Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Οχι δεν εκανα θερμομετρηση σημερα το θεωρω δεφομενο πως ξεκινησε η περιοδος οποτε δεν συνεχισα.. τι να πω…

ευχομαι να μας φερεις καλα νεα.. μην ακους δεξια και αριστερα για συμπτωματα ο καθε οργανισμος διαφερει αλλες εχουν αλλες οχι αλλες περισσοτερα αλλες λιγοτερα οποτε μην εστιαζεις σε αυτο γιατι στην αρχη ειναι ιδια με της περιοδου.. απο θερμοκρασια παντως εισαι πολυ καλα συνεχισε και τις επομενες ημερες εχεις σταθερο κυκλο.; Ποτε περιμενεις.; Εγω ας πουμε καθε κυκλο μετραω 30 μερες γιατι δν εχω σταθερο

Ναι το ξέρω για τα συμπτώματα δεν δίνω βάση εκεί πλέον γιατί πχ για κάποια το πρησμένο στήθος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης εμένα δεν είναι. Πάντα πρήζεται. Έχω κύκλο σταθερά 25-28 μέρες ανάλογα πότε γίνεται η ωορρηξία. Σήμερα είμαι 25η και περιμένω σύμφωνα με την ωορρηξία αυριο-μεθαυριο. 

• Απαντήσεις 807
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι το ξέρω για τα συμπτώματα δεν δίνω βάση εκεί πλέον γιατί πχ για κάποια το πρησμένο στήθος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης εμένα δεν είναι. Πάντα πρήζεται. Έχω κύκλο σταθερά 25-28 μέρες ανάλογα πότε γίνεται η ωορρηξία. Σήμερα είμαι 25η και περιμένω σύμφωνα με την ωορρηξία αυριο-μεθαυριο. 

Μακαρι κοριτσακι μ συνεχισε να μετρας..

ποσες μερες εισαι μετα την ωορηξια.;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι κοριτσακι μ συνεχισε να μετρας..

ποσες μερες εισαι μετα την ωορηξια.;

Αν έκανα ωορρηξία 7-8 του μήνα είμαι 10η-11η μέρα ΜΤΩ  

Let's see🤞🏼🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Let's see🤞🏼🤞🏼

Σιγουρα για αλλες 4-5 μερες θα πρεπει να παραμεινει η θερμοκρασια σε υψηλα επιπεδα… ευχομαι πραγματικα να πανε ολα κλα 🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Από το Βόλο είναι. Παίρνει μόρια από τα παιδιά αλλά δεν αρκούν σε καμία περίπτωση!

Σερί ακούω, παίζει με τα παιχνίδια της ακούω... Τι στο καλό, εγώ δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ σερί, δεν παίζει ούτε τώρα μόνη της, με θέλει μπαστακα εκεί. Αν πάω να καν καμία δουλειά έρχεται στα πόδια μου και κλαίει..  Έχω κάνει και σεμινάριο ύπνου όσο ήταν βρεφακι και ατομική συνεδρία ύπνου πριν κάνα μήνα, χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα!! Φτου φτου σκόρδα, είσαι τυχερή, φιλιά στην μπουμπού σου και μπράβο της που δεν δυσκολεύει καθόλου την μανούλα ❤️

Μήπως δεν ήταν σωστή η συνεδρία; Εμένα πάνω στις 10 μέρες από τη συνεδρία, έκανε 10ωρο σερί... 

Το έχω πει πως όντως είναι καλή, ήρεμη και συνεργάσιμη πολύ η Ισμήνη-Μαρία.🥰🥰🥰

στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Βολική η δικιά σου! Μια χαρά σας βρίσκω 😊 

Φτου φτου... Φτύστε μας να μη μας ματιάσετε!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Let's see🤞🏼🤞🏼

Κορίτσι μου για κάποιο λόγο έχω καλό feeling για σένα αυτή την φορά 🤞...και μακάρι 🙏🙏να ανοίξεις τον επόμενη μήνα εσύ🤭

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσι μου για κάποιο λόγο έχω καλό feeling για σένα αυτή την φορά 🤞...και μακάρι 🙏🙏να ανοίξεις τον επόμενη μήνα εσύ🤭

Μακάρι και γενέθλια το Μάρτη και έγκυος και ανοίγω θέμα, τρελό πάρτι θα γίνει! 🥰 αχ βρε κορίτσια καλά που είστε κι εσείς εδώ και λέω τον πόνο μου και με ακούτε, γιατί εδώ έξω ανάθεμα κι αν ακούει κανείς και καταλαβαίνει. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Μακάρι και γενέθλια το Μάρτη και έγκυος και ανοίγω θέμα, τρελό πάρτι θα γίνει! 🥰 αχ βρε κορίτσια καλά που είστε κι εσείς εδώ και λέω τον πόνο μου και με ακούτε, γιατί εδώ έξω ανάθεμα κι αν ακούει κανείς και καταλαβαίνει. 😅

Α πότε έχεις γενέθλια;;; Κι εσύ ψαράκι;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

στις Just now, ο/η Katiana1987 είπε:

Κ εσείς ψαράκια 😊 Κ εγώ κ εγώ 1η του μήνα!!!

Αχ Naty μου το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ επειδή απ'ότι φαίνεται περιμένω εκεί στα γενέθλια μου λέω λες να μου έρθει έτσι το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων 🙏

Εγώ το λέω είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία το site αυτό 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ναιιι 3/3 ! Κι εσύ;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κ εσείς ψαράκια 😊 Κ εγώ κ εγώ 1η του μήνα!!!

Αχ Naty μου το ίδιο σκεφτόμουν κ εγώ επειδή απ'ότι φαίνεται περιμένω εκεί στα γενέθλια μου λέω λες να μου έρθει έτσι το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων 🙏

Εγώ το λέω είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία το site αυτό 🥰

αα  τι καλα! 1 εσύ, 3 εγώ! Τα 34 κλείνω και μου την έχει βαρέσει φέτος ότι μεγαλώνω 😅 Στο εύχομαι κορίτσι μου, θα είναι υπέροχο δώρο!

Κανονικά ψυχοθεραπεία 💜

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναιιι 3/3 ! Κι εσύ;

αα  τι καλα! 1 εσύ, 3 εγώ! Τα 34 κλείνω και μου την έχει βαρέσει φέτος ότι μεγαλώνω 😅 Στο εύχομαι κορίτσι μου, θα είναι υπέροχο δώρο!

Κανονικά ψυχοθεραπεία 💜

Α κοντά κοντά είμαστε... Φέρνουμε την άνοιξη 🌼🌼 Άντε καλέ τι μεγαλώνουμε είμαστε στην καλύτερη δεκαετία της ζωής μας, δεν θέλω βλακείες, μην πέφτουμε 😉

Μακάρι βρε κορίτσι κ για τις 2 μας!!! Θα έρθει που θα πάει το πιστεύω μέσα στο 2025 θα είμαστε με κοιλιά 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Α κοντά κοντά είμαστε... Φέρνουμε την άνοιξη 🌼🌼 Άντε καλέ τι μεγαλώνουμε είμαστε στην καλύτερη δεκαετία της ζωής μας, δεν θέλω βλακείες, μην πέφτουμε 😉

Μακάρι βρε κορίτσι κ για τις 2 μας!!! Θα έρθει που θα πάει το πιστεύω μέσα στο 2025 θα είμαστε με κοιλιά 🙏

Κι εγώ το πιστεύω σίγουρα! Τα ψαράκια θα πάρουν ανάσα πια φέτος 🙏😊 Τι μέρα του κύκλου είσαι εσύ τώρα και πότε περιμένεις; 

Δημοσίευση

Ναιιι συμφωνώ. Για μένα είστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα και ξέρω οτι τις μέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά εδώ μέσα θα ηρεμήσω γιατί θα υπάρχουν κ άλλα κορίτσια που θα νιώθουν έτσι κ ενδεχομένως για τους ίδιους λόγους, οπότε θα τα λέμε να φεύγουν από μέσα μας. Επίσης διαβάζοντας τις δικές σας ευχάριστες εξελίξεις, είναι κάπως ελπιδοφόρο και παίρνω δυνάμεις για να συνεχίσω ❣️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Κι εγώ το πιστεύω σίγουρα! Τα ψαράκια θα πάρουν ανάσα πια φέτος 🙏😊 Τι μέρα του κύκλου είσαι εσύ τώρα και πότε περιμένεις; 

Πρέπει λίγο να πάρουμε μια ανάσα γιατί έχουμε χτυπηθεί αλύπητα τα τελευταία χρόνια 😊 είμαι 32η μέρα κ κανονικά θα περίμενα περίοδο αλλά απ'ότι φαίνεται έκανα το ΣΚ ωορρηξία (πολύ αργά για τα δεδομένα μου). Οπότε αρχές Μαρτίου περιμένω.... Κ λέω μήπως πρώτη φορά που έκανα τόσο αργά μήπως είναι κ τυχερή 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Πρέπει λίγο να πάρουμε μια ανάσα γιατί έχουμε χτυπηθεί αλύπητα τα τελευταία χρόνια 😊 είμαι 32η μέρα κ κανονικά θα περίμενα περίοδο αλλά απ'ότι φαίνεται έκανα το ΣΚ ωορρηξία (πολύ αργά για τα δεδομένα μου). Οπότε αρχές Μαρτίου περιμένω.... Κ λέω μήπως πρώτη φορά που έκανα τόσο αργά μήπως είναι κ τυχερή 🙏

Κορίτσι μου εγώ θα πω το άλλο , κανένα τεστακι εγκυμοσύνης έκανες ?? Γιατί πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει να έχουνε θετικό τεστ ωορρηξίας ενώ είχαν εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Ααα ναι θυμάμαι κάτι που έγραψες! Συνήθως τι κύκλο έχεις; είχες συμπτώματα δηλαδή ωορρηξίας + τεστ θετικό αργότερα;

@Tina23 μου εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι;  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου εγώ θα πω το άλλο , κανένα τεστακι εγκυμοσύνης έκανες ?? Γιατί πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει να έχουμλμε θετικό τεστ ωορρηξίας ενώ είχαν εγκυμοσύνη!

ισχύει αυτό, πολλές φορές τα ωορρηξίας αναγνωρίζουν την ανεβασμένη hcg σαν lh! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου εγώ θα πω το άλλο , κανένα τεστακι εγκυμοσύνης έκανες ?? Γιατί πολλά κορίτσια έχουν αναφέρει να έχουμλμε θετικό τεστ ωορρηξίας ενώ είχαν εγκυμοσύνη!

Όχι δεν έκανα μην μου βάζεις ιδέες τώρα 😵 Αφού δεν έχω τπτ από συμπτώματα κ για την ωορηηξία το λ΄έω βάση των τεστ που κάνω ότι έκανα το ΣΚ γιατί ούτε εκεί έχω συμπτώματα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ααα ναι θυμάμαι κάτι που έγραψες! Συνήθως τι κύκλο έχεις; είχες συμπτώματα δηλαδή ωορρηξίας + τεστ θετικό αργότερα;

Ως συνήθως έχω 32-35 μέρες. Έχει τύχει κ μια φορά πάνω από 40 μέρες αλλά κατά βάση 32-35 μέρες

Συμπτώματα ωορρηξίας δεν έχω ποτέ τίποτα ενώ κάνω ωορρηξία. Το τεστάκι ήταν θετικό στις 15/2

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ είμαι σε φάση love zone μόνη μου🤣🤣🤣 μιας και ο άντρας μου είναι μια βδομάδα χάλια οπότε όχι επαφές, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια για να μην κολλήσω μιας και πρόσφατα συνήλθα και εγώ από μια τροφική δηλητηρίαση. Οπότε πρώτα ο Θεός πάμε για τον επόμενο μήνα..🙄

Δημοσίευση

Όχι δεν έκανα μην μου βάζεις ιδέες τώρα 😵 Αφού δεν έχω τπτ από συμπτώματα κ για την ωορηηξία το λ΄έω βάση των τεστ που κάνω ότι έκανα το ΣΚ γιατί ούτε εκεί έχω συμπτώματα

Ως συνήθως έχω 32-35 μέρες. Έχει τύχει κ μια φορά πάνω από 40 μέρες αλλά κατά βάση 32-35 μέρες

Συμπτώματα ωορρηξίας δεν έχω ποτέ τίποτα ενώ κάνω ωορρηξία. Το τεστάκι ήταν θετικό στις 15/2

αν ήταν θετικό 15/2 βγαίνουν οι μέρες να περιμένεις τέλη Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ισχύει αυτό, πολλές φορές τα ωορρηξίας αναγνωρίζουν την ανεβασμένη hcg σαν lh! 

Εεεε έλεος πια με τον γυναικείο οργανισμό 🥴 Τα συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης είναι ίδια μπερδεύεται η LH με την χοριακή δηλάδη κάποιος μας τρολάρει.

Τεστ εγκυμοσύνης κάνω μόνο αν ξεπεράσω τις 35 μέρες (κ όταν έμεινα έγκυος έκανα εκεί στις 35 μέρες τεστ). Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι για πιο νωρίς για να μην έχω ελπίδες

Δημοσίευση

Εγώ είμαι σε φάση love zone μόνη μου🤣🤣🤣 μιας και ο άντρας μου είναι μια βδομάδα χάλια οπότε όχι επαφές, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια για να μην κολλήσω μιας και πρόσφατα συνήλθα και εγώ από μια τροφική δηλητηρίαση. Οπότε πρώτα ο Θεός πάμε για τον επόμενο μήνα..🙄

χαχαχ ωραίο και το love zone το μοναχικό 😅 Περαστικά μωρέ, ναι να αναρρώσει να πάρει καμία βιταμίνη και το Μάρτη δώστε του να καταλάβει, έρχεται κι η άνοιξη, όσο να πεις αλλάζει το κλίμα!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχ ωραίο και το love zone το μοναχικό 😅 Περαστικά μωρέ, ναι να αναρρώσει να πάρει καμία βιταμίνη και το Μάρτη δώστε του να καταλάβει, έρχεται κι η άνοιξη, όσο να πεις αλλάζει το κλίμα!

🤣🤣🤣 ναι ναι καλό είναι, τα βρίσκεις και με τον εαυτό σου 🤣🤣. Το έλεγε άλλωστε και η Βανδή, τι κάνω μόνη μου στο σαλόνι μου 🎶🎵🤣🤣🤣

Δημοσίευση

🤣🤣🤣 ναι ναι καλό είναι, τα βρίσκεις και με τον εαυτό σου 🤣🤣. Το έλεγε άλλωστε και η Βανδή, τι κάνω μόνη μου στο σαλόνι μου 🎶🎵🤣🤣🤣

Κορίτσι μου περαστικά εύχομαι να μην σας βρει άλλη αρρώστια κ τον άλλον μήνα το πάτε δυνατά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εεεε έλεος πια με τον γυναικείο οργανισμό 🥴 Τα συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης είναι ίδια μπερδεύεται η LH με την χοριακή δηλάδη κάποιος μας τρολάρει.

Τεστ εγκυμοσύνης κάνω μόνο αν ξεπεράσω τις 35 μέρες (κ όταν έμεινα έγκυος έκανα εκεί στις 35 μέρες τεστ). Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι για πιο νωρίς για να μην έχω ελπίδες

Αγαπη εγώ θα σου πω το εξής: 

κάνε αυριο κ μεθαυριο μια θερμομέτρηση τ πρωι στόμα κι εσυ όπως το κοριτσι μας @Naty_ και αν είναι αυξημένο και τις 2 μερες γυρω στ 37 το βλεπεις γιατι μ φαινεται περιεργο να εκανες ωορηξια 30 μερα κυκλου.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...