Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές! :) 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές! :) 

Βουρ για επαφούλες κορίτσι μου 😅😅😅

Δημοσίευση
στις On 10/3/2025 at 9:26 ΜΜ, ο/η Mariloumama είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω. Σας παρακολουθώ και νιώθω κ εγώ τις αγωνίες σας, χαίρομαι με τις χαρές κ λυπάμαι με τις λύπες σας. Εχω ένα αγοράκι 3,5 χρονών κ από τον Σεπτέμβρη προσπαθούμε με τον άντρα μου. 27 Δεκεμβρίου 2024 είχα μια παλίνδρομη κύηση στις 8 εβδομάδες κ τον Ιανουάριο του 2025 μια βιοχημική. Μετά από αυτές τις δύο αποτυχίες που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά αποφασίσαμε να το παγώσουμε για κανένα εξάμηνο. Εχω πολυκυστικες κ γενικά ο κύκλος μου κάνει ωορρηξία στη 19-22 μέρα. Τελευταία περιοδοσ 01/2 Είχα μια ελεύθερη επαφή 28 Φεβρουαρίου κ ακόμη δεν μου έχει έρθει περίοδος. Δεν έχω κάνει τεστ, δεν έχω αλλά συμπτώματα κ υποθέτω ότι είναι μια απλή ανωμαλία κύκλου. Ωστόσο μέσα μου με τρώει 

Καλημέρα κορίτσι μου καταρχήν καλώς όρισες στην παρέα μας, επειδή είσαι νέο μέλος τα μηνύματα σου αργούν να φανούν. Μόλις συμπληρώσεις 20 μηνύματα, μετά θα εμφανίζονται αμέσως.

Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες?? Αν δεν σου έχει έρθει ακόμα περίοδος, μήπως να κάνεις ένα τεστάκι?

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου καταρχήν καλώς όρισες στην παρέα μας, επειδή είσαι νέο μέλος τα μηνύματα σου αργούν να φανούν. Μόλις συμπληρώσεις 20 μηνύματα, μετά θα εμφανίζονται αμέσως.

Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες?? Αν δεν σου έχει έρθει ακόμα περίοδος, μήπως να κάνεις ένα τεστάκι?

Καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι που έχω κάπου να πω όσα νιώθω… όχι δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία γιατί μετά και τη βιοχημική είπα πως δεν ξανά παρακολουθώ την ωορρηξία μου, δεν με νοιάζει , γενικά δεν… μου στοίχισε πολύ δύο αποβολές απανωτές Δεκέμβρη και Γενάρη. Γενικά από τότε που γέννησα κ μου ήρθε περίοδος στους 13 μήνες μετά, είχα ωορρηξία πάντα στη 19η με 20η μέρα. Οπότε είπα ότι σίγουρα έκανα ωορρηξία και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Θεώρησα μάλιστα την επαφή αυτή στις 28 εντελώς «αθώα». Ακμή δεν αδιαθέτησα όμως. Κ από περιέργεια χθες κ σήμερα μέτρησα τη θερμοκρασία μου κυμαίνομαι στο 37.1 . Φοβάμαι να κάνω τεστ όμως 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες σας κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω. Σας παρακολουθώ και νιώθω κ εγώ τις αγωνίες σας, χαίρομαι με τις χαρές κ λυπάμαι με τις λύπες σας. Εχω ένα αγοράκι 3,5 χρονών κ από τον Σεπτέμβρη προσπαθούμε με τον άντρα μου. 27 Δεκεμβρίου 2024 είχα μια παλίνδρομη κύηση στις 8 εβδομάδες κ τον Ιανουάριο του 2025 μια βιοχημική. Μετά από αυτές τις δύο αποτυχίες που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά αποφασίσαμε να το παγώσουμε για κανένα εξάμηνο. Εχω πολυκυστικες κ γενικά ο κύκλος μου κάνει ωορρηξία στη 19-22 μέρα. Τελευταία περιοδοσ 01/2 Είχα μια ελεύθερη επαφή 28 Φεβρουαρίου κ ακόμη δεν μου έχει έρθει περίοδος. Δεν έχω κάνει τεστ, δεν έχω αλλά συμπτώματα κ υποθέτω ότι είναι μια απλή ανωμαλία κύκλου. Ωστόσο μέσα μου με τρώει 

Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου.. βρήκα καποιες ομοιότητες στην ιστορία σου.. εγω 27/12 έμαθα ότι η εγκυμοσύνη μου παλλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα έπειτα από υπέρηχο ρουτίνας που πήγα, δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Εγώ πολυκυστικές δεν έχω αλλά στις εξετάσεις που έκανα βρήκαμε χαμηλή άμη οπότε νιώθω ότι είμαι σε αγώνα δρόμου να προλάβω..  ωορρηξία και εγώ 19-22η μέρα του κύκλου κάνω.. γενικά αργώ.. ο κύκλος μου μετά την παλλίνδρομηση και την απόξεση έχει αλλάξει.. Εύχομαι η καθυστέρηση σου να ωφείλετε σε εγκυμοσύνη. Εγώ τώρα είμαι στην 3η μέρα περιόδου στον δεύτερο κύκλο μετά την απόξεση.. εγκυμοσύνη δεν έχουμε καταφέρει ακόμα.. συνεχίζουμε να ελπίζουμε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

βουρρρ βουυρρ για αγκαλίτσες!! Εύχομαι αυτός να είναι ο μήνας σας!! 

Δημοσίευση

Καλότυχα να είναι κοπέλα μου.. 

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα…

Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Υπέροχο! Διπλή ωορρηξία! Με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Βουρ για επαφούλες κορίτσι μου 😅😅😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

βουρρρ βουυρρ για αγκαλίτσες!! Εύχομαι αυτός να είναι ο μήνας σας!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλότυχα να είναι κοπέλα μου.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα…

Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα

σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη! 

επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά :) 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και εύχομαι σε όλες μας μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε όσες περιμένουν εύχομαι πραγματικά με έναν πόνο! Παρεμπιπτόντως η δική μου η παλίνδρομη στην 8η εβδομάδα δεν χρειάστηκε απόξεση. Μόλις είδαμε στον υπέρηχο ότι δεν μεγάλωνε και έκανα κ χοριακη που το επιβεβαίωσε αδιαθέτησα μόνη μου σε λίγες μέρες. Η χοριακη κατόπιν μηδένισε αποδεικνυοντας μας ότι ευτυχώς τουλάχιστον δεν θα χρειαζόμουν κάποια ιατρική παρέμβαση.Γιαυτο κ από τον επόμενο κύκλο ξανά προσπαθήσαμε. Ο επόμενος κύκλος έφερε μία βιοχημική κ μια μικρή καθυστέρηση 4 ημερών κ μετά αδιαθέτησα. Ο γιατρός δεν μου συνέστησε εξετάσεις . Τα θεώρησε τυχαία γεγονότα κ ίσως λογω άγχους. Πάντως αν δεν αδιαθετήσω μέχρι κ την Κυριακή θα κάνω τεστ. Βέβαια η λογική μου μου λέει ότι μια μόνο επαφή , οι πιθανότητες είναι ελάχιστες… αλλά σίγουρα όχι μηδενικές. 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη! 

επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά :) 

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου!! Και να σου φέρει δύο δυνατές καρδούλες που θα χτυπούν μέσα σου και θα σου δίνουν τον ρυθμό της ζωής και της χαράς! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Εεεεελλλλλαααα!!! Έρχεται το σπόρι το καλό!!!! Καλό βόλι θα ευχηθώ!!! Τέλος του μήνα να έχεις θετικό τεστάκι κορίτσι μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mariloumama είπε:

Καλώς σας βρήκα!! Χαίρομαι που έχω κάπου να πω όσα νιώθω… όχι δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία γιατί μετά και τη βιοχημική είπα πως δεν ξανά παρακολουθώ την ωορρηξία μου, δεν με νοιάζει , γενικά δεν… μου στοίχισε πολύ δύο αποβολές απανωτές Δεκέμβρη και Γενάρη. Γενικά από τότε που γέννησα κ μου ήρθε περίοδος στους 13 μήνες μετά, είχα ωορρηξία πάντα στη 19η με 20η μέρα. Οπότε είπα ότι σίγουρα έκανα ωορρηξία και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Θεώρησα μάλιστα την επαφή αυτή στις 28 εντελώς «αθώα». Ακμή δεν αδιαθέτησα όμως. Κ από περιέργεια χθες κ σήμερα μέτρησα τη θερμοκρασία μου κυμαίνομαι στο 37.1 . Φοβάμαι να κάνω τεστ όμως 

Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας.

κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία.

αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω…

ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου..

εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει.. 

γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.; 
μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου.

Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος. 

Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁 

@annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;

Δημοσίευση

Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου.

Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος. 

Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁 

Δευτέρα απόγευμα έχω υπέρηχο!! Σημασία έχει πως είσαι εσύ καλά ψυχολογικά κ σωματικά!!! Χαίρομαι πολύ κοριτσάκι μου γι αυτό!! Πάμε για τοξοτάκι που είμαστε ξεκάθαρα τα καλύτερα ζώδια 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )

Κορίτσι μου χαίρομαι πολύ που εσύ νιώθεις καλά! Αυτό έχει σημασία!! Έτσι πάμε για τοξοτάκι, τι να πω ελπίζω να κάνουμε παρέα η μία στην άλλη. Το λέω για μένα και απλά γελάω, δεν παίζει 😆

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mariloumama είπε:

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου!! Και να σου φέρει δύο δυνατές καρδούλες που θα χτυπούν μέσα σου και θα σου δίνουν τον ρυθμό της ζωής και της χαράς! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!

σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τα ωραια σου λογια ❤️ καλως ήρθες στην παρέα μας! Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να σου φέρουμε γούρι και σύντομα να έρθει το σποράκι που θα μεινει!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Εεεεελλλλλαααα!!! Έρχεται το σπόρι το καλό!!!! Καλό βόλι θα ευχηθώ!!! Τέλος του μήνα να έχεις θετικό τεστάκι κορίτσι μου. 

σε ευχαριστώ κοπέλα μουυυυυ!! Πώς τα πάτε;; τι κάνει η κορούλα σουυυ; :) 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

χαίρομαι πολύ για την ψυχολογία που έχεις! Θα ευχηθώ λοιπόν να έρθει το τοξοτάκι σου ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσι μου εμένα μετά την βιοχημική μου ήρθε περίοδος, ενώ 2 μέρες πριν η χοριακη ήταν γύρω στο 120 αν θυμάμαι καλά. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται να μηδενίσει..εύχομαι να έχεις πάλι θετικό αποτέλεσμα και όλα να πάνε τέλεια!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου εμένα μετά την βιοχημική μου ήρθε περίοδος, ενώ 2 μέρες πριν η χοριακη ήταν γύρω στο 120 αν θυμάμαι καλά. Άρα δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται να μηδενίσει..εύχομαι να έχεις πάλι θετικό αποτέλεσμα και όλα να πάνε τέλεια!!

Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Τελειαααα κορίτσι μου!!!.Δώστε του να καταλάβει δεν μπορει να μην είναι τυχερά!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Όπως είπανε όλες οι κοπέλες το θετικό είναι ότι δεν σε παίρνει από κάτω και βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία και χαρά!!! Όταν νιώθουμε καλά έρχονται τα καλύτερα!!! 

Δημοσίευση
στις On 11/3/2025 at 6:30 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Δε μου λετε κάτι βρε κορίτσια, τώρα αντικειμενικά όσες πρόσφατα μείνατε εγκυούλες (γιατί εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ, πάει ένας χρόνος περίπου), είχατε πριν την καθυστέρηση κάποιο εμφανές σύμπτωμα; Είμαι 5-6 μέρες μετά την ωορρηξία με τα κλασικά τραβήγματα και ήπια κύματα νεύρων που έρχονται και φεύγουν. For the record, έχω βγάλει κάθε ενδεχόμενο εγκυμοσύνης από το μυαλό μου. 

Κορίτσι μου μαζι είμαστε και εγώ σήμερα 7η μέρα μτω δεν νιώθω κάτι πέρα από κάτι σαν τραβηγματα σαν σούβλιες ήπιες ανά διαστήματα οχι στην κοιλιά αλλά από κάτω σαν μέσα από τον κόλπο. Δεν μου συνέβαινε πριν αλλά μπορεί να είναι κ τυχαίο γεγονός. Αλλά σε αυτή την φάση ίσως είναι νωρίς για συμπτώματα αλλά κ τα περισσότερα είναι ίδια με την αναμονή περιόδου... Θα φανεί σε μερικές  μέρες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...