Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν ειμαι στη σωστη ενοτητα (δεν ηξερα που να γραψω) το μωρο μου δυο μηνων απο την αρχη της ζωης του δεν με θελει. νιωθω απορριψη μεγαλο πονο και κλαιω καθε μερα. θελει μονο τον μπαμπα του εκει ηρεμει εκει δειχνει οτι θελει μονο να ειναι στη δικη του αγκαλια. Δεν νιωθω μαμα θελω να πεθανω ειλικρινα.Νιωθω απαισια καθε μερα.Το εχει περασει καμια απο εσας? Θελω απλα να δω αν αυτο το εζησε ετσι καποια και αν περασει/αλλαξει ποτε αυτο...σας ευχαριστω....

Δημοσίευση

Κοριτσι μου λυπαμαι πολυ που νιωθεις ετσι!

Δεν ξερω πως να σου το εξηγησω απλα, αλλα θα κανω μια προσπαθεια!

Το μωρακι σε αυτη την ηλικια δεν εχει συνειδηση και η εγκεφαλικη του αναπτυξη δεν ειναι τετοια ωστε να μπορει να διαχωρισει αν προτιμαει τον μπαμπα ή τη μαμα. 2 μηνων σκεψου, ουτε η οραση τους δεν ειναι αναπτυγμενη. Αν ηταν 10 χρονων και δεν ηθελε να ειναι μαζι σου θα σου ελεγα ελα να το συζητησουμε, αλλα 2 μηνων πραγματικα δεν εχει αυτη την αντιληψη. 

Αυτο που συμβαινει ειναι πως η δικη σου διαθεση και ψυχολογια αντανακλαται στο μωρο. Αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι ηρεμος και πραος θα ηρεμησει πιο ευκολα απ΄οτι αν το παρει αγκαλια καποιος που ειναι νευρικος και νιωθει οτι δεν ειναι επαρκης. Αυτο που θελω να πω ειναι πως η δικη σου ανασφαλεια και ψυχικη αμφιθυμια αντανακλαται στο μωρο. Αν ηρεμησεις και βρεις τα πατηματα σου αυτο θα αλλαξει.

Ειχα αντιμετωπισει κατι παρομοιο οταν γεννηθηκε ο γιος μου (ειδικα στο κομματι του θηλασμου) και συνειδητοποιησαμε με τον ψυχολογο μου πως οφειλοταν σε μια μικρη καταθλιψη που περνουσα μετα τη γεννα συν μετατραυματικο στρες γιατι ο τοκετος μου δεν πηγε καλα και ολα αυτα δημιουργουσαν προβλημα στη σχεση μου με το νεογνο. Μολις το δουλεψαμε, καταφερα να ηρεμησω και να συνδεθω με το μωρακι μου.

Εχω διαβασει και αλλα μηνυματα σου, θα σου προτεινα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο. Το προβλημα δε νομιζω πως ειναι οτι δεν σε θελει το μωρακι σου, αλλα οτι εσυ περνας καποια ψυχικη αναστατωση που δε σου επιτρεπει να συνδεθεις σωστα με το μωρακι σου. Μολις το λυσεις αυτο θα αλλαξουν ολα, στο εγγυωμαι! 

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια, ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

ποσο ευχαριστω...αληθεια απο την καρδια μου...ολο το πρωι εκλαιγα γιατι το μωρο μου ουρλιαζε κοιτωντας με και με το που πηγε στην  αγκαλια του μπαμπα τελος...και μου το παραδεχτηκε και εκεινος οτι οντως σε μενα δεν ειναι το ιδιο απ οτι σε εκεινον οτι σε μενα ειναι εκνευρισμενο και οτι δεν ειναι στο μυαλο μου....😔νιωθω οτι ακυρωνομαι σαν μαμα και επειδη ειχα διαβασει και σε αλλο φορουμ οτι φυσικα τα νεογεννητα εχουν προτιμηση αυτο με εκανε ακομα χειροτερα και νιωθω οτι αυτο δεν θα αλλαξει ποτε....

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η stel papa είπε:

ποσο ευχαριστω...αληθεια απο την καρδια μου...ολο το πρωι εκλαιγα γιατι το μωρο μου ουρλιαζε κοιτωντας με και με το που πηγε στην  αγκαλια του μπαμπα τελος...και μου το παραδεχτηκε και εκεινος οτι οντως σε μενα δεν ειναι το ιδιο απ οτι σε εκεινον οτι σε μενα ειναι εκνευρισμενο και οτι δεν ειναι στο μυαλο μου....😔νιωθω οτι ακυρωνομαι σαν μαμα και επειδη ειχα διαβασει και σε αλλο φορουμ οτι φυσικα τα νεογεννητα εχουν προτιμηση αυτο με εκανε ακομα χειροτερα και νιωθω οτι αυτο δεν θα αλλαξει ποτε....

Να μην ανησυχεις, και σιγουρα να μη νιωθεις ακυρωμενη! Εχεις δυστυχως μπει σε αυτο το φαυλο κυκλο, που νιωθεις ανασφαλεια, το περνας στο μωρακι και μετα πιστευεις πως δε σε θελει.. 

Κι εγω αν παω να πιασω ενα ποτηρι και τρεμει το χερι μου, το πιθανοτερο ειναι πως θα μου πεσει.

Η δικη μου συμβουλη ειναι να μιλησεις σε καποιον ειδικο για να σε βοηθησει να βαλεις τις σκεψεις σου σε ταξη και να ηρεμησεις, ωστε να ηρεμησει και το μωρακι σου!

Δημοσίευση

ευχαριστω παρα μα παρα πολυ! μεσα απο την καρδια μου γιατι εχω πεισει τον εαυτο μου οτι δεν ειμαι καλη μαμα επειδη το μωρο κλαιει μαζι μου και δεν ηρεμει! θα το κανω το βημα να μιλησω με ειδικο γιατι μετα απο αυτο φοβαμαι να μεινω μονη με το πλασματακι μου δεν με θεωρω και πολυ ικανη κι ολας και οντως αυτο ειναι φαυλος κυκλος...

Δημοσίευση

δινω και τη ζωη μου για το πλασμα αυτο μονο ενα του χαμογελο κι ας ειναι συσπασεις μυων με στελνουν στον παραδεισο...ευχαριστω τοσο για τα λογια και την αγκαλια που μου εστειλες κοριτσι μου γλυκο!!! ανταποδιδω!!!! 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δινω και τη ζωη μου για το πλασμα αυτο μονο ενα του χαμογελο κι ας ειναι συσπασεις μυων με στελνουν στον παραδεισο...ευχαριστω τοσο για τα λογια και την αγκαλια που μου εστειλες κοριτσι μου γλυκο!!! ανταποδιδω!!!! 😍
    • Χεχε θα έχει πολύ πλάκα! Εμένα μέχρι πρόσφατα πολύ λίγο ήθελε μπρούμυτα, τώρα που το έμαθε μόνος του κάθεται!
    • Ναι, λέει μπα μπα συνήθως και μερικές φορές μα μα ! Έχω τρελαθεί 😀😀🧿🧿🧿  Ούτε εμένα αντέχει να στηριχθεί μόνος του, γέρνει μετά από δευτερόλεπτα! Αλλά εμάς μας είπε μέχρι 8 μηνών! Κι εδώ πιο χαλαρή η παιδίατρός μας! 
    • Καλησπέρα κορίτσια, εμένα στριφογυρίζει φουλ..τον αφήνω στο γυμναστήριο και τον βρίσκω στο χαλί 😂  κάνει πολύ προσπάθεια εμένα να μπουσουλησει αλλά είναι νωρίς θεωρώ ακόμα! εμένα δεν στηρίζεται μόνος του και μου είπε η παιδίατρος μέχρι τον άλλο μήνα πρέπει να το κάνει και να τον βάζω πιο πολύ καθιστό μέσα στη μέρα! οταν εννοείται μπαμπαλιζει λεει μπα μπα μπα; εμένα μόνο φωνές βγάζει τίποτα άλλο προς το παρόν! ααα και πλεον πιάνει πράγματα και με τα δυο χέρια μαζί ενώ μέχρι τώρα έπιανε ποτέ με το ένα και πότε με το άλλο!
    • Έχω και τους γονείς μου που λυσσανε να τον κρατάνε αλλά δε θέλω να τους κουράζω. Απλώς έλεγα ότι μια νέα κοπέλα θα έχει κέφι και αντοχή για παιχνίδι, όχι ότι δεν μπορούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να είναι δραστήριες και ενεργητικές φυσικά. Σε αυτές τις πλατφόρμες αναζητησης συνήθως δεν ενδιαφέρονται για τόσο λίγες ώρες, ζητάνε περισσότερες ώρες απασχόλησης. Αν δε βρω, θα μείνει στη γιαγιά και τον παππού που τρελαίνονται για αυτόν απλώς θα έχω συνέχεια το νου μου μήπως κουραστηκαν να πάω να τον πάρω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...