Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα από εμάς κορίτσια μου!!! 

Υγ. Εμάς τις παλιές που καταφέραμε να γίνουμε μανούλες, μη μας ξεχνάτε. Να μας κάνετε κι εμάς tag στα καινούρια θεματάκια που ανοίγετε!20250301_115409.thumb.jpg.d5abcd9c1b561e910de0719fc5037909.jpg

Τέλεια τα μαρτακια! 

Ει κορίτσια να μπαίνετε και μόνες σας στα νέα θέματα γιατί κι εγώ τα περισσότερα ψευδώνυμα τα ξεχνάω 😅 Λογικό να ξεχάσουμε να ταγκαρουμε κάποια. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κάντο! Κάντο! Κάντο! 

Έχεις δίκιο κορίτσι μου.. 

δεν έχω αυτό λέω… Και το απόγευμα που βγήκα μόνη να ψωνίσω 2 πράγματα δεν εφημέρευε κανένα εδώ κοντά… 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Λοιπόν κορίτσια θέλω να φώτα σας και κυρίως από μανουλες που θήλασαν και μετά έμειναν έγκυες ή όχι.

Έχω σταματήσει τον θηλασμό εδώ και 2 μήνες περίπου. Έχουν έρθει 2 περίοδοι από τότε και οκ πριζοταν το στήθος πριν την περίοδο και το είχα πιέσει λίγο να δω μη τυχόν έχω πολύ γάλα και έβγαζα λίγο γάλα κανονικό λευκό (γενικά και προ εγκυμοσύνης εμένα το στήθος πριζοταν πολύ πριν την περίοδο, σε βαθμό που αν δεν έκανα μασάζ υπέφερα)

Τώρα είμαι 7 μέρες πριν την αναμενόμενη και φυσικά είμαι φουλ πρισμενη και πιέζω πάλι το στήθος χθες το βράδυ και βγάζει γάλα κιτρινοπο, σαν το πρωτογαλα. Και λέω λες;;;

Λέτε βρε κορίτσια να έχουμε χαρμόσυνα ή είναι κάτι που συμβαίνει στον αποθηλασμο;;; (η αλλαγή χρώματος εννοώ) 

@Elk μου δεν θυμάμαι, εσύ είχες σταματήσει τον θηλασμό στην πρώτη πριν μένεις έγκυος ή όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Αισθάνεσαι να γεμίζει με γάλα; Να κατεβαίνει ; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

δεν έχω αυτό λέω… Και το απόγευμα που βγήκα μόνη να ψωνίσω 2 πράγματα δεν εφημέρευε κανένα εδώ κοντά… 

Αισθάνεσαι να γεμίζει με γάλα; Να κατεβαίνει ; 

Μπα όχι. Αλλά είναι και ευαίσθητες οι θηλές μου αρκετά... Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται... Είναι και νωρίς όμως...

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μπα όχι. Αλλά είναι και ευαίσθητες οι θηλές μου αρκετά... Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται... Είναι και νωρίς όμως...

Εγώ όταν έμεινα έγκυος πέρυσι είχα την αίσθηση ότι κατεβαίνει γάλα. Ελπίζω να μας πεις ευχάριστα σε λίγες μέρες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχω μια αίσθηση ότι ο Μάρτης θα βγάλει τα σπασμένα του Φεβρουαρίου που πήγε άπατος. Εδώ θα είμαι να μετράω και να γιορτάζω τα θετικά σας τεστακια!! 

Άντε κοριτσουδια αντεεεε πάμε 🙏🩷🥳 μπράβο σε βλέπω ξαναπηρες τα πάνω σου!!!σε τι φάση είσαι;νομίζω κοντεύεις ωορρηξία;

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εγώ όταν έμεινα έγκυος πέρυσι είχα την αίσθηση ότι κατεβαίνει γάλα. Ελπίζω να μας πεις ευχάριστα σε λίγες μέρες!!!!

Δεν το είχες πιέσει να δεις αν βγάζεις ε;

Τι να πω. Μακάρι! Νιώθω και λίγες κράμπες στη μήτρα αλλά αυτό μου συμβαίνει και πριν την περίοδο οπότε δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα...

Τρίτη πρωί θα ξεκινήσω τα τεστ 😅

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι πεθερές... γιατί εμένα ξέρεις τι με είπε την τελευταία φορά που έχασα το μωράκι μου;;;;

"Το κακό είναι ότι δεν αποβάλλεις μόνη σου" ...εννοούσε που κάθε φορά χρειάζομαι απόξεση...ενώ έπρεπε να αιμορραγω μόνη μου 😡😡😡

Δόξα Τω θεώ υπάρχουν και καλές πεθερές!!!!

Τι λες τώρα ρε κορίτσι μου;; Εεε όχι αυτό εντάξει είναι απανθρωπιά.. Μακάρι τέτοιες πεθερές να είναι 1 στις 10.000.. Δόξα τω Θεώ εγώ από πεθερικά ευλογήθηκα.. και με αγαπάνε και με πονάνε & με νοιάζονται. Και μακάρι όλες σας τέτοιες μάνες και τέτοιες πεθερές να έχετε και να γίνεται..!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλο Μήνα και καλή Άνοιξη κορίτσια με υγεία πίστη και ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε ολες αργα η γρηγηρα!!!

@melitiniღ Λυπάμαι πολύ για την απώλεια και σου εύχομαι καλη ανάρρωση απο την αλλη ομως χαίρομαι με την αντιμετώπιση και την δύναμη σου να στηρίξεις και τους υπόλοιπους!!! Με πίστη και υπομονή ο Θεός στο τέλος θα σου δώσει ένα γερό μωράκι όπως και σε όλες.. Αυτό πιστεύω και εγώ ότι αν δεν είναι η σωστή ώρα τίποτα δεν γίνεται.. 🙏🙏🙏

Υγεια να έχουνε και περιμένουμε..

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και ευλογημένος!!!!💐💐💐

Ελπίζω να δημοσιευτεί το μήνυμα μου γιατί είμαι δοκιμαστικό μέλος και κάποια προηγούμενα στου Φεβρουαρίου το forum δεν δημοσιεύτηκαν.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Καλώς μας ήλθες! Με το καλό εύχομαι και σε σένα το 2025 να σου χαρίσει το μωράκι που τόσο λαχταράς! Όλα θα πάνε καλά! Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα από εμάς κορίτσια μου!!! 

Υγ. Εμάς τις παλιές που καταφέραμε να γίνουμε μανούλες, μη μας ξεχνάτε. Να μας κάνετε κι εμάς tag στα καινούρια θεματάκια που ανοίγετε!20250301_115409.thumb.jpg.d5abcd9c1b561e910de0719fc5037909.jpg

Ωωωω τι γλυκιά εικόνα! Μακάρι να μας βρει κι εμάς ο Μάρτης του 2026 με μια τέτοια φωτογραφία, με το μωράκι/κια μας αγκαλιά. Να τη χαίρεσαι την κοράκλα σου και να την καμαρώσεις όπως η ίδια θα το επιθυμήσει!

Δημοσίευση

Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να μου πείτε που μπορώ και πως μπορώ να κάνω την εξέταση για θρομβοφιλία; Τι έχει κάνει κάποια, και πόσο κοστίζει; Συνταγογραφήτε ή όχι;

Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να έχω θρομβοφιλία και στο μωρό σταμάτησε η καρδιά του. Το είπα στο γιατρό μήπως χρειάζονταν να κάνω αντιπικτικές ενέσεις και μου είπε πως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πρόβλημα & δεν είχα και στο παρελθόν δεν έχω λόγο να κάνω την συγκεκριμένη εξέταση. Βέβαια είναι και το άλλο, μήπως έχω το αντίθετο της θρομβοφιλίας και παίρνοντας στην αρχή τα σαλοσπίρ προκάλεσα την αιμορραγία χωρίς να το θέλω;; 

Εντάξει θα μου πείτε βασανίζεσαι άδικα τώρα αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν κάτι πήγε λάθος από μένα, που θα μπορούσε σε μια επόμενη εγκυμοσύνη να προλάβω μια τέτοια κατάληξη. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια ερώτηση: Θέλω να μου πείτε που μπορώ και πως μπορώ να κάνω την εξέταση για θρομβοφιλία; Τι έχει κάνει κάποια, και πόσο κοστίζει; Συνταγογραφήτε ή όχι;

Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι μπορεί να έχω θρομβοφιλία και στο μωρό σταμάτησε η καρδιά του. Το είπα στο γιατρό μήπως χρειάζονταν να κάνω αντιπικτικές ενέσεις και μου είπε πως από τη στιγμή που δεν έχω κάποιο πρόβλημα & δεν είχα και στο παρελθόν δεν έχω λόγο να κάνω την συγκεκριμένη εξέταση. Βέβαια είναι και το άλλο, μήπως έχω το αντίθετο της θρομβοφιλίας και παίρνοντας στην αρχή τα σαλοσπίρ προκάλεσα την αιμορραγία χωρίς να το θέλω;; 

Εντάξει θα μου πείτε βασανίζεσαι άδικα τώρα αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν κάτι πήγε λάθος από μένα, που θα μπορούσε σε μια επόμενη εγκυμοσύνη να προλάβω μια τέτοια κατάληξη. 

Για την θρομβοφιλία θα πρέπει να επισκεφθείς αιματολογο, με τον αιματολογο θα κάνεις ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων για την θρομβοφιλια 

Κι εγώ μετά την παλινδρομη μου έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας και βρέθηκε ένας παράγοντας,  από μόνος του μου είπαν δεν είναι πρόβλημα αλλά ο συνδυασμός κάποιων παραγόντων. Σαν πρωτόκολλο δεν ήταν απαραίτητο να κάνω αντιπηκτικές ενεσεις τώρα,  τις κάνω περισσότερο για ασφάλεια 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Για την θρομβοφιλία θα πρέπει να επισκεφθείς αιματολογο, με τον αιματολογο θα κάνεις ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων για την θρομβοφιλια 

Κι εγώ μετά την παλινδρομη μου έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας και βρέθηκε ένας παράγοντας,  από μόνος του μου είπαν δεν είναι πρόβλημα αλλά ο συνδυασμός κάποιων παραγόντων. Σαν πρωτόκολλο δεν ήταν απαραίτητο να κάνω αντιπηκτικές ενεσεις τώρα,  τις κάνω περισσότερο για ασφάλεια 

Η αλήθεια είναι ότι με μια παλινδρομη, οι γιατροί δεν παραπέμπουν σε εξετάσεις και πόσο μάλλον θρομβοφιλιας που είναι λίγο πιο σπάνια. Το συχνότερο είναι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, δηλαδή κάποιο σύνδρομο.

Ωστόσο, επειδή και εγώ τρωγομουν με τα ρούχα μου όταν συνέβη πρώτη φορά, ζήτησα εξετάσεις από τον γιατρό μου. Μου έγραψε κάποιους βασικούς δείκτες. Έπειτα πήγα μόνη μου και έκανα το πλήρες πακέτο (200€) για όλους τους κληρονομικούς δείκτες, αφού μια μέρα μετά την αποξεση (πάλι μόνη μου) έκανα για την επίκτητη θρομβοφιλια (αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο). Γενικά πλήρωσα πολλά χρήματα απλά για να είμαι σίγουρη ότι δεν ευθύνεται αυτό και δεν θα ξανασυμβεί. Δεν βρέθηκε τίποτα ωστόσο, και στην κόρη μου με παρακολουθούσε αιματολογος όπου πάλι δεν χρειάστηκε να μου δώσει κάτι παραπάνω από σαλοσπιρ (μεταξύ μας και αυτό περιττό το θεωρούσε). 

Που θέλω να καταλήξω... Ειναι πολλά αυτά που μπορείς να τσεκαρεις αναφορικά με τη θρομβοφιλια, δεν γράφονται δυστυχώς όλα και οι γυναικολόγοι δεν τα προτείνουν, εκτός κ αν μιλάμε για καθεξιν αποβολες. Εάν θέλεις να φύγει από το κεφάλι σου αυτό το σενάριο, εννοείται να το ψάξεις με έναν αιματολογο όπως πολύ σωστά είπε η Μαρια

Επίσης να προσθέσω ότι σύμφωνα με τους γιατρούς και τη βιβλιογραφία, η θρομβοφιλια ευθύνεται για αποβολές δεύτερου τριμηνου. Ήταν αυτό αρκετό για να με κάνει να μην δώσω ένα σκασμο λεφτα; Όχι 🫣🫣😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Για τη θρομβοφιλια θα πρέπει να επισκεφτείς αιματολογο, παίρνει το ιστορικό σου κ σου γράφει τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις. Είναι πολλές δεν θυμάμαι καθόλου το κόστος για να σε βοηθησω αλλά είναι ακριβουτσικες ανάλογα κ τι θα σου βάλει να κάνεις.. δεν τις κάνει πάντως ένα απλό μικροβιολογικό είναι εξειδικευμένες. Εγώ σε καταλαβαίνω γιατί με βοήθησε πολύ ψυχολογικά που ο γιατρός μου ήθελε να το ψάξουμε μετά την αποβολή.. αν κ μου είχε πει ότι όταν σταματάει η καρδούλα είναι θέμα εμβρύου κ είχε δίκιο στη δική μου περίπτωση, παρόλαυτα με έστειλε κ για έλεγχο θρομβοφιλιας κατευθείαν.. απλά βρες καλό αιματολογο να ασχολείται με γονιμότητα κλπ.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και καλό μήνα! @melitiniღ κοπέλα μου καλή ανάρρωση, σε θαυμάζω για την στάση σου, για την πίστη σου, την αισιοδοξία σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις αυτή την δυσκολία. Όπως είπε και η @Elli13 η μία παλίνδρομη θεωρείται τυχαίο γεγονός απο τους γυναικολόγους. Ωστόσο δεν χάνεις κάτι να απευθυνθείς σε αιματολόγο. Προσωπικά, πήγα σε αιματολόγο μετά απο αποτυχημένη εμβρυομεταφορά, κάναμε ένα σωρό εξετάσεις και όντως βρέθηκε να έχω θετικό έναν δείκτη αντιφωσφολιπιδικού. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα 'πρεπε να φτάσω να χω 3 παλίνδρομες για να το ψάξω.. 

Να ευχηθώ σε όλες καλή επιτυχία και με ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά, σε όποιο στάδιο βρίσκεται η καθεμιά! 💜

Δημοσίευση

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!!!

Σας παρακολούθω εδώ και ένα μήνα.

@Mantarini Εγω λοιπόν είμαι 38 ετών και από τον Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε με τον συζυγο προσπάθειες για παιδάκι αρχικά πιο χαλαρά και μέτα άρχισα να χρησιμοποιώ τεστ οωρηξιας. Είχα πει πως αν δεν έχουμε αποτέλεσμα ως το τέλος του 24 θα το ψάξω παραπάνω. Έτσι τον Ιανουάριο ξεκίνησα της εξετάσεις όπου βρήκαμε χαμηλη ΑΜΗ κάτι που με αγχωσε είναι η αλήθεια αλλά καλή FSH και στον τελευταίο κυκλο παρακολούθησαμε την ωορηξια με υπέρηχο που όλα ήταν καλά παρόλα αυτά όμως έχω Hasimoto και βρήκαμε πως ήταν στον Θεό...6,48 άλλαξα το χάπι και τώρα είναι γύρω στο 2 ο ενδοκρινολόγος μου είπε τώρα έχεις το πράσινο φως.. μπαίνω σιγά σιγά σε love zone όπως το λέτε και αναμένουμε να δούμε πως θα πάει τώρα με ρυθμισμένο θυρεοειδή.

Παρόλα αυτά λόγο ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ αγχώνομαι και θέλω να τα ελέγξω να ολα  θελω κάνω σαλπιγγογραφια ο σύζυγος σπερμοδιαγραμμα και να πάμε μετά με όλες τις εξετάσεις σε έναν Γυναικολόγο γονιμότητας για μια εκτίμηση της κατάστασης μας και πως να κινηθούμε..

Αυτά λίγο πολύ από εμένα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!!!

Ελπίζω αυτός ο μήνας να γεμίσει θετικά τεστακια! 

@anna_30 το δικό σου περιμένουμε πως και πως! Τι έγινε; Ήρθε η άτιμη; Γιατί αν δεν ήρθε μην τολμήσεις και δεν κάνεις τεστ το πρωί!

Μου ήρθε κορίτσι μου το μεσημεράκι!! Δεν πειράζει όμως!! Είπαμε με τον σύντροφο να πάμε μέσα στο 2026 για εξωσωματική (βρήκαμε ένα θεματάκι στον καρυοτυπο του)! Εννοείται πως μέχρι τότε θα προσπαθούμε και φυσιολογικά καθώς δεν αποκλείεται φυσιολογική σύλληψη απλώς το ποσοστό για υγιές έμβρυο είναι 50%! Η έννοια μου τώρα είναι να βρω δουλειά..όλα τα άλλα θα έρθουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο! Καλά να είμαστε :) 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Δεν το είχες πιέσει να δεις αν βγάζεις ε;

Τι να πω. Μακάρι! Νιώθω και λίγες κράμπες στη μήτρα αλλά αυτό μου συμβαίνει και πριν την περίοδο οπότε δεν μπορώ να πω ξεκάθαρα...

Τρίτη πρωί θα ξεκινήσω τα τεστ 😅

Όχι δεν το πίεσα, ποτε περιμένεις κανονικά; Εγώ σήμερα είμαι 26η μέρα. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μου ήρθε κορίτσι μου το μεσημεράκι!! Δεν πειράζει όμως!! Είπαμε με τον σύντροφο να πάμε μέσα στο 2026 για εξωσωματική (βρήκαμε ένα θεματάκι στον καρυοτυπο του)! Εννοείται πως μέχρι τότε θα προσπαθούμε και φυσιολογικά καθώς δεν αποκλείεται φυσιολογική σύλληψη απλώς το ποσοστό για υγιές έμβρυο είναι 50%! Η έννοια μου τώρα είναι να βρω δουλειά..όλα τα άλλα θα έρθουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο! Καλά να είμαστε :) 

Εύχομαι να βρεις γρήγορα δουλειά κορίτσι μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Λοιπόν κορίτσια θέλω να φώτα σας και κυρίως από μανουλες που θήλασαν και μετά έμειναν έγκυες ή όχι.

Έχω σταματήσει τον θηλασμό εδώ και 2 μήνες περίπου. Έχουν έρθει 2 περίοδοι από τότε και οκ πριζοταν το στήθος πριν την περίοδο και το είχα πιέσει λίγο να δω μη τυχόν έχω πολύ γάλα και έβγαζα λίγο γάλα κανονικό λευκό (γενικά και προ εγκυμοσύνης εμένα το στήθος πριζοταν πολύ πριν την περίοδο, σε βαθμό που αν δεν έκανα μασάζ υπέφερα)

Τώρα είμαι 7 μέρες πριν την αναμενόμενη και φυσικά είμαι φουλ πρισμενη και πιέζω πάλι το στήθος χθες το βράδυ και βγάζει γάλα κιτρινοπο, σαν το πρωτογαλα. Και λέω λες;;;

Λέτε βρε κορίτσια να έχουμε χαρμόσυνα ή είναι κάτι που συμβαίνει στον αποθηλασμο;;; (η αλλαγή χρώματος εννοώ) 

@Elk μου δεν θυμάμαι, εσύ είχες σταματήσει τον θηλασμό στην πρώτη πριν μένεις έγκυος ή όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Κορίτσι μου τώρα μπήκα να σας διαβάσω !

εγώ είχα μείνει έγκυος ενώ θήλαζα έφτασα 8 εβδ ο γιατρός με είχε πει να το κόψω τον θηλασμό τελικά παλινδρόμησε 

Κάνω απότομο αποθηλασμο και ξανά μένω έγκυος στην μπέμπα λογικά ειχε κοπεί το γάλα μου αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το πείραζα το στήθος καθόλου (μου είχε πει η παιδιατρος να μην το πειράζω και δίνω ερεθίσματα να κατεβάσω γάλα ) δεν ξέρω αν είχα έστω και λίγο αλλά μου είχε πει η παιδίατρος ότι μπορεί να βγάζεις σταγόνες γάλα και αρκετούς μήνες μετά που θα το κόψεις μπορεί και για 6 μήνες σε κάποιες περιπτώσεις 🤷‍♀️

εύχομαι όμως εσένα να είναι από εγκυμοσύνη γιατί εγώ πρήξιμο δεν είχα στο στήθος μετά που το έκοψα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου τώρα μπήκα να σας διαβάσω !

εγώ είχα μείνει έγκυος ενώ θήλαζα έφτασα 8 εβδ ο γιατρός με είχε πει να το κόψω τον θηλασμό τελικά παλινδρόμησε 

Κάνω απότομο αποθηλασμο και ξανά μένω έγκυος στην μπέμπα λογικά ειχε κοπεί το γάλα μου αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το πείραζα το στήθος καθόλου (μου είχε πει η παιδιατρος να μην το πειράζω και δίνω ερεθίσματα να κατεβάσω γάλα ) δεν ξέρω αν είχα έστω και λίγο αλλά μου είχε πει η παιδίατρος ότι μπορεί να βγάζεις σταγόνες γάλα και αρκετούς μήνες μετά που θα το κόψεις μπορεί και για 6 μήνες σε κάποιες περιπτώσεις 🤷‍♀️

εύχομαι όμως εσένα να είναι από εγκυμοσύνη γιατί εγώ πρήξιμο δεν είχα στο στήθος μετά που το έκοψα 

Από τον τελευταίο θηλασμό της πρώτης δλδ πόσο καιρό μετά έμεινες έγκυος πάλι; 

Ναι γενικα έχω διαβάσει ότι για πολύ καιρό μετά μπορείς να έχεις γάλα. Κι εγώ δεν το πειράζω γενικά αλλά έτυχε να το πιεσω αυτές τις 2-3 φορές γιατί ήμουν φουλ πρισμενη και φοβάμαι μη τυχόν πάθω και καμιά μαστίτιδα.

Άντε να δούμε!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Άλλη μια απόδειξη ότι ο Φεβρουάριος ήταν ο χειρότερος μήνας...εχθές βράδυ μου ήρθε περίοδος!!!πάμε δυναμικά για Μάρτιο 💪💪💪🩷🩷🩷🩷 έχω και την πρόβλεψη της Ζαίρας αυτό τον μήνα 😁😁 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Από τον τελευταίο θηλασμό της πρώτης δλδ πόσο καιρό μετά έμεινες έγκυος πάλι; 

Ναι γενικα έχω διαβάσει ότι για πολύ καιρό μετά μπορείς να έχεις γάλα. Κι εγώ δεν το πειράζω γενικά αλλά έτυχε να το πιεσω αυτές τις 2-3 φορές γιατί ήμουν φουλ πρισμενη και φοβάμαι μη τυχόν πάθω και καμιά μαστίτιδα.

Άντε να δούμε!

5 Οκτωβρίου έκοψα το στήθος και θετικό τεστ εγκυμοσύνης είχα 13 Δεκεμβρίου 

εγώ πρήξιμο πολύ είχα τις πρώτες 2 βδομάδες μετά μου είχε φύγει αλλά πονούσα πολύ αυτές τις μέρες

τώρα αν έχεις δύο μήνες που το έκοψες και νιώθεις τόσο πρησμένο είναι όντως περίεργο 🤔 γιατί με δύο μήνες κομμένο το γάλα να μπορείς να πάθεις μαστίτιδα; Δεν το ξέρω αυτό 🤷‍♀️

ρωτησε και τον γιατρό να δεις τι θα σου πει 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@melitiniღ Κορίτσι μου εκανα τον προηγούμενο μηνα αν θέλεις να σου στειλω πμ με λεπτομέρειες 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Χριστινάκι μου καλημέρα! Εκανα και εγώ τον προηγούμενο μήνα, αν και οι γιατροί μου λέγανε ότι φταει η εμφύτευση για τις αποβολές. Εγώ όμως επέμενα.και ήθελα να κάνω και αυτές τις εξετάσεις για να πω ότι έχω ψάξει τα πάντα! Και είχα δίκιο! Βγηκα θετικη σε μια μεταλλαξη και δεν έπρεπε να παιρνω σαλοσπιρ σε καθε ετ γιατι ηταν άχρηστη!! Και θα πρεπει να ξεκινήσω αντιπηκτικες ενέσεις οποτε ξεκινησω την διαδικασια της ετ. Καρυοτυπο κτλ τα είχα κάνει έτσι κ αλλιώς από πριν οπότε οι εξετάσεις μου αυτες κόστισαν περίπου 100 ευρώ. Κάποιες ήταν συνταγογραφουμενες και κάποιες όχι. Άμα.θες μπορώ να σε στείλω τις εξετάσεις να τσεκάρεις τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής και τι όχι 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

5 Οκτωβρίου έκοψα το στήθος και θετικό τεστ εγκυμοσύνης είχα 13 Δεκεμβρίου 

εγώ πρήξιμο πολύ είχα τις πρώτες 2 βδομάδες μετά μου είχε φύγει αλλά πονούσα πολύ αυτές τις μέρες

τώρα αν έχεις δύο μήνες που το έκοψες και νιώθεις τόσο πρησμένο είναι όντως περίεργο 🤔 γιατί με δύο μήνες κομμένο το γάλα να μπορείς να πάθεις μαστίτιδα; Δεν το ξέρω αυτό 🤷‍♀️

ρωτησε και τον γιατρό να δεις τι θα σου πει 

Πρησμένο το νιώθω πάντα από την ωορρηξία και μετά. Πάντα έτσι ήταν εμένα το στήθος μου άσε... Απλά τώρα που έκοψα τον θηλασμό, ξέρω γω... Εγώ έννοια μη τυχόν και έχει πολύ γάλα, αλλά δεν νομίζω.

Θα ρωτήσω καμιά μαία γιατί οι γυναικολόγοι δεν τα ξέρουν αυτά 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...