Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους. 
Είμαι με το σύζυγο 10 χρόνια, με δύο παιδιά 3 και 6.
Τα παιδιά κοιμούνται περίπου 8 το βράδυ με 7 το πρωί, σερί. Οπότε χρόνος υπάρχει, αν θέλουμε. 
Επίσης υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας, αλλά και πολλά προβλήματα. Κούρασης, χρηματικά, καθημερινότητας, όπως συμβαίνει στη ζωή των περισσοτέρων. Το αποτέλεσμα όλου αυτού, είναι η σεξουαλική αποχή, για πολύ μεγάλα διαστήματα.
Θέλω να το ξαναβρούμε σε αυτό το κομμάτι. Αλλά νιώθω να ντρέπομαι. Νιώθω σαν τις πρώτες μας φορές. Δεν ξέρω αν φταίει η απόσταση που έχουμε πάρει, σε αυτό το κομμάτι. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που θα ήθελα να δοκιμάσουμε, αλλά έχω μεγάλη συστολή να τα συζητήσω μαζί του. 
Ήθελα να ρωτήσω, είναι φυσιολογικό αυτό? Ίσως έχω ανασφάλειες, ίσως φοβάμαι την απόρριψη εν γένει. Αλλά πραγματικά, αν δεν ενωθούμε πάλι, και σωματικά, βρίσκω πως ίσως δεν αντέξουμε στο χρόνο, με όλα αυτά που μας κατακλύζουν. 

Πως θα μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση, η οποία είναι προβληματική για όλη την οικογένεια?

Έχετε καμία ιδέα?

Η γυναικολόγος μου προτείνετε κάποια συμπληρώματα που αυξάνουν τη λίμπιντο. 

Έχεις ίσως δοκιμάσει καμία κάτι παρεμφερές?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, που με ακούσατε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...