Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πωλείται Pergoveris 900iu

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δε λες να μη δεις διαφορά; καλύτερα που είναι ήρεμη η μπουμπου! 
    • Καλημερα! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. ειμαι ανθρωπος που αγχωνομαι με τις λεπτομεριες και δεν ρωτησα..αλλα επειδη εχουμε υπερηχο την Δευτερα 24 ειπαν θα μας πουνε τοτε τις λεπτομεριες.. και μια γνωστη μου που γενναει αυριο στο ιασω σημερα το βραδυ θα μπει.. οποτε λογικα για ολους ισχυει.. Οποτε λογικα και εμας κατι τετοιο θα μας πουνε.. εγω ρωτησα μονο την αναισθησια που την φοβαμαι..και τα αλλα ειπαμε θα τα πουμε την Δευτερα.
    • τα αφησα για Δευτερα αυτά.. εχω μερες να αγχωθω ακομα..χαχα
    • Ναι δεν έχει κιρσοκηλη δεν έχει τίποτα! Είναι κ μικρός! 32! Ούτε καπνίζει,προσέχει τη διατροφή του..του κάνει εντύπωση του γιατρού πως γίνεται να είναι τόσο το dna και γιατί... Αυτό μας είπε ότι πολλές έχουν κάνει κ ο ανδρας έχει υψηλό κατακερματισμο.εσεις είχατε χαμηλό σκέψου κ με κιρσοκήλη κ εμείς δε έχουμε τίποτα κ είναι τόσο. Επίσης μας είπε ότι δεν κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών αυτήν την εξέταση κ είτε θα έχουν αποβολες κ ίσως φταίει αυτό ναι είτε θα έχουν 5 παιδιά κ θα έχουν υψηλο(σχεδόν όλοι) κ δε θα χουν πάρει χαμπάρι...άστα όλα είναι ρίσκο.... Μα από τα εκατομμύρια σπερματοζωαρια πρέπει τα κακά να μας κάθονται? Υπάρχουν κ καλά...ας πάνε τα καλά!!!! Σύλληψη γίνεται εύκολα εγώ δε έχω κανένα θεμα κ ο σύντροφος έχει πολύ κινητικότητα κ πολύ καλά άλλα που παίζουν ρόλο....
    • Καλημέρα κορίτσια.  Και ναι λοιπόν, αδιαθέτησα. @nanoukoμόνη σου έμεινες. Τελευταία και κατά ιδρωμένη. Χαχαχαχαχα Όμως βρε κορίτσια, όσες θηλάζετε, δεν έχω δει διαφορά ακόμα, ούτε γκρίνια έχει η Ισμήνη-Μαρία, ούτε τίποτε άλλο. Υγ. Ελπίζω να είναι κανονική αυτήν τη φορά κι όχι πάλι ψευδοπερίοδος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...