Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε κορίτσι μου… 2;;; Να τη χαίρεσαι αγάπη μου!!! Έτσι δυναμικό να είναι το παιδί!!😍😍😍 Ναι να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν το πιστεύω🤣🤣🤣 Εσείς σκέφτεστε για 2ο; 

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό όλα!!! Να σου πω την αλήθεια θα θέλαμε αλλά μετά από 4 απώλειες και μία δύσκολη εγκυμοσύνη δεν το σκεφτόμαστε! Με ρώτησε και ο γυναικολόγος μου αν θα χρησιμοποιήσουμε τα έμβρυα που ΄έχουμε στην άκρη μια και ήρθς φυσικά η μικρή, όμως όταν μου είπε ότι πάλι σπίτι, ξάπλα θα πρέπει να είμαι δεν μπορώ πάλι τόσο άγχος και φόβο και αν λόγω δίκερης μήτρας πάμε ξανά νωρίτερα σε τοκετό! Ένα παιδάκι, δεν πειράζει! Γερό να μου είναι! Τώρα είμαι αισίως και 40 οπ΄΄οτε το φοβάμαι κιόλας το ενδεχόμενο νέας εγκυμοσύνης!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...