Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγνώμη σοφία μου , αλλά δεν ισχύει αυτό. Ίσα ίσα ένα σπέρμα όσο μένει μέσα αποδυναμώνεται. Με την συχνή εκσπερμάτωση έχουμε καλύτερο νέο σπέρμα. 

Τώρα μπερδεύτηκα! Να κάνω και σήμερα δηλαδή; 🤣🤣🤣🤣

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Αυτά είναι τα τεστ μου.. από κοντά είναι όλα ίδια, πέρα απ το πρώτο, αλλά στην φωτό χάνουν λίγο..

IMG_2345.jpeg

Εγώ κορίτσι μου άσχετα με τι σου βγάζει η εφαρμογή νομίζω ότι θετικό είναι στις 25 και στις 26, οι άλλες δύο μου φαίνονται πιο αδύναμες.. 

@melitiniღ μου είσαι εδώ;; Πώς είσαι; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Μεγάλη μέρα σήμερα για μένα και κουραστική. 

Από το πρωί στο νοσοκομείο, ευτυχώς το μεσημέρι ήμουν σπίτι, αλλά μας άργησαν λίγο. Έτυχε να είμαι με κοπέλα μαζί στο ίδιο δωμάτιο, η ίδια περίπτωση, στην ίδια εβδομάδα, στην ίδια ηλικία, στα ίδια κιλά & στην ίδια γιατρό. Μόνο που αυτή το μωράκι της σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα του δύο μέρες πριν ενώ εμένα την προηγούμενη εβδομάδα. 

Τελικά δεν κατάφερα να στείλω το εμβρυάκι για έλεγχο γιατί δεν έγινε η σωστή συνεννόηση με το γιατρό. 

Έπρεπε να τον ενημερώσω τηλεφωνικός από χθες ότι θέλω να κάνω έλεγχο του εμβρύου οπότε και θα έπρεπε αυτός να ζητήσει από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τα ειδικά μπουκαλάκια που απετούνται γι' αυτή τη δουλειά, αλλιώς θα έπρεπε να με στείλει να πάω στην Αλεξανδρούπολη για την απόξεση. Το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες. Οπότε στείλανε μόνο ιστό από ότι κατάλαβα και εκείνο θα πάρω τηλ για να μάθω τα αποτελέσματα σε κανένα μήνα και αν δείξει και τπτ.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο ταλαιπωρήθηκα από την άποψη ότι πήγα από τις 8 το πρωί, εντάξει μας έκαναν τα βασικά που έπρεπε να γίνουν, μου έδωσαν τρία χάπια υπογλώσσια, τα οποία μου έφεραν αιμορραγία και πόνο δυνατό στην κοιλιά και μετά περιμέναμε πόση ώρα τον αναισθησιολόγο πότε θα είναι διαθέσιμος για να μας βάλουν στο χειρουργείο. 

Εγώ επειδή έπαιρνα σαλοσπίρ πριν την αιμορραγία, είχα αιμορραγία μέσα στο χειρουργείο και αναγκάστηκε να μου βάλει ο γιατρός αιμοστατική γάζα. Ευτυχώς όλα καλά! Ξύπνησα με βάλανε στο δωμάτιο, μου δώσανε ενδοφλέβιο παυσίπονο γιατί πονούσα και εν τέλη στις 14:00 πήρα εξιτήριο και γύρισα σπίτι.

Το ωραίο ήταν ότι ο γιατρός είπε στη νοσοκόμα να μου βγάλει την γάζα από τον κόπλο και αυτή ξέχασε.  Μόλις είχα φτάσει σπίτι με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω πίσω αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη που τους είπα αν γίνεται να πάω το απόγευμα όπως και έκανα. 

Ξανά πήγα στις 18:30 για να με δει ο γιατρός, εντάξει δεν υπήρχε θέμα με τη γάζα γιατί είναι διασπόμενη οπότε την έλιωσε ο οργανισμός αλλά ήθελε ο γιατρός να βεβαιωθεί ότι σταμάτησε η αιμορραγία στον τράχηλο που είχα.

Τέλος καλό, όλα καλά! Απλά κατάλαβα για άλλη μια φορά ότι είτε με εξωσωματική, είτε φυσιολογικά δεν έχει σημασία.. αν η καρδούλα θέλει να σταματήσει, σταματάει. Στο χέρι μας δεν είναι τπτ! Όλα στο χέρι του Θεού είναι!

Τα αφήνουμε όλα πίσω μας και ξεκινάμε από την αρχή.. η ζωή πάντα συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι..

Απλά κορίτσια να ρωτήσω, ο γιατρός είπε ότι τώρα από σήμερα έχω κανονικά περίοδο, ισχύει αυτό; Όντως τώρα είμαι σε φάση περιόδου;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Από το πρωί στο νοσοκομείο, ευτυχώς το μεσημέρι ήμουν σπίτι, αλλά μας άργησαν λίγο. Έτυχε να είμαι με κοπέλα μαζί στο ίδιο δωμάτιο, η ίδια περίπτωση, στην ίδια εβδομάδα, στην ίδια ηλικία, στα ίδια κιλά & στην ίδια γιατρό. Μόνο που αυτή το μωράκι της σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα του δύο μέρες πριν ενώ εμένα την προηγούμενη εβδομάδα. 

Τελικά δεν κατάφερα να στείλω το εμβρυάκι για έλεγχο γιατί δεν έγινε η σωστή συνεννόηση με το γιατρό. 

Έπρεπε να τον ενημερώσω τηλεφωνικός από χθες ότι θέλω να κάνω έλεγχο του εμβρύου οπότε και θα έπρεπε αυτός να ζητήσει από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τα ειδικά μπουκαλάκια που απετούνται γι' αυτή τη δουλειά, αλλιώς θα έπρεπε να με στείλει να πάω στην Αλεξανδρούπολη για την απόξεση. Το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες. Οπότε στείλανε μόνο ιστό από ότι κατάλαβα και εκείνο θα πάρω τηλ για να μάθω τα αποτελέσματα σε κανένα μήνα και αν δείξει και τπτ.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο ταλαιπωρήθηκα από την άποψη ότι πήγα από τις 8 το πρωί, εντάξει μας έκαναν τα βασικά που έπρεπε να γίνουν, μου έδωσαν τρία χάπια υπογλώσσια, τα οποία μου έφεραν αιμορραγία και πόνο δυνατό στην κοιλιά και μετά περιμέναμε πόση ώρα τον αναισθησιολόγο πότε θα είναι διαθέσιμος για να μας βάλουν στο χειρουργείο. 

Εγώ επειδή έπαιρνα σαλοσπίρ πριν την αιμορραγία, είχα αιμορραγία μέσα στο χειρουργείο και αναγκάστηκε να μου βάλει ο γιατρός αιμοστατική γάζα. Ευτυχώς όλα καλά! Ξύπνησα με βάλανε στο δωμάτιο, μου δώσανε ενδοφλέβιο παυσίπονο γιατί πονούσα και εν τέλη στις 14:00 πήρα εξιτήριο και γύρισα σπίτι.

Το ωραίο ήταν ότι ο γιατρός είπε στη νοσοκόμα να μου βγάλει την γάζα από τον κόπλο και αυτή ξέχασε.  Μόλις είχα φτάσει σπίτι με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω πίσω αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη που τους είπα αν γίνεται να πάω το απόγευμα όπως και έκανα. 

Ξανά πήγα στις 18:30 για να με δει ο γιατρός, εντάξει δεν υπήρχε θέμα με τη γάζα γιατί είναι διασπόμενη οπότε την έλιωσε ο οργανισμός αλλά ήθελε ο γιατρός να βεβαιωθεί ότι σταμάτησε η αιμορραγία στον τράχηλο που είχα.

Τέλος καλό, όλα καλά! Απλά κατάλαβα για άλλη μια φορά ότι είτε με εξωσωματική, είτε φυσιολογικά δεν έχει σημασία.. αν η καρδούλα θέλει να σταματήσει, σταματάει. Στο χέρι μας δεν είναι τπτ! Όλα στο χέρι του Θεού είναι!

Τα αφήνουμε όλα πίσω μας και ξεκινάμε από την αρχή.. η ζωή πάντα συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι..

Απλά κορίτσια να ρωτήσω, ο γιατρός είπε ότι τώρα από σήμερα έχω κανονικά περίοδο, ισχύει αυτό; Όντως τώρα είμαι σε φάση περιόδου;

Περαστικα Χριστινα μου, ταλαιπωρηθηκες λιγο, ευχομαι μια πολυ γρηγορη αναρρωση και επανοδο ❤️

Θα εχεις αιμορραγια για καποιες μερες που οφειλεται στην αποξεση (δεν ειναι ακριβως περιοδος). Εγω ειχα μια εβδομάδα κοκκινο αιμα και αλλη μια καφε και μπεζ υγρα. Θα πονας ισως λιγο τις πρωτες μερες αλλα μετα θα περασει. Να εχεις το νου σου στη σπανια περιπτωση που εχεις παρα πολυ μεγαλη αιμορραγία και εντονη αδιαθεσια/πυρετο να ειδοποιήσεις το γιατρο σου.

Περιοδος θα σου ερθει 4-6 εβδομάδες μετα την αποξεση.

Για τις εξετάσεις δεν πειραζει, δεν θα εβγαζες και πολλά συμπεράσματα ουτως η αλλως. Ιστολογικες στελνουν παντα για ελεγχο για μυλη κυηση και αλλες τροφοβλαστικες ασθενειες που ειναι και το πιο σημαντικο.

Περαστικα και παλι, σιδερένια!

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Καλή ανάρρωση κορίτσι μου!!ναι ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος από την αρχή! Απλά να ξέρεις η πρώτη περίοδος πάντα αργεί...δεν ξέρω αν σου είπε να περιμένεις για να προσπαθήσεις ξανά.... ότι σου είπε ο γιατρός σου!

Δημοσίευση

@melitiniღ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου 😢 Καλή ανάρρωση να έχεις και όταν θα είστε πάλι έτοιμοι ξέρεις τον δρόμο!

Δυστυχώς ναι, όλα είναι στο χέρι του Θεού! 

Μια μεγάλη αγκαλιά ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Γεια σας κοριτσιαααα! Δεν μου ήρθε περίοδος χθες..έχω κάποια ήπια πονακια αλλά όχι όλη μέρα και σήμερα έχω υγρά διάφανα..μωρέ λέτε;
 με όλα αυτά που έχουμε περάσει φοβάμαι να ελπίζω σε κάτι θετικό..

Περιμένουμε το αυριανό σου τεστακι!!! Πρωί πρωί! Να μπει καλά ο μήνας 😊

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Αυτά είναι τα τεστ μου.. από κοντά είναι όλα ίδια, πέρα απ το πρώτο, αλλά στην φωτό χάνουν λίγο..

IMG_2345.jpeg

Καλημέρα κοριτσάκι μου, εμένα θετικό μου φαίνεται στις 25/02 κ μετά πιο αχνό. Άσχετα με το τι λέει η εφαρμογή 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλή ανάρρωση κορίτσι μου!!ναι ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος από την αρχή! Απλά να ξέρεις η πρώτη περίοδος πάντα αργεί...δεν ξέρω αν σου είπε να περιμένεις για να προσπαθήσεις ξανά.... ότι σου είπε ο γιατρός σου!

Έχω μιλήσει με τον εξωσωματικό και μου είπε ότι μπορώ να ξαναπροσπαθήσω μετά από δύο κύκλους, οπότε έχουμε μπροστά μας καιρό, δεν βιάζομαι αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι... θέλω να ξεκουραστώ και ψυχικά και σωματικά γιατί πέρασα πολλά αυτούς τους μήνες και χρειάζομαι λίγο να ξεφύγω. Το καλοκαίρι μια χαρά καιρός είναι για μια νέα προσπάθεια, μη σας πω και κατά το Σεπτέμβριο.. Θα δούμε πως θα πάει, ας ξεκουραστώ πρώτα, να ρθει και το έρμο το σώμα μου στα φυσιολογικά του που έχει, και τι δεν έχει περάσει αυτό τον καιρό.. στόμα να είχε να μιλούσε....

Σας ευχαριστώ όλες κοριτσάκια μου και εύχομαι ο μήνας που μπήκε να φέρει τύχει σε όλες σας..!!! ΚΑΛΟ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ κορίτσι μου άσχετα με τι σου βγάζει η εφαρμογή νομίζω ότι θετικό είναι στις 25 και στις 26, οι άλλες δύο μου φαίνονται πιο αδύναμες.. 

@melitiniღ μου είσαι εδώ;; Πώς είσαι; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου, εμένα θετικό μου φαίνεται στις 25/02 κ μετά πιο αχνό. Άσχετα με το τι λέει η εφαρμογή 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου! @Mantarini περιμένουμε το νέο τυχερό θεματάκι 💜

Δημοσίευση

Κορίτσια μου διάβασα κάτι σήμερα και συγκινήθηκα πολύ! Αυτήν την άνοιξη φέτος, την έφερε μια μαμά, μια κυρία που ξεσήκωσε έναν λαό και τον ένωσε με τον πόνο της. Αυτή είναι η δύναμη μιας μάνας…και μάνα είναι όποια προσπαθεί και ας μην κρατάει ακόμη αγκαλιά το παιδάκι της. Οποια κλαίει κάθε μήνα, μπαίνει στα χειρουργεία, τρυπάει την κοιλιά της με ορμόνες και συντονίζει όλη την ζωή της με σκοπό να δημιουργήσει το θαυματακι της. Κρύβουμε πολύ περισσότερη δύναμη από όση νομίζουμε κορίτσια! Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ πολύ σύντομα να έρθουν τα μωράκια που όλες επιθυμούμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Κορίτσι μου εύχομαι καλή ανάρρωση!!! Ταλαιπωρηθηκες στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά στην απόξεση...

Το αίμα θεωρείται 1η μέρα περιόδου. Μην αγχωθείς αν έχει μεγαλύτερη διάρκεια ή σταματήσει το αίμα κ μετά έχεις ξανά ή αίμα ή καφέ. Είναι όλα φυσιολογικά την πρώτη φορά μετα την αποξεση. Ως συνήθως η επόμενη περίοδος έρχεται 4-6 βδομάδες, εμένα έκανε 8 εβδομάδες επίσης φυσιολογικό. Ότι χρειαστείς μας ρωτάς κ εμάς κ τον γιατρό σου!!!

Τώρα προέχει να ηρεμήσει το σώμα κ η ψυχή σου κ όλα θα μπούνε σε σειρά...Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Γεια σας κοριτσιαααα! Δεν μου ήρθε περίοδος χθες..έχω κάποια ήπια πονακια αλλά όχι όλη μέρα και σήμερα έχω υγρά διάφανα..μωρέ λέτε;
 με όλα αυτά που έχουμε περάσει φοβάμαι να ελπίζω σε κάτι θετικό..

Κ ακόμη να κάνεις τεστακι???? Περιμένουμε!!!

@Mantarini περιμένουμε να ανοίξεις κ το νέο θεματακι.... καλό μήνα να έχουμε!!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πρώτη φορά γράφω εδώ καθώς αναζητούσα κάποια ελπιδοφόρα πληροφορία! Έκανα υπέρηχο 7 και 1 μέρα και ο γιατρός μου είδε μονάχα σάκο και μου είπε να κάνουμε άλλον ένα σε 4 μέρες και πάλι δεν βρεθεί κατι που αυτό είναι και το πιο πιθανό να προχωρήσουμε σε καθαρισμό. Έπεσα πάνω στην ιστορία της melitinis αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ελπίδα καθώς από προχθές κλαίω συνέχεια. @melitiniღ εσύ πόσο εβδομάδων ήσουν όταν άκουσες τελικά το μωράκι σου; Συγχαρητήρια να έχεις μια καλή και τελειομηνη κυηση❤️

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 5/4/2025 at 4:33 ΜΜ, ο/η Tinky90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πρώτη φορά γράφω εδώ καθώς αναζητούσα κάποια ελπιδοφόρα πληροφορία! Έκανα υπέρηχο 7 και 1 μέρα και ο γιατρός μου είδε μονάχα σάκο και μου είπε να κάνουμε άλλον ένα σε 4 μέρες και πάλι δεν βρεθεί κατι που αυτό είναι και το πιο πιθανό να προχωρήσουμε σε καθαρισμό. Έπεσα πάνω στην ιστορία της melitinis αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ελπίδα καθώς από προχθές κλαίω συνέχεια. @melitiniღ εσύ πόσο εβδομάδων ήσουν όταν άκουσες τελικά το μωράκι σου; Συγχαρητήρια να έχεις μια καλή και τελειομηνη κυηση❤️

Εγώ κορίτσι μου ήμουν 5+2 αν θυμάμαι καλά όταν πήγα στο γιατρό και είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό. Στην 6+1 είχα αιμορραγία όπου στον υπέρηχο δεν φαινόταν τπτ πέρα από έναν σάκο με ανώμαλο σχήμα. Όταν ξαναπήγα όμως στην 7+1 είδαμε το μωράκι κανονικά και είδαμε και καρδούλα, δυστυχώς στην 9+4 όταν πήγαμε με το σύζυγο να δούμε το μωράκι και την ανάπτυξη του η καρδούλα είχε σταματήσει. Χρειάστηκε να κάνω απόξεση και να περιμένω τώρα τρεις μήνες για να ξεκινήσω καινούρια προσπάθεια εμβρυομεταφοράς. Είμαι σε αναμονή περιόδου.. σε λίγες μέρες ξεκινάει και πάλι το ταξίδι μου.. 🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...