Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αν επιτρεπεται salospir γιατι επαιρνες.; 

Salospir μου είπε ο γιατρός να παίρνω, λογικά προληπτικά για θρομβόσεις. Μαζί με τα άλλα φάρμακα μου έδωσε και το salospir. 

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα μνμτα, χρειάζεται να με καθησυχάσει κάποιος είναι η αλήθεια.. και ακούγοντας άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ηρεμώ.  Ευτυχώς είμαι καλύτερα αυτή την ώρα, έχει σταματήσει η αιμορραγία και απλά βλέπω λίγο αίμα στο σκούπισμα και όχι στο εσώρουχο - σερβιέτα. Ελπίζω το μωράκι μου να είναι καλά! Αύριο δεν θα πάω εννοείται στη δουλειά και αν είναι όλα καλά θα πω στη γιατρό να μου δώσει άδεια για επαπειλούμενη. Αν άρχισα αιμοραγίες από τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα. 😔

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συγνώμη δεν σου είπε να πας για υπέρηχο να δεις το μωρό;;;;πάνε σε μια κλινική ρε κορίτσι μου!!εγώ τρέχοντας θα πήγαινα!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Θα πάω αύριο πρωί πρωί.! Έπρεπε πρώτα να σταματήσει η αιμορραγία οπότε έπρεπε να κάνω την ένεση προγεστερόνης και να μείνω ξάπλα. Τώρα που είμαι καλύτερα από άποψη αίματος και ελπίζω το πρωί να είμαι ακόμη καλύτερα θα πάω κανονικά για υπέρηχο. Εξάλλου αν έγινε κάτι δεν αλλάζει αν πάω τώρα ή αύριο το πρωί. Εύχομαι και ελπίζω να είναι όλα καλά..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Salospir μου είπε ο γιατρός να παίρνω, λογικά προληπτικά για θρομβόσεις. Μαζί με τα άλλα φάρμακα μου έδωσε και το salospir. 

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα μνμτα, χρειάζεται να με καθησυχάσει κάποιος είναι η αλήθεια.. και ακούγοντας άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ηρεμώ.  Ευτυχώς είμαι καλύτερα αυτή την ώρα, έχει σταματήσει η αιμορραγία και απλά βλέπω λίγο αίμα στο σκούπισμα και όχι στο εσώρουχο - σερβιέτα. Ελπίζω το μωράκι μου να είναι καλά! Αύριο δεν θα πάω εννοείται στη δουλειά και αν είναι όλα καλά θα πω στη γιατρό να μου δώσει άδεια για επαπειλούμενη. Αν άρχισα αιμοραγίες από τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα. 😔

Μην σκεφτεσαι ετσι ολα θα πανε καλά..!

Το πρωτο σου είναι.;

Για μένα πάρε άδεια και σταμάτα από τωρα την δουλειά ας σε δει πρωτα ο γιατρός αύριο και μετά ρυθμιζεις κι αυτο..

όλα θα πάνε καλά οι σκέψεις μας θα ειναι μαζι σου 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μην σκεφτεσαι ετσι ολα θα πανε καλά..!

Το πρωτο σου είναι.;

Για μένα πάρε άδεια και σταμάτα από τωρα την δουλειά ας σε δει πρωτα ο γιατρός αύριο και μετά ρυθμιζεις κι αυτο..

όλα θα πάνε καλά οι σκέψεις μας θα ειναι μαζι σου 

Ναι! το πρώτο από εξωσωματική μετά από δυόμισι χρόνια προσπαθειών με σοβαρό πρόβλημα στο σπέρμα. 

Ότι είναι,  ας είναι ευλογημένο! 

Θα μάθουμε το πρωί!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αν επιτρεπεται salospir γιατι επαιρνες.; 

Το σαλοσπιρ το δινουν οι περισσοτεροι γυναικολόγοι προληπτικα στην εξωσωματικη που έκανε το κοριτσι μας!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά και κάθησα στο τραπέζι να φάμε με το σύζυγο με έπιασε αιμορραγία. Πήγα στο μπάνιο και ήταν όλα μέσα στο αίμα.. αίμα κανονικό να τρέχει σαν νερό. Και κάποια κομμάτια ένιωσα να πέφτουν, δεν ξέρω τι ήταν. Πήρα κατευθείαν το γιατρό και μου είπε να κόψω το salospir και να αυξήσω τη δόση της προγεστερόνης, δηλαδή να κάνω δύο ενέσεις αντί για μία, μου σύστησε ξάπλα, να μην σηκωθώ καθόλου και αύριο πρωί έχω υπέρηχο. Φοβάμαι ότι μπορεί να ήταν και αποβολή.  Σήμερα είμαι 6+1. Τώρα βέβαια η κατάσταση με το αίμα έχει βελτιωθεί, δεν είναι όπως το μεσημέρι. Έχω όμως ελαφρύ μούδιασμα και ενόχληση στην κοιλιά και μουδιάζουν τα πόδια μου. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί να είναι κάποια αποκόλληση, αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο. Έχει τύχει σε καμία κάτι αντίστοιχο και τα πράγματα να εξελήχθηκαν καλά; 😔

Κοριτσι μου γλυκό εύχομαι αυριο που θα πας στο γιατρο να ειναι ολα καλα!! Απ οσα εχω διαβασει ειναι πολυ συνηθες να εχεις αιμορραγιες στην αρχη κ στην πορεια να πηγαινουν ολα καλα! Θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...