Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγα στη Γυναικολόγο χθες να δούμε την ωορρηξία και είδε το ωάριο μεγάλο που σημαίνει πως πιθανόν θα είχα ωορηξια σήμερα και μου είπε επαφές χθες και σήμερα.. Επίσης χθες είχα κ θετικο τεστ ωορρηξίας.

Χθες δυστυχώς δεν καταφεραμε  ολοκληρωμένη επαφή μάλλον αγχωθηκε ο σύζυγος οπότε καταφέραμε μια μόνο επαφή κανονικά σήμερα το απόγευμα..

Πιστεύεται πως έχασα την ωορρηξία;; Να προσπαθήσουμε και αύριο πρωί η δεν έχει νόημα πια; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πήγα στη Γυναικολόγο χθες να δούμε την ωορρηξία και είδε το ωάριο μεγάλο που σημαίνει πως πιθανόν θα είχα ωορηξια σήμερα και μου είπε επαφές χθες και σήμερα.. Επίσης χθες είχα κ θετικο τεστ ωορρηξίας.

Χθες δυστυχώς δεν καταφεραμε  ολοκληρωμένη επαφή μάλλον αγχωθηκε ο σύζυγος οπότε καταφέραμε μια μόνο επαφή κανονικά σήμερα το απόγευμα..

Πιστεύεται πως έχασα την ωορρηξία;; Να προσπαθήσουμε και αύριο πρωί η δεν έχει νόημα πια; 

Καλησπέρα φυσικά και να προσπαθείς το γόνιμο παράθυρο είναι κάποιες μέρες δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γίνετε η ωορρηξία πάμε λίγο στο περίπου 

Επειδή χρησιμοποιούσα και εγώ τεστ ωορρηξίας όταν είναι θετικό το τεστ σημαίνει πως θα γίνει η ωορρηξία (όχι ότι έγινε )  στις επόμενες 24-48 ώρες 

επίσης αν κάνεις τις ταινίες να τις κάνεις μεσημέρι περίπου την ίδια ώρα 

Όταν δεις θετικό ωορρηξίας καλό είναι να κάνεις και την επόμενη μέρα τεστ να δεις αν πέφτει η γραμμή μόλις αρχίσει και πέφτει τότε απελευθερώνεται το ωάριο και γίνεται 

εγώ πχ έχω 2 μέρες θετικό και μετά πέφτει 

εύχομαι να έρθει σύντομα το θετικό εγκυμοσύνης 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...