Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πριν 3 μηνες ήμουνα έγκυος και στο 3μηνα απέβαλα έχω κάνει όλες της εξετάσεις ότι χρειαζόταν και όλα είναι εντάξει .Αυτην την στιγμή είμαι σε ωχρινικη φάση και περιμένω να αδιαθετήσω σε 3 μέρες ,αλλά έχω εξάψεις και θερμοκρασία 36,9 με 37,2 εδώ και μέρες η αλήθεια είναι θέλω πολύ να είμαι έγκυος σας έχει τύχει ;

Δημοσίευση

Καλημέρα σας ,και σήμερα το πρωί είχα 36,9..η αλήθεια είναι δεν μου έχει ξανά συμβεί πριν αδιαθετήσω ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα αρκετά ζέστη θερμοκρασία 

Δημοσίευση

Λυπάμαι πολύ για την απωλεια σου... δε χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο έθεσες τ ερώτημα σου και αν έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία θα σου απαντήσει. Μπορείς επίσης να συμμετέχεις σε συζητήσεις π ήδη υπάρχουν κ σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εξάψεις δ ειχα σε καμία κυηση. Κανε λιγη υπομονη κ σε 3 μερες κανε ένα τεστ ώστε να ξέρεις! Ότι καλύτερο θα σ ευχηθώ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Alexia78 είπε:

Καλησπέρα και πάλι δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί το σάιτ σας και πως μπορώ να επικοινωνήσω;

Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα.

Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται...

Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απωλεια σου... δε χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο έθεσες τ ερώτημα σου και αν έχει κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία θα σου απαντήσει. Μπορείς επίσης να συμμετέχεις σε συζητήσεις π ήδη υπάρχουν κ σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εξάψεις δ ειχα σε καμία κυηση. Κανε λιγη υπομονη κ σε 3 μερες κανε ένα τεστ ώστε να ξέρεις! Ότι καλύτερο θα σ ευχηθώ.

Μαλλον επειδη ειμαι νεο μελος αργησε ωστε να το δειτε,ευχαριστω πολυ.θα περιμενω λιγο ακομα και θα κανω τεστ !

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα.

Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται...

Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...

Ευχαριστω πολυ .θα κανω τεστ αε 2 μερες να βεβαιωθω

Δημοσίευση
στις On 6/2/2025 at 12:31 ΠΜ, ο/η Alexia78 είπε:

Ευχαριστω πολυ .θα κανω τεστ αε 2 μερες να βεβαιωθω

Καλησπέρα!! Πες μας νεα σου αν θέλεις! Κι εμενα τα μηνύματά μου αργουν να εγκριθούν γιατι ειμαι νεο μελος. Νομίζω μετα τις 20 δημοσιευσεις ανεβαινουν αυτόματα. 

Αυτο που λες με τις εξαψεις το ειχα κ εγω σε διάφορες φάσεις και καταλαβα οτι το μυαλό παιζει πολλα παιχνιδια. Οποτε ναι καλύτερα να κανεις ενα τεστ πρωιμης ανίχνευσης αλλα μην απογοητευτεις γιατί κ αυτα κανουν λαθος. Να το επαναλάβεις εαν εχεις καθυστέρηση ❤️ Σου εύχομαι να είσαι!!

Δημοσίευση

@Alexia78 Καταρχήν επειδή είσαι νέο μέλος, τα μηνύματα σου αργούν αλλά μόλις κάνεις 20 δημοσιεύσεις τότε θα εμφανίζονται αμέσως.
 Τώρα όσο για το ερώτημα σου, εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κατάλαβα ότι κάτι "περίεργο" γίνεται γιατί είχα μικρά δεκατάκια , οπότε είχα πάρει ένα τεστ και διαπίστωσα οτι ήμουν έγκυος.

Ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις σύντομα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια 

@Alexia78 θέλει λίγο χρόνο να φανούν τα μνμ σου μόλις φτάσεις στα 20 Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια θα φαίνονται αμέσως 

εγω ειχα κρυάδες πριν το θετικό τεστ και μετά άρχισε το πάρτυ με του εμετούς 

εύχομαι να είναι θετικό το τεστ σου 

όσο για την απώλεια είναι δύσκολο το πέρασα και εγώ 8 εβδ έκανα απόξεση αλλά σε καταλαβαίνω όπως και πολλά κορίτσια είχαμε αυτήν την κακή στιγμή 

εύχομαι να είναι θετικό και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη θα περιμένουμε νέα σου 

έχουμε μια ομαδούλα αν θες να συμμετέχεις στην παρέα μας 

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
    • Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣 @Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω.  Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε.  Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες. 
    • Η φίλη μου όσους υπερήχους έκανε τις λέγανε αγόρι . Πήγαμε όλες με τα μπλε γαλάζια δωράκια μας και τελικά όλα αλλαγή είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα ποδαράκια της. Δεν είχε κάνει NIPT αλλά μέχρι και που γέννησε φαινόταν αγοράκι. Και μου είχε μείνει δεν θα ξεχάσω όταν γέννησα το πρώτο που είπα αγοράκι είναι έτσι... 😂 Ε.. κι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...