Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, έκανα και εγώ την αυχενική διαφάνεια σήμερα, 12 + 5 είμαι, όλα καλά ήταν , το μωράκι ελαφρώς ταχυκαρδία είχε μόνο αλλά δεν είναι ανησυχητικό είπε (176 παλμούς) εσάς πόσο είχαν ?  Μας είπε μάλλον αγόρι όχι με σιγουριά όμως, και τώρα 30/4 την Β επιπέδου.    Με το καλό σε όλες μας να έρθουν τα μωράκια μας!
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου στη βδομάδα π είσαι δ έχεις καμιά ανησυχια. Κ τώρα να γεννησεις τ μωρακι σου μπορεί να ταλαιπωρηθεί λίγο με θερμοκοιτιδα κτλ αλλά θα είναι μια χαρά. Οπότε ξεκινα να κοιτάς μωρουδιακα. Ολα καλα θα πάνε. Με τ που κλείνουμε υις 25 βδομαδες έχουμε πολλές πιθανότητες να έχουμε ένα βιώσιμο εμβρυο. Κ μετα τις 27 να είναι εντελώς καλά τ μωρο. Εσύ επιασες 30. Σίγουρα κάθε μέρα είναι όφελος μέσα στην κοιλια. Αλλα νομίζω ότι πρέπει να κάνεις τις ετοιμασίες σου σιγα σιγα! Μια χαρά θα είναι τ μωρακι σου! Εγω όχι δ έχω συσπάσεις. Μια δυο φορές ενιωσα όταν είχα πολύ κουραστική μέρα αλλά δ ξανα ενιωσα κάτι σε συσπάσεις.
    • Έτοιμες είναι και μετράνε αναποδα μέχρι να έρθει η μπέμπα...εγώ πονάω πολύ στο περπάτημα,νιώθω την μπέμπα πολύ χαμηλά και συνεχώς πονάει η ουρήθρα και η κύστη μου γτ με πιέζει.. προσπαθεί και αυτή η καημένη να ξεπιαστει αλλά οποία κίνηση και να κάνει υποφέρω. Δεν μπορώ πια να κοιμηθώ..θέλω να γεννήσω να ηρεμήσω!! 4 μέρες μείναν...όλα έτοιμα , περιμένω και την μαμά μου τώρα μπας και καταφέρουμε να καθαρίσουμε το σπίτι λίγο πριν την άφιξη της ..αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι χαμός θα γίνεται και μετά!! Το έχω πάρει απόφαση 👍 Με το καλό και εσύ όλα καλα να πάνε ...💗      
    • Ειμαι στην 30 και ευχομαστε να φτασουμε αρχικα τις 35 αλλα μου φαινεται βουνο καποιες στιγμες και απογοητευομαι οποτε αποφευγω τις συζητησεις για ρουχακια κλπ. Εχει βαρυνει και η κοιλια μου και με κλωτσει πολυ ο μπεμπης μου τα βραδια σε κατι πλαινα σημεια. Δεν κοιμαμαι καθολου καλα αγχωνομαι κιολας. Αμαν του λεω δε σ αρεσει η κοιλιτσα της μανουλας γιατι δεν κοιμασαι;;🤣🤣 Πολυ χαιρομαι όπως μου τα λες απλα @Diwni μου ελε ντα αν πανε ολα καλα θα τα παρουμε και τα συμπραγκαλα. Εσυ εχεις και τωρα συσπασεις και αν ναι σου συμβαινει συχνα;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...