Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Katerinapap έτσι την πάτησα κ εγώ με φίλη μου που πήγαμε για τα πρώτα ψώνια και επειδή εκείνη γέννησε ένα μωρο 4200 καταλαβαίνεις όπου  έβλεπε τα μικρά νούμερα  έλεγε κάλε αυτά δεν θα προλάβει να τα βάλει χα χα και μόλις γέννησα έκανα ιντερνετικα παραγγελία νούμερα 56 που κ πάλι της ήταν αρκετά άνετα… 52 εκ κ 3200 γεννήθηκε η μικρή… αυτό πάντως που με βόλεψε εμένα είναι στα ολόσωμα κορμάκια που Νοέμβρη σίγουρα με αυτά θα τα έχουμε θέλουν φερμουάρ… διαφορετικά θα παλεύεται συνέχεια και για τις πρώτες μέρες που το είδα στο μητέρα και μετάνιωσα που δεν το αγόρασα είναι αυτά τα φορμάκια που το κάτω μέρος είναι σαν φούστα χωρίς ποδαράκια… αλλάζεις την πάνα σε δευτερόλεπτα χωρίς να ταλαιπωρείς το μωρο 

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Niki.08 είπε:

@Katerinapap έτσι την πάτησα κ εγώ με φίλη μου που πήγαμε για τα πρώτα ψώνια και επειδή εκείνη γέννησε ένα μωρο 4200 καταλαβαίνεις όπου  έβλεπε τα μικρά νούμερα  έλεγε κάλε αυτά δεν θα προλάβει να τα βάλει χα χα και μόλις γέννησα έκανα ιντερνετικα παραγγελία νούμερα 56 που κ πάλι της ήταν αρκετά άνετα… 52 εκ κ 3200 γεννήθηκε η μικρή… αυτό πάντως που με βόλεψε εμένα είναι στα ολόσωμα κορμάκια που Νοέμβρη σίγουρα με αυτά θα τα έχουμε θέλουν φερμουάρ… διαφορετικά θα παλεύεται συνέχεια και για τις πρώτες μέρες που το είδα στο μητέρα και μετάνιωσα που δεν το αγόρασα είναι αυτά τα φορμάκια που το κάτω μέρος είναι σαν φούστα χωρίς ποδαράκια… αλλάζεις την πάνα σε δευτερόλεπτα χωρίς να ταλαιπωρείς το μωρο 

Μέχρι στιγμής έχουμε αρκετα κοντομάνικα αλλά σε πιο μεγάλα μεγέθη από 62εκ., καθώς μετά που θα χειμωνιάσει θα τα φοράει και σαν εσωρουχάκι και θα εχει μεγαλώσει κιόλας. Σε μέγεθος νεογέννητου έχουμε ελ΄άχιστα και σκέφτομαι να το αφήσω ακόμα λίγο για να δούμε πως θα μεγαλώνει στην κοιλίτσα. Γενικά στις μετρήσεις μας βγαίνει 1 εβδομάδα μεγαλύτερο, οπότε αν δούμε ότι ερχεται αφρατούλης να μην παρουμε πολλά μικρά και πάνε χαμένα. Αλλιώς θα πάρουμε και κανένα 56εκ. Αυτό σαν φούστα/σάκος λένε είναι σωτήριο το σκέφτομαστε και εμείς για τις πρώτες μέρες.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Niki.08 είπε:

Κοριτσια τι κάνετε?… εγώ έκανα κ την β επιπέδου…όλα καλά… έχω μπει σε διαδικασία κ σκέφτομαι τώρα τα γύρο γύρο να φτιάξει η διάθεση μου…. Εσείς πως τα πατε

Γεια σου κορίτσι μου. Και εμείς καναμε τη Β επιπέδου, ευτυχώς όλα καλά. Επόμενη πίστα η καμπύλη σακχάρου μας είπε. Ξεκίνα να ψάχνεις θα αλλάξει τελείως η διάθεσή σου. Εμείς βάψαμε το δωμάτιο για να ξεκινήσουμε να φέρνουμε τον εξοπλισμό που έχουμε ήδη από τα ξαδερφάκια μας :) και γενικά ετοιμάζουμε πράγματα και ας είναι νωρίς, ώστε να μην εχουμε πολλά πολλά όσο θα πιάνουν οι ζέστες...🫠

Δημοσίευση

@Ioanna0030 αλήθεια λες… τον Αύγουστο δεν παλεύεται να κάνουμε τέτοια κ με την κοιλιά τούρλα…. Αν κ να σου πω ότι εγώ ξεκίνησα με την αλλαγή στο δωμάτιο της μικρής μου κ να βάλω την κούνια της στο άλλο δωμάτιο που απλά θα το βάψουμε τον άλλον μήνα…. Έτσι κ αλλιώς τον πρώτο καιρό μέχρι σκάρτο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα θα κοιμάται το μωρο…άρα το δωμάτιο θα είναι για παιχνίδια κ να τακτοποιηθούν ρούχα κ διαφορά…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...