Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Για το εμβόλιο εμένα μου είπε πως το κάνουμε για να πάρει αντισωματα το μωρό και για αυτό το έκανα,επειδή έχω και τον μεγάλο με το σχολείο μην κουβαλήσει τίποτα. Δεν μπορώ να τον κόψω γιατί είναι τρίτη δημοτικού.   Εγώ από απορρυπαντικο πηρα baby planet, νομίζω μου μύριζε καλύτερα από τα άλλα. Και το pharmasept που μου είχαν δώσει δείγμα μυρίζει τέλεια αλλά νομίζω κάνει πολύ σαπουναδα ή εγώ είχα βάλει πολύ. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. @Maria98 μια χαρά το μπεμπακι σας!! εγω θα παω καλώς εχόντων των πραγμάτων 27/3 πάλι στον γιατρό μου να με δει θα είμαι 33+5. Τα μωρά μας είναι κοντά στο βάρος τους. Εμένα 31+1 ήταν 1670. 
    • Επίσης κορίτσια εμένα δεν μου εχει αναφέρει καθόλου για εμβόλια ο γιατρός μου, τώρα καλό είναι αυτό κακό είναι;  σε ξέρω 
    • Σήμερα κορίτσια πήρα βρεφικό απορρυπαντικο,  το αρκαδι baby! Δεν θα ξεκινήσω το πλυσιμο ακόμα βέβαια γιατί θέλω να κάνω 2 3 παραγγελίες που έχω δει κάποια πραγματάκια....ένιωσα περίεργα που το έβαλα στο καλάθι,  λέω πωπω θα αλλάξουν και τα ψώνια του σούπερ τώρα χαχα
    • Εμείς κορίτσια σήμερα είχαμε ραντεβου με τον γιατρό, με έβγαλε 31 εβδομάδες και το βάρος 1630γρ , κάναμε και το ντοπλερ όλα καλά, δεν μου είπε για τράχηλο κλπ και πως αν δεν κάνω συσπασουλες ας κόψω το μαγνησιο που παίρνω  Τα βρήκε όλα καλά και ραντεβού ξανά μετά από μήνα όταν μπαίνω στον μήνα μου ! Ευτυχώς τώρα το μωράκι κλωτσάει και η αναμονή για το επόμενο ραντεβού είναι πιο γλυκιά 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...