Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να μου πείτε που μπορώ και πως μπορώ να κάνω την εξέταση για θρομβοφιλία; Τι έχει κάνει κάποια, και πόσο κοστίζει; Συνταγογραφήτε ή όχι;

Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να έχω θρομβοφιλία και στο μωρό σταμάτησε η καρδιά του. Το είπα στο γιατρό μήπως χρειάζονταν να κάνω αντιπικτικές ενέσεις και μου είπε πως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πρόβλημα & δεν είχα και στο παρελθόν δεν έχω λόγο να κάνω την συγκεκριμένη εξέταση. Βέβαια είναι και το άλλο, μήπως έχω το αντίθετο της θρομβοφιλίας και παίρνοντας στην αρχή τα σαλοσπίρ προκάλεσα την αιμορραγία χωρίς να το θέλω;; 

Εντάξει θα μου πείτε βασανίζεσαι άδικα τώρα αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν κάτι πήγε λάθος από μένα, που θα μπορούσε σε μια επόμενη εγκυμοσύνη να προλάβω μια τέτοια κατάληξη. 

Εγώ την έκανα κορίτσι μου, όχι δεν συνταγογραφείτε και εάν θυμάμαι καλά μου στοίχισε 180€.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღ Κορίτσι μου εκανα τον προηγούμενο μηνα αν θέλεις να σου στειλω πμ με λεπτομέρειες 

Ναι κορίτσι μου αν σου είναι εύκολο στείλε μου γιατί με ενδιαφέρει πολύ να το ψάξω.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Χριστινάκι μου καλημέρα! Εκανα και εγώ τον προηγούμενο μήνα, αν και οι γιατροί μου λέγανε ότι φταει η εμφύτευση για τις αποβολές. Εγώ όμως επέμενα.και ήθελα να κάνω και αυτές τις εξετάσεις για να πω ότι έχω ψάξει τα πάντα! Και είχα δίκιο! Βγηκα θετικη σε μια μεταλλαξη και δεν έπρεπε να παιρνω σαλοσπιρ σε καθε ετ γιατι ηταν άχρηστη!! Και θα πρεπει να ξεκινήσω αντιπηκτικες ενέσεις οποτε ξεκινησω την διαδικασια της ετ. Καρυοτυπο κτλ τα είχα κάνει έτσι κ αλλιώς από πριν οπότε οι εξετάσεις μου αυτες κόστισαν περίπου 100 ευρώ. Κάποιες ήταν συνταγογραφουμενες και κάποιες όχι. Άμα.θες μπορώ να σε στείλω τις εξετάσεις να τσεκάρεις τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής και τι όχι 

Εννοείται ότι θα μου στείλεις τι έχεις κάνει για να τσέκαρω αν έχω κάνει κάτι από όλα αυτά και αν δεν έχω κάνει τπτ να ξέρω τι να ζητήσω από το μικροβιολογικό. 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλημέρα κορίτσια καλή Σαρακοστή!!! Τι καιρό σας κάνει; Εδώ Θεσσαλονίκη χάλια.. Βροχη.. Δε βλέπω να πετάνε χαρταετό. Έχουμε καμμιά στην αναμονή;;

Επεξεργάστηκε από annie!
Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή Σαρακοστή!!! Τι καιρό σας κάνει; Εδώ Θεσσαλονίκη χάλια.. Βροχη.. Δε βλέπω να πετάνε χαρταετό. Έχουμε καμμιά στην αναμονή;;

Εγώ την Κυριακή περιμένω να αδιαθετησω.. για να δούμε.. 

Δημοσίευση

Κορίτσια με το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό να γίνει έλεγχος για κατακερματισμο DNA σπέρματος; Ο ουρολόγος έγραψε σπερμοδιαγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος, αεροβια, αναερόβια, mycoplasma, ureoplasma, chlamydia αλλά διάβασα ότι καλο είναι να ελεγθει και αυτό. Τι κόστος έχει η εξέταση γνωρίζετε;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλή Σαρακοστή κορίτσια εμάς εδώ έβρεχε όλη μέρα πολύ οπότε δεν πετάξαμε τον αετό μας φέτος 

Ούτε εμείς πετάξαμε..

Και εκτός από αυτό ο μικρός μου πέρασε γρίπη τύπου Β και είμαστε μέσα 5 ημέρες...πολύ ζόρι...τώρα βγήκε αρνητικός σήμερα αλλά έχει πάρα πολύ βήχα!😥

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια με το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό να γίνει έλεγχος για κατακερματισμο DNA σπέρματος; Ο ουρολόγος έγραψε σπερμοδιαγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος, αεροβια, αναερόβια, mycoplasma, ureoplasma, chlamydia αλλά διάβασα ότι καλο είναι να ελεγθει και αυτό. Τι κόστος έχει η εξέταση γνωρίζετε;

Από αυτά που σου έγραψε το ουρεοπλασμα δεν δικαιολογείται κ κοστίζει 20€ αν θυμάμαι καλά. Για κατακερματισμό δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Κ απ όσο γνωρίζω γίνεται σ εξειδικευμένο κέντρο κ όχι σ ένα απλό μικροβιολογικό. Γενικά καλό είναι να γίνει το σπερμοδιαγραμμα κ οι εξετάσεις του άντρα σ εξειδικευμένο κέντρο αλλά εκεί δε δέχονται χαρτιά ΕΟΠΥΥ είναι όλα επι πληρωμή.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλή Σαρακοστή κορίτσια εμάς εδώ έβρεχε όλη μέρα πολύ οπότε δεν πετάξαμε τον αετό μας φέτος 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ούτε εμείς πετάξαμε..

Και εκτός από αυτό ο μικρός μου πέρασε γρίπη τύπου Β και είμαστε μέσα 5 ημέρες...πολύ ζόρι...τώρα βγήκε αρνητικός σήμερα αλλά έχει πάρα πολύ βήχα!😥

Περαστικά αγάπη!! Ούτε εμείς πετάξαμε χαρταετό κορίτσια.. Αν έχει καλό καιρό το σκ θα πετάξουμε.. Εν τω μεταξύ δε με θέλει… Περιμένω περίοδο σήμερα αύριο. Σήμερα δε θα έρθει καθώς η θερμοκρασία μου είναι ακόμα ψηλά. Βγήκα πριν για τσιγάρα κ λέω πάρε ένα τεστ να κάνεις… Ε κ το μοναδικό φαρμακείο που εφημέρευε στην περιοχή είχε μόνο yes or no που έκανα τον προηγούμενο μήνα κ ήταν ψευδώς θετικό😡 οπότε δεν πήρα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από αυτά που σου έγραψε το ουρεοπλασμα δεν δικαιολογείται κ κοστίζει 20€ αν θυμάμαι καλά. Για κατακερματισμό δεν ξέρω πόσο κοστίζει. Κ απ όσο γνωρίζω γίνεται σ εξειδικευμένο κέντρο κ όχι σ ένα απλό μικροβιολογικό. Γενικά καλό είναι να γίνει το σπερμοδιαγραμμα κ οι εξετάσεις του άντρα σ εξειδικευμένο κέντρο αλλά εκεί δε δέχονται χαρτιά ΕΟΠΥΥ είναι όλα επι πληρωμή.

Περαστικά αγάπη!! Ούτε εμείς πετάξαμε χαρταετό κορίτσια.. Αν έχει καλό καιρό το σκ θα πετάξουμε.. Εν τω μεταξύ δε με θέλει… Περιμένω περίοδο σήμερα αύριο. Σήμερα δε θα έρθει καθώς η θερμοκρασία μου είναι ακόμα ψηλά. Βγήκα πριν για τσιγάρα κ λέω πάρε ένα τεστ να κάνεις… Ε κ το μοναδικό φαρμακείο που εφημέρευε στην περιοχή είχε μόνο yes or no που έκανα τον προηγούμενο μήνα κ ήταν ψευδώς θετικό😡 οπότε δεν πήρα.. 

@annie!Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, ναι του είπε να πάει σε συγκεκριμένο μικροβιολογικο και δεν του έγραψε παραπεμπτικο προφανώς όλα πληρώνονται κανονικά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε και σε τι φάσεις;; Εγώ δεν έχω ιδέα πότε έγινε τελικά η ωορρηξία, οπότε περιμένω από την άλλη Τετάρτη έως Σάββατο. Τώρα αναμονή και υπομονή! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε και σε τι φάσεις;; Εγώ δεν έχω ιδέα πότε έγινε τελικά η ωορρηξία, οπότε περιμένω από την άλλη Τετάρτη έως Σάββατο. Τώρα αναμονή και υπομονή! 

Καλημέρα αγάπη!!! Εγώ 14η μέρα με ανεβασμένη θερμοκρασία, η ωχρονικη μου εμένα είναι 13 μερες , οπότε λέω να πάω τα μικρά παιδικό κ να πάρω ένα τεστ επιτέλους.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα αγάπη!!! Εγώ 14η μέρα με ανεβασμένη θερμοκρασία, η ωχρονικη μου εμένα είναι 13 μερες , οπότε λέω να πάω τα μικρά παιδικό κ να πάρω ένα τεστ επιτέλους.. 

Αχ και σε είχα στο νου μου!! Περιμένουμε με αγωνια!! Κάτι ετοιμάζεται μου φαίνεται 😍

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..!!
Θα πω πως είναι η πρώτη φορά που θέλω σαν τρελή να έρθει η περίοδος μου γρήγορα για να μπορέσω σε ένα τρίμηνο να ξανα μπω στη διαδικασία εμβρυομεταφοράς.
Και όχι μόνο αυτό, για να ξέρω πως το σώμα έχει επανέλθει και για να μπορέσω να σμίξω με το σύζυγο μου που τόσο πολύ τον έχω επιθυμήσει.. λίγο η όλη διαδικασία αυτή θέλεις δεν θέλεις σε αποξενώνει και εγώ θέλω να έρθω τόσο κοντά μαζί του όπως τον πρώτο μας καιρό.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!
Θα πω πως είναι η πρώτη φορά που θέλω σαν τρελή να έρθει η περίοδος μου γρήγορα για να μπορέσω σε ένα τρίμηνο να ξανα μπω στη διαδικασία εμβρυομεταφοράς.
Και όχι μόνο αυτό, για να ξέρω πως το σώμα έχει επανέλθει και για να μπορέσω να σμίξω με το σύζυγο μου που τόσο πολύ τον έχω επιθυμήσει.. λίγο η όλη διαδικασία αυτή θέλεις δεν θέλεις σε αποξενώνει και εγώ θέλω να έρθω τόσο κοντά μαζί του όπως τον πρώτο μας καιρό.

Καλημερα κοριτσι μου. Σιγουρα θες ενα διμηνο απο την αποξεση για να προσπαθήσεις ξανα και η περιοδος σου ισως ερθει στις 40 μερες ισως χρειαστει και περισσοτερες μερες ειανι καθαρα θεμα οργανισμου. Εμεις οταν περασαμε την αποβολη καναμε λιγες εβδομαδες για να επανελθουμε ξανα σαν ζευγαρι και να εχουμε επαφες. Για παιδι ξανα προσπαθησαμε μετα απο λιγους μηνες επειδη δεν νιωθαμε ετοιμοι ψυχολογικα.

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

εμεις κάναμε σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια και κατακερματισμό δώσαμε 300 ευρώ για όλα το 2021 

είχε βρεθεί θετικό στο μυκοπλάσματα που πήρε αντιβίωση (αυτό φάνηκε στην καλλιέργεια) 

Σε απλό μικροβιολογικό δεν ξέρω αν γίνονται αυτές οι εξετάσεις αλλά και να γίνονται δεν ξέρω αν είναι έγκυρες πολλές κοπέλες έχουν πάει σε απλά μικροβιολογικά για σπερμοδιάγραμμα και μετά πήγα σε εξειδικευμένο και τα αποτελέσματα μεταξύ τους είχα πολύ μεγάλη απόκλιση 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου. Σιγουρα θες ενα διμηνο απο την αποξεση για να προσπαθήσεις ξανα και η περιοδος σου ισως ερθει στις 40 μερες ισως χρειαστει και περισσοτερες μερες ειανι καθαρα θεμα οργανισμου. Εμεις οταν περασαμε την αποβολη καναμε λιγες εβδομαδες για να επανελθουμε ξανα σαν ζευγαρι και να εχουμε επαφες. Για παιδι ξανα προσπαθησαμε μετα απο λιγους μηνες επειδη δεν νιωθαμε ετοιμοι ψυχολογικα.

Πες μου λίγα πράγματα για σένα γιατί δεν θυμάμαι.. έχεις παιδάκι ή όχι; Τι έγινε σε σας; Υπήρχε κάποιο θέμα; Μάθατε γιατί παλινδρόμησε το μωράκι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια με χανετεεεεεεεεε😱😱😱😱

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7773.jpeg

Όπως είσαι έχεις φύγει για αιματολογικές...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...