Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ποπο τόσα πολλααααααα ??? 

Στην Αθηνα τα ιδιωτικα νοσοκομεια κι οι ΜΕΝΝ τους εχουν πανω κατω ιδιες τιμες, πολυ μικρες οι διαφορες. Απο κει κι επειτα παιζει ρολο ποσα παιρνει κι ο καθε γιατρος κι η μαια. Ο δικος μου ειναι ακριβουτσικος. Αλλα και κατω απο 1500 δεν εχω ακουσει και κανεναν να παιρνει. 

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 5:58 ΜΜ, ο/η Niki.08 είπε:

@chryssanthi, @Maria_mtx είπα κ εγώ τόσες μέρες πολύ ησυχία έπεσε!!!! Να σας ζήσουν κοριτσια!!!! Εσείς πως είσαστε? Είχατε εύκολη γεννά…. Για πείτε τίποτα που κάποιες είναι σε αναμονή ακόμη!, 

Ευχαριστω πολυ !!! 🥰 Εγω κοπελα μου εκανα καισαρικη. Δεν θα πω ψεματα, η αποκατασταση εμενα με ζορισε παρα πολυ, οπως και στην πρωτη μου καισαρικη και λιγο χειροτερα μπορω να πω. Επισης εχουν μειωθει οι μερες παραμονης στο νοσοκομειο για καισαρικη, απο 4 σε 3 διανυκτερευσεις, οποτε εφυγα και με το ζορι μπορουσα να σταθω ορθια και να περπαταω. Αλλα καθε γυναικα εχει κι αλλη ανταποκριση. Εγω ξαναλεω ειχα δυσκολευτει εξισου και την πρωτη φορα. 

Δημοσίευση

@Maria_mtx και εμένα στην 2 γεννά ανέβηκαν τιμές και πήγε 2200 (είναι μέσα η μαία από την πρώτη μέρα κοντά σου) και χωριά τα 80 σε κάθε επίσκεψη,αυχενική ‘β επιπέδου που βέβαια τα αναλαμβάνει εκείνος αλλά ανεβαίνει το ποσό…. Δεν θα τον άλλαζα βέβαια με τίποτα… νιώθεις τρομερή ασφάλεια και αυτό έχει σημασία!!και το μυστήριο βγαίνει 3000…και εύχομαι να μην βγουν έκτακτα…ξέρεις αν άλλαξαν τις ημέρες και στον φυσιολογικό τοκετό? Που γέννησες εσυ?….. εγώ η αλήθεια δεν μπορώ να σε νιώσω γιατί μετά την γεννά σηκώθηκα σαν να μην έγινε τίποτα…μην σου πω και πιο άνετη γιατί έφυγε η κοιλιά….. μην λέμε ψέμματα,η καισαρική δεν είναι η εύκολη λύση…είναι ένα μεγάλο χειρουργείο σε μια φάση που η γυναίκα έχει ξαφνικά ένα μωρο στα χέρια της με το άγχος να την εχει καταβάλει ειδικά αν είναι κ το πρώτο….υπομονή και δύναμη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...