Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε κορίτσι μου… 2;;; Να τη χαίρεσαι αγάπη μου!!! Έτσι δυναμικό να είναι το παιδί!!😍😍😍 Ναι να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν το πιστεύω🤣🤣🤣 Εσείς σκέφτεστε για 2ο; 

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλα!!! Να σου πω την αλήθεια θα θέλαμε αλλά μετά από 4 απώλειες και μία δύσκολη εγκυμοσύνη δεν το σκεφτόμαστε! Με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου αν θα χρησιμοποιήσουμε τα έμβρυα που ΄έχουμε στην άκρη μια και ήρθς φυσικά η μικρή, όμως όταν μου είπε ότι πάλι σπίτι, ξάπλα θα πρέπει να είμαι δεν μπορώ πάλι τόσο άγχος και φόβο και αν λόγω δίκερης μήτρας πάμε ξανά νωρίτερα σε τοκετό! Ένα παιδάκι, δεν πειράζει! Γερό να μου είναι! Τώρα είμαι αισίως και 40 οπ΄΄οτε το φοβάμαι κιόλας το ενδεχόμενο νέας εγκυμοσύνης!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλα!!! Να σου πω την αλήθεια θα θέλαμε αλλά μετά από 4 απώλειες και μία δύσκολη εγκυμοσύνη δεν το σκεφτόμαστε! Με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου αν θα χρησιμοποιήσουμε τα έμβρυα που ΄έχουμε στην άκρη μια και ήρθς φυσικά η μικρή, όμως όταν μου είπε ότι πάλι σπίτι, ξάπλα θα πρέπει να είμαι δεν μπορώ πάλι τόσο άγχος και φόβο και αν λόγω δίκερης μήτρας πάμε ξανά νωρίτερα σε τοκετό! Ένα παιδάκι, δεν πειράζει! Γερό να μου είναι! Τώρα είμαι αισίως και 40 οπ΄΄οτε το φοβάμαι κιόλας το ενδεχόμενο νέας εγκυμοσύνης!

Καταλαβαίνω αγάπη, έχεις περάσει πολύ δύσκολα!! Εχεις ομως την κοριτσάρα σου που γεμίζει τη ζωή σου καθημερινά😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

Αν είναι αυτός ο λόγος έχει καλώς! Θα πάω να τα κάνω, εγώ το φάρμακο φοβήθηκα περισσότερο μην μετά την απόξεση κάνω καμιά ζημιά στον οργανισμό μου, επειδή είναι ακόμη ευάλωτος. Αλλά νομίζω μέχρι της 18/03 που έκλεισα το ραντεβού θα μου έχει περάσει και το αίμα. Θέλω να ελπίζω δηλαδή πως θα σταματήσω να έχω αίμα. Μέχρι στιγμής σήμερα κλείνω αισίως μία εβδομάδα μετά την απόξεση και αίμα έχω κανονικά.

στις πριν 15 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τι ωραίο κείμενο, τι γλυκό και τι αισιόδοξο ταυτόχρονα.. με συγκίνησες κορίτσι μου, μιας και χωρίς μωρό αλλά με ορμόνες εγκυμοσύνης καλά να κρατούν ακόμη, η συγκίνηση και το δάκρυ βγαίνουν πολύ πολύ πιο εύκολα και χωρίς να μπορείς να τα ελέγξεις.

στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου μην τα ξανακούσω αυτά! Είσαι μια κουκλάρα! Έκανες και θα κάνεις τα πάντα για το μωράκι που θέλεις! Είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ υπερήφανο για την δυνατή μαμά που θα έχει! Να μην τα παρατάς ποτέ! Βγες σε παρακαλώ μια βολτίτσα και πάμε πάλι από την αρχή ❤️

Από προχθές ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου, άρχισα περπάτημα μέσα στη μέρα, νομίζω ότι μου κάνει πάρα πολύ καλό, και άρχισα στη δουλεία να πηγαίνω περιποιημένη, βαμμένη, κάτι που πριν δεν έκανα.. βγήκα στην αγορά για ψώνια γιατί δεν μπαίνω πουθενά και ότι ρούχα είχα πάρει προ εξωσωματικής δεν με χωράνε.. Το Σάββατο θα χτυπήσω και μια Ανδριανούπολη που έχει μεγάλη αγορά μπας και βρω κάτι καλό και οικονομικό να πάρω γιατί και λεφτά για ξόδεμα σε ψώνια δεν περισσεύουν.. απλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ και γυμνή στο γραφείο.. πρέπει κάτι να βρω να βάλω που να με χωράει. Σε σακάκια και δερμάτινα εννοείται δεν μπαίνω.. πφ! πρήστηκα πολύ με τις ορμόνες και πήρα κιλά.. πρέπει να ήμουν 86 και πήγα 94.

Ο χθεσινός μου περίπατος....

εικόνα_Viber_2025-03-06_19-55-24-240.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Αχ μωρε τι καλος..! Μπραβο κοριτσακι μου χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σας.

στείλτε φουλ μπεμπεδοσκονη…

Ποσες μερες είσαι μετα την ωορηξία.; 

Πρώτο θετικό είχα 11η μέρα μετά την ωορρηξία. Με πρώιμης ανίχνευσης φυσικά (από 10 μονάδες πιάνει αυτό)

Στέλνω μπεμπεδοσκονη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Πρώτο θετικό είχα 11η μέρα μετά την ωορρηξία. Με πρώιμης ανίχνευσης φυσικά (από 10 μονάδες πιάνει αυτό)

Στέλνω μπεμπεδοσκονη!

Τέλεια τέλεια..

Αναμένουμε την χοριακή σου…

εγώ πάλι 4-5 τεστ ωορηξίας που εκανα τις προηγουμενες ημερες δευτερη γραμμη εβγαινε αχνη.. πως γινεται με lh 20 που ειχα στις αιματολογικες.;

μπερδεμα αυτα τα τεστ δεν τα καταλαβαινω καθολου δεν ξέρω καν αν πιανουν την ορμονη σε μενα..

3 μηνες που τα χρησιμοποιουσα ποτε δεν βγηκε δευτερη γραμμη εντονη σαν την πρωτη..! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλεια τέλεια..

εγώ πάλι 4-5 τεστ ωορηξίας που εκανα τις προηγουμενες ημερες δευτερη γραμμη εβγαινε αχνη.. πως γινεται με lh 20 που ειχα στις αιματολογικες.;

μπερδεμα αυτα τα τεστ δεν τα καταλαβαινω καθολου δεν ξέρω καν αν πιανουν την ορμονη σε μενα..

3 μηνες που τα χρησιμοποιουσα ποτε δεν βγηκε δευτερη γραμμη εντονη σαν την πρωτη..! 

Ίσως να μην γίνονταν κατάλληλη ώρα; Βασικά πέρα από τα τεστ σημάδι γόνιμων και ωορρηξίας είναι τα φουλ ελαστικά υγρά (διάφανα). Εγώ πλέον την καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω αλλάζουν τα υγρά μου και πονάει το στήθος 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καταλαβαίνω αγάπη, έχεις περάσει πολύ δύσκολα!! Εχεις ομως την κοριτσάρα σου που γεμίζει τη ζωή σου καθημερινά😍😍😍

Φίλη μου να φανταστείς και ο ίδιος ο γιατρος κατανόησε την όλη κατάσταση και επειδή ήταν και δύσκολη η γέννα με την έκτακτη καισαρική, μου είπε ότι οκ έχεις δίκιο να είσαι καλά με τη μικρή σου , εξάλλου τόσα μοναχοπαίδια υπάρχουν!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλεια τέλεια..

Καλημέρα Σοφία μου!!! Για καιρό έπαιρνα τα άλλα με το χαμόγελο κ ήταν πολύ ξεκάθαρα αλλά επειδή ήταν ακριβά είπα να αλλάξω με τις ταινίες αλλά δεν με βόλεψαν... Μόνο στην αρχή ήταν ξεκάθαρα, μετά τους υπόλοιπους μήνες έβγαζαν πολλές φορές κατακόκκινη γραμμή κ με μπέρδευαν. Μήπως να πάρεις κ εσύ αυτά με το χαμόγελο για λίγο καιρό να τα συγκρίνεις με τις ταινίες? Ξέρω ΄είναι ακριβά αλλά αν είναι να κάνεις τεστ κ να μην βγάζεις άκρη με το αποτέλεσμα πάλι τζάμπα χρήματα σπαταλάς 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ίσως να μην γίνονταν κατάλληλη ώρα; Βασικά πέρα από τα τεστ σημάδι γόνιμων και ωορρηξίας είναι τα φουλ ελαστικά υγρά (διάφανα). Εγώ πλέον την καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω αλλάζουν τα υγρά μου και πονάει το στήθος 

Εγω αγαπη δεν εχω τετοια..

καταλαβαίνω ωορηξια μονο οταν ποναω χαμηλα στη κοιλια δεξια η αριστερα κ κραταει 1-2 μερες αλλιως τιποτα αλλο..! 
κ υγρα αν θα εχω καποιες φορες ελαχιστα οχι σε καθε κυκλο

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Σοφία μου!!! Για καιρό έπαιρνα τα άλλα με το χαμόγελο κ ήταν πολύ ξεκάθαρα αλλά επειδή ήταν ακριβά είπα να αλλάξω με τις ταινίες αλλά δεν με βόλεψαν... Μόνο στην αρχή ήταν ξεκάθαρα, μετά τους υπόλοιπους μήνες έβγαζαν πολλές φορές κατακόκκινη γραμμή κ με μπέρδευαν. Μήπως να πάρεις κ εσύ αυτά με το χαμόγελο για λίγο καιρό να τα συγκρίνεις με τις ταινίες? Ξέρω ΄είναι ακριβά αλλά αν είναι να κάνεις τεστ κ να μην βγάζεις άκρη με το αποτέλεσμα πάλι τζάμπα χρήματα σπαταλάς 

Ειπα να δοκιμάσω κάποια από το amazon που στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν παρα πολύ και είναι ευδιακριτα..

Είναι της easyhome.

Ταινίες κι αυτά

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγω αγαπη δεν εχω τετοια..

καταλαβαίνω ωορηξια μονο οταν ποναω χαμηλα στη κοιλια δεξια η αριστερα κ κραταει 1-2 μερες αλλιως τιποτα αλλο..! 
κ υγρα αν θα εχω καποιες φορες ελαχιστα οχι σε καθε κυκλο

Ναι και τα πονάκια επίσης είναι δείγμα. Τα υγρά δηλαδή δεν βλέπεις να έχουν κάποια διαφορά μέσα στον κύκλο σου; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ειπα να δοκιμάσω κάποια από το amazon που στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν παρα πολύ και είναι ευδιακριτα..

Είναι της easyhome.

Ταινίες κι αυτά

Ναι κορίτσι μου δοκίμασε κ αυτά δεν έχεις κάτι να χάσεις!!! Κ εγώ σαν εσένα δεν καταλαβαίνω ωορρηξία αλλά κάνω γτ έμεινα έγκυος κ το έχουμε δει κ με την γιατρό ανά διαστήματα. Εσύ έχεις κάνει παρακολούθηση στον γιατρό σου μήπως δεν κάνεις γι αυτό δεν βγαίνει θετικό το τεστάκι?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αν είναι αυτός ο λόγος έχει καλώς! Θα πάω να τα κάνω, εγώ το φάρμακο φοβήθηκα περισσότερο μην μετά την απόξεση κάνω καμιά ζημιά στον οργανισμό μου, επειδή είναι ακόμη ευάλωτος. Αλλά νομίζω μέχρι της 18/03 που έκλεισα το ραντεβού θα μου έχει περάσει και το αίμα. Θέλω να ελπίζω δηλαδή πως θα σταματήσω να έχω αίμα. Μέχρι στιγμής σήμερα κλείνω αισίως μία εβδομάδα μετά την απόξεση και αίμα έχω κανονικά.

Τι ωραίο κείμενο, τι γλυκό και τι αισιόδοξο ταυτόχρονα.. με συγκίνησες κορίτσι μου, μιας και χωρίς μωρό αλλά με ορμόνες εγκυμοσύνης καλά να κρατούν ακόμη, η συγκίνηση και το δάκρυ βγαίνουν πολύ πολύ πιο εύκολα και χωρίς να μπορείς να τα ελέγξεις.

Από προχθές ξεκίνησα να φροντίζω τον εαυτό μου, άρχισα περπάτημα μέσα στη μέρα, νομίζω ότι μου κάνει πάρα πολύ καλό, και άρχισα στη δουλεία να πηγαίνω περιποιημένη, βαμμένη, κάτι που πριν δεν έκανα.. βγήκα στην αγορά για ψώνια γιατί δεν μπαίνω πουθενά και ότι ρούχα είχα πάρει προ εξωσωματικής δεν με χωράνε.. Το Σάββατο θα χτυπήσω και μια Ανδριανούπολη που έχει μεγάλη αγορά μπας και βρω κάτι καλό και οικονομικό να πάρω γιατί και λεφτά για ξόδεμα σε ψώνια δεν περισσεύουν.. απλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ και γυμνή στο γραφείο.. πρέπει κάτι να βρω να βάλω που να με χωράει. Σε σακάκια και δερμάτινα εννοείται δεν μπαίνω.. πφ! πρήστηκα πολύ με τις ορμόνες και πήρα κιλά.. πρέπει να ήμουν 86 και πήγα 94.

Ο χθεσινός μου περίπατος....

εικόνα_Viber_2025-03-06_19-55-24-240.jpg

Καλημέρα. Καλά κάνεις και προσέχεις τον εαυτό σου γιατί αυτός θα κυοφορήσει αύριο το παιδάκι σας. Στα δύο χρόνια που μου πήρε το θέμα της εξωσωματικης πήρα σύνολο δέκα κιλά. Αν βάλεις και της εγκυμοσύνης μετά.. άστα βραστα. Δεν είμαι και πρώτο μπόι οπότε έγινα λουκουμάς.

Από τη στιγμή που έχεις χρόνο μπροστά σου για την επόμενη εμβρυομεταφορα, και καθώς ανοίξει ο καιρός, μας είναι πιο εύκολο να τρώμε φρούτα λαχανικά, να πίνουμε νερό, πιστεύω θα χάσεις αυτό το φούσκωμα και τα κιλά για να νιώθεις κι εσύ καλύτερα και σαν ψυχολογία.

Φιλικά, ως ομοιοπαθουσα.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!! Μια βδομάδα λογικά μετά την ωορρηξία και χθες και σήμερα είχα από 1 κυριολεκτικά μικρή σταγονίτσα καφέ στο εσώρουχο. Λέτε να είναι καλό σημάδι ή κάποια ανωμαλία του κύκλου; Ελπίζω το πρώτο 🥹

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι και τα πονάκια επίσης είναι δείγμα. Τα υγρά δηλαδή δεν βλέπεις να έχουν κάποια διαφορά μέσα στον κύκλο σου; 

Καποιες φορές όχι πάντα.. δεν μου συμβαίνει δηλαδή σε κάθε κύκλο..

για το στηθος ουτε λόγος ανυπαρκτο 😂

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι κορίτσι μου δοκίμασε κ αυτά δεν έχεις κάτι να χάσεις!!! Κ εγώ σαν εσένα δεν καταλαβαίνω ωορρηξία αλλά κάνω γτ έμεινα έγκυος κ το έχουμε δει κ με την γιατρό ανά διαστήματα. Εσύ έχεις κάνει παρακολούθηση στον γιατρό σου μήπως δεν κάνεις γι αυτό δεν βγαίνει θετικό το τεστάκι?

Οχι δεν εχουμε κανει παρακολούθηση..

μονο τους δυο τελευταίους μήνες που έτυχε να παω μπυ ειχε πει πως εκανα τις προηγουμενες ημερες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Μια βδομάδα λογικά μετά την ωορρηξία και χθες και σήμερα είχα από 1 κυριολεκτικά μικρή σταγονίτσα καφέ στο εσώρουχο. Λέτε να είναι καλό σημάδι ή κάποια ανωμαλία του κύκλου; Ελπίζω το πρώτο 🥹

Μακαρι κορίτσι μου να είναι θετικό σημαδι 🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Καποιες φορές όχι πάντα.. δεν μου συμβαίνει δηλαδή σε κάθε κύκλο..

για το στηθος ουτε λόγος ανυπαρκτο 😂

Οχι δεν εχουμε κανει παρακολούθηση..

μονο τους δυο τελευταίους μήνες που έτυχε να παω μπυ ειχε πει πως εκανα τις προηγουμενες ημερες.. 

Τα υγρά πάντως τα γόνιμα βοηθούν το σπερματοζωάριο να τρυπώσει και να "κολυμπήσει" μέσα οπότε είναι σχετικά σημαντικό. Πιστεύω τα Inofert θα σε βοηθήσουν να ενισχύσουν τη διαδικασία. Και εμένα πάντως αν μου έρθει πάλι περίοδος μου είπε η γιατρός να τα πάρω στον επόμενο κύκλο. 

Δημοσίευση

@Σοφία21@Naty_Νομίζω είναι καθαρά θέμα οργανισμού τα συμπτώματα!!! Πχ υγρά μπορεί να έχεις αλλά να μην είναι πολλά κ να μην τα καταλαβαίνεις. Τα inofert θα σε βοηθήσουν σίγουρα για καλύτερη ποιότητα ωαρίων κ ρύθμιση του κύκλου. Για τα συμπτώματα να τα καταλαβαίνεις δεν νομίζω να βοηθήσουν, τουλάχιστον σε εμένα δεν άλλαξε κάτι ούτε στα συμπτώματα ωορρηξίας ούτε περιόδου πάμε στα τυφλά 😵

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Θα μπορούσε να είναι εμφύτευσης ή και τίποτα απολύτως. Ή αν είχατε επαφή κάποιος τραυματισμός. Μακάρι να είναι θετικό σημάδι!!!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Συμφωνώ κ εγώ μαζί σου, ως προς τα συμπτώματα της ωορρηξίας, το καλύτερα σημάδια μας τα δίνει το σώμα μας. Εν τω μεταξύ κ εγώ έχω πάντα διάφανα υγρά και 9 στις 10 φορές πονάω χαμηλά. Δεν ήξερα αν τα υγρά τα έχουμε οταν γίνεται η ωορρηξία ή προειδοποιεί ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Και σε έναν κύκλο το παρακολούθησα με τεστ κ είδα ότι όταν πονάω έχω θετικό τεστ ωορρηξία και τα υγρά είναι 2 με 3 μέρες νωρίτερα. Πρέπει να το παρακολουθήσω καλύτερα για να είμαι πιο σίγουρη 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μακάρι Ρένα μου μακάρι, υπομονή μια βδομαδούλα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Συμφωνώ κ εγώ μαζί σου, ως προς τα συμπτώματα της ωορρηξίας, το καλύτερα σημάδια μας τα δίνει το σώμα μας. Εν τω μεταξύ κ εγώ έχω πάντα διάφανα υγρά και 9 στις 10 φορές πονάω χαμηλά. Δεν ήξερα αν τα υγρά τα έχουμε οταν γίνεται η ωορρηξία ή προειδοποιεί ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Και σε έναν κύκλο το παρακολούθησα με τεστ κ είδα ότι όταν πονάω έχω θετικό τεστ ωορρηξία και τα υγρά είναι 2 με 3 μέρες νωρίτερα. Πρέπει να το παρακολουθήσω καλύτερα για να είμαι πιο σίγουρη 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

έχω την αίσθηση αυτό που λες κι εσύ ότι τα υγρά είναι λίγο πριν, και μόλις γίνει ή μία μέρα μετά τα υγρά αλλάζουν. Όπως και να χει όταν τα υγρά είναι έτσι γόνιμα, θέλει επαφές. Έτσι κι αλλιώς οι μέρες πριν την ωορρηξία είναι οι πιο σημαντικές. Πώς είστε κορίτσι εσείς, θυμάμαι στον προηγούμενο κύκλο ήταν άρρωστος ο άντρας σου ε; Τώρα επανήλθατε;;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα. Καλά κάνεις και προσέχεις τον εαυτό σου γιατί αυτός θα κυοφορήσει αύριο το παιδάκι σας. Στα δύο χρόνια που μου πήρε το θέμα της εξωσωματικης πήρα σύνολο δέκα κιλά. Αν βάλεις και της εγκυμοσύνης μετά.. άστα βραστα. Δεν είμαι και πρώτο μπόι οπότε έγινα λουκουμάς.

Από τη στιγμή που έχεις χρόνο μπροστά σου για την επόμενη εμβρυομεταφορα, και καθώς ανοίξει ο καιρός, μας είναι πιο εύκολο να τρώμε φρούτα λαχανικά, να πίνουμε νερό, πιστεύω θα χάσεις αυτό το φούσκωμα και τα κιλά για να νιώθεις κι εσύ καλύτερα και σαν ψυχολογία.

Φιλικά, ως ομοιοπαθουσα.

Ούτε εμένα με λες πρώτο μπόι αλλά 1,69 το έχω.. τα κιλά μου παλιά ήταν τα 68, μόλις γνώρισα το σύζυγο και μετά το χάος.. 😆
Είναι γενικά παχύς, το σκαρί του δηλαδή είναι για πολλά κιλά, μοιάζει και αυτός και η αδερφή του την πεθερά μου, έχουν πάρα πολλά κιλά με αποτέλεσμα από το βραδινό φαγητό και τις σαχλαμάρες πριν το γάμο να πάρω καμιά 10ρια κιλά, πήγα στα 75-76.. μετά το γάμο προσπαθώντας για παιδί και βλέποντας ότι δεν έρχεται και βλέποντας και το σύζυγο να πεισμώνει σαν μουλάρι και να μην πηγαίνει να κάνει εξετάσεις με έριξε πολύ ψυχολογικά η όλη κατάσταση και πήρα κι άλλα κιλά, εκεί στα 86, τώρα με την εξωσωματική και τις ορμόνες και με την αρχή της εγκυμοσύνης έφτασα 94. Οπότε ο κατήφορος σταματημό δεν έχει... αλλά είπα τέρμα.. αν το αφήσω θα τρελαθώ.. θα χάσω το μυαλό μου νομίζω.. θέλω με τη φωνή να κλαίω για τη ζωή μου.. για την τύχη μου.. αλλά μετά σηκώνομαι, σκουπίζω τα γόνατα και προχωράω με το κεφάλι ψηλά στραμμένο στον ουρανό.. μόνο εκεί υπάρχει ελπίδα.. μόνο εκεί μπορώ να βρω την παρηγοριά και την ελπίδα.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τα υγρά πάντως τα γόνιμα βοηθούν το σπερματοζωάριο να τρυπώσει και να "κολυμπήσει" μέσα οπότε είναι σχετικά σημαντικό. Πιστεύω τα Inofert θα σε βοηθήσουν να ενισχύσουν τη διαδικασία. Και εμένα πάντως αν μου έρθει πάλι περίοδος μου είπε η γιατρός να τα πάρω στον επόμενο κύκλο. 

Για να δούμε… σιγουρα στον επανελεγχο των ορμονων στον επομενο κύκλο θα εχω πιο καθαρη εικονα για τις ορμονες θα παιρνω ηδη 1 1,5 κ φολικο με τα inofert οπότε θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγη 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@Σοφία21@Naty_Νομίζω είναι καθαρά θέμα οργανισμού τα συμπτώματα!!! Πχ υγρά μπορεί να έχεις αλλά να μην είναι πολλά κ να μην τα καταλαβαίνεις. Τα inofert θα σε βοηθήσουν σίγουρα για καλύτερη ποιότητα ωαρίων κ ρύθμιση του κύκλου. Για τα συμπτώματα να τα καταλαβαίνεις δεν νομίζω να βοηθήσουν, τουλάχιστον σε εμένα δεν άλλαξε κάτι ούτε στα συμπτώματα ωορρηξίας ούτε περιόδου πάμε στα τυφλά 😵

Μια απ’ τα ίδια 😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...