Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα είμαι σε αναμονή περιόδου όπως είπε η @Naty_ 37η μέρα του κύκλου 6 μερες καθυστερησης σήμερα το στηθος ακόμη πρησμένο και ευαισθητο και οι κραμπες ηπιες πανε κι ερχονται εχω παρα πολλά αέρια εδω και μια εβδομάδα σαν να ειναι η κοιλια μ γεματη αερα συγνωμη για την περιγραφη  με προβληματιζει το εξης και θα μιλησω σημερα με τον γιατρο μ να παω για υπερηχο. έκανα πρώτο τεστ το Σάββατο και έδειξε αχνο θετικό την αλλη μέρα το απογευμα βγηκε μια λεπτη γραμμη καθετη που οκ μπορει να ηταν οντως γραμμη εξατμισης απο τα ουρα.. σημερα εκανα παλι με πρωινα ουρα αρνητικοτατο ουτε γραμμη εξατμισης ουρων τιποτα απολυτως..! Ε δεν παιζει 3 τεστ να βγηκαν ελλατωματικα.. θα μιλησω σημερα μαζι του να κλεισω να παω απο κει..  σας βαζω τα τεστ απο κατω ανα ημερα
    • Καλημέρα κορίτσια μου,  @anna_30 δεν βλέπω κάτι είναι η αλήθεια αλλά εσύ μάλλον βλέπεις αφού λες ότι σκουρυνε κι άλλο. Πότε περιμένεις περίοδο; Σου είπα έχω ένα feeling αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα να δείξουν καλά!  Οπότε αναμένουμε εσένα, @marinamanoulitsa, @Σοφία21 και ποιο άλλο κορίτσι αναμένει περίοδο αυτές τις μέρες;  @annie! μου πως είσαι; Εμενα με έχει βαρεσει από τη μια η νύστα κι από την άλλη ξυπνάω συχνά μέσα στο βράδυ. Σήμερα ελπίζω να πάμε γιατρό να δούμε τι γίνεται. 
    • Μέσα στον Απρίλη θα κάνω και βαλίτσα να είμαι σίγουρη. Εχω πολύ αργά ΠΗΤ αλλά ο πρώτος  μας την έσκασε και ήρθε ένα μήνα νωρίτερα. Οποτε, όπως καταλαβαίνετε θέλω να είμαι έτοιμη νωρίτερα γιατί έχω πάντα αυτό το φόβο.   Εγω δυστυχώς δεν έχω βοήθεια ούτε από μαμά ούτε από πεθερά. Μονο εγώ και ο άντρας μου, όπως και στον μεγάλο μόνοι ήμασταν. Αλλα οκ θα τα καταφέρουμε και τώρα ✌🏻✌🏻 Απλά πάνε πιο σιγά σιγά όλες οι ετοιμασίες! Πετσετες εμείς είχαμε 4 και ήταν ακριβώς όσες χρειαζόμασταν . Κουβερτάκια αγκαλιάς 5 αλλά χρήση κάναμε τα 2-3. Και είχαμε πολλαααα μικρά για να σκουπίζουμε γαλατάκι και γουλιτσες. Αυτά είχαμε καμιά 10αρια. Μην σας πω ότι άνετα έπαιρνα αλλά 4. Μας βοήθησαν πολύ στον μεγάλο. @ΜαρίαΔημήτρης ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά και να είσαι ήρεμη!! 
    • Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα. 3 τα χαράματα. Πάλι αϋπνία κλασσικά! Εμεις είχαμε καρότσι inglesina αλλά μας χάλασε το φρένο και το προστατευτικό στο κάθισμα και εδώ που μένουμε δεν έχει σέρβις η εταιρία, οπότε μετά από 2μιση χρόνια πήραμε νέο. Ενα joie κι εμείς. Γενικά στη μισή τιμή από Ελλάδα το βρήκαμε. Πάθαμε σοκ! Την άλλη εβδομάδα έχω ντοπλερ που θα είμαι στην 32η εβδομάδα! Προσπαθώ να τελειώσω ότι εκκρεμότητες έχω γιατί νιώθω ότι κάθε μέρα που περνάει κάπως κουράζομαι πιο εύκολα.    Συσπάσεις έχω και εγώ πια και πίεση χαμηλά. Στο περπάτημα και εμένα με ενοχλεί. Από πραγματάκια έχω του μεγάλου μου που γεννήθηκε βέβαια Νοέμβρη. Οπότε έχω αρκετά που δεν θα τα φορέσει ο μικρός αλλά τα έπλυνα όλα και τα σιδέρωσα και ότι βάλει. Οτι χρειαστεί το βλέπουμε αφού γεννηθεί. Προς το παρόν δεν παίρνω νέα αφού έχω κάποια πρώτα να βγουν οι μέρες.    
    • Με το καλό και να ζήσετε!!! Πάντα μαζί και τυχεροί!! Τι ευχάριστα νέα!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...