Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Tina23 @Naty_ @Elli13 κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας…μόνο σε εσάς μπορώ να τα μοιράζομαι και να νιώθω κατανόηση. Νομίζω θα κάνω λίγο πίσω για να ηρεμήσω…ίσως πάμε τον άλλον μήνα μετά το Πάσχα, γιατί τώρα με τέτοια ψυχολογία δεν είναι και ότι καλύτερο. Χωρια που ο άντρας μου πάλι αρρώστησε… 

Ο γιατρός δεν μου είχε πει κάτι όταν πήγα από εκεί μετά τη βιοχημική, γιατί κατάλαβε ότι είναι ψυχολογικό το κομμάτι της κούρασης…αλλά τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι είμαι καλά. Το πρόβλημα είναι ότι βάζω πολλά κουτάκια κ είμαι τέρας προγραμματισμού γενικά στην ζωή μου, εε και αυτό είναι το μόνο που έχω και χρόνια δεν μπορώ να προγραμματίσω. Διαφορετικά, είμαι πολύ χαρούμενη με την ζωή μου και την οικογένεια μας ως έχει και ένα δεύτερο παιδάκι το θέλουμε πολύ, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, ωστόσο το κάνω να φαίνεται έτσι στα μάτια μου. 

Δημοσίευση
  στις πριν 22 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τα φώτα σας.. Θα κάνω ίσως μια "χαζή" ερώτηση 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Όσες νιώθετε την ωορρηξία με πονακια..τα νιώθετε και από τις δύο πλευρές; (δεν εννοώ ταυτόχρονα, εννοώ έστω εναλλάξ).. Εγώ σχεδόν πάντα πονάω και ενώ στην σαλπιγγογραφια είναι καθαρές και οι δύο σάλπιγγες, νιώθω πόνο πάντα μόνο από την αριστερή μου. Δεν θυμάμαι να έχω πονέσει ποτέ δεξιά. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνω αυγουλακια μόνο από την μία σάλπιγγα;; 🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

Expand  

Κ εγώ νομίζω 9 στις 10 πονάω αριστερά. Σπάνια δεξιά…δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό γιατί κ εμένα η σαλπιγγογραφια είχα βγει καθαρή. 

Δημοσίευση

Κορίτσιααααααα μου τα φώτα σας.. Θα κάνω ίσως μια "χαζή" ερώτηση 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Όσες νιώθετε την ωορρηξία με πονακια..τα νιώθετε και από τις δύο πλευρές; (δεν εννοώ ταυτόχρονα, εννοώ έστω εναλλάξ).. Εγώ σχεδόν πάντα πονάω και ενώ στην σαλπιγγογραφια είναι καθαρές και οι δύο σάλπιγγες, νιώθω πόνο πάντα μόνο από την αριστερή μου. Δεν θυμάμαι να έχω πονέσει ποτέ δεξιά. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνω αυγουλακια μόνο από την μία σάλπιγγα;; 🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

Expand  

@Tina23την ίδια απορία έχω κι εγώ,  νιώθω τον πόνο κάθε φορά μονο απο δεξια, αλλά η υστεροσαλπιγγογραφία είναι καθαρή.

Δημοσίευση
  στις πριν 19 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου πριν λίγο βγήκαμε από το γιατρό, όλα καλά!!! Είδαμε το σποράκι (σάκο και έμβρυο) κ αρχομενη καρδιακή λειτουργία. Σε 2 βδομάδες πάμε για καρδούλα!!!😍😍😍😍 

Expand  

Τέλειααααααααα 🥳🥳🥳🥳🥳 μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κορίτσι μου!!!!❤️❤️❤️🧿🧿

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πριν λίγο βγήκαμε από το γιατρό, όλα καλά!!! Είδαμε το σποράκι (σάκο και έμβρυο) κ αρχομενη καρδιακή λειτουργία. Σε 2 βδομάδες πάμε για καρδούλα!!!😍😍😍😍 

Expand  

Μπράβο κοριτσάρα μου!!! 1 σάκο είδατε, ε;;; Σίγουρα;;; Με το καλό να ακούσετε αυτόν το μαγικό ήχο!

Δημοσίευση

Expand  

Ούτε εγώ έχω κάνει σαλπιγγογραφία αλλά επειδή η αριστερή μου είναι λίγο "μπλεγμένη" με αλλά όργανα, τη νιώθω την ωορρηξία. Από τη δεξιά δεν τη νιώθω σχεδόν ποτέ. 

Αλλά επιβεβαιωμένα θα σου πω πως η Ισμήνη-Μαρία πιάστηκε με ωορρηξία από τη δεξιά ωοθήκη.

Δημοσίευση
  στις πριν 18 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μου!!! 1 σάκο είδατε, ε;;; Σίγουρα;;; Με το καλό να ακούσετε αυτόν το μαγικό ήχο!

Expand  

Ναι ναι ξεκάθαρα 1!!!! Και μεγάλο μου φάνηκε.. Τα δίδυμα αντίστοιχη μέρα ήταν πολύ πιο μικρά κ δε φαινόταν καρδιακή λειτουργία. Αν ήταν 2 θα είχα λιποθυμήσει🤣🤣🤣 Τα δίδυμα ήρθαν μ εξωσωματική δεν έχουμε ιστορικό στην οικογένεια οπότε δεν αγχωνόμουν γι αυτό… Ευχαριστούμε!!

Δημοσίευση
  στις πριν 23 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;18η μέρα σημερα και πάλι ειναι σα να σταματησε χρονος. Το σκέφτομαι συνέχεια και δεν περνάνε οι μέρες μεχρι να κάνω ενα τεστ. Ξερω ότι είναι λάθος αλλα..Ειναι αλλο κορίτσι μαζί μου ? @marinamanoulitsaμαζί είμαστε εμεις ε?

Expand  

Εγώ περιμένω 27/3 αγάπη μου!σχεδόν μαζί!κοίτα μην το σκέφτεσαι...έτσι περνάει πιο γρήγορα!κάνε πράγματα για να ξεχνιέσαι!μακάρι να δούμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Expand  

🩷🩷🩷🩷🩷 Σούπερ ❣️ με το καλό 🙏 

Δημοσίευση
  στις πριν 18 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ περιμένω 27/3 αγάπη μου!σχεδόν μαζί!κοίτα μην το σκέφτεσαι...έτσι περνάει πιο γρήγορα!κάνε πράγματα για να ξεχνιέσαι!μακάρι να δούμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🙏🙏🙏

Expand  

Και θα περιμένεις για πολύ…. Έχω feeling!!!! Και για τη @Naty_!!!!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@annie! μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό να ρθει το μωράκι σας! Γερο να είναι τ σπορι να μεγαλώνει μερα με τη μερα!

Expand  

στις πριν 18 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@annie! Υπέροχα τα νέα κορίτσι μου! Με το καλό να μεγαλώνει υγιές το μικράκι σου 🥰💞 

Expand  

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! @Diwni με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!! @Naty_ εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα μια φουσκωμένη κοιλιτσα (σε 3 μερούλες..) @marinamanoulitsa και μετά παίρνεις εσύ σειρά…

Δημοσίευση

Expand  

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλό να ακούσετε και την καρδουλαααα! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου 💙💜

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο βρε κορίτσι μου!! Τι όμορφα νέα μας έφερες!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Μας δίνεις ελπίδα!! 

Δημοσίευση
  στις πριν 17 ώρες, ο/η annie! είπε:

Και θα περιμένεις για πολύ…. Έχω feeling!!!! Και για τη @Naty_!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! @Diwni με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!! @Naty_ εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα μια φουσκωμένη κοιλιτσα (σε 3 μερούλες..) @marinamanoulitsa και μετά παίρνεις εσύ σειρά…

Expand  

Αμήν 🙏 μακάρι κορίτσι μου!από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!🙏 

Δημοσίευση
  στις πριν 16 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου!! Τι όμορφα νέα μας έφερες!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Μας δίνεις ελπίδα!! 

Expand  

στις πριν 16 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αμήν 🙏 μακάρι κορίτσι μου!από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!🙏 

Expand  

Ειλικρινά το πιστεύω πως από τη στιγμή που ήρθε σε μας που σίγουρα κάπου υπάρχει θέμα, αυτό έλεγε εχθές κ ο γιατρός, μπορεί να πιάσαμε τα δίδυμα με την πρώτη εξωσωματική αλλά σαν συνολικό αποτέλεσμα ήταν πανωλεθρία.. Στα 30 μου με τόσα ωάρια να καταλήξω με 2 έμβρυα μόνο, ακόμα κ η βιοχημική θεωρεί πως δεν ήταν τυχαίο γεγονός κ πως κάτι κρύβεται από πίσω (σπερμα; Κακής ποιότητας ωάρια; Ο συνδυασμός μας;) μου είπε έτρεμα άλλη μια εξωσωματική σου.. Το τι θα παίρναμε γιατί μη νομίζεις ότι θα πήγαινε καλύτερα.. Οπότε σας λέω αφού ήρθε σε μας δε γίνεται να μην έρθει κ σε σας κοριτσάκια μου γλυκά!!!!

Δημοσίευση

Expand  

Τέλειαααα κοριτσάκι μου με το καλό καλή και τελειομανη εγκυμοσύνη να έχεις..

Πόσες εβδομάδες είσαι.; Απο συμπτώματα πως πας.; 

Δημοσίευση
  στις πριν 8 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλειαααα κοριτσάκι μου με το καλό καλή και τελειομανη εγκυμοσύνη να έχεις..

Πόσες εβδομάδες είσαι.; Απο συμπτώματα πως πας.; 

Expand  

Ευχαριστώωωωωωω!!!❤️❤️ Βάσει περιόδου 5+6 βάσει υπερήχου 6+2. Αν εξαιρέσεις το πρησμένο στήθος κ λίγο κούραση κατά τα άλλα τις τελευταίες μέρες τίποτα άλλο. Αντε να μ ενοχλήσει λίγο καμμία μυρωδιά.. 

Δημοσίευση

Expand  

Κορίτσι μου έχω κι εγώ το ίδιο θέμα, καταλαβαίνω όταν έχω ωορρηξία γιατί πονάω κυρίως από την πλευρά που θα γίνει η ωορρηξία και πάντα πως τυχαίνει είναι η ίδια.. νομίζω σε μένα είναι η δεξιά αν δεν κάνω λάθος, την αριστερή δεν την καταλαβαίνω ή τέλος πάντων πιστεύω πως πάντα γίνεται από την ίδια ωοθήκη. Νομίζω η γιατρός μου είχε πει ότι πότε δίνει η μία, κάποια στιγμή σταματάει και αρχίζει να δίνει η άλλη.. ότι δεν είναι εναλλάξ δηλαδή.. τώρα τι να πω δεν ξέρω..

@annie! κορίτσι μου, άντε με το καλό και με ένα πόνο θα πω εγώ, εκεί θα το φτάσω.. 🙃
να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και το σποράκι να μεγαλώνει όμορφα και φυσιολογικά..!!!

Σε άλλα νέα δικά μου, έχω πονάκια δεξιά και αριστερά στις ωοθήκες και έχω και υγρά αρκετά.
Είπα να κάνω δύο τεστ σήμερα το πρωί, ένα εγκυμοσύνης και ένα ωορρηξίας να δω τι γίνεται βρε παιδί μου στο σύστημα μετά την αποβολή και το τεστ εγκυμοσύνης ευτυχώς δεν έδειξε τπτ, πράγμα που δείχνει πως η χοριακή κατέβηκε, καλό αυτό, δείχνει ο οργανισμός πως επανήλθε.. και το άλλο κορίτσια άρχισε να δείχνει γραμμή.. ότι δηλαδή πάω για ωορρηξία.. 🤗 (γι' αυτό εγώ άρχισα τα ερωτικά καλέσματα στο σύζυγο.. 🤣)
Εχθές το απόγευμα είχαμε πάλι επαφή και αυτή τη φορά ήταν αυτός που έκανε την αρχή και χάρηκα, γιατί δεν σας το κρύβω είχα αρχίσει να στεναχωριέμαι ότι τον ευνούχισα τον καημένο τον άνθρωπο. Αλλά ευτυχώς... επανήλθε σχετικά γρήγορα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, δόξα τω Θεώ..!!! Οπότε κορίτσια κι εγώ αν όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός πολύ σύντομα θα έχω την πρώτη μου περίοδο.. η ωορρηξία δείχνει πως είναι προ των πυλών..!!! 🤭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...