Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Εμένα μόλις μου ξεκίνησαν τα πονάκια σε κοιλιά και μέση..κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω χοριακή εμφανίζονται τα συμπτώματα της ακατανόμαστης και λέω άστο τώρα θα έρθει..τι θα γίνει πια με αυτό το άγχος και την απογοήτευση βρε κορίτσια; Περιμένω το Σάββατο..να πάω αύριο ή να περιμένω λέτε μέχρι Δευτέρα;

Εγώ θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις και να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

Αναμονή τώρα μέχρι αύριο το πρωί για πιο έγκυρα αποτελέσματα!

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Ελα να μας τρελάνεις όλες !!! 🥰😂🥳🥳🥳

εγώ την βλέπω να σου πω την αλήθεια αλλά δεν έχω κάνει τα one step οπότε δεν έχω και ολοκληρωμένη άποψη πιστεύω όμως πως είναι θετικό όμως  !

περιμένουμε πως και πως το πρωινό σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Καλέ το πιστεύω αυτό που λες γιατί και εγώ στη μικρή μου αφού απογοητεύτηκα σχεδόν ένα χρόνο και τα παράτησα τον δεύτερο μήνα παραίτησης τσουπ να η καθυστέρηση 15 μέρες και λέω όχι ρε φίλε δε πάω να κάνω..είναι κύστη..κουράστηκα να πετάω τα λεφτά μου και να παίρνω απογοήτευση και τελικά όχι απλά ήμουν αλλά άκουσα και καρδούλα..

Θα μπορούσες να κάνεις ένας τεστ απλά για να μην έχεις τόσο άγχος κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Εμένα ο εργοδότης μου όταν πριν 1+ μήνα του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη (πιο νωρίς από ότι συνηθίζεται για να του δώσω και χρόνο να φέρει άλλη κοπέλα να εκπαιδεύσω) μου είπε ωωωχ και τι θα κάνουμε τώρα;;; Μετά παίρνει τη λογίστρια με ανοιχτή ακρόαση να ρωτήσει εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα οαεδ να πάρει κοπέλα στη θέση μου και όταν της είπε ότι η Μαρία έμεινε έγκυος η απάντησή της ήταν αααααχ (λυπημένα). Σε μία εργασία που είμαι 7 χρόνια και έχω δώσει την ψυχή μου. Δεν μπορούν ούτε να προσποιηθούν τη χαρά για τα τυπικά ρε παιδί μου 😂

Κ εγώ λίγες μέρες πριν γεννήσω, μέσα στην χαρά κ ανυπομονησία, μιλάω στο τηλ με την ίδια που ανέφερα χθες και ενώ μου έδωσε κάποιες τυπικές ευχές, μου λέει πότε να σε περιμένω; Και όταν της είπα σε κανένα χρόνο, λέει χαίρομαι για σένα αλλά λυπάμαι για μένα. Κράτα το για τον εαυτό σου αν λυπάσαι καλή μου…μην μου μαυρίζεις την στιγμή. Ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη (χαζή ήμουν) την πρώτη μέρα καθυστέρησης…είχαν άπειρο χρόνο να βρούνε άτομο, αλλά το αμέλησαν. Δεν τους φταίω εγώ! Αλλά τι περιμένουμε κ εμείς ρομαντικές, να χαρούν με την χαρά μας; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εεεεεε;;; pregnancy checker λέγεται.. Τα σπάει🤣🤣🤣 Εδώ στο κλουβί με τις τρελές 

Εγώ το θερμόμετρο το χρησιμοποίησα μια όταν αδιαθέτησα κ εκεί λίγο πριν την ωορρηξία για να δω ότι έγινε αλλά οι επαφές δεν έγιναν βάσει αυτού.. 2 ήταν όλες κ όλες 10η κ 12η μέρα αλλά η δουλίτσα έγινε!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Κι εμένα έτσι ήρθε το πλασματάκι μου... χωρίς μετρήσεις, χωρίς να έχω υπολογίσει τίποτα. Με δύο επαφές 11η και 13η μέρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Τι ωραία που μπαίνει η Άνοιξη με θετικά τεστάκια.. μακάρι να είναι και τυχερά..!!! Το εύχομαι για όλες μας..!

Τεστάκι έκανα κι εγώ σήμερα αλλά για άλλο λόγο, για να δω αν η HCG πέφτει, αλλά... εκεί καλά κρατεί και το τεστάκι κατακόκκινο χωρίς μωράκι εννοείται.. δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα τεστ εγκυμοσύνης, θα έδειχνε θετικότατο και εγώ μωρό δεν θα είχα.. 😔

Εχθές το απόγευμα πήρα τους δρόμους, ώρες ώρες νιώθω ότι δεν με χωράει το σπίτι.. βγήκα περπάτησα, ήθελα να με χτυπήσει λίγο ο αέρας και να ξεφύγω απ' τις σκέψεις μου..
Νιώθω πολύ πεσμένη.. και τα έχω βάλει με την εξωτερική μου εμφάνιση, νιώθω άσχημη και χοντρή.. τα μαλλιά μου δεν μου αρέσουν, έχω 5 τρίχες με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κάνω και πολλά, μονίμως με μια αλογοουρά είμαι.. στα ρούχα μου δεν μπαίνω.. με τις ορμόνες όλο αυτό τον καιρό έχω παχύνει και πρηστεί.. γενικά είμαι όλη μια απογοήτευση, μέχρι να μου έρθει η περίοδος να ησυχάσω νομίζω έτσι θα αισθάνομαι.. ο καιρός θα μου φαίνεται πολύ μακρινός.. νιώθω πως ζω μόνο για την επόμενη εμβρυομεταφορά. Το θέλω τόσο πολύ αυτό το παιδάκι, που θέλω σαν τρελή να ξανα μείνω έγκυος και αυτή τη φορά να πάει καλά.!

Το μόνο που δεν έχω σίγουρα είναι μυαλό για δουλειά.. ούτε στο γραφείο, ούτε στο σπίτι.. 
Συγνώμη ρε κορίτσια αν σας μαυρίζω, αλλά είστε μια παρηγοριά, μιας και δεν μπορώ κάπου αλλού να τα πω γιατί οι δικοί δεν μπορούν να το σηκώσουν.. 

Καλημέρα Χριστινάκι μου! Λογικό να νιώθεις έτσι γιατί το βάρος το σηκώνεις ολο μόνη σου και στηρίζεις εσύ τους άλλους αντι να γίνεται το αντίθετο! Οι ορμόνες σου αυτή την στιγμή είναι στο φουλ και θα κανεις λίγο καιρο μεχρι να επανέλθεις. Δοκίμασε να πας ένα κομμωτήριο, να αγοράσεις ένα ρούχο ή έστω μια βόλτα στα μαγαζιά, να κάνεις κάτι να σε ανανεωσει! Βγείτε με τον άντρα σου για ένα ποτό, ντύσου, βαψου ωραία να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθηση σου! Δεν είσαι κορίτσι μ χοντρή ούτε άσχημη..τα χάπια φταίνε! Εγώ από το πρήξιμο στην κοιλιά ήμουν κάθε φορά 3 ως 5 κιλά πάνω και έκανα τουλάχιστον 3 μήνες για να επανέλθω!. Ξεκίνα περπάτημα, μόνη ή με παρέα καλύτερα για να μην νιώθεις μόνη! Και μην αγχώνεσαι για την επόμενη ετ..οπότε πρέπει θα γινει! Προέχει να γίνεις καλά σωματικά και ψυχικά έτσι ώστε μετά να τα δώσεις όλα για όλα και θα είσαι πανέτοιμη! 🥰

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας..σκεφτόμαστε όπως έχω ξανα πει για σπερματέγχυση. Τον Μάιο κλείνουμε ένα χρόνο προσπαθειών και μάλιστα μετά από γέννα, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο. Δεδομένου ότι είχαμε μεγάλο θέμα με το σπερμα, είπαμε να το δοκιμάσουμε. Θεωρείτε ότι βιαζόμαστε; Απλά επειδή είναι απλή και οικονομική διαδικασία, λέμε πως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. 

Δημοσίευση

@Σοφία21 εγώ θα έλεγα να πας και σε άλλον γιατρό αν δεν σε καλύπτει αυτός που έχεις αφού έχεις απορίες και εμένα θα με ενοχλούσε να μην μου εξηγεί τι γίνεται.. είναι δουλειά του να το κάνει να σου εξηγήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων

ο ενδοκρινολόγος τι σου είπε για τα αποτελέσματα; Τα είδε ;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, @Eliza Kats περιμένουμε πρωινή ενημέρωση…. 

Καλημέρα! Όλα καλά 😊 Από χθες έχω απίστευτες κράμπες και σήμερα είχα λίγο αίμα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί το είχα και στην κόρη μου αυτό (1 μέρα αρκετό αίμα και μετά άλλες 2 καφέ). Η γιατρός τότε μου είχε πει ότι είναι αίμα εμφύτευσης. 

Τώρα μιας και έχω αρκετά λέω να κάνω κάθε μέρα από ένα τεστ και να πάω Δευτέρα για χοριακή να έχω καθυστέρηση (Σάββατο περιμένω κανονικά)

Να προσθέσω στα συμπτώματα, ότι χθες λαχανιαζα εύκολα για αυτό και δεν κρατήθηκα και έκανα το τεστ το απόγευμα (συν τις κράμπες που είχα)

(Υ.Γ. οι φωτό είναι στα 5' και 10' που είναι ο χρόνος για κάθε τέστ. Μετά σκουριναν κι άλλο οι γραμμές και έγιναν πιο ξεκάθαρες)

IMG_20250306_082546.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Εμένα μόλις μου ξεκίνησαν τα πονάκια σε κοιλιά και μέση..κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω χοριακή εμφανίζονται τα συμπτώματα της ακατανόμαστης και λέω άστο τώρα θα έρθει..τι θα γίνει πια με αυτό το άγχος και την απογοήτευση βρε κορίτσια; Περιμένω το Σάββατο..να πάω αύριο ή να περιμένω λέτε μέχρι Δευτέρα;

Θα σου πω όμως πως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι τα ίδια κορίτσι μου.. Έχω μόνιμα πονάκια στην κοιλιά κ το βράδυ ξυπνάω γιατί με πονάει η μέση.. Οπότε μην απογοητεύεσαι.. Θύμισε μου έχεις άλλο παιδάκι; 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας..σκεφτόμαστε όπως έχω ξανα πει για σπερματέγχυση. Τον Μάιο κλείνουμε ένα χρόνο προσπαθειών και μάλιστα μετά από γέννα, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο εύκολο. Δεδομένου ότι είχαμε μεγάλο θέμα με το σπερμα, είπαμε να το δοκιμάσουμε. Θεωρείτε ότι βιαζόμαστε; Απλά επειδή είναι απλή και οικονομική διαδικασία, λέμε πως δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. 

Θα συμφωνήσω πως δεν έχεις να χάσεις κάτι, ειδικά αν το μόνο θέμα είναι το σπερμα έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες με τη σπερματέγχυση.. Αν πιστεύεις ότι θα αισθανθείς καλύτερα κ θα ηρεμήσεις πήγαινε ξεκάθαρα!!! Το 1ο ήρθε φυσιολογικά; Με πόσο καιρό προσπαθειών; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα! Όλα καλά 😊 Από χθες έχω απίστευτες κράμπες και σήμερα είχα λίγο αίμα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί το είχα και στην κόρη μου αυτό (1 μέρα αρκετό αίμα και μετά άλλες 2 καφέ). Η γιατρός τότε μου είχε πει ότι είναι αίμα εμφύτευσης. 

Τώρα μιας και έχω αρκετά λέω να κάνω κάθε μέρα από ένα τεστ και να πάω Δευτέρα για χοριακή να έχω καθυστέρηση (Σάββατο περιμένω κανονικά)

Να προσθέσω στα συμπτώματα, ότι χθες λαχανιαζα εύκολα για αυτό και δεν κρατήθηκα και έκανα το τεστ το απόγευμα (συν τις κράμπες που είχα)

IMG_20250306_082546.jpg

Αχ δε μπορωωωωωωωωω μαζί θα είμαστε μωρό μου θα τρελαθωωωωω!!! Είσαι ξεκάθαρα εγκυος!! Δε χρειάζεται καν να το βάλω στην εφαρμογή βγάζει μάτι!! Περιμένω να βγει η 2η χοριακη (προφανώς δεν κρατήθηκα για Δευτέρα που ήθελε ο γιατρός) και να ανοίξω το θέμα για μωράκια Νοεμβρίου!!!! Κ γω στα δίδυμα είχα αιματακι εμφύτευσης..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα σου πω όμως πως τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι τα ίδια κορίτσι μου.. Έχω μόνιμα πονάκια στην κοιλιά κ το βράδυ ξυπνάω γιατί με πονάει η μέση.. Οπότε μην απογοητεύεσαι.. Θύμισε μου έχεις άλλο παιδάκι; 

Θα συμφωνήσω πως δεν έχεις να χάσεις κάτι, ειδικά αν το μόνο θέμα είναι το σπερμα έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες με τη σπερματέγχυση.. Αν πιστεύεις ότι θα αισθανθείς καλύτερα κ θα ηρεμήσεις πήγαινε ξεκάθαρα!!! Το 1ο ήρθε φυσιολογικά; Με πόσο καιρό προσπαθειών; 

Το πρώτο ήρθε μετά από 10 μήνες συστηματικών επαφών. Είχαμε κ πριν ελεύθερες επαφές αλλά χωρίς να κοιτάμε ακριβώς μέρες κλπ. Βέβαια οι γιατροί μας είχαν δώσει απειροελάχιστες ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη τότε. Ωστόσο και τον Δεκέμβριο έμεινα φυσιολογικά, ανεξάρτητα την κατάληξη. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

@Σοφία21 εγώ θα έλεγα να πας και σε άλλον γιατρό αν δεν σε καλύπτει αυτός που έχεις αφού έχεις απορίες και εμένα θα με ενοχλούσε να μην μου εξηγεί τι γίνεται.. είναι δουλειά του να το κάνει να σου εξηγήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων

ο ενδοκρινολόγος τι σου είπε για τα αποτελέσματα; Τα είδε ;

Καλημέρα κορίτσι μου ναι μόλις πήρα τα αποτελέσματα μίλησα τηλεφωνικά με την ενδοκρινολόγο μου μου είπε ότι η lh Που είναι αυξημένη Είναι λόγω πολυκυστικών. Έχω ξεκινήσει φιλικό οξύ σίδηρο γιατί είχα λίγο χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο και τα inofert

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Το πρώτο ήρθε μετά από 10 μήνες συστηματικών επαφών. Είχαμε κ πριν ελεύθερες επαφές αλλά χωρίς να κοιτάμε ακριβώς μέρες κλπ. Βέβαια οι γιατροί μας είχαν δώσει απειροελάχιστες ελπίδες για φυσιολογική σύλληψη τότε. Ωστόσο και τον Δεκέμβριο έμεινα φυσιολογικά, ανεξάρτητα την κατάληξη. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αλλά δεν ξέρεις πότε θα ξανά γίνει. Εγώ έμεινα φυσιολογικά τον Ιανουάριο του 2024 δεν προχώρησε κ πάλι τώρα.. Ένα χρόνο μετά. Δες το για σπερματέγχυση δεν χάνεις κάτι..

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

(Υ.Γ. οι φωτό είναι στα 5' και 10' που είναι ο χρόνος για κάθε τέστ. Μετά σκουριναν κι άλλο οι γραμμές και έγιναν πιο ξεκάθαρες)

IMG_20250306_082546.jpg

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!  Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου! Κι αλλα ομορφα νεα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evaki- είπε:

Καλημέρα Χριστινάκι μου! Λογικό να νιώθεις έτσι γιατί το βάρος το σηκώνεις ολο μόνη σου και στηρίζεις εσύ τους άλλους αντι να γίνεται το αντίθετο! Οι ορμόνες σου αυτή την στιγμή είναι στο φουλ και θα κανεις λίγο καιρο μεχρι να επανέλθεις. Δοκίμασε να πας ένα κομμωτήριο, να αγοράσεις ένα ρούχο ή έστω μια βόλτα στα μαγαζιά, να κάνεις κάτι να σε ανανεωσει! Βγείτε με τον άντρα σου για ένα ποτό, ντύσου, βαψου ωραία να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθηση σου! Δεν είσαι κορίτσι μ χοντρή ούτε άσχημη..τα χάπια φταίνε! Εγώ από το πρήξιμο στην κοιλιά ήμουν κάθε φορά 3 ως 5 κιλά πάνω και έκανα τουλάχιστον 3 μήνες για να επανέλθω!. Ξεκίνα περπάτημα, μόνη ή με παρέα καλύτερα για να μην νιώθεις μόνη! Και μην αγχώνεσαι για την επόμενη ετ..οπότε πρέπει θα γινει! Προέχει να γίνεις καλά σωματικά και ψυχικά έτσι ώστε μετά να τα δώσεις όλα για όλα και θα είσαι πανέτοιμη! 🥰

Με έκανες και δάκρυσα εε, να το ξέρεις.. και είμαι και στη δουλειά και κρατιέμαι να μην με πάρουν χαμπάρι.
Δεν ξέρεις τι δύναμη παίρνω από σας, από τα λόγια σας και πόσο πολύ χαίρομαι που σας βγήκα μέσα εδώ όλες.. Εχθές έκανα τον πρώτο μου βραδινό περίπατο. Βγήκα από το σπίτι και πήγα στην αγορά.. ψώνισα, πήρα δύο παντελόνια όσο για τον καιρό τώρα, να μπορώ να χωράω κάπου τέλος πάντων.. και πήγα και κομμωτήριο, έκλεισα ραντεβού για περμανάντ, βέβαια η κομμώτρια μου είπε ότι τα φάρμακα είναι πολύ ισχυρά και δεν θα πρέπει να έχω περίοδο, το θέμα είναι αν εγώ μετά από δύο εβδομάδες εξακολουθώ να έχω αίμα.
Η κολλητή μου μου λέει να το ακυρώσω, τι με χρειάζεται με τα φάρμακα που έχω πάρει να βάλω κι άλλα φάρμακα στον οργανισμό μου, και ειδικά όταν είμαι μετά από απόξεση στην ανάρρωση... και σκέφτομαι να πω ότι αδιαθέτησα όταν πλησιάζει το ραντεβού για να το ακυρώσω.. 🤔

@Eliza Kats μμμ εγκυμοσύνη μου μυρίζεται.. έτσι ήταν και το δικό μου πριν την προγραμματισμένη χορική.
Μια υγιή και τελειώμηνη κύηση σου εύχομαι κορίτσι μου..!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

IMG_20250306_082546.jpg

Αναμένουμε Δευτέρα την χοριακή σου κοπέλα μου..

θετικότατο είναι πότε σκεφτεσαι να το ανακοινώσεις στον άντρα σου.;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ δε μπορωωωωωωωωω μαζί θα είμαστε μωρό μου θα τρελαθωωωωω!!! Είσαι ξεκάθαρα εγκυος!! Δε χρειάζεται καν να το βάλω στην εφαρμογή βγάζει μάτι!! Περιμένω να βγει η 2η χοριακη (προφανώς δεν κρατήθηκα για Δευτέρα που ήθελε ο γιατρός) και να ανοίξω το θέμα για μωράκια Νοεμβρίου!!!! Κ γω στα δίδυμα είχα αιματακι εμφύτευσης..

Χαχαχα συγκρατήσου παιδί μου 😜 Εγώ μέχρι τη χοριακή θα κάνω ότι δεν υπάρχει. Αν και νομίζω έχουν αρχίσει ήδη σιγά σιγά τα συμπτώματα κι αυτό με τρομάζει. Εκτός και είναι στο μυαλό μου;! Πάντως μια κόπωση κάθε τόσο τη νιώθω. Θα πάω και το απόγευμα στο φαρμακείο για καμιά βιταμίνη γιατί δεν παίρνω τίποτα.

Δημοσίευση

@Σοφία21 μου αν δεν σε καλύπτει ο γιατρός σου μπορείς να πάρεις κ άλλες γνώμες!!!! Ειδικά για τον γυναικολόγο γπου τον έχουμε δίπλα μας κ σε εγκυμοσύνες πρέπει να είναι ένα άτομο που μας εμπνέει εμπιστοσύνη 😉

στις πριν 15 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Στην κόρη μου είχε δείξει 3 μέρες πριν! Αχνό θετικό. Αχ ελπίζω να δω πάλι θετικό αύριο.  Νιώθω αρκετά πρισμενη και έχω και κράμπες. Για να δούμε...

@Eliza Kats Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Περιμένουμε την χοριακή όποτε κάνεις😊 

Ξέρω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή αλλά λες όχι ρε γαμώτο τώρα στο τέλος!!! Σε ευχαριστώ μακάρι να πάνε όλα καλά με το μωράκι τους 🙏

Εγώ ξεκίνησα παρακολούθηση κ ενέσεις

@melitiniღ Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά αυτά που νιώθεις!!! Εστίασε στον εαυτό σου, σε πράγματα που σε ευχαριστούν πχ ποτό, γυμναστήριο κλπ. κ θα περάσει ο καιρός κ το σώμα σου θα επανέλθει!!! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 😊

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου να είσαι γερή κ ευτυχισμένη κ εύχομαι του χρόνου ένα μωράκι στην αγκαλίτσα ή στην κοιλίτσα σου!!!

@Rena92 Κορίτσι μου απ'ότι ΄έχω ψάξει για σπερματέγχυση δεν έχει κ τρελά ποσοστά επιτυχίας ειδικά αν υπάρχει κ θεματάκι στο σπέρμα. Β΄έβαια δεν έχετε κ κάτι να χάσετε είναι κ πιο οικονομική λύση

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Αναμένουμε Δευτέρα την χοριακή σου κοπέλα μου..

θετικότατο είναι πότε σκεφτεσαι να το ανακοινώσεις στον άντρα σου.;

Αχ δεν κρατήθηκα... Με κατάλαβε... Ήμουν έξτρα χαρούμενη ξαφνικά ενώ ήξερε ότι είχα μια σκατα μέρα στη δουλειά 😅 Οπότε με ρώτησε, ε και δεν μπορούσα να του πω ψέματα. Του λέω μου χάλασες την έκπληξη. Μου λέει δεν πειράζει και έτσι έκπληξη είναι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ δεν κρατήθηκα... Με κατάλαβε... Ήμουν έξτρα χαρούμενη ξαφνικά ενώ ήξερε ότι είχα μια σκατα μέρα στη δουλειά 😅 Οπότε με ρώτησε, ε και δεν μπορούσα να του πω ψέματα. Του λέω μου χάλασες την έκπληξη. Μου λέει δεν πειράζει και έτσι έκπληξη είναι 😊

Αχ μωρε τι καλος..! Μπραβο κοριτσακι μου χαιρομαι παρα πολυ με τα νεα σας.

στείλτε φουλ μπεμπεδοσκονη…

Ποσες μερες είσαι μετα την ωορηξία.; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχαχα συγκρατήσου παιδί μου 😜 Εγώ μέχρι τη χοριακή θα κάνω ότι δεν υπάρχει. Αν και νομίζω έχουν αρχίσει ήδη σιγά σιγά τα συμπτώματα κι αυτό με τρομάζει. Εκτός και είναι στο μυαλό μου;! Πάντως μια κόπωση κάθε τόσο τη νιώθω. Θα πάω και το απόγευμα στο φαρμακείο για καμιά βιταμίνη γιατί δεν παίρνω τίποτα.

Που να συγκρατηθώ καλέ;;🤣🤣🤣 Ή που θα έπαιρνα 4-5 τεστ για να κάνω κάθε μέρα να ησυχάσω ή που θα έκανα τη χοριακη.. Να ξεκινήσεις φολικο άμεσα αγάπη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια διπλασιάστηκεεεεεεε!!!🥳🥳🥳 Είμαι εγκυοοοοσσσς!!!!! Αχ Παναγία μου🙏🏻🙏🏻🙏🏻

IMG_7788.jpeg

Κορίτσι μου συγχαρητήρια μπράβο χίλια μπράβο 🥰

Αχ μπράβο ρε κορίτσια τι ωραία που μπήκε ο Μάρτιος μακάρι έτσι να συνεχίσει κ να τσακίσει τον Φεβρουάριο!!! Έπιασαν τόπο ο ΄Άγιος Βαλεντίνος κ τα μπριζολίδια της Τσικνοπέμπτης 😆

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...