Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ ΄΄όλες για τα μηνύματα σας, δεν ξέρω αν έχω απαντήσει σε όλες γιατί είμαι στα χαμένα!!! Έχοντας ζήσει μια παλίνδρομη κ τώρα την φυσική αποβολή έχω να πω χίλιες φορές η παλίνδρομη (όσο οξύμωρο κ αν ακούγεται), δεν υπάρχει πιο τρομακτική εμπειρία από την φυσική αποβολή τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ. Νόμιζα πραγματικά ότι θα πεθάνω από την αιμορραγία κ τον μετέπειτα πόνο.... Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα τραβάμε όλα αυτά κ νομίζω κ ποτέ δεν θα καταλάβω τι μάθημα έχω αποκομίσει ΄έχοντας πλέον 3 αγγελάκια. Έχω χάσει κάθε πίστη κ ελπίδα κ έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Σωματικά είμαι πολύ καλύτερα, έχει περάσει το αίμα κ ο πόνος κ από βδομάδα θα πάω να δω αν έχω καθαρίσει κ τι θα κάνουμε από εδώ κ πέρα. Είμαστε πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά κ τρέμουμε στην ιδέα να ξαναπροσπαθήσουμε., παρ'ολο που θέλουμε πάρα πολύ όσο πιο άμεσα γίνεται κ όταν μας επιτρέψει η γιατρός γιατί νομίζω ψυχολογικά δεν θα επανέλθουμε ποτέ, οπότε την ψυχολογία την αφήνω τελείως στην άκρη. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια γυναίκα που ήμουν πριν 2 χρόνια κ αυτό με θυμώνει πάρα πολύ γιατί έχω χάσει κάθε ίχνος χαράς κ αισιοδοξίας μέσα μου κ είμαι σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη, αν ποτέ έρθει, θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος για μένα μ΄έχρι να καταφέρω γεννήσω!! Το μόνο που εύχομαι είναι η επόμενη φορά να έρθει κ να μείνει κ να απαλύνει ο πόνος που νιώθουμε τώρα, γτ εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα άλλα τον άντρα μου πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ΄χάλια κ δεν ξέρω κ τι να κάνω να τον βοηθήσω!!! Βλέπω την συζητήσεις σας, συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστάκια κ εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Θα σας παρακολουθώ γενικά γιατί είστε ωραίο παρεάκι, θα σχολιάζω κ όπου μπορώ να βοηθήσω κ όποτε νιώσω έτοιμη θα γίνω κ πάλι πιο ενεργή στις συζητήσεις
    • Ναι και εγώ προς βραδάκι τα δίνω με την ίδια ακριβώς σκέψη για ήσυχο βράδυ!
    • Ευχαριστώ βρε κορίτσια, γιατί νόμιζα είναι στο μυαλό μου! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα έντονες αναγούλες, αλλά όχι εμετούς, από την 6η έως την 11η εβδομάδα το πολύ. Κ τώρα νιώθω ακριβώς την ίδια αίσθηση, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ στην εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ότι στις 2 μέρες καθυστέρηση που είχα κάνει τεστ, είχε ξεκινήσει κ μια ελαφριά ναυτία που σιγά σιγά επιδεινώθηκε. Οπότε ναι,  είχε ξεκινήσει από νωρίς 
    • Μετράω μέρες να τελειώσω... Έχω ακόμα 1.5 μήνα περίπου κ ειδικά τις επόμενες 2 βδομάδες θα έχω πολύ πιεσμένο πρόγραμμα... Shein φιλήηηηηηηη!!!!!!!! Ξεκάθαρα!!!! 2 χρόνια παίρνω απο εκεί μαγιώ και είναι εξαιρετικά και πάμφθηνα... 3-3 τα παίρνω... Ε ναι από εκεί που έδινα 70-90€ για ένα δίνω 30€ το πολύ για 3... Και γώ σκέφτομαι για ολόσωμο. Τα μπικίνι που έχω θεωρώ πως θα μου κάνουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...