Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοντός Τράχηλος - 23 εβδομάδες και 3 μέρες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας… 

είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωρό μετά απο 2 βιοχημικές… Εχθές, στις 23 εβδομάδες +2 μερες μετά από πονάκια , πήγα για υπέρηχο και είδαμε ότι ο τραχηλός μου από το 30 έπεσε στο 22 σε 10 μέρες….

έχω απίστευτο αγχος. Είμαι ξαπλα, με 6 utrogestan την ημέρα και μαγνήσιο. Λέτε να κάνω περίδεση; Έχει καμία άλλη παρόμοια εμπειρία;

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 9/2/2025 at 2:24 ΜΜ, ο/η marilly89 είπε:

Καλησπέρα σας… 

είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωρό μετά απο 2 βιοχημικές… Εχθές, στις 23 εβδομάδες +2 μερες μετά από πονάκια , πήγα για υπέρηχο και είδαμε ότι ο τραχηλός μου από το 30 έπεσε στο 22 σε 10 μέρες….

έχω απίστευτο αγχος. Είμαι ξαπλα, με 6 utrogestan την ημέρα και μαγνήσιο. Λέτε να κάνω περίδεση; Έχει καμία άλλη παρόμοια εμπειρία;

Καλησπέρα κοπέλα μου, με το καλό!!!! Εγώ ήμουν ακόμα σε χειρότερη κατάσταση καθώς είχα δίδυμα κ τράχηλο 15 χιλιοστά με χοάνη. Στα δίδυμα κιόλας λένε ότι η περίδεση δεν κάνει τίποτα.. Να μη στα πολυλογώ όχι απλά κράτησε αλλά γενησα προγραμματισμένα!!! Σε μονήρη κύηση δεν είναι απολύτως τίποτα και μετά είσαι απόλυτα ασφαλής!!!

Δημοσίευση
στις On 9/2/2025 at 2:24 ΜΜ, ο/η marilly89 είπε:

Καλησπέρα σας… 

Στις 22 εβδομάδες στη δεύτερη εγκυμοσύνη τράχηλος ακριβώς 25 και με utrogestan και μαγνήσιο γέννησα προγραμματισμενα στις 37 και 5. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...