Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 8:16 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου ναι..

σου βάζω και το χθεσινό και το σημερινό..

IMG_7098.jpeg

IMG_7100.jpeg

Expand  

Κάνε μετά από 2 μέρες ξανά η κάνε χοριακη σε εμένα έτυχε να μη δείχνει θετικό με χοριακη 92!! 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 9:02 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κάνε μετά από 2 μέρες ξανά η κάνε χοριακη σε εμένα έτυχε να μη δείχνει θετικό με χοριακη 92!! 

Expand  

Μακάρι Ελπίδα μου..

θα περιμενω λιγες μερούλες και θα ξανακανω..

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2025 at 9:43 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Χρόνια πολλά Κατιανα μου! Υγεία εύχομαι και όμορφες στιγμές με το κοριτσάκι σου :) 

Expand  

στις On 22/3/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η Zenia z είπε:

Πολύχρονη κορίτσι μου! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Μόνο όμορφες στιγμές με υγεία!

Expand  

στις On 23/3/2025 at 5:12 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Χρόνια πολλά Κατιάννα μου 🥳♥️

Να τα εκατοστήσεις, υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές σαν αυτή..

Να σε χαίρετε η οικογένεια σου και η μικρή πριγκίπισσα σου..

Expand  

στις On 23/3/2025 at 5:20 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρεται η μπουμπου σου!! Να τα εκατοστήσεις❤️❤️

Καλημέρα κορίτσι μου, ήρθαν; Έκανες ; 

Expand  

στις On 23/3/2025 at 7:27 ΠΜ, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσι μου χρόνια σου πολλά.. Υγεία εύχομαι σε σένα και την όμορφη κορακλα σου ❤️.. Να είστε πάντα ευτυχισμένες 🌹🌹

Expand  

Σας υπέρ ευχαριστώ όλες κορίτσια μου για τις όμορφες ευχές σας!!! Να είστε όλες καλά και όσες το παλεύουν, σύντομα μ' ένα σποράκι στην κοιλίτσα!

Δημοσίευση

@Katiana1987 Χρόνια πολλά κοπέλα μου!! θα ευχηθώ ότι επιθυμεις.. αν και το βλέπω στην αγκαλιά σου!! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!! 

@Σοφία21 ενώ το clearblue φαίνεται αχνό θετικό η ταινία είναι αρνητική.. περίμενε λίγες μέρες και επανέλαβε.. ή κάνε μια χοριακή να είναι πιο ξεκάθαρο.

κορίτσια οι υπολοιπες πως είστε;;  Εγώ νιώθω ότι μπαίνω σε love zone σιγά σιγά 14η μέρα του κύκλου σήμερα... μακάρι να έφτιαξε ο κύκλος μου και να κάνω στις σωστές μέρες ωορρηξία... είδομεν

Δημοσίευση

@Katiana1987 χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με την αγαπημένη σου κορούλα και αγαπημένους ανθρώπους 🥰

@Mantarini καλό love zone κορίτσι!! Συνήθως ποτέ κανείς ωορρηξία; 14η μέρα μου ακούγεται γόνιμη γενικά! 

Ποιες άλλες είναι για να κάνουν τεστακι από βδομάδα; 

Εγώ άντε να κάνω και 2η χοριακη να φύγει ένα πρώτο άγχος. Αν και νομίζω μετά θα έρθει μεγαλύτερο με τους υπερήχους. Τεσπα παμε και βλέπουμε 🤞🏼🙏🏼

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 3:25 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

@Katiana1987 χρόνια πολλά με υγεία και όμορφες στιγμές με την αγαπημένη σου κορούλα και αγαπημένους ανθρώπους 🥰

@Mantarini καλό love zone κορίτσι!! Συνήθως ποτέ κανείς ωορρηξία; 14η μέρα μου ακούγεται γόνιμη γενικά! 

Εγώ άντε να κάνω και 2η χοριακη να φύγει ένα πρώτο άγχος. Αν και νομίζω μετά θα έρθει μεγαλύτερο με τους υπερήχους. Τεσπα παμε και βλέπουμε 🤞🏼🙏🏼

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου… καλούς διπλασιασμούς να έχεις..

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγε ο αρραβωνιαστικός μου και μου πήρε με έπεισε να ξανακάνω..

Αρνητικό άρα το χθεσινό ίσως ήταν ελλατωματικό..! 

Δεν πειράζει δεν τα παραταμε ουτε πεφτουμε.. θα ξαναπροσπαθήσουμε 

image.jpg

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 3:51 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια πήγε ο αρραβωνιαστικός μου και μου πήρε με έπεισε να ξανακάνω..

Αρνητικό άρα το χθεσινό ίσως ήταν ελλατωματικό..! 

Δεν πειράζει δεν τα παραταμε ουτε πεφτουμε.. θα ξαναπροσπαθήσουμε 

image.jpg

Expand  

Δεν πειράζει αγάπη μου, τον επόμενο μήνα με το καλό!! Θύμισε μου πηγές πρόσφατα ενδοκρινολόγο για το ΣΠΩ; Μιλήσατε ότι προσπαθείτε για παιδάκι;

Δημοσίευση

Expand  

Όλα καλά θα πάνε μωρό μου αυτή τη φορά!! Πώς είσαι από συμπτώματα ; 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 3:59 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Δεν πειράζει αγάπη μου, τον επόμενο μήνα με το καλό!! Θύμισε μου πηγές πρόσφατα ενδοκρινολόγο για το ΣΠΩ; Μιλήσατε ότι προσπαθείτε για παιδάκι;

Expand  

Ναι ναι κοριτσι μ καναμε ορμονολογικο ελεγχο εχω ξεκινησει φυλικο οξυ και τα inofert..

Δημοσίευση

@evaa__ έχεις κάτι από συμπτώματα, πώς νιώθεις γενικά; 

@annie! μου, τα γνωστά, κούραση νύστα όλη μέρα, ήπια τραβήγματα, πείνα αλλά μόλις φάω φουσκώνω σχετικά γρήγορα και το στήθος ευαίσθητο. Εσύ πως είσαι ποτέ έχεις γιατρο; 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 4:09 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια παραμονή περιοδου σημερα!!! Αν δεν έρθει και αυριο Τρίτη πρωί θα κάνω δεν θα αντέξω να περιμένω άλλο... έχω σκάσει 

Expand  

Εύχομαι να εχεις θετικό κορίτσι μου.. 🤞🏼🤞🏼

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 12:38 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

@Katiana1987 Χρόνια πολλά κοπέλα μου!! θα ευχηθώ ότι επιθυμεις.. αν και το βλέπω στην αγκαλιά σου!! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου!! 

@Σοφία21 ενώ το clearblue φαίνεται αχνό θετικό η ταινία είναι αρνητική.. περίμενε λίγες μέρες και επανέλαβε.. ή κάνε μια χοριακή να είναι πιο ξεκάθαρο.

κορίτσια οι υπολοιπες πως είστε;;  Εγώ νιώθω ότι μπαίνω σε love zone σιγά σιγά 14η μέρα του κύκλου σήμερα... μακάρι να έφτιαξε ο κύκλος μου και να κάνω στις σωστές μέρες ωορρηξία... είδομεν

Expand  

Expand  

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου!!!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια τι φάση; Είμαι 23η μέρα..περιμένω την Παρασκευή! Χθες το πρωί ξεκίνησε να με πονάει το στήθος και τώρα το απόγευμα είχα πολλά καφέ..δεν μου έχει ξανατύχει..τι φρικες τρωει ο κύκλος 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 5:21 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Ρε κορίτσια τι φάση; Είμαι 23η μέρα..περιμένω την Παρασκευή! Χθες το πρωί ξεκίνησε να με πονάει το στήθος και τώρα το απόγευμα είχα πολλά καφέ..δεν μου έχει ξανατύχει..τι φρικες τρωει ο κύκλος 

Expand  

Μήπως εμφύτευσης;;!! 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 5:21 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Expand  

Κάποια ανωμαλία του κύκλου;; Κάποια κυστουλα που έσπασε;; Παρακολούθησε το πώς θα πάει 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 5:30 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Μήπως εμφύτευσης;;!! 

Expand  

Λες; Θα δω πως θα πάει και τις επόμενες μερες!

στις On 23/3/2025 at 5:49 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κάποια ανωμαλία του κύκλου;; Κάποια κυστουλα που έσπασε;; Παρακολούθησε το πώς θα πάει 

Expand  

Χμ γενικά μπορεί να έχω λίγα καφέ 1-2 μέρες πριν την περίοδο..τώρα ήταν πολλά και αρκετές μέρες πριν..όσο για κύστη δεν νομίζω γιατί έκανα υπέρηχο αυτόν τον μήνα και δεν είχα κάτι.. θα δούμε ναι :) 

Δημοσίευση
  στις On 23/3/2025 at 6:40 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Με πέταξε αρχική στο τικ τοκ μια κοπέλα που κάνει τεστ εγκυμοσύνης 🤣🤣 Εντωμεταξυ αλήθεια δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοια πραγματα στο τικ τοκ

..λέτε το σύμπαν να θέλει να μου δείξει κάτι;🤣

Expand  

Τώρα από βδομάδα δεν αναμένεις;;! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.!!! Άσε κορίτσι μου, είπαμε.. αν σε θέλει, σε θέλει και αν δεν σε θέλει ας το να πάει, άστο...  Εγώ δεν ξέρω πλέον αν θα καταφέρω να κάνω παιδάκι, θα το παλέψω μέχρι εκεί που μπορώ & όπως μπορώ και όσο με παίρνει και η ηλικία.. γιατί βλέπεις πως όσο περνάει τόσο πιο δύσκολα είναι όλα.. άλλη διέγερση αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά έμβρυα στην κατάψυξη, οπότε μέχρι να ρθει ο καιρός που αν δεν πιάσω τελικά, αναγκαστώ να τα βάλω όλα θα έχουν περάσει κάποια χρόνια, σιγουρα η ηλικία μου δεν θα ευνοεί και πολύ τα υπάρχοντα ωάρια μου.. καλά για το σπέρμα δεν το συζητώ, μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καν δείγμα. Βέβαια έχω φίλη που ξεκίνησε προσπάθειες εξωσωματικής στα 35 και έκανε τελικά την κόρη της μετά από 5 εξωσωματικές στα 42 της.. μακάρι έστω και σε εκείνη την ηλικία να έχω το περιθώριο να μας χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι.  Εντάξει έχεις δίκιο για τη διατροφή και το κάπνισμα και για τον τρόπο ζωής γενικότερα, ότι δεν αλλάζει και πολύ το αποτέλεσμα.. αλλά σκέψου όμως πως μπορεί να το κάνει λίιιιιγο καλύτερο.. αν δηλαδή από τα νεανικά του χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του όπως φρόντιζα εγώ το δικό μου, δεν έκανε καταχρήσεις, ίσως το σπέρμα του τώρα να ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. με μένα τριμήνο μόνο που έκανε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες, και μη καπνίζοντας καπνό άλλα ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη κατάφερε το σπέρμα και από 500.000 αν ml που ήταν να φτάσει 1.500.000. Φαντάσου αν αυτό το έκανε χρόνια πριν σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήταν.. Βέβαια βάση αυτής της θεραπείας πήγαμε και στην εξωσωματική και ευτυχώς που την έκανε γιατί με το ζόρι βρήκαν σπερματοζωάρια για να κάνουν τη γονιμοποίησης.. και από εκείνα όπως βλέπεις έχω μεγάλη αμφιβολία ότι ήταν καλά γενετικά.. τεσπα! ο Θεός είναι μεγάλος, κάνω το σταυρό μου και λέω μόνο να βάλει το χέρι του να είναι έστω και ένα από αυτά καλό και να μας χαρίσει ένα παιδάκι. 
    • Κάτι πιάσαν τα κυάλια σου Ε; 😜 Προς το παρόν στην αναμονή είμαι...αν και έχω πόνους περιόδου αλλά και η @Naty_ είχε πόνους και τελικά είναι έγκυος 😁 μακάρι να γίνει και σε εμένα το ίδιο  Εσύ;;;έκανες άλλο τεστ;
    • Εγώ λοχεια είχα νομίζω μέχρι τις 30 μέρες και γιατρό πήγα στις 40 να με δει. Μου είπε να έχω το νου μου γιατί θα μου έρθει σύντομα περίοδος και όντως μου ήρθε λίγες μέρες μετά. Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε όμως. Ξηροδερμια έχω εγώ στα μαλλιά και τα έκοψα κοντά μέχρι τον ώμο για να βολεύουν. Τις πρώτες μέρες είχα επίσης πολλές εξάψεις και ιδρωνα πολυ. Γενικά με τα κιλά είμαι οκ. Θα έλεγα πως είχα το ανάποδο πρόβλημα γιατί βγαίνοντας από το μαιευτηριο δεν πρόσεχα πολύ και έχανα έχανα με αποτέλεσμα να νιώθω πολλή αδυναμία. Από τότε πήρα τα χαμπάρια μου και είπα ότι ο θηλασμός θέλει φαΐ. Βέβαια με όλες αυτές τις αλλεργιες που υποψιαζομαστε έχω κόψει πολλά απο τη διατροφή μου και τρώω όλο βλακειες.  Παρόλα αυτά κι εγώ δυσκολεύομαι με το σώμα μου από τη γέννα και μετά. Και επειδή ο τοκετός δεν πήγε όπως ήλπιζα και με το θηλασμό. Μου αρέσει που θηλάζω το μωράκι μου αλλά πολλές φορές νιώθω πως το σώμα μου δεν είναι 'δικο μου'. Επίσης νιώθω πως το στήθος μου έχει πέσει και με στεναχωρεί λίγο γιατί έχω μικρή ηλικία. Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει πόσο θέλετε να θηλάσετε η όσο σας βγει; εγώ θα γυρίσω δουλειά στους 9 μήνες οπότε σίγουρα μεχρι τότε θα πρέπει να έχω βρει μια λύση 
    • Χαχαχαχα αυτό με τις τσιριδες έχει πολύ γέλιο! Και εμένα τώρα που ανακάλυψε τα αγου θέλει όλη μέρα να κάνουμε συζήτηση. Αλλά τα κάνει και εξάσκηση μόνη της 😂 τη νύχτα ειδικά που ξυπνάει για φαγητό πριν αρχίσει το κλαμα δοκιμάζει πρώτα τα αγου να δει αν θα τη σηκώσω  Τα χέρια στο στόμα μπορεί να μην απαραίτητα δόντια. Νομίζω όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση ανακαλύπτουν τα χέρια τους και τα τρώνε όλη μέρα. Εμένα σκέψου φτύνει την πιπιλα και βάζει το χέρι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...