Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Είμαι 22 χρονών.Θέλω πολύ να μείνω έγκυος. Είχα μείνει πέρσι μετά από 6 μήνες προσπάθειας και για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν την προχώρησα οπότε έγινε άμβλωση. Το άφησα για μισό χρόνο σχεδόν και τώρα πάλι κάνουμε προσπάθειες μιας κ είμαστε έτοιμοι 100% και μπορούμε.. έχουν περάσει 3 μήνες προσπάθειας μου έρχεται ακόμα περίοδος. Εχω πάει στο γιατρό κ όλα είναι μια χαρα δεν είχα ποτέ ούτε κύστες ούτε τπτ. Μ λέει κ μετά την έκτρωση μη φοβάσαι αν θες κ 10 παιδιά μπορείς να κάνεις😅 Εχω απογοητευτεί δε ξέρω γτ δεν μπορεί να μ τύχει νωρίτερα να μην αγχώνομαι κ να μη περνάνε 6 και 10 μήνες. Δε το περίμενα τόσο δύσκολο. Γενικά είναι ένα συναίσθημα όταν έρχεται περίοδος που δε μπορώ να περιγράψω. Μια απογοήτευση σαν να πιστεύεις ότι δε θα σ συμβεί ποτέ εσένα να γίνεις μαμά! Ετσι νιώθω 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά.

Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο. 

Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...