Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

εγω σαν διδυμομανουλα που παρακολουθω σιωπηλα και δεν τολμω ουτε στον εαυτο μου να παραδεχτω οτι θελω και 3ο, θα σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! και για την χοριακη εννοειται αλλα και για την δυναμη σου και το θαρος σου! 

Να ειναι τυχερο και ολα να πανε κατ ευχην! Μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι με ενα γερο μωρο στην αγκαλια σου! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!! Πόσο είναι τα μπουμπούκια σου ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό!! Πόσο είναι τα μπουμπούκια σου ; 

2.5 ειναι τα ζουζουνια.. απλα δεν εχω βοηθεια καθολου και αυτο με σκαλωνει στο να το βαλουμε μπρος...

Δημοσίευση

@melitiniღ δεν είναι ανάγκη να πεις ότι προσπαθουσατε. Πες ετυχε εγκυμοσύνη, δεν προχώρησε, έχασα αρκετο αιμα κ χρειάζομαι αναρρωση. Αλλα οπως αισθάνεσαι.Οι 9 στις 10 σ αυτό τ φόρουμ μπηκαμε γτ ψάχναμε απαντήσεις, παρηγοριά, είτε για υπογονιμοτητα ειτε για απωλεια. Προσωπικά έχω περάσει κ από τ δύο.  Εγω ειχα 2 παιδια στο σπίτι κ μέσα μ θρηνούσα μήνες. Πόσο μάλλον εσύ που έκανες τοση προσπάθεια. Άφησε το όμως να ξεσπάσει. Πάρε τ χρονο σ ψυχικά. Εγω ακομα κ τώρα, εναμιση χρόνο μετά, ούσα εγκυος ξανα κ τις προάλλες π ελεγα οτι αυτή είναι ουσιαστικά η 4η κυηση, συγκινήθηκα. Μόλις σ έρθει η πρώτη περιοδος θα ηρεμησεις πολυ, θα τ δεις. Θα ισορροπήσουν κ οι ορμόνες. Θα εισαι καλύτερα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η tina21 είπε:

2.5 ειναι τα ζουζουνια.. απλα δεν εχω βοηθεια καθολου και αυτο με σκαλωνει στο να το βαλουμε μπρος...

Να τα χαίρεσαι!!! Κοιτα μετά τα 3 πολλά πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!! Συνεννόησις αλλιώς με τα παιδιά.. Από βοήθεια κ μεις μη φανταστείς ότι έχουμε… Αν χρειαστώ πχ επειδή είναι άρρωστα κ γω δουλεύω μπορεί να μου τα κρατήσει κάποιος αλλά σε καθημερινή βάση δεν έχουμε κανέναν. Οποτε κ αν αισθανθείς εσύ έτοιμη θα προχωρήσεις.. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ!! Τώρα τα δίδυμα είναι 4 χρόνων αν με το καλό προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη θα πλησιάζουν τα 5 όταν θα γεννηθεί αυτό. Πω πω τα γράφω κ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι έγκυος..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Να τα χαίρεσαι!!! Κοιτα μετά τα 3 πολλά πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!! Συνεννόησις αλλιώς με τα παιδιά.. Από βοήθεια κ μεις μη φανταστείς ότι έχουμε… Αν χρειαστώ πχ επειδή είναι άρρωστα κ γω δουλεύω μπορεί να μου τα κρατήσει κάποιος αλλά σε καθημερινή βάση δεν έχουμε κανέναν. Οποτε κ αν αισθανθείς εσύ έτοιμη θα προχωρήσεις.. Εγώ το ήθελα πάρα πολύ!! Τώρα τα δίδυμα είναι 4 χρόνων αν με το καλό προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη θα πλησιάζουν τα 5 όταν θα γεννηθεί αυτό. Πω πω τα γράφω κ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι έγκυος..

Να ξερεις...νιωθω την χαρα σου...ολα θα πανε καλα αυτην την φορα και θα ειμαστε εδω του χρονου (ισως ΄;;;) να μου δινεις συμβουλες για τα διδυμα +1 ;)❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

Να ξερεις...νιωθω την χαρα σου...ολα θα πανε καλα αυτην την φορα και θα ειμαστε εδω του χρονου (ισως ΄;;;) να μου δινεις συμβουλες για τα διδυμα +1 ;)❤️ 

Το εύχομαι κορίτσι μου!!!🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Blue Lilly είπε:

Καλημέρα. Ψάχνω ενέσεις meriofert. Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει και δεν τις χρειάζεται πια;🙂

Καλησπέρα κοπέλα μου, πότε τις χρειάζεσαι; Βιάζεσαι πολύ; Ρωτάω γιατί έχω κ  εφόσον προχωρήσει η εγκυμοσύνη μου θέλω να τις δώσω σε κάποια κοπέλα που τις έχει ανάγκη. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου, πότε τις χρειάζεσαι; Βιάζεσαι πολύ; Ρωτάω γιατί έχω κ  εφόσον προχωρήσει η εγκυμοσύνη μου θέλω να τις δώσω σε κάποια κοπέλα που τις έχει ανάγκη. 

Καλησπέρα! Σου εύχομαι να πάνε όλα κάτ ευχήν και να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σήμερα ξεκίνησα ενέσεις. Εχω όμως μόνο 1200 μονάδες από τη προηγούμενη προσπάθεια και κάνω 225 τη μέρα. Άρα σε περίπου 6 μέρες θα τις χρειαστώ. Καταλαβαίνω αυτό που λες, κράτησε τες και εύχομαι να μην τις χρειαστείς ποτέ ξανά. Και αν μου επιτρέπεις, κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Πίστεψε το ότι θα πάει καλά. Μη λες εφόσον, να λες ότι θα πάει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σ ευχαριστώ που μου απάντησες.

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια έκανα σήμερα το πρωί ένα τεστ μπας και. Αρνητικό εννοείται. Σάββατο περιμένω.

Από το μεσημέρι και μετά έχω κράμπες περιόδου και νεύρα με κατάθλιψη περιόδου, οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Εν ολίγοις χάλια οι ορμόνες μου 😅

Παρόλα αυτά, μιας και έχω πολλά τεστ λέω να κάνω ένα κάθε μέρα, έτσι να μην έχω την αγωνία 😅 Επίσης αύριο θα βγω και θέλω να ξέρω, να πιω ή όχι; 😅

Πφ... Αυτά... Κανένα διαφορετικό σύμπτωμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε;; Πως είναι τα μωράκια;;    εγω αρχισα δουλεια την Δευτέρα π μας πέρασε, έχουμε αρκετές αλλαγές στην εταιρία κ προσπαθω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα!    Η μικρή μου είναι καλά μεγαλώνει κ θα αρχίσει κ βρεφικό από εβδομάδα! Θα την αρχίσω κ φαγητό την άλλη εβδομάδα πιθανόν 
    • Σας εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Ήμουν στις μανούλες του Οκτώβρη 2024 αλλά τελικά βιάστηκε η μικρή κ μας ήρθε τον Σεπτέμβρη!! Γερά μωράκια σας εύχομαι 💕💕
    • Χαχαχα σαν τον γιο μου! 5.5 μηνών τον βαφτίσαμε 6 μηνών μπουσουλούσε σερνόταν σε όλο το σπίτι 😂 9 μηνών κρατούσε κ περπατούσε γύρω γύρω από τα έπιπλα 10 μηνών κρατούσε τη στράτα κ περπατούσε κ ένα τραπεζάκι κ ακριβώς 12 μηνών περπάτησε!    η μικρή μου είναι πίσω γενικά κινητικά είναι κ πρόωρο το βάζουμε κ αυτό υπόψην μας βέβαια, γυρνάει πιο εύκολα από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά από ανάσκελα  μπρούμυτα ούτε καν οπως την βάζω την βρίσκω! Της κάνουμε ασκήσεις να την βοηθάμε κ κάνει κ φυσιοθεραπεία. Αλλά γενικά η μικρή μου είναι διαφορετική δλδ αυτή πιστεύω θα μιλήσει πιο γρήγορα από τον γιο μου! Ανταποκρίνεται δλδ σε αυτά π της λέμε από πολύ πιο νωρις από ότι ο γιος μου, της μιλάμε κ μας μιλάει κ αυτή απαντάει στη γλώσσα της 😂! Αλλά ο γιος μου είχε κατακτήσει τα  κινητικά πολύ πιο γρήγορα  καθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του.    @Ioanna6κοριτσι μου σίγουρα να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο. Εμένα όταν εδραιώθηκε πια ο θηλασμός πεινούσε κάθε 2-3 ώρες κ σκεψου ο τελευταίος ήταν στις 9-9:30 το βράδυ κ ξυπνούσε στις 4:30-5:00 χανόταν ο ενας το βράδυ. Κ το γάλα μου δεν μειώθηκε. Όταν ήθελα να το κόψω 1 μήνα προσπαθούσα δεν κόβεται τόσο εύκολα δλδ αν δίνεις 1 μπιμπερό κ μετά βγάλεις το γάλα σου δεν θα κοπεί εγω κορίτσια επέστρεψα δουλεια κ πρέπει να ξανά μπούμε σε ρουτίνα. Θα την αρχίσω κ φαγητό από εβδομάδας είπα να δω πως θα είμαι στη δουλεια κ θα την αρχίσω 
    • Με το καλό κορίτσι μου περιμενουμε νέα σου ! 
    • Αχ τι ωραία! Με το καλό με το καλό! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...