Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακάρι να έχω κι εγώ θετικά αποτελέσματα..

εχεις ΣΠΩ..; 

Όχι το μόνο θέμα που είχα ήταν η προλακτίνη μου που ήταν ανεβασμένη, τη φτιάξαμε με ένα χαπάκι και μετά από κάποιους μήνες τα καταφέραμε. Μακάρι όλα τα κορίτσια να έχουν ευχάριστα νέα!! 🙏 Δεν γράφω αλλά σας διαβάζω και ακόμα και τώρα που μετά από 2,5 χρόνια τα καταφέραμε μπαίνω στα δικά σας θέματα να δω πώς τα πάτε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mary_piggy είπε:

Όχι το μόνο θέμα που είχα ήταν η προλακτίνη μου που ήταν ανεβασμένη, τη φτιάξαμε με ένα χαπάκι και μετά από κάποιους μήνες τα καταφέραμε. Μακάρι όλα τα κορίτσια να έχουν ευχάριστα νέα!! 🙏 Δεν γράφω αλλά σας διαβάζω και ακόμα και τώρα που μετά από 2,5 χρόνια τα καταφέραμε μπαίνω στα δικά σας θέματα να δω πώς τα πάτε! 

Αρχικά να χαιρεσαι το παιδάκι σου και σας ευχομαι όλα τα καλά μεσα από την καρδια μου..

εμενα η προλακτινη βγηκε 30.3 λιγο ανεβασμενη απο το οριο αλλα δεν μου ανεφερε τιποτα ο γιατρος..

θα κανω επαναληπτικες προλακτινη, οιστραδιολη, lh, tsh και fsh Απριλιο..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Αρχικά να χαιρεσαι το παιδάκι σου και σας ευχομαι όλα τα καλά μεσα από την καρδια μου..

εμενα η προλακτινη βγηκε 30.3 λιγο ανεβασμενη απο το οριο αλλα δεν μου ανεφερε τιποτα ο γιατρος..

θα κανω επαναληπτικες προλακτινη, οιστραδιολη, lh, tsh και fsh Απριλιο..

Ευχαριστώ πάρα πολύ, για την ώρα το χαίρομαι μόνο μία φορά το μήνα στον υπέρηχο 😂 Εγώ είχα πιο πάνω γι' αυτό μου έδωσε θεραπεία. Πρέπει να είχα 39. Το 30 πρέπει να είναι στο όριο αν θυμάμαι καλά. Καλά αποτελέσματα να έχεις ✌️

Δημοσίευση

@annie! συγχαρητήρια κορίτσι μου! Τέλεια κ η χοριακη σου! Εύχομαι ολόψυχα αυτή τη φορά να οανε ολα τέλεια μέχρι τέλους!

@melitiniღ κορίτσι μου εύχομαι να αποκατασταθει ο κύκλος σ γρήγορα. Εμενα μετα την αποξεση μ ηρθε περιοδος στα φυσιολογικα, σαν κανονικός κυκλος δηλαδη. Λογικα τοτε θα σε ξανα δει ο γιατρός σου και θα σ πει για επαφες κτλ. Επισης ποτε δ ξερεις αλλα ισως με τ π σ δώσει τ ελεύθερο για επαφες έρθει και από μόνο του γτ αλλαζει ο οργανισμος μετα από κυηση. Οπότε ρώτησε τον ποτε μπορεις να έχεις ελεύθερες επαφες. Κ μεχρι τον Ιούνιο που σκέφτεσαι για εμβρυομεταφορα μπορει να ρθει κ από μόνο του! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@annie! συγχαρητήρια κορίτσι μου! Τέλεια κ η χοριακη σου! Εύχομαι ολόψυχα αυτή τη φορά να οανε ολα τέλεια μέχρι τέλους!

@melitiniღ κορίτσι μου εύχομαι να αποκατασταθει ο κύκλος σ γρήγορα. Εμενα μετα την αποξεση μ ηρθε περιοδος στα φυσιολογικα, σαν κανονικός κυκλος δηλαδη. Λογικα τοτε θα σε ξανα δει ο γιατρός σου και θα σ πει για επαφες κτλ. Επισης ποτε δ ξερεις αλλα ισως με τ π σ δώσει τ ελεύθερο για επαφες έρθει και από μόνο του γτ αλλαζει ο οργανισμος μετα από κυηση. Οπότε ρώτησε τον ποτε μπορεις να έχεις ελεύθερες επαφες. Κ μεχρι τον Ιούνιο που σκέφτεσαι για εμβρυομεταφορα μπορει να ρθει κ από μόνο του! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Με το καλό κ σε σένα!! Μ ένα πόνο!!! Μίλησα κ με το γιατρό όλα καλά λέει ξεκινάμε φολικο κ θέλει επαναληπτική τη Δευτέρα για να δούμε πότε θα κλείσουμε ραντεβού.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ, για την ώρα το χαίρομαι μόνο μία φορά το μήνα στον υπέρηχο 😂 Εγώ είχα πιο πάνω γι' αυτό μου έδωσε θεραπεία. Πρέπει να είχα 39. Το 30 πρέπει να είναι στο όριο αν θυμάμαι καλά. Καλά αποτελέσματα να έχεις ✌️

Ευχαριστώ πολύ..

συγνώμη κοριτσι μου δεν ηξερα οτι εισαι εγκυος νομιζα ειχες ηδη γεννησει κτλ..

καλή υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις ♥️🌺

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Μακάρι κορίτσι μου, και εγώ θέλω πολύ να έρθει κανονικά στην ώρα της χωρίς πολλές πολλές καθυστερήσεις.
Ναι όντως η γυναικολόγος μου, μου είπε να πάω να με δει μόλις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση. Οπότε και θα δούμε τι θα μου πει για το μετά. Η αλήθεια είναι πως και εμένα μου πέρασε απο το μυαλό το ενδεχόμενο να συλλάβω φυσιολογικά μιας και πλέον το σώμα έχει αποκτήσει μνήμη.. 🤔αν και πάλι το αποκλείω γιατί ο σύζυγος έχει σωματικά "τα χάλια" του.. γενικά μετά την ωοληψία έχει παραιτηθεί με τον εαυτό του.. ούτε διατροφή, ούτε βιταμίνες, ούτε κάπνισμα, ούτε τπτ.. οπότε οι ελπίδες μου είναι καθαρά στραμμένες στις ετ!
Απλά αυτή τη φορά δεν θα ακούσω το γιατρό και θα βάλω δύο για περισσότερες πιθανότητες. Θα το προσπαθήσω τουλάχιστον και ότι έρθει.
Σήμερα έκλεισα ραντεβού και σε έναν αιματολόγο στην Αθήνα, τον Χατζηαντωνίου μέσω viber για να εξετάσει το θέμα μου και να δούμε αν χρειάζεται να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Ο εξωσωματικός δεν το θεωρεί απαραίτητο, εγώ όμως το θεωρώ. Και από το να με τρώει θα το ψάξω με τον κατάλληλο γιατρό. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι επιλογές για μας από επαρχεία. Αυτό είναι το γαμώτο, ότι όλοι οι καλοί γιατροί είναι Θεσσαλονίκη - Αθήνα και δεν μπορείς να έχεις εύκολη πρόσβαση, ούτε τους πόρους έχεις να πηγαίνεις, ούτε και να παίρνεις κάθε τρις και λίγο άδειες από τη δουλειά. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο γλυτώνεις πολλά και κυρίως την ταλαιπωρία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ αγάπη!! Τα δίδυμα είναι με εξωσωματική (4 ετών τώρα), από τότε κάνουμε ελεύθερα όχι όμως στοχευμένα ωορρηξία κλπ, πέρυσι έπιασα το Γενάρη φυσιολογικά με μια επαφή παρακαλώ αλλά ήταν βιοχημική. Απο κει κ μετά έκανα τεστ ωορρηξίας κλπ μέχρι το καλοκαίρι κ στοχευμένες σχετικά επαφές αλλά δεν ήρθε. Τώρα δεν είχα τεστ, είχαμε επαφές 10η κ 12η μέρα του κύκλου κ πιστεύω πως η ωορρηξία έγινε 13η. Το κατάλαβα από υγρά, πονάκια κ άνοδο θερμοκρασίας την επόμενη. Είναι η 2η φορά που πιάνουμε φυσιολογικά..

Συγχαρητήρια κορίτσι μου  εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και ένα υγιέστατο μωράκι !! 🥰🧿💕🌈

Θα περιμένουμε την αντίδραση του συζύγου σου !! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου  εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και ένα υγιέστατο μωράκι !! 🥰🧿💕🌈

Θα περιμένουμε την αντίδραση του συζύγου σου !! 😂

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Δεν κρατήθηκα κ του το είπα στο τηλέφωνο!! Έπαθε σοκ καμμία αντίδραση, μου λέει θα τα πούμε στο σπίτι… Με παίρνει μισή ώρα μετά κ τι μου λέει;; Εχθές λέει μ έβαλες να βγάλω το κάγκελο από τη σκάλα τώρα πρέπει να το βάλουμε πάλι να είναι ασφαλές🤣🤣🤣🤣🤣 Ακόμα η χοριακη 84 κ αυτός σκέφτεται το παιδί να περπατάει🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου..!!! Δόξα τω Θεώ το έκανες το παιδάκι! Τουλάχιστον εσείς δεν έχετε ανακατέματα με εξωσωματική. Είναι μεγάλη υπόθεση η φυσική σύλληψη χωρίς φάρμακα και ιστορίες.. αλλά ακόμη και έτσι βλέπουμε ότι και στις φυσικές συλλήψεις τα ίδια γίνονται, οπότε ένα και το αυτό. Και εγώ θέλω να πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός και πως απλά υπήρξε κάποια ανωμαλία στο έμβρυο και ο οργανισμός το κατάλαβα και το απέβαλε. Τα επόμενα θα είναι πιο τυχερά.. απλά ξέρεις, η απώλεια δεν παύει να είναι απώλεια.. 

Κοιτα την απωλεια δεν την ξεχνας ποτε απλα ζεις με αυτο. Μεχρι να γεννησω το παιδί μου και να το δω ετρεμα μην γινει κατι. Ευτυχως ομως το εχω στην αγκαλια μου. Τωρα θα ξεκινησουμε προσπαθειες για το δευτερο παιδι μας. Και ελπιζω να ερθει συντομα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια με χανετεεεεεεεεε😱😱😱😱

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Δεν κρατήθηκα κ του το είπα στο τηλέφωνο!! Έπαθε σοκ καμμία αντίδραση, μου λέει θα τα πούμε στο σπίτι… Με παίρνει μισή ώρα μετά κ τι μου λέει;; Εχθές λέει μ έβαλες να βγάλω το κάγκελο από τη σκάλα τώρα πρέπει να το βάλουμε πάλι να είναι ασφαλές🤣🤣🤣🤣🤣 Ακόμα η χοριακη 84 κ αυτός σκέφτεται το παιδί να περπατάει🤣🤣🤣

Τι όμορφα νέα! Τι ωραία αντίδραση ο άντρας σου ! Με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχην ! Μια όμορφη, ήρεμη και τελειομηνη κύηση να έχεις 🤍

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοιτα την απωλεια δεν την ξεχνας ποτε απλα ζεις με αυτο. Μεχρι να γεννησω το παιδί μου και να το δω ετρεμα μην γινει κατι. Ευτυχως ομως το εχω στην αγκαλια μου. Τωρα θα ξεκινησουμε προσπαθειες για το δευτερο παιδι μας. Και ελπιζω να ερθει συντομα.

Το άγχος δεν σταματάει ποτέ… Με το που μένεις έγκυος ξεκινάμε όχι να είναι ενδομήτριο, να είναι υγιές, να προχωρήσεις κλπ.. Αφού γεννηθούν αρχίζουν άλλα άγχη αλλά όλα μα όλα αξίζουν για τα αστεράκια μας!!! Εύχομαι να σας έρθει εύκολα κ το 2ο παιδάκι σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Τι όμορφα νέα! Τι ωραία αντίδραση ο άντρας σου ! Με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχην ! Μια όμορφη, ήρεμη και τελειομανής κύηση να έχεις 🤍

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! Ακόμα κλαίω από τα γέλια με την αντίδραση του…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...