Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσακια μου εμφανιζονται συσπασεις σιγα σιγα αλλα ειναι φυσιολογικες τωρα πια μη σας ανησυχουν. @ΜαρίαΔημήτρης προσπαθησε να ξαπλωνεις μολις το νιωθεις και να πινεις νερακι γιατι ειναι και θεμα κουρασης και αφυδατωσης συνηθως. Εγω εχω εντρυφησει στις συσπασεις τοσο καιρο δεν κανω αλλη δουλεια. Οσο για τον πλακουντα θα ρωτησω τον γιατρο μου, υποψιαζομαι οτι ειναι απο φαρμακα γιατι παιρνω παρα πολλα χαπια καθε μερα. Ο εμβρυομητρικος δεν το σχολιασε καν και γω το ειδα μετα που κοιτουσα την εκτυπωση οποτε δεν γνωριζω. Σιγουρα δεν καπνιζω οποτε αλλος ειναι ο λογος. @Elenaki12 ειμαι στην Πατρα και θα γεννησουμε στο νοσοκομειο του Ριου πρωτα ο Θεος. Επισης ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε αγορασει, ενδεικτικα πχ τα παμπερς ποσο κοστιζουν δεν εχω δει ποτε και θα θελα να ξερω για τι εξοδο μιλαμε. 
    • Μπα θα περιμένω... Φοβάμαι μην τύχει βιοχημική και τρυπιεμαι τσάμπα 😅 Άσε που και να πάω θα είναι πολύ χαμηλή τώρα και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να ξαναπάω 😅 Στην κόρη μου τόσο αχνό τεστ είχα και χοριακή 20. Αν κυμανθεί στις ίδιες τιμές κι αυτή η εγκυμοσύνη περιμένω να δω γύρω στις 200-300 μονάδες τη Δευτέρα. Για να δούμε...
    • @Sotiria_94 τι όμορφα, είδατε το μπεμπούλη σας, τι εξηγηση υπαρχει για τον γηρασμένο πλακουντα; @Elenaki12 από ποιο site έκανες τα ψώνια σου κορίτσι μου; και γω νομίζω λίγα λίγα αν κάνουμε τα έξοδα δεν θα φανούν τόσο, σίγουρα είναι μπόλικα, μαζί θα κάνουμε το doppler, έχω και γω 17/3 ραντεβού με τον γιατρό και θα μου κάνει και το doppler εκείνος  Να μας πεις εντυπώσεις από το μάθημα αυτό  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου καταλαβαίνω την τρομάρα σου γιατί και γω είχα κάποια στιγμή, τωρα που εχω καταλαβει πως ειναι οι κινησεις του μωρου καταλαβα πως τοτε ηταν συσπασουλες...παρακολουθα το εννοείται,  να μας πεις νεότερα  Και μένα μου κάνει κατι περίεργα η μπέμπα ώρες ώρες,  σαν να μαζεύει σε ένα σημείο και πιέζει έντονα 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ απο χθες το απόγευμα έχω πονακια χαμηλά και.λιγα πετρώματα, δεν ξέρω αν είναι από τις κινήσεις του μωρού ή συσπασεις. Το παρακολουθώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό,έχω τρομάξει λίγο. 
    • Κορίτσι μου που γεννάς ;  Όλα καλά θα πάνε κ θα γεννήσεις μετά τις 36 μην αγχώνεσαι !!! Τα πραγματάκια σιγά σιγά να τα κάνεις αχρείαστα να είναι για να μην αγχωθείς με αυτά δηλαδή !! Εγω παρηγγειλα το πρώτο μηνιαίο πακέτο με πάνες κ μου ήρθαν , περιμένω πως κ πως να γεμίσει με το μικρό κωλαρινι κ να με κατουράει (τότε μπορεί να εκνευρίζομαι αλλά τώρα το περιμένω πως κ πως) όπως κ τα πρώτα βρεφικά καλλυντικά … πλάκα πλάκα το έξοδο δεν είναι καθόλου αστείο κ αν βάλεις κ όλα τα άλλα … κ εμείς ντοπλερ 17/3 έχουμε μέχρι τότε παρακολουθούμε κλωτσιές κ κυρίως την κοιλιά να μεγαλώνει , έχω αρκετή κοιλιά (για μένα) ενώ όλοι μου λένε πως είναι μικρή σχετικά για 32 εβδομάδων … τι να πω που θα φτάσουμε δεν ξέρω 😜 αύριο κ εγώ έχω το πρώτο μάθημα με μαία για ανώδυνο κ θηλασμό , περιμένω πως κ πως ..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...