. όταν ανέβηκε καλά καλά και μετά έδειχνε κανονικά, αλλά στην αρχή δεν έδειχνε σχεδόν τπτ. Οπότε θεωρώ ότι αν κάποια χοριακή είναι στο 15-20 δεν θα δείχνει τπτ.

Δημοσίευση

Αρχικά ευχαριστώ που βγάλατε τα κυάλια σας και προσπαθήσατε να δείτε την γραμμή 😅😅 Από κοντά φαίνεται καλύτερα είναι η αλήθεια..φυσικά δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου..ειδικά μετά από δύο αποτυχίες ξέρετε πως είναι αυτά..χθες είχα λίγο ροζ με αρκετά υγρά αλλά δεν λέρωνα σερβιετακι και σήμερα το πρωί λίγα μπεζ..εδώ κ τρεις μέρες έχω κ το στομάχι μου όλη μέρα..σαν ένα βάρος, μια ναυτία..περιμένω την Παρασκευή οπότε θα δούμε! 
Σε άλλα νέα τώρα πάμε στον γενετιστή ν πάρουμε γνώμη για τον καρυοτυπο του συζύγου! Σας φιλώ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

Να σαι καλα...μας έκανες την καρδιά περιβόλι 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Πλάκα κάνω εννοείται!καλά κάνεις και μας λες την άποψη σου! Αλλά είπαμε...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...😛

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσι μ λογω ΣΠΩ δεν εχω σταθερο κύκλο εχει τυχει να κάνω και 40αρη και 50αρη κυκλο σπανιο οχι συχνα δηλαδη.

το τελευταιο 5μηνο ηταν σταθερος ο κυκλος μου 26-31 μερες..

τωρα μου απαντησε ο γιατρος μου ειπε καλυτερα να αποκλεισουμε την κυστη να παω για υπερηχο.. τον ρωτησα να κανω χοριακη ή να παω απευθειας για υπερηχο μου απαντησε δεν χρειαζεται χοριακη..

αν σου πω οτι ανησυχω περισσοτερο τωρα.; Οκ αποκλειουμε κυστη και χοριακη εγκυμοσυνη κτλ.; Τι αλλο μπορει να υποθετει και δεν μου ανεφερε.;;; Πφφφφ θα σκασω πραγματικα ομως

Καλέ τι άγχος σε έπιασε ξαφνικά 😵 Αρχικά βαθιές ανάσες μέχρι να σε δει ο γιατρός. Δεν σου κρύβει τπτ ο γιατρός μέχρι να σε δει υποθέσεις κάνει 😉 Οι πιθανότητες είναι ή εγκυμοσύνη που ακόμη είναι πολύ αρχή κ γι αυτό δεν τη πιάνουν τα τεστ ή καμιά κυστούλα ή δεν έχεις κάνει ωορρηξία ακόμη ή γενικά. Γιατί εφόσον έχεις έστω κ μία φορά 50άρη κύκλο μπορεί να έχει γίνει το ίδιο κ αυτή τη φορά!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αρχικά ευχαριστώ που βγάλατε τα κυάλια σας και προσπαθήσατε να δείτε την γραμμή 😅😅 Από κοντά φαίνεται καλύτερα είναι η αλήθεια..φυσικά δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου..ειδικά μετά από δύο αποτυχίες ξέρετε πως είναι αυτά..χθες είχα λίγο ροζ με αρκετά υγρά αλλά δεν λέρωνα σερβιετακι και σήμερα το πρωί λίγα μπεζ..εδώ κ τρεις μέρες έχω κ το στομάχι μου όλη μέρα..σαν ένα βάρος, μια ναυτία..περιμένω την Παρασκευή οπότε θα δούμε! 
Σε άλλα νέα τώρα πάμε στον γενετιστή ν πάρουμε γνώμη για τον καρυοτυπο του συζύγου! Σας φιλώ 

Υπομονή κορίτσι μου λίγες μέρες κ θα δείξει 🙏 Με το καλό να πάρετε κ γνώμη για τον καρυότυπο είναι σημαντική εξέταση 😉

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αγαπη εμένα μετά τη βιοχημική ο πρώτος κύκλος άργησε λίγο πήγε +4 μέρες κ μετά επανήλθα στα φυσιολογικά μου επίπεδα. Από τη στιγμή που είχες επαφές μέρα παρά μέρα είσαι καλυμμένη. Εμείς τώρα πιάσαμε με 2 επαφές 10η κ 12η μέρα. Δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία.. Πιθανολογώ 13η.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Αιμα είχες καθόλου; Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πως μάλλον ήταν εμφύτευσης… 

Δημοσίευση

@annie!Ηταν καφε ροζ Δευτέρα και καφε την Τρίτη το πρωί. Εχει τυχει σε καποια; Και αν ναι μετα απο ποσες μερες δείχνει θετικο? Δε νομίζω αλλα οπως και να χει αν δεν αδιαθετησω μέχρι Παρασκευή θα κανω τέστ . Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...