Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια αυτος ο κυκλος με εχει καταμπερδεψει. Γενικα μετα την αποξεση ειναι 26 ο κύκλος σταθερά. Σημερα ειμαι 21η μερα ποναει η μεση μου και παρατήρησα λευκα υγρα ( με συγχωρείτε για την περιγραφή). Εκανα πιο αργα ωορρηξία αυτο το μηνα οπότε δε ξερω αν έχει να νοημα να κάνω τεστ και πότε. Θα περιμένω σίγουρα μέχρι την Τρίτη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@marinamanoulitsa πότε ξεκινάμε τα τεστ; 😂🧐

@Sia A χαίρομαι πολύ για εσάς κορίτσι μου❤️ με το καλό η εμβρυομεταφορά! Να είσαι αισιόδοξη ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Εύχομαι τώρα που ήρθε η Άνοιξη να έχουμε όλες πολλά θετικά τεστάκια😊

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Λοιπόν κορίτσια αυτος ο κυκλος με εχει καταμπερδεψει. Γενικα μετα την αποξεση ειναι 26 ο κύκλος σταθερά. Σημερα ειμαι 21η μερα ποναει η μεση μου και παρατήρησα λευκα υγρα ( με συγχωρείτε για την περιγραφή). Εκανα πιο αργα ωορρηξία αυτο το μηνα οπότε δε ξερω αν έχει να νοημα να κάνω τεστ και πότε. Θα περιμένω σίγουρα μέχρι την Τρίτη.

Κορίτσι μου τα πολλά λευκά υγρά είναι σημάδι εγκυμοσύνης λόγω ορμονών, εύχομαι να είσαι 🙏 Υπομονή μέχρι την Τρίτη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Τα λευκά υγρά είναι νορμάλ μετά την ωορρηξία (και πριν την περίοδο και πριν την εγκυμοσύνη). Ναι περίμενε μέχρι την μέρα της αναμενόμενης και κάνε ένα τεστ αν δεν έρθει. Κι η μέση νορμάλ είναι να πονάει, όλα καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

IMG_20250320_070311.thumb.jpg.a3a7ffc3a8301a2ed9349318809e1c02.jpg

@Παρασκευαιδου το ταγκ που σου αξίζει!! Αχ να ήρθε και να μείνει το σπορί 🙏🏼🙏🏼

Καλέ! Ποιο θετικό πεθαίνεις! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Αγαπημένη μου δώσε μου μια νέα πρόβλεψη είχαμε για Φεβρουάριο+-..

Αλλά δεν μας βλέπω καλά έχουμε πέσει ψυχολογικά ούτε επαφές !

Ετοιμάζομαστε για δεύτερη διέγερση σε 1 μηνα ...

Μείνε σε παρακαλώ σε αυτό +-3 μήνες .  Άρα Φεβρουαρίο ,Μάρτιο , Απρίλιο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Αυτό έχει σημασία κ αυτό κρατάω τα 7 "μικράκια" που μας περιμένουν κ ανυπομονούμε πως κ πως 🥰 Σίγουρα όχι τώρα απευθείας μετά την ωολήψια για να ηρεμήσει ο οργανισμός μου, αυτό μου πρότεινε κ η γιατρός κ νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα όμως έγινε😊

Ναι ναι!! Κ μένα μ είχε αφήσει ένα μήνα να ηρεμήσει  οργανισμός!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Περίμενε κοριτσάκι μου είναι νωρίς ακόμα… Για τα υγρά θα σου πω ότι κ πριν μείνω έγκυος είχα κ τώρα που έμεινα παίζει να είχα λιγότερα… Όσο περνάνε οι εβδομάδες της κύησης αυξάνονται σε μένα τουλάχιστον 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μείνε σε παρακαλώ σε αυτό +-3 μήνες .  Άρα Φεβρουαρίο ,Μάρτιο , Απρίλιο 

Ο Φεβρουαρίος έφυγε και ο Μάρτιος έφυγε αναμένω περίοδο χωρίς προσπάθειες μας μένει ο Απρίλης !!

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου Αχ Ελπίδα μου η πρώτη σου πρόβλεψη ηπταν Απρίλιος-+3 και αυτο τον μήνα μου έδωσες Αυγουστο-+3 πάμε πολυ μακριά 😢

ελπίζω να είμαι μεσα στη πρώτη σου πρόβλεψη να μπει και στη δική μου καρδούλα η άνοιξη…

Δημοσίευση

Κι εγω σήμερα περιμένω, αλλά το νιώθω έρχεται. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα στην δουλειά και λέω βρε λες...αλλά όχι από το τρέξιμο θα ήταν. Είχα τόση δουλειά π εφαγα αρκετά αργά. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό ξύπνησα και έκανα και έδειξε αυτό! 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! ❤️ Το πίστευα πολύ ότι θα είσαι έγκυος κι εμπαινα να διαβάζω νέα σου.. ήμουν σίγουρη απ' όταν διάβασα πριν λίγες μέρες το μήνυμά σου που σου απάντησα κιόλας, για την πολύ έντονη ευαισθησία στο στήθος.. Για μένα αυτό ήταν το νούμερο 1 σύμπτωμα πριν την καθυστέρηση.. εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες να έχεις αγκαλιά το μωράκι σου! Έχω το προαίσθημα ότι όλα θα κυλήσουν πολύ όμορφα!!! 🌷💙

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κορίτσια;;!! 

Ήρθε!!! 🙏🏼❤️

Τι ωραία,  κατακόκκινη κ παχιά γραμμή είναι αυτη !!!! 😍 συγχαρητήρια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Εχεις δικιο ειναι πολύ νωρίς ακόμη για μενα με έχει πιάσει αγωνία πάλι. Θα περιμένω 🙏🙏🙏

Περίμενε αγάπη, καταλαβαίνω απόλυτα τι σ έχει πιάσει πίστεψε με… υπομονή κ θα περάσουν οι μέρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@peacock ναι έχω κάνει και αιματολογικο ελεγχο. Στο καθ'εξιν αποβολων και ενδοκρινολογος είπαν τυχαιο γεγονός και δεν κανω κατι άλλο(αλλα πως 3 φορες πια..) και γυναικολόγοι θα παίρνω όλα τα γνωστά χάπια προληπτικά. Δε βρήκαν κάτι. 

Εγώ απλά εντελώς φιλικά θα σου πω ότι αν υπάρχει πραγματικός λόγος να τα παίρνεις θα στο έλεγαν.... Αυτό το προληπτικά πολλών γυναικολόγων δεν ευσταθεί και κάποιες φορές είναι και επικίνδυνο. Η αντιπηκτική αγωγή δεν είναι παίξε γέλασε... Το σαλοσπιρ δεν είναι καραμέλα... 

Δυστυχώς μπορεί να έπεσες σε κακή στατιστική και αυτές τις 3 φορές τα εμβρυακια να ήταν παθολογικά. 

Κράτα το θετικό ότι μένεις έγκυος, κάνε τις προσπάθειες σου και στο τέλος θα βγεις νικήτρια! ☺️💪🏼🍀

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Παρασκευαιδου Αχ Ελπίδα μου η πρώτη σου πρόβλεψη ηπταν Απρίλιος-+3 και αυτο τον μήνα μου έδωσες Αυγουστο-+3 πάμε πολυ μακριά 😢

ελπίζω να είμαι μεσα στη πρώτη σου πρόβλεψη να μπει και στη δική μου καρδούλα η άνοιξη…

Τότε θέλω να μείνεις στην πρώτη πρόβλεψη μου Απρίλιο +3 μήνες . 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε.... Σας διάβαζα αλλά δεν είχα κουράγιο να μπω να γράψω τπτ γιατί δεν πίστευα ότι θα είχαμε αυτήν την σούπερ κατάληξη στο πρώτο κομμάτι τουλάχιστον. Ξέρω ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας κ για την ετ αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη με τα σημερινά νέα 😊

Μου λέει ο σύζυγος τι 100% επιτυχία στα γονιμοποιημένα ήταν αυτή. Κ του λέω 87,5% (λογίστρια γαρ) κ μου λέει πφ με τα ποσοστά σου 7 στα 8 γονιμοποιημένα, μην το πεις ούτε του παππά με αυτά που περάσαμε 😆

Τα πήγατε εξαιρετικά! Με το καλό κ η εμβρυομεταφορά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Εγώ απλά εντελώς φιλικά θα σου πω ότι αν υπάρχει πραγματικός λόγος να τα παίρνεις θα στο έλεγαν.... Αυτό το προληπτικά πολλών γυναικολόγων δεν ευσταθεί και κάποιες φορές είναι και επικίνδυνο. Η αντιπηκτική αγωγή δεν είναι παίξε γέλασε... Το σαλοσπιρ δεν είναι καραμέλα... 

Δυστυχώς μπορεί να έπεσες σε κακή στατιστική και αυτές τις 3 φορές τα εμβρυακια να ήταν παθολογικά. 

Κράτα το θετικό ότι μένεις έγκυος, κάνε τις προσπάθειες σου και στο τέλος θα βγεις νικήτρια! ☺️💪🏼🍀

Ήμουν σίγουρη ότι θα ήσουν εδώ...

Φιλάκια πολλά αγκαλίτσες τρελές φιλενάδα μου 

Δημοσίευση

@ΠαρασκευαιδουΕιμαι περιπου 10 μηνες στο φορουμ μονο και εχω δει ποσες φορες εχεις πεσει μεσα στις προβλέψεις σου!Ειχες πεσει μεσα και σε μενα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη άσχετα αν δεν πήγε καλα! Μας βοηθάς πααρα πολύ ειλικρινά άλλωστε Ελπιδα σε λενε. Δε ξερω πως εμπνεεσαι και λες τους μηνες για την καθεμια μας, σου εύχομαι ολα τα καλα να εχεις!Κρατάω τον Αύγουστο στο μυαλο μου❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@marinamanoulitsa πότε ξεκινάμε τα τεστ; 😂🧐

@Sia A χαίρομαι πολύ για εσάς κορίτσι μου❤️ με το καλό η εμβρυομεταφορά! Να είσαι αισιόδοξη ❤️

Σε μια εβδομάδα... έχω ακόμα ημέρες! 🧐😉 Ελπίζω η Ζαίρα να βγει και σε εμένα αληθινή όπως την @Naty_

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

χάθηκα λίγο τον τελευταίο καιρό γιατί περάσαμε πολύ δύσκολα. Ξεκίνησα την διαδικασία για διέγερση κ μέχρι κ την ωοληψία ήταν μια πολύ αγχωτική κ γεμάτη αναποδιές διαδικασία, από τις χειρότερες περιόδους τις ζωής μου 😞 Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχουν κ πολύ νόημα κ να μην αγχώσω άλλες κοπέλες κ γιατί μόλις σήμερα έμαθα ότι έχουμε 7 βλαστοκύστες να μας περιμένουν 😊😊😊..... 7 στα 8 γονιμοποιημένα ωάρια δεν μπορώ να το πιστέψω ότι στο τέλος πήγαν έτσι ανέλπιστα καλά τα πράγματα... Κ κάπου μέσα σε αυτές τις 7 εύχομαι να βρίσκεται ένα υγιές μωράκι 🙏 👶 Είμαι τ΄όσο ευτυχισμένη κ για πρώτη φορά κλαίω από το πρωί από χαρά κ όχι από στεναχώρια❤️ ❤️ 

Μπράβο κορίτσι μου, εξαιρετικά νέα..!! Είδες που τελικά, έστω και με δυσκολίες, στο πρώτο σκέλος της εξωσωματικής πήγαν όλα καλά; Και θα πάνε και στο επόμενο της εμβρυομεταφοράς αρκεί να το πιστέψουμε.
Και εγώ στο πρώτο σκέλος τα πήγα εξαιρετικά, άσχετα που έπεσα μάλλον στην περίπτωση του παθολογικού στης πρώτη μου ετ. Τώρα για τη δεύτερη που θα πω στο γιατρό να βάλουμε δύο, ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή.. εξάλλου έχω απόθεμα που προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω όλο. Δεν μπορεί, κάπου μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει το σπόρι το καλό.!

στις πριν 16 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Αγαπημένη μου δώσε μου μια νέα πρόβλεψη είχαμε για Φεβρουάριο+-..

Αλλά δεν μας βλέπω καλά έχουμε πέσει ψυχολογικά ούτε επαφές !

Ετοιμάζομαστε για δεύτερη διέγερση σε 1 μηνα ...

Που χάθηκες και εσύ κορίτσι μου, πως είσαι; Δεν θέλω να μου πέφτεις, διαβάζω τέτοια μνμτα και στεναχωριέμαι μετά.. εδώ δεν έπεσα εγώ που έχασα το μωράκι μου στις 9 εβδομάδες και προλάβαμε να το δούμε κι όλας στον υπέρηχο. Να σου πω ότι μετά την απόξεση σε 12 ημέρες άρχισα να έρχομαι σε επαφή με το σύζυγο γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση όλο αυτό να μας ρίξει και να μας απομακρύνει.. ίσα ίσα μέρα με τη μέρα μας ενώνει ακόμη περισσότερο και δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα ρθει ο καιρός και θα ξαναπάω στην κλινική να βάλω τα επόμενα σποράκια μας στης κοιλίτσα μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά οπότε λέω μόνο πως αυτά θα ρθουνε και θα μείνουμε τέλος! Δεν το διαπραγματεύομαι ότι μπορεί να είναι με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.. το βγάζω από το μυαλό μου.. Το μόνο που παρακαλώ νύχτα μέρα είναι να δώσει ο Θεός.. και έχει ο Θεός για όλους μας..!!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η peacock είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα, έχω διαβάσει πολλές φορές την ιστορία σου και έχω συγκλονιστεί. Πόσα πέρασες και πόσο άντεξες ..
Η δική σου περίπτωση με έκανε να σκέφτομαι αν τελικά αυτή την αποβολή πρέπει να αρχίσω να τη σκέφτομαι περισσότερο ή όχι.
Ο εξωσωματικός χωρίς εξετάσεις πάνω στην πήξη ή μη του αίματος, μου έδωσε μετά την ετ σαλοσπίρ προληπτικά να παίρνω ένα κάθε βράδυ. Όταν στην 5η εβδομάδα η γυναικολόγος μου είδε σάκο και μου είπε πως όλα είναι πολύ καλά, μου τόνισε πως αν δω αίμα τα σταματάω κατευθείαν, και εγώ παραξενεύτηκα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αίμα δεν είχα δει πουθενά. Ώσπου εντελώς ξαφνικά στην πρώτη μέρα τις 6ης εβδομάδας είχα τρελή αιμορραγία. Τεσπά η κύηση έγινε παλίνδρομη εν τέλη στην 9η εβδομάδα, πάμε παρακάτω.
Το δικό μου θέμα τώρα είναι αν έπρεπε όντως να είχα πάρει το σαλοσπίρ ή όχι; Κι αν τελικά αυτό ήταν η αιτία της αιμορραγίας.
Μίλησα με αιματολόγο και σύμφωνα με το ιστορικό μου και σαν πρώτη αποβολή το θεωρεί τυχαίο γεγονός και αυτός και έκρινε πως δεν χρειάζεται να μπω σε τέτοια διαδικασία, δεν υπάρχει λόγος. Της ίδιας άποψης είναι και ο εξωσωματικός, το θέμα είναι όμως αν πρέπει η όχι εν τέλη να παίρνω τέτοια φάρμακα.. και η απάντηση του αιματολόγου ήταν, ότι κρίνει ο εξωσωματικός και το πρωτόκολλο που ακολουθεί, είτε πάρεις είτε όχι δεν θα σε επηρεάσει κάπου στην εγκυμοσύνη μου είπε.
Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω στην επόμενη ετ, είμαι πολύ περίεργη να δω τι γραμμή θα ακολουθήσουμε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...