Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση με αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια! 
Προσπαθούμε αρκετό καιρό με τον άντρα μου για μωρό , αυτή τη φορά το είχα αφήσει στην τύχη του και τώρα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης. Το τεστ ωστόσο , αρνητικό. Νιώθω πολύ καταβεβλημένη από την όλη διαδικασία.. Η επόμενη επιλογή μου είναι η εξωσωματική.

Δημοσίευση
στις On 10/2/2025 at 1:13 ΜΜ, ο/η Agapi01 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! 
Προσπαθούμε αρκετό καιρό με τον άντρα μου για μωρό , αυτή τη φορά το είχα αφήσει στην τύχη του και τώρα είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης. Το τεστ ωστόσο , αρνητικό. Νιώθω πολύ καταβεβλημένη από την όλη διαδικασία.. Η επόμενη επιλογή μου είναι η εξωσωματική.

Ασε να περασουν κι αλλες μερες και ξανακανε τεστ...Καμια φορα δεν ξερεις, ισως ειναι ο τυχερος σου μηνας.Ποσο καιρο προσπαθειτε?

Δημοσίευση
στις On 10/2/2025 at 1:13 ΜΜ, ο/η Agapi01 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Καλησπέρα @Agapi01 μπορείς να κάνεις μια χοριακή για να ξέρεις σίγουρα. Ωστόσο πες μας λίγα λόγια για σένα, γιατί πας κατευθείαν σε εξωσωματική? έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με τον άντρα σου?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...