Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️

Ευχαριστώ αγάπη μου..

εσυ πως είσαι απο συμπτώματα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγω σε αναμονή περιόδου και η ψυχολογία είναι χάλια. Πολλά νεύρα και μια μαυρίλα που πιστεύω πως μόλις μου έρθει θα ηρεμήσω, όπως γίνεται συνήθως. @Παρασκευαιδου δες με και μένα σε παρακαλώω! Τον Γενάρη με πέτυχες, άσχετα με την εξέλιξη.. 😊

Μαυρίλα με πιάνει κ εμένα κάποιες φορές 😑😑... Τι τραβάμε ρε κορίτσια με αυτες τις ορμόνες που τρελαίνονται έτσι 🤦🏻‍♀️😂

Δημοσίευση

@Mantarini @Ngsofia @Tina23

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου..

απο χθες κάνω κι εγώ γαργάρες με αλατόνερο.. σήμερα θα πάω και φαρμακεί για προμήθειες..! Περιμένω κ σε 1 εβδομάδα να αδιαθετήσω ζήτωωωωω ολα μαζι 😂

Εσείς πως είστε.; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Mantarini @Ngsofia @Tina23

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου..

απο χθες κάνω κι εγώ γαργάρες με αλατόνερο.. σήμερα θα πάω και φαρμακεί για προμήθειες..! Περιμένω κ σε 1 εβδομάδα να αδιαθετήσω ζήτωωωωω ολα μαζι 😂

Εσείς πως είστε.; 

🤣🤣🤣 δεν ξέρεις πως ενός κακού μύρια έπονται.. 
Αυτό είναι νόμος..!!! 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣 δεν ξέρεις πως ενός κακού μύρια έπονται.. 
Αυτό είναι νόμος..!!! 🤪

Δεν στεκομαι καθολου στα αρνητικα κοριτσι μου το θεωρω γρουσουζιά..

όλα για καλό..! Παντα θετικές σκεψείς για να προσελκυούμε και θετικές καταστάσεις…!  

Λιγη παραπανω ταλαιπωρια κρυωμα με περιοδο αλλα θα περασει… και αργησα με το κρυωμα μην σου πω 😂 ολο το χειμωνα ευτυχως δεν κρυωσα…

επισης χαιρομαι πολυ για σενα που σκεφτεσαι πλεον τοσο αισιοδοξα το πιστεύω πως στην επομενη προσπαθεια σου ολα θα πανε καλα και θα φτασεις πιο κοντά στο όνειρο σου..! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Μαυρίλα με πιάνει κ εμένα κάποιες φορές 😑😑... Τι τραβάμε ρε κορίτσια με αυτες τις ορμόνες που τρελαίνονται έτσι 🤦🏻‍♀️😂

Αστα να πάνε! Τα ίδια λέω κ με την κολλητή μου που δεν προσπαθεί για παιδί. Θλίψη νεύρα φούσκωμα κάθε μήνα..

Δημοσίευση

@Σοφία21 το σωστό είναι αυτό και καλά κάνεις..!!!
Έτσι πρέπει να είναι η σκέψη μας, απλά εγώ σε πειράζω.. 🤗
Όσο για μένα και εγώ πιστεύω πως το καλοκαιράκι θα είναι και το τυχερό μου.. θα πάω με περισσότερη σιγουριά, εξάλλου τώρα είμαι και πιο χαλαρή νομίζω, ξέρω την όλη διαδικασία οπότε και θα πράξω ανάλογα. 
Θα φροντίσω και λίγο περισσότερο τον εαυτό μου, και σίγουρα και τη σχέση με το σύζυγό μου και πιστεύω πως όλα θα ρθούν.. απλά κάποιες φορές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Έχει ο Θεός.. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν..!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ αγάπη μου..

εσυ πως είσαι απο συμπτώματα.; 

Καλά είμαι, έχω πολύ φούσκωμα κ μ ενοχλεί λίγο το στήθος. Κατά τα άλλα αϋπνία… Ξυπνάω άγριο χάραμα κ όλη μέρα νυστάζω🤣🤣🤣 Δεν πειράζει όμως !!! Γίνεται δουλιτσααααα🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Σοφία21 το σωστό είναι αυτό και καλά κάνεις..!!!
Έτσι πρέπει να είναι η σκέψη μας, απλά εγώ σε πειράζω.. 🤗
Όσο για μένα και εγώ πιστεύω πως το καλοκαιράκι θα είναι και το τυχερό μου.. θα πάω με περισσότερη σιγουριά, εξάλλου τώρα είμαι και πιο χαλαρή νομίζω, ξέρω την όλη διαδικασία οπότε και θα πράξω ανάλογα. 
Θα φροντίσω και λίγο περισσότερο τον εαυτό μου, και σίγουρα και τη σχέση με το σύζυγό μου και πιστεύω πως όλα θα ρθούν.. απλά κάποιες φορές δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Έχει ο Θεός.. Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν..!!!!

Ισως να ζοριστηκες και με την δουλεια εκεινο το διάστημα.. δεν είχες το περιθωριο να κάτσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.. το καλοκαίρι θα εισαι πιο ανεμελη ολα θα πανε καλά.. αν μπορεις να πάρεις και αδεια το διαστημα εκεινο ωστε να μην εχεις και το αγχος της δουλειας και της καθημερινοτητας γενικοτερα ακομη καλυτερα

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι, έχω πολύ φούσκωμα κ μ ενοχλεί λίγο το στήθος. Κατά τα άλλα αϋπνία… Ξυπνάω άγριο χάραμα κ όλη μέρα νυστάζω🤣🤣🤣 Δεν πειράζει όμως !!! Γίνεται δουλιτσααααα🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Ποπό ρε συ χθες το βράδυ 3 τα ξημερώματα βασικά γαρίδα το μάτι και να μην μπορώ να κοιμηθώ μετά! 

Αλλά ναι κορίτσι μου γίνεται δουλίτσα εκεί σε σένα για αυτό και η αυπνια!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημερααααα!!!!!!!!

Εγώ έχω πρόβλεψη για αυτό τον μήνα...για αυτό με χάσατε 🤣🤣🤣 έχω δουλειά να κάνω!🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχ άντε ρε κορίτσι άντε να δούμε! Για Μάρτη είχες θετικό; 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ισως να ζοριστηκες και με την δουλεια εκεινο το διάστημα.. δεν είχες το περιθωριο να κάτσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.. το καλοκαίρι θα εισαι πιο ανεμελη ολα θα πανε καλά.. αν μπορεις να πάρεις και αδεια το διαστημα εκεινο ωστε να μην εχεις και το αγχος της δουλειας και της καθημερινοτητας γενικοτερα ακομη καλυτερα

Εντάξει γενικά πάντα ο χειμώνας είναι πιο βαρύς και δύσκολος, η αλήθεια είναι ότι τελείωνε η σύμβαση μου Παρασκευή 10 Ιανουάριου, την ημέρα ακριβώς της ετ μου, και εγώ πήρα αναρρωτική μούφα από τη γυναικολόγο γιατί δεν είχα άλλες μέρες αδείας, τις πήρα αναγκαστικά νωρίτερα για την ωοληψία. Ότι και καλά κρύωσα και εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη στο Fivi.. Οπότε απλά ήμουν τυχερή γιατί μεσολαβούσε ΣΚ και κάθισα.. Την Δευτέρα δεν είχα πάει στη δουλειά γιατί η νέα σύμβαση ξεκινούσε από Τρίτη και έτσι τη βόλεψα.
Τώρα όμως έχω μέρες αδείας, η σύμβαση λήγει Ιούλιο οπότε μέσα στον Ιούνιο που θα χρειαστώ εγώ μια βδομαδούλα θα μπορέσω να την πάρω με άνεση, χωρίς να προσποιούμε την άρρωστη και τέτοια.. Θα είμαι πιο χαλαρή.. θα βάλω και δύο εμβρυάκια για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.. όλα θα πάνε καλά..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εντάξει γενικά πάντα ο χειμώνας είναι πιο βαρύς και δύσκολος, η αλήθεια είναι ότι τελείωνε η σύμβαση μου Παρασκευή 10 Ιανουάριου, την ημέρα ακριβώς της ετ μου, και εγώ πήρα αναρρωτική μούφα από τη γυναικολόγο γιατί δεν είχα άλλες μέρες αδείας, τις πήρα αναγκαστικά νωρίτερα για την ωοληψία. Ότι και καλά κρύωσα και εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη στο Fivi.. Οπότε απλά ήμουν τυχερή γιατί μεσολαβούσε ΣΚ και κάθισα.. Την Δευτέρα δεν είχα πάει στη δουλειά γιατί η νέα σύμβαση ξεκινούσε από Τρίτη και έτσι τη βόλεψα.
Τώρα όμως έχω μέρες αδείας, η σύμβαση λήγει Ιούλιο οπότε μέσα στον Ιούνιο που θα χρειαστώ εγώ μια βδομαδούλα θα μπορέσω να την πάρω με άνεση, χωρίς να προσποιούμε την άρρωστη και τέτοια.. Θα είμαι πιο χαλαρή.. θα βάλω και δύο εμβρυάκια για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.. όλα θα πάνε καλά..!!!

Με το καλό κοριτσάκι μ.. ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημερααααα!!!!!!!!

Εγώ έχω πρόβλεψη για αυτό τον μήνα...για αυτό με χάσατε 🤣🤣🤣 έχω δουλειά να κάνω!🤣🤣🤣🤣

Καλά ξεζουμίσματα κορίτσι μου 🤣🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ κορίτσια δεν έχω γνώμη για κανένα γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία ακομη, αλλά είμαι σε αναζήτηση να επισκεφτώ γιατρό υπογονιμοτητας στην  Θεσσαλονίκη και μέσα από ψάξιμο βρήκα  σύμφωνα με τα σχόλια 2-3 πολύ καλούς γιατρούς που συνεργάζονται με το Fertilia Genesis. Έχει καμία εμπειρία από εκεί;  Kαι απο γνωστό  μας έχω σύσταση για έναν γιατρο αν ξέρετε τον Γκιμπριτζ.. με πολυετή εμπειρία μεγαλύτερος ηλικίακα.

Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏

στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου..!
Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..!
Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣
Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα.
Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣
Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃
Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν.. 
Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή..
Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα.
Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏

Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...