Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια με χανετεεεεεεεεε😱😱😱😱

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Έλα να ξεκινάμε σιγά σιγά!! Περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα!! 

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Αχ ψυχή μου πόσο χάρηκα!!!!

Με το καλοοοο 🩷🩷🩷

Ευλογημένο να είναι 🙏 συγχαρητήρια!!πόσο όμορφα άνοιξε ο μήνας!!!άντε όλος ο μήνας έως το τέλος του να έχει θετικά τεστακια 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ ψυχή μου πόσο χάρηκα!!!!

Με το καλοοοο 🩷🩷🩷

Ευλογημένο να είναι 🙏 συγχαρητήρια!!πόσο όμορφα άνοιξε ο μήνας!!!άντε όλος ο μήνας έως το τέλος του να έχει θετικά τεστακια 🙏

Σ ευχαριστώ πολύ αγάπη μου!!! Κρατάμε μικρό καλάθι, να βγει η χοριακη κ να διπλασιαστεί με το καλό.. Μακάρι Παναγία μου μακάρι!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μιλάμε θα σκάσω μέχρι να βγει η χοριακη… Αχ πείτε τίποτα άλλο κορίτσια μου μπας κ περάσει η ώρα…

χα χα χα... σε καταλαβαίνω.. εγώ δεν βλέπω τις μέρες να βγει ο μήνας ακόμα δεν μπήκε για να μου έρθει περίοδος και να κάνω την επόμενη προσπάθεια.. για να είμαι ειλικρινής θέλω να ρθει ο Ιούνιος αύριο.. για να πάω... 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

χα χα χα... σε καταλαβαίνω.. εγώ δεν βλέπω τις μέρες να βγει ο μήνας ακόμα δεν μπήκε για να μου έρθει περίοδος και να κάνω την επόμενη προσπάθεια.. για να είμαι ειλικρινής θέλω να ρθει ο Ιούνιος αύριο.. για να πάω... 🤣

Αχ κ γω σε καταλαβαίνω αγάπη μου, δώσε χρόνο στο κορμί σου να ηρεμήσει κ το καλοκαιράκι με το καλό θα είσαι πάλι έγκυος κ αυτή τη φορά θα πάει καλά!!! Εγώ ακόμα δε μπορώ να πιστέψω το θετικό τεστ, που με το πέρας της ώρας σκουρηνε κι άλλο.. Περιμένω τα αποτελέσματα για να ταγκαρω τη Ζαιραααα

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Πες μου λίγα πράγματα για σένα γιατί δεν θυμάμαι.. έχεις παιδάκι ή όχι; Τι έγινε σε σας; Υπήρχε κάποιο θέμα; Μάθατε γιατί παλινδρόμησε το μωράκι;

Εχω παιδακι ειναι 2,5 χρονων πια, ειχα κενο σακο και ενω φαινοταν απο την αρχη οτι δεν παει καλα ο γιατρος μας κοροιδεψε, μας ελεγε οτι παμε καλα για να βγαλει λεφτα απο εμας. Με ειχε δει στις 7 εβδομαδες και μετα με ξανα ειδε στις 10 οπου ειχε ξεκινησει αιμορραγια και δεν ειχε αλλη δικαιολογια για να μην μας το πει. Αλλαξα γιατρο, εκανα αποξεση αλλα εκανα καιρο να ξανα μεινω εγκυος λογω του σοκ που ειχα περασει. Εν τελει ειχα ζαχαρο κληρονομικο και δεν το ηξερα, μετα την αποβολη το εμαθα σε εξετασεις αιματος, το ρυθμισα και μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος. 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ!!!! περιμένουμε με αγωνία ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Καλε ματι βγαζει.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!! με το καλο το μωρακι και ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μιλάμε θα σκάσω μέχρι να βγει η χοριακη… Αχ πείτε τίποτα άλλο κορίτσια μου μπας κ περάσει η ώρα…

ας μιλήσουμε για το πώς θα το πεις στον άντρα σου. :) Κάντου εκπληξάρα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η MinaSam είπε:

Ελα ντε πως να του το πω;;; Να του σκάσω πάλι στο τραπέζι το θετικό τεστ κ την χοριακη αν είναι όλα καλά;;; Να περιμένω να διπλασιαστεί με το καλό εφόσον βγει θετική κ να του το πω τότε;; Τρόμαξε το μάτι μου τον προηγούμενο μήνα με τα yes or no κ τώρα φυσάω κ το γιαούρτι..

στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ!!!! περιμένουμε με αγωνία ❤️❤️

Αχ εγώ να δεις αγαπηηηηηη

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Ελα ντε πως να του το πω;;; Να του σκάσω πάλι στο τραπέζι το θετικό τεστ κ την χοριακη αν είναι όλα καλά;;; Να περιμένω να διπλασιαστεί με το καλό εφόσον βγει θετική κ να του το πω τότε;; Τρόμαξε το μάτι μου τον προηγούμενο μήνα με τα yes or no κ τώρα φυσάω κ το γιαούρτι..

Αχ εγώ να δεις αγαπηηηηηη

Θα σε καταλάβει? Μπορείς να κρυφτείς?? :) Τουλάχιστον βάλτο μέσα σε καμιά πίτσα??

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Θα σε καταλάβει? Μπορείς να κρυφτείς?? :) Τουλάχιστον βάλτο μέσα σε καμιά πίτσα??

Κοιτα να με καταλάβει μόνο επειδή δε θα καπνίζω αλλά αυτό είναι ευκολακι καιρό λέω να το κόψω.. Το θέμα είναι θα κρατηθώ να μην του το πω;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω παιδακι ειναι 2,5 χρονων πια, ειχα κενο σακο και ενω φαινοταν απο την αρχη οτι δεν παει καλα ο γιατρος μας κοροιδεψε, μας ελεγε οτι παμε καλα για να βγαλει λεφτα απο εμας. Με ειχε δει στις 7 εβδομαδες και μετα με ξανα ειδε στις 10 οπου ειχε ξεκινησει αιμορραγια και δεν ειχε αλλη δικαιολογια για να μην μας το πει. Αλλαξα γιατρο, εκανα αποξεση αλλα εκανα καιρο να ξανα μεινω εγκυος λογω του σοκ που ειχα περασει. Εν τελει ειχα ζαχαρο κληρονομικο και δεν το ηξερα, μετα την αποβολη το εμαθα σε εξετασεις αιματος, το ρυθμισα και μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος. 

Να σου ζήσει κορίτσι μου..!!! Δόξα τω Θεώ το έκανες το παιδάκι! Τουλάχιστον εσείς δεν έχετε ανακατέματα με εξωσωματική. Είναι μεγάλη υπόθεση η φυσική σύλληψη χωρίς φάρμακα και ιστορίες.. αλλά ακόμη και έτσι βλέπουμε ότι και στις φυσικές συλλήψεις τα ίδια γίνονται, οπότε ένα και το αυτό. Και εγώ θέλω να πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός και πως απλά υπήρξε κάποια ανωμαλία στο έμβρυο και ο οργανισμός το κατάλαβα και το απέβαλε. Τα επόμενα θα είναι πιο τυχερά.. απλά ξέρεις, η απώλεια δεν παύει να είναι απώλεια.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήρια, με το καλό όλα να πάνε υπέροχα!!!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό! ❤️ Εγώ πάντως κορίτσια από το 2021 είμαι μέλος του σαιτ σχεδόν όλες οι κοπέλες έμειναν έγκυες στο forum. Εσένα κοριτσι μου σου εύχομαι με το καλό το τρίτο σου παιδάκι! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Άντε με το καλό, καλούς διπλασιασμούς, όλα να πάνε κατ' ευχήν..!!! 🤗

Δημοσίευση

IMG_7777.jpeg

έλα ρε κορίτσι κάνε την αρχή!! Άντε λίγο ο Μάρτης!! Συγχαρητήριααααα 🥰

Δημοσίευση

IMG_7777.jpeg

Κορίτσι μου 🤗🤗🤗🤗🤗 συγχαρητήρια!!!!!Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με ακριβώς ίδια χοριακη την ακριβώς ίδια μέρα με εσένα!!!σήμερα ο μάγκας έκλεισε τον 7ο 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Μια όμορφη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Συγχαρητήρια, με το καλό όλα να πάνε υπέροχα!!!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό! ❤️ Εγώ πάντως κορίτσια από το 2021 είμαι μέλος του σαιτ σχεδόν όλες οι κοπέλες έμειναν έγκυες στο forum. Εσένα κοριτσι μου σου εύχομαι με το καλό το τρίτο σου παιδάκι! 

στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε με το καλό, καλούς διπλασιασμούς, όλα να πάνε κατ' ευχήν..!!! 🤗

στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

έλα ρε κορίτσι κάνε την αρχή!! Άντε λίγο ο Μάρτης!! Συγχαρητήριααααα 🥰

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!! Τελείωσαν οι αντιδράσεις μου🤬 Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό🤣🤣🤣 Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα κ εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο πολύ χαίρομαι ...! Ναι πλέον έχω  βγει και έξω αλλά δεν είναι για πολύ να είμαι όρθια γιατί έχω τραβήγματα χαμηλά ... Έχει πάρει θέση ο μπέμπης μου και έχει κάτσει πολύ χαμηλά ίσως ειναι από τον τράχηλο κιόλας.  Παναγίτσα μου κοντεύουμε.   !!! Εσύ βγαίνεις καθόλου πλέον;
    • Με το καλό να έρθει και το δικό σας το μωράκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.  Υπομονή μια μέρα ακόμη. 😊
    • Ευχαριστούμε! Τις μύξες γενικά τις παντρευτήκαμε 🙃 Πυρετό έκανε μέχρι 38.3 για 1-2 μέρες, την είδε όμως ο παιδίατρος για το αντιγριπικό την πέμπτη και την βρήκε οκ, δεν είχε ακροαστικά.  Της κατεβαίνουν και τα πάνω δόντια και της πέσαν όλα μαζί της καημένης... Η ψυχούλα μου όμως έχει καλή διάθεση, ζητάει συνέχεια να της βάζουμε μουσική και χορεύει 😂και θέλει όλη μέρα βόλτες  Απλά τη νύχτα όταν ξυπνάει δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί, από τον πόνο λογικά, και κλαψουρίζει. Οπότε της βάζω αλοιφή και την κουνάω μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος  Καταλαβαίνω αυτό που λες για την απόσταση, λογικό... Πάντως για τη δικιά σου, αν και ταλιμπανάκι, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα! Στα περισσότερα events/θέατρα για μωρά είναι δομημένοι έτσι οι χώροι που τα μωρά έχουν κάποια ελευθερία κίνησης, κάθονται πχ σε μαξιλάρια στο πάτωμα με τους γονείς.  Οπότε δεν είναι καθηλωμένα να κοιτάνε το οποίο είναι κουραστικό ακόμα και για εμάς τους ενήλικες! Για το μέλι έχεις δίκιο, το διόρθωσα... μην πάρω καμιά μανούλα στο λαιμό μου   Κι εγώ γενικά τη θαυμάζω την όρεξη της @Kiddo με τις τροφές και το θεωρώ κι εγώ πολύ σπουδαία δουλειά! Αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το παρασκέφτομαι κιόλας, κοιτάω να είμαι ενημερωμένη, προσπαθώ για το καλύτερο και το πάω όπως μας βγει    Αυτό που με παρηγορεί και μου διώχνει το άγχος είναι ότι εγώ μεγάλωσα με μπισκοτόκρεμες κτλ και τώρα τρώω τα πάντα... ίσως τα παρατρώω κιόλας δηλαδή 😂 και λίγο peacky eating καλό θα μου έκανε σε αυτή τη φάση που τρώω για 10  Οπότε για μένα μην πνίγεσαι, ταίζεις τα παιδιά σου με υγιεινό σπιτικό φαγητό οπότε κάνεις ήδη τρομερή δουλειά!  Απίστευτο ότι θα γίνει ενός!! Ήσουν η πρώτη της παρέας! τα περιμένω κι εγώ τα πρώτα γενέθλια πως και πως... θα θελα κιόλας να της κάνω καμια μικρή τουρτίτσα για μωρά Αν έχει πετύχει καμία μανούλα καμιά καλή συνταγή ας τη σφυρίξει!  χαχαχα αυτό με την τσίχλα ακριβώς το ίδιο 😂
    • Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...