Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΣΩ - Αρνητική εμπειρία - Εναλλακτικές;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε ΄όλες και όλους,

Θα γίνω μπαμπάς στα τ΄έλη του Μάη! Η γυναίκα μου έχει βρει έναν γιατρό που της αρέσει πολύ, έχει έρθει με συστάσεις από γνωστές της, είναι στο ΙΑΣΩ.

Τον Δεκέμβρη την έπιασαν ανελέητοι πόνοι στην κοιλιά, πήραμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε στο ΙΑΣΩ να μας δουν (ο ίδιος έλειπε στο εξωτερικό). Τελικά ΄ήταν ακίνδυνη γαστρίτιδα, αλλά η εμπειρία μας δεν ήταν καθόλου καλή. Την είχαν μ΄εσα στον θάλαμο, δεν άφηναν ούτε εμένα ούτε την μαμά της να την δει, δεν μας ενημέρωναν για το πως είναι, μόνο έβγαιναν κάθε μισή ώρα με έναν λογαριασμό και με έστελναν στο υπόγειο για να πληρώσω προκειμένου να κάνουν την εξέταση. Δηλαδή ρε παιδιά, η γυναίκα βογγάει από τον πόνο, φοβάται μην χάσει το μωρό της και εσείς περιμένετε να γυρίσω από το ταμείο για να κάνετε τον υπέρηχο; Ένιωσα ότι είναι λίγο φραγκοφονιάδες.

Διαβάζω και από πολλές μαμάδες εδώ ότι, σε περίπτωση επιπλοκών ή άλλων θεμάτων, τα ιδιωτικά σε στέλνουν σε δημόσιο νοσοκομείο αν είναι σκούρα τα πρ΄άγματα. Αυτό μας έχει θορυβήσει λίγο. Μήπως αξίζει καλύτερα να πάμε σε δημόσιο; Η γυναίκα μου φοβάται μήπως την σπρώξουν για να κάνει καισαρική.

Πιστεύετε πως κάνουμε λάθος με την επιλογή μας για το ΙΑΣΩ; Μήπως να κοιτάξουμε δημόσια νοσοκομεία; Μένουμε κέντρο και η αλήθεια είναι ότι τα δημόσια είναι πιο κοντά σε περίπτωση άμεσης ανάγκης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...