Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Δικια σας ειμαι και εγω!!! 😅Εγω πηγα κανα 2 φορές στο απέναντι μαγαζάκι αλλά μάζεψα τα εμβρυακια μου και έφυγα 🤣🤣 Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα καλά για όλες μας !! 🙏

Εγώ κορίτσια δεν έχω γνώμη για κανένα γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία ακομη, αλλά είμαι σε αναζήτηση να επισκεφτώ γιατρό υπογονιμοτητας στην  Θεσσαλονίκη και μέσα από ψάξιμο βρήκα  σύμφωνα με τα σχόλια 2-3 πολύ καλούς γιατρούς που συνεργάζονται με το Fertilia Genesis. Έχει καμία εμπειρία από εκεί;  Kαι απο γνωστό  μας έχω σύσταση για έναν γιατρο αν ξέρετε τον Γκιμπριτζ.. με πολυετή εμπειρία μεγαλύτερος ηλικίακα.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ κορίτσια δεν έχω γνώμη για κανένα γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία ακομη, αλλά είμαι σε αναζήτηση να επισκεφτώ γιατρό υπογονιμοτητας στην  Θεσσαλονίκη και μέσα από ψάξιμο βρήκα  σύμφωνα με τα σχόλια 2-3 πολύ καλούς γιατρούς που συνεργάζονται με το Fertilia Genesis. Έχει καμία εμπειρία από εκεί;  Kαι απο γνωστό  μας έχω σύσταση για έναν γιατρο αν ξέρετε τον Γκιμπριτζ.. με πολυετή εμπειρία μεγαλύτερος ηλικίακα.

Αχ δεν έχω ιδέα για εκεί..

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ δεν έχω ιδέα για εκεί..

Δεν πειράζει κορίτσι μου, το πιστεύω και εγω πως είναι και θέμα τύχης αλλά και πως θα σου ταιριάξει ένας γιατρός. Όλα υποκειμενικά είναι. Το θέμα είναι να έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου.

Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος. 

Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁 

@annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;

κορίτσι μου στεναχωρήθηκα με αυτή σου την εξέλιξη αλλά έχω να σου πω ότι έχω τοξοτινα κόρη!! έρωτας!! πάμε μαζί μήπως κάνω και εγώ δεύτερο τοξοτάκι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου μαζι είμαστε και εγώ σήμερα 7η μέρα μτω δεν νιώθω κάτι πέρα από κάτι σαν τραβηγματα σαν σούβλιες ήπιες ανά διαστήματα οχι στην κοιλιά αλλά από κάτω σαν μέσα από τον κόλπο. Δεν μου συνέβαινε πριν αλλά μπορεί να είναι κ τυχαίο γεγονός. Αλλά σε αυτή την φάση ίσως είναι νωρίς για συμπτώματα αλλά κ τα περισσότερα είναι ίδια με την αναμονή περιόδου... Θα φανεί σε μερικές  μέρες...

Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση. 

Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα. 

Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση. 

Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα. 

Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα

Χάχα μακριά ολοι.... 

Ναι καλύτερα έτσι αν είναι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει όπως κ να έχει.

Δημοσίευση
στις On 10/3/2025 at 12:25 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

και εγώ +- Φεβρουάριο είχα.. ναι μεν Ιανουάριο είχα θετική χοριακή, Φεβρουάριο είχα παλινδρόμηση και απόξεση. Οπότε... θα περιμένω την επόμενη πρόβλεψη από την @Παρασκευαιδου και ελπίζω τυχερή αυτή τη φορά. 🙃😉

Ιουνίο +-3 

Δημοσίευση
στις On 10/3/2025 at 12:39 ΜΜ, ο/η Tina23 είπε:

@Naty_ να μην αμφιβάλλεις κορίτσι μου, το πιστεύω οτι θα ακούσουμε σύντομα και από σένα τα ευχάριστα🤞. Πάντως και εμένα που μου είχε πει μέχρι Αύγουστο βγήκε. Αύγουστο είχα θετικό τεστάκι στα χέρια μου, άσχετα με την κατάληξη..

@Παρασκευαιδου Ελπίδα μου μαζευόμαστε πολλές πάλι για μια νέα πρόβλεψη στην γυαλα σου 🔮

Ιουνίο είσαι και εσύ.. γτβεχω και τα γενέθλια μου 🥰

Δημοσίευση
στις On 10/3/2025 at 2:02 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΡιξε μια ματιά και για μεεενα...🙏🌈

Ευακι μου Αύγουστο είσαι εσύ. Θα αργήσει λιγάκι αλλά μωρέ είναι τα μπάνια τα ξένοιαστα.. κοίτα φέτος να τα απολαύσεις 

Δημοσίευση
στις On 10/3/2025 at 3:20 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

@Παρασκευαιδου Κορίτσι βάλε και εμένα μέσα...χάχα νέα προσθήκη στην παρέα.. 

Ευχαριστως χαρά μου ... Χμμ  κάτσε να σε δω γτ δεν σε ξέρω... Α.. να σαι εκεί γτ μου κρύβεσαι; Αυγούστο +-3 μήνες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Προσωπικά γνώρισα τον ταρλατζη. Ο οποίος μας ξεσκονισε κάναμε εξετάσεις. Επίσης με έβαλε σε σκέψη να χάσω κάποια περιττά κιλά 5 έχασα... Και δεν πρόλαβα να κάνω εξωσωματική. Τύχη κιλά δεν ξέρω . Αλλά η εμπειρία μου μαζί του ήταν πολύ θετική . 

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 10:43 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Αχ πολύ χαίρομαι. Δεν ξέρετε πόση χαρά μου δίνεται

Συγχαρητήρια.. πας για Σκορπιό καλά θα περάσεις χαχαχαχ ο μεγάλος μου 09.11 🤪🙄  

Με το καλό κοριτσάκι μου, εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...